24 nov 25, 23:47:01 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 206 207 [208] 209 210 ... 228
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Fairy Tail anime (Tilos a spoiler!)  (Megtekintve 748837 alkalommal)
0 Felhasználó és 11 vendég van a témában
Chakra
Adminisztrátor
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #3105 Dátum: 15 júl 17, 06:07:44 »

Kis kirándulás volt, azért lett kész később a felirat.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
torda221
Chuunin
*

« Válasz #3106 Dátum: 15 júl 18, 07:32:21 »

Semmi köze a mostani részhez
Olyan összeesküvés elméletem támadt
A sárkányok 777.7.07 tüntek el
Lucy anyja 777 ben halt meg valami köze biztos van (sajnos nincs)
Naplózva
Lemoon
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Gman kiválasztottja :3

« Válasz #3107 Dátum: 15 júl 18, 11:05:41 »

Igen, ez nagyon sok fant foglalkoztat, csak az a kár, hogy azóta sem volt kiemelve, mióta kiderült ez a két időpont. Még a karaktereknek sem tűnt fel. Mivel nem foglalkozik vele Mashi, elég kicsi az esélye, hogy mégis kiderülne, hogy van összefüggés.
Naplózva

Adj a haragnak célt, és kitör a háború.
torda221
Chuunin
*

« Válasz #3108 Dátum: 15 júl 18, 11:47:04 »

Hát ja
Mondjuk meg is lett magyarázva hogy miért tüntek el csak most hogy régi részeket néztem és dobbenten néztem hogy mennyivel jobban nézett ki egy részen belül derült ki a két évszám
Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #3109 Dátum: 15 júl 18, 14:13:50 »

Ez még a múltheti rész, majd ha kijött a fordítás a maihoz, alászerkesztem arról is a véleményemet Mosolyog

66. rész:

3 perces előző rész tartalma mellett még vagy 4-5 perces filler harcokat is beraktak, de persze a legtöbb nem volt rendesen meganimálva. Ez azért érdekes, mert egyébként 2 fejezetet (371-372) dolgozott fel ez az epizód is és ezek közül az egyik több oldalas volt (a 372-es).
Mira őrült szemén kívül szépen visszaadtak minden fontos dolgot a mangából. Erza jelenetei elég jók lettek és az is tetszett, hogy nem voltak (jobban) cenzúrázva a dolgok. Gondolok itt például Mira kitörésére a nagy tartályból Nevet
És a zenék!!! Végre vannak zenék!!!
De a harc animálásokon rengeteget kéne még javítaniuk. Ezért ez is csak egy 4/5
Kíváncsi leszek az első Tartaros részre, ami kiérdemel tőlem egy 5/5-öt Nevet Remélem mihamarabb megkapjuk, talán majd a mai!

Az ending úgy tűnik egyenlőre nem változik, Chakra :S
Idézet
Ha esetleg a következő részekben más és jobb képek lesznek a zárány hátterében, akkor talán jobb lesz. De így... -.-"

67. rész:

Az opening minimálisan megváltozott, de megértem, ha nem tűnt fel mindenkinek. Igazából csak pár vizuális hatást adtak hozzá (az elején Natsu látszódik Igneel mutatása előtt, aztán amikor fut Natsu, majd Lucy és végül repül Happy lett egy ilyen kamerarezgés, és Gerard fejének mutatásakor + füst effekt figyelhető meg)
Ezúttal is 2 fejezetet dolgozott fel az epizód (373-374), de most csak 2 perces volt az előző rész tartalom. Egy filler kiegészítést tapasztaltam csak, amikor Makarov leverte azt a harci gép izét 9 és fél percnél. Ezenkívül minden ment a manga szerint és azt kell mondjam, egész jól Mosolyog Bár az elején nem tetszett, hogy Erza olyan lyukat vágott, hogy még utána is repült egy ideig és csak később "kapcsolt be" a Kocka Gravitációs Mezője, de ennyi belefér.
Amúgy elég tartalmas epizód lett! Figyeltek a részletekre és nem is láttam 1-2 gyengébb rajznál többet.
A zenék is pörögnek rendesen Mosolyog Natsunak meg ez a ruhája valami fantasztikus!
Ez az epizód már nagyon közel állt az 5/5-höz, de egyenlőre még mindig csak egy 4/5. Viszont az erősebb fajtából Mosolyog Ha tudja tartani legalább ezt a szintet az anime úgy kb. mindig, akkor már nem nagyon lesz rossz szavam rá! Csak a verekedés animálásoknál erőltessék meg magukat (ha már a szereplők is azt csinálják Nevet ) és minden pöpec lesz.

U.I: Na ki vette észre, hogy az epizód tele volt himbálódzó mellekkel? ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 15 júl 19, 13:03:23 írta Csabi28 » Naplózva

Lemoon
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Gman kiválasztottja :3

« Válasz #3110 Dátum: 15 júl 20, 09:24:46 »

U.I: Na ki vette észre, hogy az epizód tele volt himbálódzó mellekkel? ikszdé
Nekem nem tűnt fel. ikszdé Én még mindig a sok állóképre vagyok kihegyezve.
Viszont a rajzolások már így-úgy elmennek. Kana fejei szerintem kifejezetten szépek lettek.
És igazad volt, egész pofás zenék lettek lejátszva. Amúgy stúdiótól független, hogy ki írja a zenéket?
Naplózva

Adj a haragnak célt, és kitör a háború.
Italy4ever
Akadémiai tanuló
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #3111 Dátum: 15 júl 20, 16:35:01 »

241.rész: Szerintem Mira jelenete kifejezetten jóra sikeredett. Imádom mikor bedémonosodik  Ördögi
Erza és Kyoka harcát nem kommentálnám. Kyoka kiszabadult majd valami hirtelen kép ahol repül...ez így nekem eléggé fura..

242.rész: itt már Mira része nem lett annyira jó..kell a mély hang.  Viszont Seyla arckifejezése tetszett.Nem volt különösebb probléma a résszel. Mondjuk engem a gyapjú mozgása nagyon zavart.

Az opening számomra kezdi visszahozni a régi FT openingek varázsát. Az ending az no comment..
Naplózva
Jon97
Elit Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Azor Ahai

« Válasz #3112 Dátum: 15 júl 22, 00:27:37 »

Régen írtam, egy kicsit le is voltam maradva, ma néztem meg az utolsó három részt. És én baromira élveztem az összeset.
Nem kellett sokat gondolkodja rajta, de mégis, elfilóztam egy picit azon, hogy miért élvezem ezeket a részeket, miközben vannak még mindig nyilvánvaló hiányosságai. Valószínűleg az új stílus, színvilág miatt, ami tudom, hogy a többségnek nem jön be, mert elüt az eddigi stílustól, de számomra sokkal...hát, élethűbb, mangahűbb, tetszetősebb, nemtom, de bejön. Nyilván ez ízlés, ill. a régi verzióhoz való viszony kérdése, szóval megértem, ha valaki nem tud ezzel megbarátkozni. És tudom, ez már eléggé lerágott csont, csak gondoltam leírom Mosolyog
De ettől függetlenül is, a rajzolás kifejezetten szép, egy-két elnagyolt csoportképtől eltekintve (amik szintén nem vészesek). Tényleg, néha kifejezetten csodálkoztam, hogy milyen nagyon jól eltalált rajzok vannak benne.
A zenék határozottan fejlődnek, szinte részről-részre. A tempó is nagyon élvezetes, nem rohannak, de végig pörög a cselekmény.
És ami kifejezetten feldobta az összélményt, hogy bizonyos jeleneteket mennyire eltaláltak, amikor még a mangát is felülmúlták. Még filler harcjeleneteket is beletettek.
Viszont...itt már meg is látszott a legnagyobb (de jelenleg szerintem egyetlen, viszont ez tényleg jóó nagy) negatívum, hogy nem nagyon van dinamika, márpedig ez egy csöppet fontos lesz az elkövetkező részekben...ez sokat levesz az élvezeti értékéből. De reménykedek.

Ja, amúgy az opening baromi jó, képileg és zeneileg is, az ending meg...nemtom, szerintem láttam már rosszabbat Nevet Talán.

Szóval ez a három rész mind megvolt 8/10, külön-külön nem tudom, mert eléggé összefolyt, de ez bőven veri a várakozásomat. Mondjuk ahogy látom, ezekkel a részekkel ti is elégedettek voltatok általában.
Na mindegy, ha minden így megy tovább, már akkor is elégedett leszek, ha meg a harcokat megcsinálják rendesen...akkor Nevet Hát akkor nagyon  bow
« Utoljára szerkesztve: 15 júl 22, 00:30:54 írta Jon97 » Naplózva

"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve)
"Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589)
"Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
Senais
Chuunin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Erza Scarlet

« Válasz #3113 Dátum: 15 júl 25, 21:49:57 »

S2 68. rész. A szereplők, a hátterek tetszettek. A harcok közül Erza és Kyoka rövid jelente kapott némi animálást, pl. suhintottak. A távolságokat abszolut nem érzik a készítők, Mirától pár lépésre álló démon megütéséhez Mira lefut egy cirka 200 m-es távot. Amitől fogtam a fejem, az a Natsu és Erza zuhanása közben mutatott oldalra pörgő kameraszög az arcukról. Tetszett, hogy a többi FT-s varázsló lépéseit is látjuk, ez már az előzőkben is bejött, ráadásul nem csak sablonkatonákkal küzdenek. Legalábbis az ellenfelek elég ígéretesek, mármint kreatívabbak, mint az előző részben a Makarov ellen kiguruló valami. Szintén bejött, hogy nem próbálták meg a Natsu vs. ál-Hades harcot komollyá tenni, viszont kevésbé tűnt elborultnak, mint a mangában -- talán egy jó zene hiányzott csak alóla. Mindenesetre Happy jelenteit egyre gyengébbnek érzem. Hiányoznak a régi hanghatások egy-egy poén alól.
A rész második része viszont egyszerűen lenyűgözött. Nekem Wendy a legkevésbé szimpatikus a főcsapatból. Tudom, hogy csak egy kislány, de nagyon idegesít a sipitozása, jobban mint Juvia ömlengései. Most viszont sokkal jobban átéreztem, hogy bolyong egy számára félelmetes barlangban, mint a manga néhány képéből. Nagyon tetszett, hogy a rész felénél Ezel felcsillanó szeméből indult ki a félutat jelző animáció. Bár maga a harc a mangában erőteljesebben és komolyabban hatott, legalább itt is jó pörgősre sikerült.
Ami már az openingben (aminek a zenéje szerintem még mindig nagyon gáz) is feltűnt és nagyon megtetszett, hogy a Dragon Force módban ragyogó tollakat kapott a karjára és a lábára, a rózsaszín haj pedig telitalálat nálam: grandinésedik! Mosolyog Ugye az Edo-Grandinének is rózsaszínű a haja, így ez nagyon tetszik emiatt. Bár a mangában is így volt, de azóta teljesen kiment a fejemből, hogy milyen menő.
Ez egy olyan rész, amit várni fogok, ha majd véget ér az arc és újra megnézem egyben az egészet.
« Utoljára szerkesztve: 15 júl 25, 22:01:13 írta Senais » Naplózva

"Láncaid lehulltak s im azontúl soká
Félve lépdel lábad, amikép megszoká."
BrownOsment
ANBU újonc
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #3114 Dátum: 15 júl 25, 21:54:41 »

Ez a rész egész jól indult. Pont annyi dolgot ismételtek az elején, amennyi kellett az emlékek felfrissítésére, valamint okosan most a narrátort is elővették. Szerintem max. 2 perc lehetett, bőven elég volt. ^^
Kicsit sajnálom, hogy Hadest nem bontották még ki jobban. Oké, meg lett említve, hogy a mágia mélységeit kutatta, de lehetett volna esetleg valamilyen visszaemlékezés vagy nem is tudom. Mirajane régi átalakulása nekem jobban tetszett (amikor kockák fénylettek és használta a Take Overt). A könyvekkel való harcolást vagy letudhatták volna gyorsabban, vagy pedig kiegészíthették volna fillerrel, mert így eléggé fura volt, hogy Mira random könyvekkel nem tud mit kezdeni.
Na de a rész jobbik része: Wendy és Charle! Nagyon aranyos volt, ahogy Happy azzal nyugtatta Lucyt, hogy Charle okos, szóval biztos meg tudják csinálni. ^^ Nekem a Fairy Tail egésze alatt ez volt a legmeghatározóbb Wendy pillanat. Nagyon menő volt, ahogy kiszabadította Charle-t (az a hang Wendytől nagyon ütött), és amikor elkezdődött a háttérben az ending és Charle mondja, hogy Wendy megszerezte a Dragon Force-t... Még libabőrös is lettem kicsit, tényleg nagyon tetszett. ^^ Jó kis páros Wendy és Charle, alig várom most a következő részt, remélem, hogy szépen megcsinálják. Igaz, kéne alá egy jó zene, mondjuk a régi OST-ból, de sajnos az úgy sem lesz. :,(
Naplózva

Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #3115 Dátum: 15 júl 26, 12:03:37 »

Valóban jól indult a rész, hisz most csak 2 perces volt tényleg az előző rész tartalom. Ezenkívül megint 2 fejezetet dolgozott fel az epizód (és ahogy látom ez kb. mindig így fog maradni. ami jó dolog, mert elég messze van a manga az animétől és így még jó darabig nem kell fillerezniük).
Sajnos nekem nem tetszett ez az epizód. A hangulata változó volt, néha lehetett érezni, néha meg nem. A szinkronhangok továbbra is zseniálisak és a háttérzenék is kezdenek magukhoz térni, de a verekedés animálás még mindig a béka feneke alatt van.
Wendy Dragon Force átalakulása meg lehetett volna epikebb is. Jó, én olvasom a mangát és tudtam, hogy ez jön, de akkor sem éreztem azt mondjuk, mint amikor Gajeel zabálta fel Rouge árnyékát és bekapcsolt Vasárnyék Módra. Ott valahogy sikerült eltalálni a jelenetet, de itt szerintem inkább semmilyen volt, mint hatásos.
Egy gyenge 3/5-öt adok a részre. Pedig az előző három már 4-es szinten volt, erre úgy látszik mégis jön a visszaesés Szomorú Egyszerűen nevetséges, hogy 10 részenként van talán egy 5/5 szint, de lassan már inkább 15 részenként...

A következő részek címei:

244: Tartaros Arc: Friends Forever (Aug. 1)
245: Tartaros Arc: Hell's Core (Aug. 8)
246: Tartaros Arc: Underworld King (Aug. 15)
Naplózva

Sanji
Akadémiai tanár
*

« Válasz #3116 Dátum: 15 júl 26, 14:41:27 »

Ti hol neztetek a részt? Mert mar nem működik az az oldal ahol volt one piece meg Ft.... ( watchop)??
Naplózva
Sekai
ANBU újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #3117 Dátum: 15 júl 28, 20:16:35 »

Sziasztok!

Én csak nemrég kezdtem el nézni a sorozatot, most éppen a 102. résznél járok. Azt szeretném megkérdezni, hogy a főszereplők közül, (Natsu, Erza, Lucy, Gray, stb.) Fog meghalni valaki? Ha igen, akkor az ne mondjátok meg, hogy ki, hanem azt, hogy kb. hanyadik résznél.

Előre is köszi!
Naplózva

“Those who break the rules are scum, that\\\'s true, but those who abandon their friends are worse than scum.”
Jon97
Elit Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Azor Ahai

« Válasz #3118 Dátum: 15 júl 28, 23:40:01 »

Ő, most akkor ezt mondjuk meg? Nevet Nem, nem fog meghalni senki. Habáár...egy ideig valaki mégis Nevet De nem igazi halál. Mindegy, az a 196. részben lesz.

A múltkori részhez: Nekem ez is tetszett, és most a verekedéseket is jól meganimálták, egyáltalán nem volt most szembetűnő, hogy darabos lett volna. A többi a szokásos, ja, még annyi, hogy zenék terén egyértelműen fejlődnek. Jó lesz ez, szerintem, nagyon is. Wendy dragon force átváltozásának a pillanatát jobban is eltalálhatták volna, de előtte viszont nagyon jól ábrázolták a helyzetét, szóval az egész rész jó volt szerintem.
Naplózva

"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve)
"Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589)
"Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #3119 Dátum: 15 júl 29, 12:20:42 »

243. rész

Hát... próbálgatták kiegészitgetni a harcokat, elég kevés sikerrel. Erre mondom azt, hogy akkor inkább ne is. Erza kardos vagdalkozása, amikor ugyanazt a 2 féle vágást vagy 4-5-ször megismétli, szánalmas volt. 20 évvel ezelőtti animékben látni ilyet. Seyla könyves támadása szintén harmatgyenge lett. Tudom én, hogy a tudás súlyos dolog, de néhány bőrkötéses Petőfi összessel nehogy földbe döngöljön már egy Sátán Lélek Mirajane-t... persze, tudom, hogy a mangában is így volt, de legalább vártam volna valami is extrát. Pl. erőteret a könyvek körül, vagy olyat, hogy az egyik könyv éget, a másik fagyaszt, a harmadikból forgószél támad, meg ilyenek. Gray is átment bokszolóba. Az perszer nem baj, hogy ő az egyik legjobb jég alkotó mágus, menjen ököllel egy Kyuukimon démon ellen.
És ami főleg nem tetszett: Wendy Dragon Force jelenetének hangulata alig súrolta a mangás hangulat felét... alulról. Tessék összehasonlítani, innentől a fejezet végéig. De tovább ne, mert az már spoiler!: http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/376/21
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Oldalak: 1 ... 206 207 [208] 209 210 ... 228
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins