StellaLuna
Újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #3240 Dátum: 15 okt 10, 18:01:42 » |
|
Hát, nem sokszor szoktam ennyire kiakadni szegény Fairy Tail-animére, de most megtettem. Megközelítőleg fél éve várok arra, hogy Levy és Gajeel csókját meganimálják, és sikerült annyira, de annyira elrontaniuk, amennyire csak lehet (magánvélemény, természetesen, de én ezt most így éreztem). Miért nem lehetett közelről, úgy, mint a mangában, mutatni? Miért nem lehetett tökéletesen kidolgozottá tenni? Miért nem lehetett Gajeel és Levy legnagyobb pillanatát normálisan meganimálni? Sajnálom, hogy ennyire kibuktam, de most nagyon el vagyok keseredve, pedig eddig még tetszett is a Tartaros arc. Laxus hirtelen megjelenését pedig én sem teljesen értem... De azért remélem, valami sokkal jobbra számíthatunk az új epizódtól.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #3241 Dátum: 15 okt 10, 18:40:55 » |
|
254. (S2-079.) rész Az előzetesben Laxust én sem értettem. Két okból sem. De mivel mindkettő spoiler, így majd csak akkor írom le, ha kijön a következő rész. A mangások meg gondolom, tudják, mire gondolok. Gajeel nagyon vadasul néz ki a Vasárnyék sárkány formában. ^^ Nagyon hasonlít így valakire, aki még nem szerepelt, de szintén spoiler. StellaLuna-val szintén egyetértek. Annyira sokat ezért nem szerepel Gajeel és Levy. És ha már kaptak egy ilyen pillanatot, akkor az legyen rendesen kidolgozva. Főleg, hogy ez mangában egy teljes oldalas kép volt és asszem nem véletlen: http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/396/18Minerva a konyhában... először az jutott eszembe, mint annó Démon Mirajane-nél: http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/126,5/13 (jobb alsó sarok) Mindenesetre Minerva szinkronhangja még mindig nagyon király. Jól illik a gonosz személyiségéhez. Meglátjuk, hogy a "jövővel" hogy boldogul. Viszont Silver hangja néha nagyon furcsa volt. Az a hümmögős dörmögés eléggé "érdekesen" adta. Nem azt mondom, hogy rossz volt, csak... furcsa.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Csabi28
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
Badass level is over 9Raditz
|
|
« Válasz #3242 Dátum: 15 okt 11, 11:16:52 » |
|
Valóban gyenge rész volt Elvileg a teljes epizódot a verekedések tették volna ki, de az animében inkább elhúzták a töltelék karakterek mászkálásával és MEGINT A **** macskákkal az időt... Így nem jutott sok képkocka a harcokra. Ezek után jogosan várhatnánk azt, hogy legalább az az 5 (?) perc verekedés jól nézzen már ki, de ááá, ebben az animében esélytelen, hogy képesek legyenek MEGANIMÁLNI az összecsapásokat. Jobb esetben 5-10 részenként van 1 perc harc, ami tényleg harcnak néz ki, nem ilyen mangás diavetítésnek. Gajeel és Levy jelenete meg no comment... Egy "csókot" most miért kell kicenzúrázni?? Mi abban a durva, amit a gyerekek nem láthatnak? Mert a meztelenkedést és vérzést nem mutatni még talán megértem (bár az egész sorozat nagyrészt erre épül... no mind1), de hogy ebben mi zavarta őket, én nem értem... A következő részben meg mit keres ott Laxus? O.o Bár az openingben is figyeltem, hogy mutatták harcolni... Itt valami nagyon bűzlik...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Oliver
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3243 Dátum: 15 okt 17, 00:13:14 » |
|
Ő nos utánanéztem és találtam egy hivatalos infót (ne kérdezzétek hol) arról, hogy még várható pár változtatás az animében és ezt Mashima kezdeményezte elvileg.Úgy mint pl Jellal meg az OS kapott +1 részt akkor Lily jeleneténél mutattak ágyúgolyókat.Lesznek még ilyenek hogy jobban meg lesz magyarázva a történés.Úgy gondolom hogy ez a Laxusos téma lehet hogy jól lesz megoldva.+ a jövőben is egy "fura" harcban remélhetőleg változtatnak egy picit hogy kevésbé legyen logikátlan.Mindenesetre várom a részt.Nagyon kíváncsi vagyok hogy mi lesz ezzel a Laxusos témával(meddig húzódik így ez a csata és hogy hol bukkan fel "ő" ha nem itt , és mikor).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sanji
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3244 Dátum: 15 okt 17, 08:40:50 » |
|
Jo hülyeség volt hogy Laxus megjelent, foleg hogy jobban volt meganimalva mint Gajeel végső csapása.... Plusz Natsut gyengítik le ezzel mert O fog vele harcolni ugye... Na mindegy ha nem filler lett volna simán bele illett volna a mangaba főleg hogy Laxus mekkora tank
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Slorasil
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3245 Dátum: 15 okt 17, 10:42:50 » |
|
Bezzeg a kamu dolgokat meg tudják rendesen animálni ejj ejj :fun:Ettől függetlenül egész jó rész volt, jó volt a visszaemlékezés Gajeel részéről is. Animációk és zenék is a helyükön voltak. De most akkor "Ő" aki a mangában is van mikor jön egy jó kérdés. Meg hogy hogy magyarázzák ki h Laxus tud harcolni. Tippre ki fog derülni h nem csak a tüdeje egy sárkányé hanem a belső szerveit egy sárkánytól kapta.
Szerintem létezett rendesen a villámsárkány, csak lehet a háborúban elpusztult és az akkori sárkányölő tanítványa lacrimákat készített a szerveiből, hogy később egy potenciális sárkányölőnél felhasználhassák.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Oliver
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3246 Dátum: 15 okt 17, 11:03:51 » |
|
Én nem tudom megérteni hogy 1 hét leforgása alatt hogy tud ekkora differencia lenni 2 rész között Nekem ez most nagyon ott volt!Animáció,zene,szinkron minden!Laxus dolgot meg szerintem megfogják magyarázni d ekövi részbe mintha már nem bírná na lehet hogy akkor lesz "ő" csak máshogy belekalkulálva.Így akkor gondolom majd a Tartaros végénél Laxus reakciója lesz hitelesebb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Drahaka
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #3247 Dátum: 15 okt 17, 19:23:57 » |
|
Egy picit pipa vagyok,hogy elvettek egy epic gray pillanatot a mangából (legalábbis egyenlőre).....de annó meg a mangára voltam pipa,hogy elvették Laxus revans esélyét.....majd meglátom,hogy mi sül ki ebből és eldöntöm,hogy hogyan állok ehhez. Maga a rész az K*RVA JÓ VOLT!!!!!!Ha minden rész ilyen minőségű lesz mostantól én boldog leszek.
|
|
|
Naplózva
|
A lehetetlen, IGENIS LEHETSÉGES!!!! Egy mindenkiért,mindenki egyért! In brightest day,in blackest night,no evil shall escape my sight.Let those,who worship evil's might,beware my power GREEN LANTERN'S LIGHT!!!
|
|
|
Reater
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3248 Dátum: 15 okt 18, 09:11:02 » |
|
Fhu, hát nem is tudom mit mondjak... Ez EPIC volt! Ahhoz képest, hogy megváltoztatták a manga eseményeit, így lehet, hogy még jobban kitudják hozni a dolgokat.. Főleg, hogy nálam Laxus ismét egy új szintre emelte az epicbadass fogalmát . De az a francos kabát miért nem esik le a válláról xDDD , nagyon vagány faszika, de egyébként mit mormolt ott magába? Egyébként elég jól meganimált lett szerintem, és a zenék is ott voltak, + láttuk a Gajeel+Levi pillanatképet is, amiért múlthéten hiszti volt. Gajeel pillanata is jól el lett találva, bár valamiért kicsit üresnek éreztem. És jól láttam, hogy volt vér is..? -> Laxus szájából kifolyva, kiöklendezve, plusz Tempesternél?
|
|
|
Naplózva
|
Hogy a tündéreknek van-e farka? Azt senki sem tudja. Éppen ezért ez egy örök rejtély, egy végtelen kaland...
|
|
|
AFR
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3249 Dátum: 15 okt 18, 09:20:24 » |
|
Oliver melyik fura harcra gondolsz? ha ide nem akarod ak pirátba küld el kérlek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BRON94
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3250 Dátum: 15 okt 18, 15:18:56 » |
|
A mostani részel nem volt különösebb bajom , bár Laxus megjelenését most nem tudom hova tenni .Majd meglátjuk mi lesz jövő héten.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #3251 Dátum: 15 okt 24, 13:57:20 » |
|
256. (S2-081.) rész Egész kedvemre való volt ez a töltelék harc. Mondjuk Laxus hasi és mellkasi izomzatát legalább 5x megcsodálhattuk, de hát ez van. De ciki, hogy egy töltelék harc, ami a mangában nem is volt, jobban meg van csinálva, mint egy mangás bunyó. A mangás bunyókat meg nem hogy normálisan kiegészíteni, de még rendesen meganimálni sem tudják. Szégyen. És ha a kövi rész ajánlójából jól veszem ki, akkor fel fog tűnni az, akit Zirconis is alig mert nevén nevezni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 okt 25, 17:04:06 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Oliver
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3252 Dátum: 15 okt 24, 14:53:49 » |
|
Nekem is tetszett ez a rész! Gray megjelenését se rontották el. Így is lehet valamennyire érzékelni hogy erősödött. Laxus meg hát Laxus Tök jó látni hogy Gajeel és közte mennyit változtak a dolgok. Kövi rész meg hát igen.... Nézze meg midnenki
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BRON94
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3253 Dátum: 15 okt 24, 15:47:59 » |
|
A Laxus vs Tempester harc volt a Tararos arc legjobbja (meganimálás téren) ,bár amit Chakra is irt elég gáz hogy ez egy filer harc . Amúgy lehet csak én látom így ,de ami itt filer az sokall jobban meg van csinálva mint ami canon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kristofkristof
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #3254 Dátum: 15 okt 24, 16:26:20 » |
|
Direkt nem írtam múlthéten erről véleményt, hátha kisül valami jó belőle, de nem így lett. Akkor csak szerintem lett rossz a harc. Abban egyetértek, hogy ennek a harcnak az animálása nagyon jó lett, de több dologban nem. Nem értem miért kellett ezen változtatni. Most végignézhettük, azt amit a történetszál elején, mert kb. ugyanaz volt, Tempesta megint kifingatta volna Laxusékat az öngyilkosságával. Pedig ez volt az egyik jelent, amit a legjobban vártam, hogy láthassam animében. Gray jelenete közel sem lett olyan epic mint a mangában. Gray itt kb. fapofával közli, hogy ő zúzza szét a Tartarost, a mangában, azért ez a jelenet sokkal epicebb és ridegebb volt. Na de mindegy nem ragozom tovább, animálás szempontból jó volt, de minden más szempontból viszont nagy nulla, most ezzel sok dolgot megkérdőjelezett a mangaka ezzel a lépéssel, mert úgy tudom az ő keze volt benne.
Várom a folytatást, remélem nem lesznek már ehhez hasonló változtatások.
|
|
|
Naplózva
|
"Just exactly what kind of person are you? What color is your hair? What kind of eyes do you have? And what are the contours of your face? I wish I hadn't closed these eyes. I'd have enjoyed taking a good look at you."
|
|
|
|