Bastian
|
|
« Válasz #45 Dátum: 12 máj 08, 17:02:47 » |
|
Ez jó kérdés.Először mindenki megsiratná az öreget napokig.Utána új céhmestert kellene választani. Gildartz nem hinném, hogy vállalná a céhmesteri dolgot, nem illene hozzá. Erza bár jeleskedik vezetői szellemben, még túl fiatal lenne céhmesternek. Így maradna Laxus, akinek a feje lágya rendesen benőtt a Harcos Fesztivál után Nem hinném ,hogy ez a jó kis céh ne tudná magát túltenni ezen a szomorú eseményen. Mi lett volna, ha Lucy lett volna a tűzsárkányölő? Hát ez: http://fc01.deviantart.net/fs70/f/2010/332/3/2/fairy_tail__if_lucy_was_natsu_by_kawaiikurochan-d33ubhe.png
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 08, 17:04:27 írta Bastian »
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
marioV
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #46 Dátum: 12 máj 08, 17:14:44 » |
|
Júj ez nagyon durva . Mi lenne , ha Zeref ismét gonosz lenne ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #47 Dátum: 12 máj 08, 18:15:14 » |
|
Bastian: ...ez a lucy-s sárkányölő kép nagyon nagy. marioV: Hát akkor szerintem már rég nem lenne a fairy tail mert könnyen elintézné őket .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #48 Dátum: 12 máj 08, 19:31:59 » |
|
Hm, arra senki sem válaszolt, hogy mi lenne, ha az idővonal embereken is használható lenne. Sztem simán a harcok elején Ultear porrá változtatná az ellenfelet. Igaz nem lenne izgi harc, de tuti Ultear győzelem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #49 Dátum: 12 máj 08, 20:44:33 » |
|
Nagyon erős? Ez a rang kevés neki . Akkor már Zerefet is felülmúlná és ő lenne a fő gonosz . De az tényleg durva lenne. Mi lenne ha lenne vér mágia? Lehetne vajon az emberekben lévő vért irányítani? Az is amúgy komoly lenne .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #50 Dátum: 12 máj 08, 20:52:55 » |
|
Az tök jó lenne am olyan lenne mintha báboznál
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
pumpa28
Gennin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
A legendám a XX. században kezdődött
|
|
« Válasz #51 Dátum: 12 máj 09, 07:00:34 » |
|
Ezt ellőtték az Avatár - Aang legendájában.. a vízidomárok képesek rá..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Drahaka
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #52 Dátum: 12 máj 09, 12:08:52 » |
|
de csak telihold idején. Mi lenne ha a phantom lord lenne a főszerepben?
|
|
|
Naplózva
|
A lehetetlen, IGENIS LEHETSÉGES!!!! Egy mindenkiért,mindenki egyért! In brightest day,in blackest night,no evil shall escape my sight.Let those,who worship evil's might,beware my power GREEN LANTERN'S LIGHT!!!
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #53 Dátum: 12 máj 09, 16:25:39 » |
|
Első arc- Phantom Lord vs Fairy Tail Kikapnak, feloszlatják őket, vége is a sorozatnak Következő héten- Fairy Tail néven spinoff sorozat Mi lett volna ha a 7 év időugrás után a Tenrou szigeten fává változott Azuma visszaváltozik és csatlakozott volna a Fairy Tailhez?
|
|
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #54 Dátum: 12 máj 09, 16:38:11 » |
|
Akkor lenne még 1 S-szintű mágus
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
georgee12
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #55 Dátum: 12 máj 11, 13:57:13 » |
|
és lenne még1 fa használó Lucky mellett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
P4ndora
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #56 Dátum: 12 jún 03, 16:06:57 » |
|
Mi lenne ha valami módon Lucy kulcsai eltűnnének valahova ahol soha az életbe nem találja meg senki... vajon a szellemek tudnának újat készíteni vagy Lucy elvesztené kb. minden varázslatát és a céh egyik leggyengébb tagja lenne? Maradna neki a "Lucy kick" nevű "varázslata" esetleg megtanulná magától használni az Urano Metriát? (utóbbit biztos megtanulná de nem hiszem h azzal az egy támadással sokat érne)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TsunadeHime
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
King of Heroes
|
|
« Válasz #57 Dátum: 12 jún 03, 16:08:02 » |
|
Ennyire még ő sem szőke hogy csak úgy elhagyja őket De gondolom a csillagszellemek találnának valami módot, hogy segíteni tudjanak neki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #58 Dátum: 12 jún 03, 16:13:33 » |
|
Szerintem akkor majd olyan szintre lép mint eddig semmilyen csillag mágus hogy kulcsok nélkül idézgessen . Nem hiszem hogy sokat tudna tenni de a csillag szellemek ezt úgyis megtudják ezért tuti megoldják. Mi lenne ha egy végsö csatában ahol zeref és achnologia az ellenfél elesne makarov, gildarts, meg még sok fairy tail-es tag?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
P4ndora
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #59 Dátum: 12 jún 03, 16:21:02 » |
|
Hát nem kell szőkének lennie ahhoz hogy elveszítse xD Bármelyik erősebb mágus kikaphatná a kezéből még mielőtt előhívhatna bárkit is, elfut vele egy random helyre, elássa aztán valószínűleg már ő maga se tudja hogy hová tette egy idő után Én ha egy mágus lennék az FT világában tuti ezt csinálnám a csillagmágusokkal, hadd szenvedjenek a mágiájuk nélkül, úgy hívnának engem hogy a kulcseltüntető sötét mágus Hát ha a "még sok fairy tailes tag" legtöbbje ugyanaz, mint aki a Tenrou szigeten is volt, akkor kb ugyan az történne mint a 7 éves ugrás után azzal a különbséggel, hogy már FT valószínüleg nem lesz 1. céh többé Viszont mindenki hősökként emlékezne rájuk és valószínűleg nem hagynák azt sem, hogy úgy bánjanak velük mint pl. a Twilight Ogre (vagy hogy is hívják) az időugrás után.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 03, 16:21:54 írta P4ndora »
|
Naplózva
|
|
|
|
|