24 nov 26, 06:39:09 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 212 213 [214] 215 216 ... 228
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Fairy Tail anime (Tilos a spoiler!)  (Megtekintve 749144 alkalommal)
0 Felhasználó és 7 vendég van a témában
Csabi28
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #3195 Dátum: 15 szep 08, 14:38:46 »

3 havonta jön új op/ed, ez nem meglepő. Az viszont igen, hogy a Fairy Tail S2 7. openingjét és endingjét azok fogják énekelni, akik a "sima" Fairy Tail 7. openingjét és endingjét játszották?  Ohh My God Gyanúsan sok most is a 7-es, véletlen lenne? Nevet

Egyébként remélem valami emosabb openinget kapunk a Tartaros Ív 2. nyitányának, az ending pedig remélhetőleg ezúttal animációt is fog tartalmazni...  smirksweat

Még 3 hónapig tuti, hogy nem lesz filler. Aztán már jó kérdés. Még rengeteg fejezetük van, igazából jövőre is ráérnének fillerezni, de a közelgő eseményt lehet ki kéne használniuk, mert elég jó alkalom lesz a töltelék kalandokra Nevet De nehéz erről spoilermentesen beszélni, de a mangások értik Mosolyog
Naplózva

Oliver
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #3196 Dátum: 15 szep 08, 15:31:11 »

Azt tudom csak fura hogy már 2 és fél hónapja ez az op és ed van.Gyorsan telik az idő Nevet Gondolom ez az op is ilyen lassabb féle lesz ha megnézzük az előző zenéjüket.Én úgy gondolom hogy a Tartaros ív vége után jön egy filler szezon, de majd meglátjuk.
Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #3197 Dátum: 15 szep 08, 17:30:29 »

Ez viszont teljesen igaz Nevet Számomra az egész nyár nagyon gyorsan elrepült (Mondjuk Július első hetében még vizsgáztam, a teljes augusztusi hónap meg a szakmai gyakorlatommal ment el), de így belegondolva tényleg hamar elteltek ezek az openinges részek  Ohh My God Már csak 3 maradt belőle, jól számolom?
A zene nem baj, ha lassabb lesz, csak legyen szomorkás, mert utoljára, ami TÉNYLEG komorabb volt, az az S2 második openingje szerintem (a Mágiajátékok utolsó, negyedik nyitánya és a kedvenc S2 openingem Nevet ), szóval elég rég volt már, és ha ennyire ragaszkodnak a sötétebb és szürkébb színekhez a tartaros évadhoz (amihez tényleg illik) meg hát a közelgő események miatt... Remélem is, hogy ilyen zene jön Mosolyog

Utána viszont tényleg beleférne egy 13-26 részes filler évad, bár nem lenne muszáj teljesen fillerezni, hisz ott van a Grayes, Wendys, Fairy Tail lányai és Zer0 spin off mangák. Ez elég sok fejezetet jelent, amivel sok epizódot nyerhetnének úgy, hogy nem teljesen filler részek jönnének. Mondjuk az utóbbit, a Zer0-t sokkal jobb lenne a manga most zajló eseményei közé betenni majd x év múlva az animében, ha odaér a feldolgozás Nevet Meg ha addig egyáltalán még menni fog az anime.
Naplózva

Reater
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #3198 Dátum: 15 szep 09, 22:07:07 »

Na nézzük ezt a részt: S02 - E074

Fuhh, hol is kezdjem... Először is le a kalappal, nekem ez a rész teljesen ott volt. A zenék tökéletesek voltak, mintha lennének újabbak is, amik nagyon jól ütnek. Nevet Ezenkívül nagyon érzelemdús is volt számomra köszönhetően a nagyon jó szinkronszínészeknek. Kezdeném a Csillagok királyával... Bazki, akárhányszor kimondja az öreg barátomat, még a hideg is kiráz, emellett Lucy nagyon jó, nagyon átérzi a helyzetet (mármint a szinkronhang  smirksweat ). Az ezelőtti rész is nagyon adta, de ez most pfu... Az Urano Metria még mindig bitangjó, ahogy már előttem is írták végigfutkosnak a hátamon a kis borsók mikor ott suttog.  >.<# Ahogy megkapta Aquarius erejét és megjelent a kis jel a mellkasán, közbe meg bátorította a Király, hát én majdnem kimondtam, hogy újra érzem azt, amit a régi részekben. Számomra ott volt: 5/5. Minerva nagyon édes volt, mint amikor egy kislány kap egy kiskutyát Nevet ... Mellesleg a végén, ahogy összegyűltek a nagyágyúk... Most már várom az animálásban gazdag zúzást.. Remélem nem kullantják el itt a végére, ha most ilyen jó pár részt össze tudtak rakni.

<spoiler törölve>
Moderátor (Chakra): Ebben a témában minden formában tilos a spoiler.

OFF: Makarov a sok óriás mágia használattól ment össze, mint mellékhatás miatt? o.O
« Utoljára szerkesztve: 15 szep 10, 09:49:01 írta Chakra » Naplózva

Hogy a tündéreknek van-e farka? Azt senki sem tudja. Éppen ezért ez egy örök rejtély, egy végtelen kaland...
Jon97
Elit Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Azor Ahai

« Válasz #3199 Dátum: 15 szep 09, 22:57:46 »

OFF: Makarov a sok óriás mágia használattól ment össze, mint mellékhatás miatt? o.O

Hahahaha Nevet Ez még sosem jutott eszembe, de végülis miért is ne? Nevet Hades visszaemlékezésében (vagy az Makarové volt? Mindegy, a harcuk előtt volt, ez biztos.) láthattuk, hogy régen sem volt épp nagy ember, de azért nem ilyen mértékben volt kicsi.
Naplózva

"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve)
"Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589)
"Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
Reater
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #3200 Dátum: 15 szep 10, 15:53:21 »

Igen.. Énis erre gondoltam, mert pl. amikor van kép a régi bandájukról, amikor még csapatták rendesen, akkor még nemvolt ennyire törpe Nevet Ezért én a mágiájára tippelek, hogy az okozza.
Naplózva

Hogy a tündéreknek van-e farka? Azt senki sem tudja. Éppen ezért ez egy örök rejtély, egy végtelen kaland...
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #3201 Dátum: 15 szep 12, 14:40:30 »

250. (s2-75) rész

A naplemente színárnyalatú résztől először olyan Shingeki no kyojin (Attack on titan) anime érzésem lett.
Minerva hangja mintha most sokkal mélyebb lett volna, mint általában. Vagy én hallottam félre?
A Minervás visszaemlékezéseket egész szépen kibővítették, ez tetszett. Meg változtattak is kicsit rajta a mangához képest, de így jobb.
Kicsit mondjuk ciki, hogy két mágus csaj a harc végére már ökölre megy. ^^"
Wendy esetében az animében sokkal jobban átjött a rövid haj, mint annó a mangában.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #3202 Dátum: 15 szep 12, 16:55:49 »

Amilyen jól indult a rész első 5 perce, úgy romlott el utána a többi Szomorú Komolyan mondom, az elején annyira jó volt a hangulat és már-már azt hittem, hogy egy szuper jó rész lesz ez is, de aztán a harc kiegészítések helyett a gombafejű Happyvel húzták az időt -.- Az mellékes, hogy még anno a 9. részben is megtörtént ez, de nem baj, biztos úgy voltak vele, hogy ez annyira jó, hogy többet kell mutatni, mint amennyi a mangában volt (ott nem volt így elhúzva). Mondjuk az a kiegészítés tetszett, amikor Lily megtalálta a vaságyúgolyókat... Jól felvezette a közelgő dolgot Nevet (Legalábbis mangában nekem ott elég random volt, de a többi spoiler lenne, szóval hagyjuk)
Egyébként a harcok talán kicsit dinamikusabbak, mint eddig voltak, de még mindig nem az igazi. A csokibarna színű full metal Gajeelt mondjuk nem értettem.
A rész második felében meg hasonlóan az előző részhez, itt is inkább a visszaemlékezést egészítették ki és nem a lányok harcát, ami tényleg elég furcsa volt, hogy a 2 mágus öklözik ikszdé Még Edolasban meg is lehetett érteni a 2 Erzánál, mert ott épp elfogyott a mágikus erő.
Minerva flashback-je amúgy nem lett volna rossz, ha nem "Fingers"-nek hívják a filler sabertooth-ost, aki a saját mágiájának egy találatától össze is esett, miközben a kislány Minerva bekapott párat, de még felbírt állni  smirksweat Mondjuk nem igen volt sok választása egy olyan apával mögötte. Bár az is érdekes volt, hogy "Ujjak"-ból csak a kesztyűje és a csizmája maradt miután Genma "elporlasztotta"(?).
A mangához képest itt nem volt meztelen loli a flashbackben, mondjuk ezt a változtatást megértem, de a mangában is csak a sziluettjét mutatták Minervának, így nem kellett volna kihagyni és még cenzúrázni sem. http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/388/10
Wendy Sakurás hajlevágása és elhatározása talán tényleg jobb lett itt az animében, de a mangában szerintem az Ikersárkányok megjelenése messze menőbbre sikeredett.
Szóval ja, az elején még azt hittem ez is egy nagyon szuper epizód lesz és talán végre magára talált az S2, de sajnos ez csak egy 3/5 lett a részemről Szomorú

Na, animések, mit szóltatok a 2000 Arc-hoz? Nevet 10es skálán mennyire tartjátok túlzásnak?  smirksweat
Naplózva

BRON94
Gennin
*

« Válasz #3203 Dátum: 15 szep 12, 18:00:44 »

Minerva vissza emlékezésének kibővítése egész korrekt volt ,a gomba fejű Happyin jót mosolyogtam  Nevet
Amúgy  csak engem bosszant, hogy harcokat nem egészítik semmivel sem ? Vagy lehet hogy csak velem van a gond ,hogy egy shounen manga adaptáció-tol hosszabb harcokat várok smirksweat.
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #3204 Dátum: 15 szep 12, 18:11:56 »

BRON94:

Akármennyien is szidják a FT-t a gyenge harcok miatt, itt általában a komolyan/jelentősebb harcoknak van menete és hellyel közzel még magyarázatokat is szoktunk kapni, hogy mit miért. Ilyen esetben nem olyan könnyű pár plusz mozdulatot beszúrni. ^^ Persze 1-2 pofon én sem hiszem, hogy gond lenne. De másrészt meg nem bánom, hogy nem bővítgetik, mert így nem kerülnek bele butaságok. kacsint
Bár az is lehet, hogy a Dragon Ball-os Goku vs Dermesztő és a Yuu-Yuu Hakusho-s Yusuke vs Toguro több részes harcok óta nem igazán tesznek (mernek tenni) shounenbe túl hosszú harcot. Nevet
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Lemoon
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Gman kiválasztottja :3

« Válasz #3205 Dátum: 15 szep 12, 18:51:09 »

Na jó, ez már fáj. A seiyuuk elképesztőek (még mindig), a zenék már hátborzongatóak, de a nyavalyás animálással még mindig nem tudnak mit kezdeni! Már bocsánat, de pontosan mi értelme egy animációs stúdiónak, ha ahhoz nem értenek amihez a legjobban kéne érteniük? Pojén A dinamika még talán a kisebb baj lenne annak ellenére, hogy ez egy shounen, de akkor legalább látszódna, hogy próbálják megerőltetni magukat. Azt utálom a legjobban, mikor beszélgetnek a szereplők és 10 másodpercig egyik se mozdulna a másik felé, még véletlenül sem! Beszéljenek csak a levegőnek, vagy a képzeletbeli haverjuknak, kit érdekel!
Az előző rész jó volt, nem értem mit csinálnak, hogy a jobb minőséget kéthavonta egyszer tudják elérni.
De ezt a kisebb szidást ezúttal nem az egész részre értettem. Nyelvesít A Minervás flashback nagyon tetszett, már a karakterét sem utálom, és mivel így jobban átlátni a múltját, teljesen meg is értem. A mágiája pedig kell nekem. *-* Abba beleszerettem, csak nem értem, hogy miért volt nehéz azt a kis "térgörbítést" meganimálni mint amit a NMJ-ok alatt. Vagy, nem emlékszem pontosan, lehet arra csak az előző stúdió vette a fáradtságot.
Wendy jelenete itt jobban átjött mint a mangában, de ehhez hozzájárult az a zene is, ami az eddigi kedvencem az S2 zenéi közül most már. Azt is mutathatták volna, ahogy levágja a haját, akkor 100%-osan átjött volna, de persze ilyenről még álmodni sem merek.
Nem tudom eldönteni, hogy Erza jelenete itt vagy a mangában volt nyálasabb. Oké, karakterfejlődés meg minden, de az elején nem volt ilyen. Még a Mennyország Tornyás eset után sem. Jó személyisége van, de Mashi valahogy egyre lejjebb tuszkolta a szememben.
Na de remélem még sikerül egyszer-kétszer megerőltetniük magukat. Nevet Kíváncsi vagyok a következő részre.
« Utoljára szerkesztve: 15 szep 12, 18:57:05 írta Lemoon » Naplózva

Adj a haragnak célt, és kitör a háború.
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #3206 Dátum: 15 szep 12, 20:28:13 »

Mondjuk az feltűnt, hogy ezt a részt nem ugyanaz az animációs csapat csinálta, mint az előzőt. Észrevehető egy pici eltérés a rajzolásban és a színekben (ami az alkonypíren kívül sem túl sok volt Nevet).
Naplózva

Lemoon
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Gman kiválasztottja :3

« Válasz #3207 Dátum: 15 szep 12, 21:16:09 »

Ja, mert az meg mindig változik? 
Naplózva

Adj a haragnak célt, és kitör a háború.
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #3208 Dátum: 15 szep 12, 21:35:16 »

Egy csapat mindig valamennyi részt csinál. Illetve vannak olyan csapatok, akik inkább a beszélgetős részeket, míg vannak olyanok, akik inkább a harcos részeket csinálják ...nem túl sok(k) eredménnyel. ^^"
« Utoljára szerkesztve: 15 szep 12, 21:35:47 írta Chakra » Naplózva

MinatoItachi
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3209 Dátum: 15 szep 13, 11:28:45 »

Nekem nagyon ott volt ez a rész! Nevet Pörgős volt a csatajelenet, már hosszú idő óta most először. Mosolyog

Mikor Silver elvitte Grayt azzal a fejjel, hirtelen az ugrott be, hogy azt fogja mindjárt mondani: "Na lépjünk!" Nevet Nevet

Az egész rész rendben volt, és kellő figyelmet kapott minden jelenet. Mosolyog Kevesebb beszéd néha lehetne, de nem okoz bennem lelki sérülést, ha ennyi marad. Nevet

Az új rész ismertetőjénél pedig mintha Juvia lett volna a kommentár....  Gondolkozik Persze kihallottam Lucyt, de nem igazán tudom.. Mosolyog (Persze akkor Gray-sama-zott volna....  Gondolkozik)
« Utoljára szerkesztve: 15 szep 13, 11:37:03 írta MinatoItachi » Naplózva

- Mi történet magával?                 - Mondd, te süket vagy?
- Borotválkoztam Uram.                  Van vanília, tuttifrutti,
- Na de a kezével.                           rumos dió és kávé.
- Abban volt a borotva.                   Pisztácia kifogyott,
                                                     csokoládé nem is volt.
Oldalak: 1 ... 212 213 [214] 215 216 ... 228
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins