24 nov 25, 19:46:44 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 203 204 [205] 206 207 ... 228
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Fairy Tail anime (Tilos a spoiler!)  (Megtekintve 748667 alkalommal)
0 Felhasználó és 33 vendég van a témában
Lemoon
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Gman kiválasztottja :3

« Válasz #3060 Dátum: 15 jún 21, 15:30:38 »

Tény, hogy az S2 az elejéhez képest nagyon sokat fejlődött, viszont már egy kis mozgásért sírok minden egyes percben. Múltkor is szó szerint fél percig bámultam ugyanazt a képet nuku mozgással.
Amúgy akárhogy nézzük, ha az S1 ragadta meg az emberek figyelmét akkor nyilván jól csináltak valamit.
Naplózva

Adj a haragnak célt, és kitör a háború.
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #3061 Dátum: 15 jún 21, 16:16:20 »

Akkor te valamit nem jól néztél, Jon.
https://www.youtube.com/watch?v=H82r7BIrMG8
Megsúgom ENNYI mozgás ÖSSZESEN nem volt az S2-ben eddig, itt meg csak 2-3 részben volt ez a Laxus ellenes verekedés.

Vagy még ez is gyönyörű lett: https://www.youtube.com/watch?v=PK54LUbX6xI (persze elég rövid, de legalább igényesen megcsinálták)

De amúgy az Oracion Seis első támadása és a Natsu vs Gerard fight is baromi jó lett.
« Utoljára szerkesztve: 15 jún 21, 16:20:55 írta Csabi28 » Naplózva

Jon97
Elit Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Azor Ahai

« Válasz #3062 Dátum: 15 jún 21, 16:28:41 »

Ugyanmár Csabi, AMV-k? Nevet
De amúgy igaz, most rendesen belenéztem, dinamika éppenséggel volt benne. Ettől függetlenül, még mindig nem értem az elégedetlenséget. Engem pl. most, hogy belenéztem, még sokkal jobban zavar ez régi a rajzolás, mint elsőre gondoltam.
Hát nemtom na, én a manga után kezdtem el csak az animét, lehet, hogy itt van a kutya elásva, merthogy a mostani verzió sokkal közelebb áll a mangához, ahogy Chakra is mondta.
« Utoljára szerkesztve: 15 jún 21, 16:29:18 írta Jon97 » Naplózva

"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve)
"Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589)
"Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
Oliver
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #3063 Dátum: 15 jún 21, 16:34:57 »

Sziasztok! Gondoltam belinkelem nektek ezt a második Tartaros trailert, hátha nem láttátok még.  https://www.youtube.com/watch?v=RA89_8FFRi8
Nekem egész jónak tűnik.  Mosolyog
Naplózva
Jon97
Elit Jounin
*

Azor Ahai

« Válasz #3064 Dátum: 15 jún 21, 16:41:48 »

Azért ezt tisztán animések ne nézzék meg, mert nem picit spoileres Nevet
De amúgy mangások nézzék meg, látható, hogy tényleg baromi szép rajzolása lett, sőt, még dinamika is lesz, úgy tűnik (bár ahogy előbb is mondtam, AMV-kből, trailerekből nem lehet jól megítélni).
Naplózva

"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve)
"Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589)
"Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
BrownOsment
ANBU újonc
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #3065 Dátum: 15 jún 21, 17:37:36 »

Persze, a régi széria sem tökéletes, sőt. De valahogy mégiscsak jobban tetszett. Oké, a karakterdizájn nem volt teljesen mangahű. Viszont nem érdekelt, mert azzal sem volt semmi gond. Zenék voltak, ahol kellett dinamika, ott az esetek nagy részében volt. Ráadásul oké, hogy ebben a részben voltak egész jól megrajzolt jelenetek (ahogy mondtad, a rész vége például olyan volt), de az előző csapat is ugyanúgy figyelt arra, hogy a manga nagy képeit visszaadja. De az S2-ben ez is hiányzik sokszor. Mikor az Oración Seis először megjelent a részben, a mangában nagyon jól mutat egymást mellett Gérard és Meldy, az animében viszont elég kiábrándítóan semmitmondó volt számomra. Tehát nekem egyik széria sem a szívemcsücske grafika szempontjából, de ha választani kéne, akkor egyértelműen az előző. Igazából nem nézek más hasonlóan hosszabb animét, szóval még csak összehasonlítási alapom sincs, hogy mennyire jobb/rosszabb a One Piece, Naruto Shippuuden és mások.

A trailert meg szerintem nyugodtan megnézhetik az animések is, openingben úgy is le lesz minden lőve. :'D Azt is el tudom képzelni, hogy ezek az OP jelentei. Bár látok tátogásokat, szóval talán nem mind... Kíváncsian várom egyébként, milyen lesz most nyáron a Fairy Tail. Kb. minden részben történni fognak az események rendesen, amiket valószínűleg ők sem akarnak elszúrni. Legalábbis a trailerből ezt vettem le.
« Utoljára szerkesztve: 15 jún 21, 17:38:50 írta BrownOsment » Naplózva

Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #3066 Dátum: 15 jún 21, 18:50:36 »

Azt a rohadt ez a trailer!!! Láttam IGAZI mozgásokat!!! Nagyon remélem én is, hogy nem az opening képsorai voltak, hanem a már elkészített részekből tették be ezeket (bár akkor vagy 4-5 hónappal már előrébb járnak?  Gondolkozik ) a brutálisan jó jeleneteket!!! Most komolyan, csak sírni kellett és egyből 180 fokos fordulatot vesznek a dinamika terén?? Ha az elkövetkezendő harcokban ilyenek lesznek, akkor még van remény a javulásra Nevet
Naplózva

Italy4ever
Akadémiai tanuló
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #3067 Dátum: 15 jún 22, 11:17:30 »

A trailer...jesszus.... bow  Ohh My God  Imádom rendesen izgultam Nevet
Bàr lehet hogy ezt előre megcsinàlták mert nekem a Makarovos rész itt jobbnak tűnik mint az animében.
A színekről annyit hogy nem rossz ehhez az archoz ez a fakóbb színvilàg mondjuk a Tartaros bázisán harc közben.. Simàn királyul lehetne érzékeltetni ezzel a sötétebb színvilàggal az emberi és a démoni világ közötti kontrasztot. Pl gondolok itt arra hogy a mai fejezetben is az az erdő mintha valami elhagyatott istenháta mögötti helyen lennénk ha ezt egy élénkebb/természethűbb színekkel megcsinàltàk volna és aztán átváltanak a kínzós részre a sőtétebb misztikusabb színvilàggal szerintem óriàsit dobna a sztorin.

Zenék engem annyira nem fognak meg mint az S1.

Sőt nekem annyira a Jackal-Natsu se nyűgözött le de legfőképpen az a jelent se jött át mikor Lucynak választani kellett 2 emberi élet közül...de lehet hogy csak nagyok az elvárásain.. smirksweat
Naplózva
klosinho
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #3068 Dátum: 15 jún 22, 21:07:24 »

Csak animés vagyok és megnéztem a trailert. Azt gondoltam, hogy Silver VS Gray lesz, az várható, de az, hogy a Saber volt mestere is itt lesz és Sting & Roguo ellen fog harcolni azt nem vártam volna. Érdekes. Plusz feltűnik Zeref is. Lesz itt izgalom.

Amúgy nekem az S1 jobban bejött, mert a harcok hosszabbak és dinamikusabbak voltak. Például Luxus harca 1-2 ütés volt és annyi. Natsu vs Jackal az elején jól indult, de amint átalakult démonná túlságosan gyorsan lezavarták. Oké, hogy a mangában ennyi volt, de simán meg lehetett volna toldani pár mozdulattal. Igaz a mostani részek sokkal jobbak, mint a mágiajátékok vége volt, illetve a sárkányos részek. Ott nagyon rossz filler jeleneteket raktak bele, inkább kellett volna a Luxus vs Jura harcot akkor már megcsinálni normálisra, ha már két nagyágyúról volt szó, de még lehetne sorolni. A sárkányos harcok meg annyira nem kötöttek le, pedig szerintem brutális jeleneteket lehetett volna oda is beszúrni bővítésnek, ha már filler jeleneteket akartak. A jelenlegi részek azért jobbak, mint ami az S2 elején volt, mert itt, ha a harcok is nem olyan jók, mint S1-nél, de legalább nem raknak rossz helyre filler jeleneteket, legalábbis nem veszem észre, hiába minden rész után elolvasom az aktuális manga fejezetet. Már csak harci jelenetekben és zenében kellene picit javulni és jó lesz Nevet
Naplózva
tyber22
Chuunin
*

« Válasz #3069 Dátum: 15 jún 24, 09:28:27 »

Emberek,egyértelmű hogy a trailer-ben látott részek az openingben lesznek benne annyira de annyira látszik rajta, ne dőljetek be neki ! Az openingekre mindig is adtak mióta újraindult az anime. A konkrét részeket meg kb le se szarják.
Már csak azért  is mert Natsu harcait általában jól megcsinálták eddig, de itt meg a Natsu vs Jackal is elég szörnyű lett szerintem úgyhogy ne tápláljatok nagy reményeket az animébe, mert ha eddig nem kaptuk azt amit szerettünk volna, akkor ezután se fogjuk.  Pedig már bőven benne vagyunk a Tartaros arc-ban és a fakóbb színeken kívül másban nem változott az anime, najó meg kicsit szebbek lettek a karakterek. Vagyis inkább fogalmazzunk úgy, hogy mangahűbbek lettek. De az hogy Natsu komoly fejénél a zöld szemeit befestik feketére hát nemtudom, pont mikor nagytotálba mutatják a badass fejeit ahol tök faszán nézne ki a szokásos zöldes szemével azt erre beszínezik feketére......no comment nemtudom miért de engem ez mocskosul zavar még.
Naplózva
Slorasil
Gennin
*

« Válasz #3070 Dátum: 15 jún 24, 11:43:49 »

Aki mondjuk full képernyőn nézte, jó felbontásba és nem vakította el a hype, az észrevehette hogy mind amiben a mozgás volt az új trailer részei voltak, teljesen más a színük is és a technika is ahogy készültek. A maradék meg a szokásos  igénytelen állókép.  Neeem
Naplózva
Jon97
Elit Jounin
*

Azor Ahai

« Válasz #3071 Dátum: 15 jún 24, 12:25:12 »

Azt, hogy sok az állókép, azt senki sem tagadja. Viszont ezek nagyon szépen vannak megrajzolva, szóval nem igénytelenek Nevet
Szerintem az egész anime szebb lett amúgy, de sajnos a dinamika tényleg hiányzik még. Azért reménykedni szabad. (Bár, ahogy fentebb említettem is, trailerekből fölösleges következtetni.)
« Utoljára szerkesztve: 15 jún 24, 12:26:22 írta Jon97 » Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #3072 Dátum: 15 jún 24, 18:38:25 »

Az ajánló legelején aki beszél, az vajon szereplő szinkron, vagy csak a "mesélő"?
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #3073 Dátum: 15 jún 25, 16:52:29 »

Abszolút Kuro25 álláspontján vagyok. Sose hittem volna, de valószínűleg én se fogom hétről hétre nézni ezt a "valamit". Dobni nem fogom, mert ha másért nem is, a jó szinkronhangokért megéri megnézni az animét, de valószínűleg a nyári szezontól kezdve 3 hónapos adagokban fogom követni. Már nagyon régóta nincs meg az a bizonyos szombati extra élmény, amit a Fairy Tail anime jelenléte adott. Sőt, igazából ez a jelenlegi állapot rosszabb, mintha nem is lenne anime. Párszor már elmondtam, de az S1 Tenrou szigetig (utána már itt is voltak gyengébb munkák, de ebből 25 rész filler alapból) nekem ANNYIRA TETSZETT, hogy kb. az összes részt rengetegszer visszanéztem, mert tele volt epik jelenetekkel. Mi kell ezekhez? Fasza háttérzenék és MOZGÁS. De amit ez az "animének" nevezett valami képvisel, az valami nevetséges. Mivel már színek se nagyon vannak, igazából olyan az egész, mint egy leszinkronizált manga slideshow. Egyszerűen ezt nem lehet minőségnek nevezni. A cenzúra pedig még tovább ront az egészen. Abból a 20-30 háttérzenéből meg nekem is vagy 4-5 tetszik, de ezek valóban csak pár másodpercig szólalnak meg. De hát nem is csodálom, basszus. Úgy néz ki harc lesz, el is kezdődik közben a háttérzene megszólal, DE MIRE A REFRÉNHEZ ÉRNE, VÉGE A "HARCNAK". Inkább ne is tegyenek be battle ostokat, mert itt nincsenek battle-ek, vagy legalábbis kimerülnek egy képkockás ütésben (állóképben).

Valóban az lenne a legjobb, ha szezonos lenne a FT vagy inkább hagyják abba a vetítését, amíg vége nincs a mangának. Kajak már ott járok, hogy a Zentópiás filler jobban tetszik, mint itt a FŐÍV. Eddig elég gyengén indul ez a tartaros ív, pedig mangában ez az egyik, ha nem a legjobb saga. Ezek után, ha ezt is képesek lesznek elrontani a sárkányos epizódok után, akkor végleg lemondok én is erről a sorozatról. Kár érte, pedig a kedvencem volt  Szomorú
Naplózva

Alucard
Akadémiai tanuló
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3074 Dátum: 15 jún 27, 16:53:12 »

Lesz ma rész van valami infó ?
Naplózva

Az ördög a részletekben rejlik. (6)
ÉLNI ANNYI Mint röhögni a halálon, és belehalni a röhögésbe
Oldalak: 1 ... 203 204 [205] 206 207 ... 228
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins