adamkaa1102
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #30 Dátum: 11 júl 09, 14:52:05 » |
|
Aha az volt^^de az a kulcs elég nagy volt Szóval szerintem menne neki a kisebb is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #31 Dátum: 11 júl 09, 18:24:36 » |
|
Nem érted a lényeget. Itt most nem a méretről, hanem az anyagról van szó. Egyáltalán nem biztos, hogy egy csillagszellem kulcsa olyan anyagból van, ami földi értelemben törhető.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #32 Dátum: 11 júl 09, 19:12:12 » |
|
Chakra bácsi megelőzött xD Énis erre akartam célozni.Lehet h azok a kulcsok egyáltalán nem is törhetőek,mert akkor mi lenne a csillagszellemmel?Nem lehetne megidézni...Szerintem nem lehet eltörni,vagy ha mégis valami olyan szintű mágiára gondolok mint amilyen Zerefnek van.Bár ha eltörne sztem jönne a Szellemkirály és összeragasztaná azt a kulcsot xDDD
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
adamkaa1102
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #33 Dátum: 11 júl 09, 20:02:56 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #34 Dátum: 11 dec 19, 20:05:18 » |
|
Mi lenne ha, az idvonal embereken is hsználható lenne? Ultear lenne a legerősebb
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Drahaka
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #35 Dátum: 12 ápr 26, 12:21:07 » |
|
Én kinézem Erzából,hogy még az öregedés ellen is van páncélja. De amúgy SZERINTEM a démonok örökké élnek,szóval mira is verné. Amennyiben nincs igazam,akkor O.O nekik konyec. Mi lenne ha,natsu nem lenne utazás beteg?
|
|
|
Naplózva
|
A lehetetlen, IGENIS LEHETSÉGES!!!! Egy mindenkiért,mindenki egyért! In brightest day,in blackest night,no evil shall escape my sight.Let those,who worship evil's might,beware my power GREEN LANTERN'S LIGHT!!!
|
|
|
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
King of Heroes
|
|
« Válasz #36 Dátum: 12 ápr 26, 19:45:41 » |
|
Ha Natsu nem lenne járműbeteg, egy csomó jó poén kimaradt volna. Mi lenne, ha Erza lenne szerelmes Gray-be? Csak képzeljétek el Juvia arckifejezéseivel
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #37 Dátum: 12 ápr 26, 19:59:27 » |
|
Az elején még poénos volt de mostanra már ez a poén unalmassá vált. Az viszont poénos lenne ha Natsu most már elérne egy olyan szintet ahol ez nem hatna rá, míg az összes slayersnek most kezdődne ez a probléma.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Drahaka
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #38 Dátum: 12 máj 06, 20:46:26 » |
|
akkor nem lenne annyi nudista jelenet graytől,vagy erza venné fel ezt a vetkőzős szokást....hmm ezt az utóbbi erzás verziót nem is bánnám.
|
|
|
Naplózva
|
A lehetetlen, IGENIS LEHETSÉGES!!!! Egy mindenkiért,mindenki egyért! In brightest day,in blackest night,no evil shall escape my sight.Let those,who worship evil's might,beware my power GREEN LANTERN'S LIGHT!!!
|
|
|
AyaseAkami
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #39 Dátum: 12 máj 07, 18:45:24 » |
|
Mi lett volna ha Lucy szerelmes lenne Leon-ba Leon meg Erzába, Erza Gray-be Gray Juviába, Juvia meg Makarov-ba(LOL xD) ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
AyaseAkami
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #40 Dátum: 12 máj 07, 18:57:51 » |
|
Höh Geng -Beng party (Ez muszály volt xD) Amúgy, mi lett volna ha....ömm...Ha Natsu a Szivárványt uralná, Gray meg a virágokat?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
marioV
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #41 Dátum: 12 máj 07, 19:01:39 » |
|
Akkor asszem ezt az animét nem nézném .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Drahaka
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #42 Dátum: 12 máj 08, 13:56:12 » |
|
dettó Mi lett volna ha achnológia nem találta volna telibe a tenrou-t?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fujii
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Emerarudo no me hiryuu tenma
|
|
« Válasz #43 Dátum: 12 máj 08, 14:04:15 » |
|
Nem találta telibe Megvédte a varázslat De ha úgy érted, h ha nem támadta volna meg őket, akkor valszeg haza mennek, és maradnak első számú céh, és sok sok balhét csináltak volna
|
|
|
Naplózva
|
[/center]
|
|
|
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #44 Dátum: 12 máj 08, 16:47:15 » |
|
Akkor mindenki 7 évvel idősebb lenne aki benne volt a fairy sphare-ben.
Mi lenn ha makarov elpatkolna? Mi történne a céhhel?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|