Fullmoon
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Ethernal Light
|
|
« Válasz #15 Dátum: 10 szep 04, 17:02:19 » |
|
A víz elemű sárkányölővel kapcsolatban (ha nő lenne) szerintem Natsu egyáltalán nem problémázna attól, hogy nő, amikor Luxusék kőszobor varázslata feloldódott a csajokon akkor már helyben el akarta kezdeni a selejtezőt az ottani mágusok közt. Kana bele is ment volna. Mi lenne, ha direkt hagyták ki a Gerarddal való harc utáni Urtear jelenetet, és az animét nem viszik ilyen szálon tovább? Oo
|
|
|
Naplózva
|
A csapatom teszi a szívemet erőssé, azokért harcolok, akikkel törődöm. Nem érdekel mi történik a testemmel. Azok, akik nem törődnek a barátaikkal, rosszabbak a szemétnél
|
|
|
Fujii
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Emerarudo no me hiryuu tenma
|
|
« Válasz #16 Dátum: 10 szep 26, 16:44:17 » |
|
Mi lenne ha Lisana nem hal meg? Biztos Mira "uralná" a céhet Erza helyett. És micsoda balhék lennének xD Luxust és Phatomékat is szétkapta volna rögtön
|
|
|
Naplózva
|
[/center]
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #17 Dátum: 10 szep 26, 18:01:14 » |
|
Nem hiszem.. Erza nem az a csendben fenekén ülő típus, és nekem a régebbi visszaemlékezésekből is az jött le, hogy kb. egy szinten voltak. A Phantommal egyetértek.. Satan Soul! Luxusnak is fel kellett volna készülnie..és maradnék abban, hogy a Démon-Duó, MiraErza uralná a céhet.. Nekem tetszene!
|
|
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #18 Dátum: 10 szep 26, 19:10:22 » |
|
Luxust Mirajane... hát... nemhinném. Fried ellen jól tolta, de azért Fried is bevitt neki pár ütést. És igen, régebben is Erzával volt kb. egy szinten. 1 vs 1-ben Luxus lenyomná, nem lenne könnyű dolga, de legyőzné. Mondjuk ez inkább a ki nyerne téma már inkább, ha van hozzáfűznivalód, kérlek oda írd.^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fujii
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Emerarudo no me hiryuu tenma
|
|
« Válasz #19 Dátum: 10 szep 26, 19:25:05 » |
|
Igazad van. Elfogult vagyok Mirával. Csak ugye Erzát még nem igazát láthattuk csillogni. Lullabynál leszívta az auto, Delioránál nem kapott kapott különösebb szerepet, Phantomnál kiütötte a Jupiter, Gérardnál Natsu ütötte ki és Luxust pedig ott hagyta a város miatt. Maradjunk Démon-Duónál Viszont ahol most tart az anime, kb másfél éve halt meg Lisana. Szal ez a Démon-Duó nem is olyan rég, még uralta a céhet
|
|
|
Naplózva
|
[/center]
|
|
|
TiaChan
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Hang Falu
|
|
« Válasz #20 Dátum: 11 feb 14, 20:02:58 » |
|
Mi lenne ha Kana olyan lenne mint edolasban? Talán jutna mindenkinek pia.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #21 Dátum: 11 feb 15, 21:18:40 » |
|
Gray akkor ki/beborulna. Ezt meg is mondta a földvilági Kanának.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #22 Dátum: 11 ápr 03, 01:32:34 » |
|
Mi lett volna ha Mest nem jelenik meg a Fairy Tail S osztályú vizsgájánál? Kit választott volna Makarov? Gazille-re látom a legtöbb esélyt,de ott vannak a Raijinshuu tagok is akik szép eséllyel indulhattak volna. Sőt, végső soron akár Lucy is lehetne, mióta megkapta Leo kulcsát, van olyan erős mint pár másik tag az indulók közül.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gabig35
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #23 Dátum: 11 ápr 23, 18:45:05 » |
|
Ha nem Mestet választja,akkor én Evergreent látom esélyesnek. Mi lett volna, ha Natsu nemfut össze Lucyval?Talán Fairy Tail anime se lett volna .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
adamkaa1102
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #24 Dátum: 11 jún 28, 18:37:33 » |
|
Mi lenne, ha mondjuk Wakaba füst allergiában szenvedne??
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #25 Dátum: 11 jún 29, 06:35:46 » |
|
Akkor szögre akaszthatná a pipáját a mágus hivatásával együtt és mehetne kapálni.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Gemini
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #26 Dátum: 11 júl 08, 15:23:26 » |
|
Mi lenne, ha egy arany kulcs eltörne? Nem lehetne megidézni soha többet az adott csillagszellemet?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #27 Dátum: 11 júl 08, 20:02:42 » |
|
Egyáltalán lehetséges h eltörjön egy csillagszellem-idéző kulcs?
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
adamkaa1102
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #28 Dátum: 11 júl 08, 21:48:02 » |
|
Marci 1996 : Gray eltört egy sokkal nagyobb kulcsot, szerintem egy kicsi is menne neki.... Gemini: Loki még ott lenne, ő jön kulcs nélkül is, és mostmár assz'em Virgo is...szóval biztos kitalálnának valamit
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #29 Dátum: 11 júl 09, 08:08:54 » |
|
Az a kulcs amit eltört az nem az Edolasi Metsuryuu ágyú volt? Mert szerintem az egy kicsit másabb mint egy csillagszellem-idéző kulcs.
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|