24 nov 26, 09:28:45 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 213 214 [215] 216 217 ... 228
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Fairy Tail anime (Tilos a spoiler!)  (Megtekintve 749246 alkalommal)
0 Felhasználó és 13 vendég van a témában
Reater
Akadémiai tanuló
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #3210 Dátum: 15 szep 14, 22:05:38 »

Na sikerült végre megnézni az új részt --> 250. (S2-075.)

A rész eleje egyszerűen hátborsóztatóan nagyszerű volt. Úgy néztem még volna tovább az a kis csetepatét... Happy és Lily nagyon aranyos és vicces volt, jót nevettem rajtuk. Minerva és Erza szerintem jobb is lehetett volna, de elment azért.. Nevet A filler rész nagyon adta, egy pillanatig se éreztem, hogy mikor lesz már vége, habár volt benne egy-két fura dolog, amit már írtatok feljebb is. A vége nagyon bejött, jobban tetszett, mint a mangába, Lector és Frosch még mindig cukik és viccesek, fel tudják dobni velük a hangulatot. Na de! Nem értem én, hogy ilyen jó zene és szinkron mellett, miért olyan nehéz megcsinálniuk azt az animálást, főleg ilyen pár jó! rész után. Egy-két helyen nagyon furcsa volt, pl. mikor Natsu-ék megrohamozták Tempestáékat, vagy pl. Erza-Minerva harcból is hiányoltam.

Amikor Tempesta eltolta az átkát, akkor jutott eszembe, hogy szegénykét Laxus one hitelte.. Fhu, ha most itt lenne...
Silver kib*szott vagány, a nekromanta barátunknak elvitte a szinkronhangja a szívemet.
Naplózva

Hogy a tündéreknek van-e farka? Azt senki sem tudja. Éppen ezért ez egy örök rejtély, egy végtelen kaland...
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #3211 Dátum: 15 szep 17, 09:14:01 »

Következő részek címei (spoileres lehet!):

2015. 09. 19. - Tartaros Történetszál: Egy kisfiú története
2015. 09. 26. - Tartaros Történetszál: Gray, Silver ellen
--------------------------------------------------------------------------------
Új Opening (Edge: Believe In Myself) és Ending (Megumi Mori: Azayaka na Tabiji):

2015. 10. 03. -Tartaros Történetszál: Silver Emlékei
2015. 10. 10. -Tartaros Történetszál: Levegő

Továbbra is tartják magukat- az amúgy tökéletes- 2/1-es adaptációhoz. Számolgattam és ezzel a tempóval 12 rész (24 fejezet) jön ki pont. Ennek hála a következő opening még teljesen a Tartaros ívről fog szólni. Karácsony környékén úgyis szünet szokott lenni minden animénél, de ha nem, akkor a Tartaros ív befejező mangafejezete elég hosszú lett, szóval annak adhatnak egy külön epizódot is, úgy meg kijön a normális 13 rész.
A lényeg: Még ebben az évben nem lesz filler! Aztán már jó kérdés, az a jövő zenéje. Mondjuk én a helyükben kihasználnám az alkalmat, mert utána már nehezebb lesz.
Naplózva

Reater
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #3212 Dátum: 15 szep 17, 18:12:36 »

Remélem, hogy a következő opening is jó lesz, mert a jelenlegi az egyik személyes kedvencem, ja és csinálhatnának most endinget is, mert a mostaninál nem voltak túl kreatívak.  Pirul
Naplózva

Hogy a tündéreknek van-e farka? Azt senki sem tudja. Éppen ezért ez egy örök rejtély, egy végtelen kaland...
Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #3213 Dátum: 15 szep 17, 20:15:42 »

Az openingek eddig meglepően elég jók. Talán csak a 3. S2 nyitány lett gyengébb, a többivel nem volt bajom.
Az endingek viszont teljesen más tészták, igen.. Az első tetszett csak eddig igazán az S2-ben... Bár a 3. óta folyamatosan csak képmutatás van mindig...
Naplózva

Reater
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #3214 Dátum: 15 szep 17, 22:38:18 »

Egyébként így belegondolva nem is értem, hogy miért nincs rendes ending... Még azt se mondhatjuk, hogy nem fér be a játékidőbe, mert több perci ott megy zenével, olyan nehéz lenne valamit oda animálni? Nevet
Naplózva

Oliver
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #3215 Dátum: 15 szep 18, 15:52:19 »

Novemberbe kiderül hogy mi lesz a tartaros után.Az is felmerült hogy megint 1 évig felfüggesztik vagypedig ugye filler.Ha felfüggesztik akkor dec. 26.-án lesz az utolsó rész.Én nem tudom minek örülnék jobban.Ez a filler minőségétől függene természetesen Nevet
Naplózva
Reater
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #3216 Dátum: 15 szep 18, 18:54:03 »

Nemtudom te hogy vagy vele, de a FT-es fillerek nekem általában bejönnek és érdekesek, imádom a kis Natsu szinkronját ^^ . Egyébként lehet, hogy felfüggeszthetnék kicsit. Mosolyog
Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #3217 Dátum: 15 szep 19, 14:33:15 »

251. (s2-76) rész

Pár helyen picit időhúzásnak éreztem, a kis plusz jelentek miatt, de nem volt vészes.
Silver egészen Darth Vader stílusban közölte, hogy "Én vagyok az apád." Nevet Már csak a sisakon keresztüli fújtatás kellett volna. ikszdé
Annak örülök, hogy Delioránál az régi Akuma Deliora betétzene ment. Mondjuk kicsit zacc is lett volna, ha valami mást pakolnak be.
Erza visszaemlékezésében Gérard arca kész katasztrófa volt. Szégyen a készítőkre, hogy mennyire nem hasonlított. ^^"
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #3218 Dátum: 15 szep 19, 18:42:00 »

Egész jó részt kaptunk! Kiderült, hogy nem 2000, hanem 3000 Face van, csak hogy ne túlozzunk.
Az animációkat most nem tudom hova tenni. Némelyik ütésváltás elég jó dinamikával rendelkezett, de néha meg kész förtelem volt az egész. Főleg amikor Mard Geer elhajítja Rouge-ot, ott minek kellett lassított felvételt alkalmazni?? Vagy amikor egy jelenetváltás után Sting és Rouge próbálják megsorozni a Hádész Királyát és ilyen nagyon gyors, de 2-3 képkockából álló ismétlődő "valamit" tettek be oda... Az fájt. De ugyanakkor voltak jó verekedések is, szóval fogjuk rá, hogy "elment".
Silver Darth Vaderes vallomása valóban hangulatos lett ikszdé De amikor közli, hogy ő Deliora, azt szerintem a mangában, de még az openingben is jobban megcsinálták. Itt túl közel mutatták a képet :/
Minerva gombaszedése se lett rossz, azon nagyot nevettem, amikor rászedte Franmalthot az "értéke..." szóval Nevet
Egyébként végre magára talált az anime a zenéket illetően, eléggé fel tudják dobni végre a hangulatot. És szerintem ez a naplemente szintén dob rajta egy nagyot, nekem tetszik legalábbis.
4/5

A következő részre kíváncsi leszek. Vajon beteszik azt a menő dinamikus jelenetet, ami a Tartaros trailerjében volt? Meg azt a másikat is később?
Naplózva

Don Diablo
Gennin
*

« Válasz #3219 Dátum: 15 szep 20, 18:50:55 »

Én valahogy vissza szeretném kapni a régi FT-t.A régi zenéket, még a gyengébb rajzolás sem lenne probléma a túl élénk szinekkel mert a S2-nek ez az egyetlen pozitívuma.Valahogy nincs már olyan lelke mint volt.Ha meg be érnék a mangát és megint lenne fél év szünet az sem lenne gond de ez a vontatott marhaság nekem nemjön be.Régen 1 részben annyi minden történt hogy hihetetlen most meg ló....r se.

Az S1-et nemtudom megunni akárhányszor nézem vissza, de az új részek már nemtudnak annyira megfogni.Az új ívben is talán a Wendy Dragonforce-s harca értékelhető a többi elég gyenge.
Naplózva
Jon97
Elit Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Azor Ahai

« Válasz #3220 Dátum: 15 szep 20, 20:12:40 »

Ez a saját elfogultságod miatt van. Mármint nyilván, nem azt mondom, sok mindenben (főleg animációban meg zenében, de utóbbiban ez is nagyon kezd feljönni) a part1 sokkal jobb volt, mint ez, de sok mindenben pedig nem. Én, aki nem voltam közel érzelmileg egyikhez sem, így látom, de te szerintem az egyeshez nagyon közel voltál, ill. régen volt, ami azért megszépíti az emlékeket.
Szerintem sokszor a Part1-et is kínszenvedés volt nézni, volt ott is sok hülyeség. De az kétségtelen, hogy voltak hidegrázós pillanatok is. Próbáljunk meg egy picit objektívabbak lenni.
Az meg hülyeség, hogy a mostani vontatott. 2 fejezet/rész tempó volt szerintem a régiben is. Ha esetleg vontatottabbnak érzed, akkor az a manga hibája. Merthogy az, hogy kiveszett az egészből a lelke, hogy már nem olyan friss, hanem sokkal több hülyeség és klisé, és esetleg nyál van benne, az mind a manga hibája.
És persze ez az én véleményem, én megértem, hogy pl. miért lát valaki nagyon jónak valamit, ha egyszerűen elfogult azzal a valamivel szemben. Sőt, nagyon is jó dolog az elfogultság sokszor, hogy nem kell mindenhez racionálisan és kritikusan hozzáállni. Hanem egyszerűen magával ragad és szereted.
« Utoljára szerkesztve: 15 szep 20, 20:15:45 írta Jon97 » Naplózva

"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve)
"Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589)
"Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #3221 Dátum: 15 szep 21, 19:48:09 »

@Don Diablo: Az S1 nekem is jobban tetszik, de már nem merném egyértelműen kijelenteni, hogy jobb. Ugyanis ott sokszor volt gyengébb rajzolás, itt meg nagyon régóta szinte tökéletes. Emlékezz csak vissza Sting és Rouge arcára (főleg az utóbbira) S1-ben és nézd meg őket most. Ég és föld a különbség.
A zenék által teremtett hangulat miatt pár hónapja még az S1-et mondtam volna sokkal jobbnak, de ezen a téren végre az S2 is összeszedte magát. Igazából már csak a dinamika kéne és nem lenne okunk panaszkodni.
A szürke, sötét, fakó színvilágot meg hagyjátok már. El lett mondva párszor, hogy a Tartaros arc miatt van ez. Nézd meg az S2 első 51 részét, ott ugyancsak szép színes volt. Hidd el, hogy a mostani ív után (ha nem lesz megint felfüggesztés) filler ide vagy oda, újra szivárványszínű lesz az anime.

Egyébként az is benne lehet a pakliban, amit Jon írt. Nekem is visszaesett kicsit a Fairy Tail TÖRTÉNETE Tenrou után, ami nem az anime, hanem elsősorban a manga hibája. Eltűnt benne a misztikum, hogy mi volt a múltja ennek vagy annak a karakternek és ki is ez a Mistgun vagy Gildarts stb. Továbbá még mindig a Phantom Lord, Harc Fesztivál és Tenrou sziget a legjobb ívek, amiket ugye az S1 dolgozott fel. Csóri S2 egy előzetesen félig leadott történetszálat folytatott rögtön, így elég nagy volt a széthúzás és a különbségek észrevehetősége (S2 elején még a rajzolás is gyengébb volt) aztán meg egy fél éves fillerévad jött. Nehéz dolga volt, de végre kezd magára találni.
Naplózva

Slorasil
Gennin
*

« Válasz #3222 Dátum: 15 szep 26, 13:32:39 »

Nah végre az első teljesértékű rész az S2-ből! Volt több zene jó helyen és még néhány animálásra is hajlandóak voltak. Már csak kicsit Juvián kellett volna dolgozni, reméljük a jövőheti részt nem rontják el.   bow

(Volt egy baki amikor Gray nyakláncát nem szinezték ki csak körvonalakból állt Nevet)
Naplózva
Neji95
ANBU újonc
*

« Válasz #3223 Dátum: 15 szep 26, 15:36:07 »

Várható mára felirat/rész?:O
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #3224 Dátum: 15 szep 27, 12:13:22 »

252. (S2-077.) rész

Nem volt rossz. Kivéve Gajeel fejét itt: http://kepfeltoltes.hu/150927/_HorribleSubs__Fairy_Tail_S2_-_77__720p_.mkv_snapshot_07.12__2015.09.27_13.09.55__www.kepfeltoltes.hu_.jpg (7:13) Ez még viccnek is rossz, és az a legrosszabb, hogy vagy 3-4 másodpercig látszik, szóval még felirat olvasás mellett is simán ki lehet szúrni. Szomorú

A fő prímet Silver és Gray harca vitte. A beszúrásokkal együtt egész hangulatos lett. Natsu és Gajeel harcai csak említés szintjén voltak jelen. És inkább Juvia és csonti beszélgetésén volt a hangsúly.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Oldalak: 1 ... 213 214 [215] 216 217 ... 228
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins