Gerard + ErzaKedvenc párosom, tökéletesen illenek egymáshoz. Egyszer azt írtam Bleach topicban, hogy az IchiRuki nálam mindent visz. Változott a helyzet, tarol a Gerard + Erza.
Sajnáltam őket, hogy mennyit szenvedtek gyerekkorukban. :S Remélem, a végén happy end lesz.
Különösen azért tetszik ez a páros, mert a legtöbb favolt anime párossal ellentétben rajtuk tényleg látszik, hogy őszintén szeretik egymást, nem kamasz hóbort a dolog, és nem is egyoldalú.
Natsu + LucyŐket is szeretem, bár nem annyira, mint a fent említett párost.
Nekem a
Natsu + Lisana annyira nem tetszett, jobban pártolom a Lucyval való párosítást. ;D Úgy látszik, bejön nekem a rózsaszín + szőke haj kombó. (NaruSaku) ;D
Gazille + LeviElőször még ellenségek, az egyik ártott a másiknak, aztán később megvédi, míg végül azon kapják magukat, hogy bejön nekik a másik.
Luxus + MirajaneKb. totál ellentétes tulajdonságú karakterek, de szerintem külsőre (is) nagyon jól összepasszolnának.
Happy + CharleRemélem, jól írtam a csaj macska nevét.
Az ő párosuk eléggé alap, bár Charle kissé bunkó néha, amit nem szeretek.
Mistgun + WendyEdo-Wendy meglehetősen jó nővé érett. Szegény csórikám hadd legyen boldog az ő saját "Gerardjával". De kizárólag a másik világban, mert a Földön egy Gerard van, az igazi, ő pedig Erzáé.
Arzack + ViscaŐk igazából nem nagyon érdekelnek, csak gondoltam, leírom azért a párosukat. :"D
Leo + AriesJajj, egyszerűen imádom őket, nagyon aranyosak.
Scorpius + AquariusOlyan nagymenőnek néznek ki, szintén jó páros.
Leon + CherrieRemélem, valahogy így kell írni a nevüket. :"D Hadd legyen Cherrie boldog. ;D
Gray + ...Egyértelműen egy Gray + Nikkie páros vinné a pálmát, de az ugyebár sajna lehetetlen. x"D
Komolyra fordítva a szót...
Juviát kellene írnom, de nem visz rá a lélek. Pedig illenek is egymáshoz, meg bírom is Juviát, de vannak fenntartásaim a párosukkal kapcsolatban. :"D Lehet azért, mert a kedvenc karim Gray, nem tudom. :"D
Mindenesetre várom, hogy felbukkan majd egy csaj Gray múltjából, aki iránt mélyebb érzelmeket táplált - persze csak akkor, hogyha a csaj normálisabb, mint Juvia.
Régen
Kanával barátkozott Gray elég sokat, de ő túl "férfias" Grayhez - legalábbis az ivászat terén. x)
Nekem tetszene egy
Gray + Virgo is, ha lehetséges lenne közöttük a kapcsolat.
Valamint hozzátenném még, hogy nem értem, hogy egy olyan jó pasi, mint
Hibiki, hogy volt képes egy olyan nőt szeretni, mint
Karen.
---
Majd ha eszembe jut még valami, pótlom. xD