Na most "csak" 3 perces volt az előző részek tartalma
Viszont így is durva, hogy a maradék 18 percben, az anime 2 és fél fejezetet dolgozott fel, szóval tartalomban nem volt hiányunk.
Az új opening: Mint minden FT nyitány, ez is
tele van spoilerekkel, szóval csak óvatosan!
Amúgy tetszetős lett
A zene elég jó és a képsorok is bejönnek. Bár már volt sok jobb is, de az előző után egyértelmű felülüdülés. Főleg a refréne tetszik, azt nagyon eltalálták.
4/5Ja és tényleg nem az openingból voltak a trailer jelenetei, szóval valóban várható esetleges minőségi javulás az animálások terén
A rész: Hát szépen kicserélték egy bögre hideg vízre Silver ajándékát, ami eredetileg egy ruha volt Lisannának... Én is egyből arra gondoltam, hogy mérgezett, de ahogy látom az anime stáb is gondolt a dologra és szépen meg is oldották egy Natsu szaglás vizsgálattal
Azt kell mondjam, elég szépen átalakították ezt a jelenetet is, de a mangás akkor is jobb volt.
Gerard vs Oracion Seis, főleg "Zero": VOLT VÉR!!!!4 Igaz csak néhány csepp, de volt!! Az Igazi Mennyei Test Mágia egész ütős lett, talán hozta a mangás hangulatát, viszont amikor Gerard a jelenet végén Midnight-hoz beszél, az nagyon gyenge lett a mangához képest. Ott sokkal több érzelem és szerintem nagyobb kiabálás volt benne!
Aztán az Ex-Elnök megölése sem lett rossz. ITT IS VOLT VÉR!! Igaz csak a kardon és az Elnök ruháján, de már ebben az egy részben lassan több vér volt, mint az előző 230ban
Amúgy úgy vettem észre, hogy nem férnek már vért mutatni, viszont a szereplők KÖZVETLEN BŐRÉN továbbra sem figyelhető meg. De már ez is hatalmas előrelépés, hogy egyáltalán van.
Lummy hangját jól eltalálták és a Tartaros tagok visszahozását is. Minerva ruháját se cenzúrázták ahogy látom, viszont a kötszerek a mellén kicsit fentebb csúsztak a mangához képest és így látszódnia kéne a mellbimbóinak, de persze ezek nem igen láttak még meztelen nőt, vagy csak sík hülyék
Igazából csak lentebb kellett volna rakni a bandage-eket és nem lenne ezzel se para.
A rész vége meg KIB#SZOTT DRÁMAI LETT azzal a háttérzenével!! Le a kalappal az anime előtt, ezt a jelenetet is szépen megoldották!
4/5Az ending: Na akkor következzen a hsz-om "legjobb" része. MI A PICSA VOLT EZ????? Ennyire trágyalé endinget én még nem láttam a Fairy Tailben. Ez valami elviselhetetlenül és minősíthetetlenül gyenge, és még szépen is fogalmaztam, bár a fórumszabályai miatt muszáj. Képzeljétek el életetek legdurvább káromkodását, hát kb. majdnem azt nyomtam le én is, amikor ezt a valamit megláttam. Beraknak MEGINT egy képet, amit most még csak nem is Mashima rajzolt vagy nem is egy szép lány buja teste van rajta, hanem egy ilyen háttérkép gyanús valami, amit egyszer az óramutató járásával megegyező, utána meg ellentétes irányban forgatnak... WTF?!!!!
Oké az előző is hasonló volt, de ott legalább JÓ ZENE SZÓLT ALATTA. Ezt a valamit én még csak zenének sem nevezném. Úgy látszik az opening elkészítése után (ami tényleg jó lett) elfogyott minden energiájuk. Bár S2-ben eddig úgy igazán csak az első ending tetszett. Valahogy nem megy nekik a zárány készítés... Pedig hasonlókat kéne csinálniuk, mint amilyen az első volt. Nem ilyen értékelhetetlen mocskot...
0/5