24 nov 25, 17:24:35 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 201 202 [203] 204 205 ... 228
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Fairy Tail anime (Tilos a spoiler!)  (Megtekintve 748527 alkalommal)
0 Felhasználó és 12 vendég van a témában
Jon97
Elit Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Azor Ahai

« Válasz #3030 Dátum: 15 máj 28, 18:54:12 »

Az eltérő célcsoport (bár ez elég kérdéses azért...ha egy picit fiatalabb is a FT nézőinek átlagéletkora, akkor sem lehet ez nagyon jelentős) és az ebből fakadó délelőtti időpontja miatt, gondolom.
« Utoljára szerkesztve: 15 máj 28, 18:56:16 írta Jon97 » Naplózva

"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve)
"Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589)
"Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #3031 Dátum: 15 máj 30, 12:45:16 »

235. rész

A manga 358-359. fejezeteit dolgozta fel.
Túl sok extra nem volt a részben. Ékes példája a manga "megfilmesítésének". Nevet
Tempesta képessége bivaly, de elég nagy hátránya, hogy "szét kell porladnia" hozzá.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #3032 Dátum: 15 máj 30, 15:35:23 »

Valóban semmi extra dologgal nem dobták fel a mangát, ami szerintem baj, mert lehetett volna egy kis harckipótlás Laxus és Tempesta között, mivel most szemmel láthatólag jó darabig nem tud újra a harcmezőre lépni. Ahogy a Raijinshou sem. Az előző részben is lehetett volna valami kiegészítés, mert amilyen könnyen elintézte Tempesta Laxus testőrségét, a Villámsárkányölő ugyanolyan könnyen intézte el Tempestát. Érdekesek az erőviszonyok.
De ha kiegészítés nem is, LEGALÁBB VALAMI ANIMÁLÁS LETT VOLNA!!! Komolyan ezt a kis fél perces verekedést sem bírták rendesen kivitelezni... A 2 és fél perces előző rész tartalma (mostanában nagyon hosszúak..) helyett nyugodtan kitalálhattak volna valamit a kedves anime készítők... Ráadásul a gyerek Bixlow is gyerek maradt az előzetesben, miért is javítanák ki...
Azért örülök, hogy Minerva és Tempesta a tartályban nem nagyon volt cenzúrázva a mangához képest. Talán csak 1-2 csáp Minerva testén, hogy jobban takarja a dolgokat, bár szerintem így se nagyon takarta Nevet
Ja meg megtudtuk, hogy kell írni Polyushka nevét a japánok szerint latin betűkkel... Én inkább továbbra is így írom ikszdé
Michello hangja Sagitarius volt, jól hallottam? Bár egyáltalán nem illett hozzá és nagyon béna volt... Még a sorozat elején más hangja volt, nem? Mondjuk mangához képest itt már Jackal támadása előtt megemlítette az "Arc" szót!
Ez csak egy 3/5. A mangát visszaadta és ennyi. Több animációt várnék egy animációs sorozattól. A színek meg továbbra is élettelenek. Cenzúra nélkül ez így jó lenne, de így csak egy újabb negatívum, ami elveszi a FT varázsát, ami már régóta nincs meg neki. Emlékszem S1-ben annyira tetszett minden rész, hogy Tenrou végéig kb. az epizód számából már egyből tudtam, hogy melyik részről van szó, annyiszor visszanéztem a jó jeleneteket, mert tele volt minden rész velük Nevet Itt meg csak úgy jönnek én meg csak úgy megnézem 1szer és ok, várjunk egy hetet a kövire. Nem jó ez így  Szomorú
Naplózva

BrownOsment
ANBU újonc
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #3033 Dátum: 15 máj 30, 17:27:40 »

Tényleg nem volt nagy szám ez a rész. Az viszont tetszett, mikor Luxusék ágyánál álltak a többiek. A zenével, Natsu és a többiek reakciójával szépen átjött. ^^ A karakterrajzok is jók voltak azon a részen, bár tény, hogy csak állóképek voltak, így alapnak kéne lennie...

... Emlékszem S1-ben annyira tetszett minden rész, hogy Tenrou végéig kb. az epizód számából már egyből tudtam, hogy melyik részről van szó, annyiszor visszanéztem a jó jeleneteket, mert tele volt minden rész velük Nevet Itt meg csak úgy jönnek én meg csak úgy megnézem 1szer és ok, várjunk egy hetet a kövire. Nem jó ez így  Szomorú
Ezzel nagyon egyetértek. Most is sokszor előveszek egy-egy régebbi részt.  Nevet Sajnos S2 alatt tényleg csak az van, hogy megnézem a heti részt és szombatig el is feledkezem az animéről. Pedig anno, amíg nem jött ki új rész, mindig visszanéztem vagy 10-szer az előtte lévő részt. :'D Most viszont egyáltalán nem, még régebbieket sem. Egyedül jövő Lucy halálát és az Urtearest néztem meg többször, de azokat elég korrektül meg is csinálták.
Naplózva

Jon97
Elit Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Azor Ahai

« Válasz #3034 Dátum: 15 máj 31, 16:53:24 »

Korrekt rész volt, a végén Makarov beszédét jól eltalálták, meg azt a részt is, amikor a céh Luxusék ágya mellett áll. Ja, a végén a Natsu-Jackal találkozás is jó volt. Viszont a Luxus vs Tempestából sokkal többet is kihozhattak volna, Luxus önfeláldozásából meg végképp. 7/10.
Naplózva

"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve)
"Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589)
"Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #3035 Dátum: 15 jún 06, 11:43:00 »

236. (s2-61) rész

Feldolgozott mangafejezetek: 360-361.

Az igen, a 7. percnél el is kezdődött végre a rész. o.O
Ó, de a csillagszellemek idézése kapott saját zenét. Végre. És nem is olyan rossz. Bár majd még kiderül, hogy ez csak Scorpius "sajátja", vagy a többi csillagszellemnél is ez fog szólni. ^^

Ha nem lett volna a sok "egyben mozdult" elszálló kép, akkor még a képsorokkal sem lenne bajom. Ja, igen... ez sokszor tényleg csak képsor és nem mozgókép. Nevet .bár inkább :,( kellene lennünk emiatt.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
raveride
Újonc
*

« Válasz #3036 Dátum: 15 jún 06, 19:52:41 »

Jól mondod, kedves utolsó! A rész csak a 7. perc környékén kezdődik, azt hittem már hogy rossz részt töltöttem le. Meg kicsit több mozgókép is jöhetne.

Egyébként nekem csak ezekkel van bajom, a szinek nem érdekelnek ha fakók!  Mosolyog
Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #3037 Dátum: 15 jún 06, 20:17:39 »

No igen, én is megnéztem párszor, hogy jó epizódot szedtem-e le... Egyszerűen szánalmas, mi lett a FT-ből, régen max fél perces előzetesek voltak, most meg már a One Piece animénél is rosszabb a helyzet.
Kaptunk 14 percnyi adagot a hétre... DE LEGALÁBB AZT MÁR CSINÁLNÁK MEG NORMÁLISAN!
Szánalmas, hogy gyakorlatilag 0 mozgás van a részekben... Meg tele van baromságokkal az a kevés is... Amikor Natsu a végén megütötte Jackalt, az a Fizika létező összes törvényét meghazudtolva egyre jobban gyorsuló repülésbe kezdett, miközben végigkacsázta az utat, hogy aztán hanyag eleganciával egy felfelé ívelős pályán teljes erőből nekicsapódjon a toronyórának... Gratula a készítőknek!  bow
Michello alakítása, főleg ezzel a szinkronhanggal annyira #@?! volt, hogy az már a szánalom legalja...
Egyetlen igazi pozitívum talán a zenék voltak, azokat úgy nagyjából eltalálták és hallhattunk pár újat...
Na meg volt rendesen vér Jackalon pár másodpercig (utána persze eltűnt, de a mangában is szóval belefér), de mivel ugye ő nem ember, hanem démon, így az nyugodtan vérezhet...
Bár cserébe a végén rendesen cenzúrázták a felrobbant Natsu fejét...
Erre a legnagyobb jóindulattal is csak egy 2/5-öt tudok adni.
(Lehet nem a Bosszúállók 2 mozizásom után kellett volna megnézni...)
« Utoljára szerkesztve: 15 jún 06, 20:18:26 írta Csabi28 » Naplózva

biro96
Újonc
*

« Válasz #3038 Dátum: 15 jún 07, 21:55:24 »

Van egy kis trükk VLC-ben amivel lehet változtatni ezen a fakóságon.(Eszközök->Hatások és Szűrők->Videó hatások és itt kell játszani egy kicsit a kontraszttal és a telítettséggel)
Előtte:
http://kepfeltoltes.hu/150607/ize_www.kepfeltoltes.hu_.png

Utána:
http://kepfeltoltes.hu/150607/ize2_www.kepfeltoltes.hu_.png
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #3039 Dátum: 15 jún 08, 07:09:59 »

Az igen! Micsoda különbség! Ez nagyon hasznos trükk. Kösz!
Naplózva

Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #3040 Dátum: 15 jún 08, 09:16:24 »

Ha így haladnak lassan nekünk kell megcsinálni saját magunknak az animét ikszdé
Naplózva

Bleach1981
Gennin
*

« Válasz #3041 Dátum: 15 jún 10, 15:37:04 »

237   Tartaros Arc Prologue: Natsu vs. Jackal
冥府の門編 【序章】 ナツ vs.ジャッカル (Tarutarosu Hen Joshō: Natsu vs. Jakkaru)   Jun 13

238   Tartaros Arc, Part One: Immorality and Sinners
冥府の門編 【一章:背徳と罪人】 (Tarutarosu Hen Ichi-shō: Haitoku to Zainin)   Jun 20

239   Tartaros Arc, Part One: Jellal vs. Oración Seis
冥府の門編 【一章:ジェラール vs.六魔将軍】 (Tarutarosu Hen Ichi-shō: Jerāru vs. Orashion Seisu)   Jun 27

240   Tartaros Arc, Part One: Where Prayers Go
冥府の門編 【一章:祈りが届く場所】 (Tarutarosu Hen Ichi-shō: Inori ga Todoku Basho)   Jul 4
Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #3042 Dátum: 15 jún 10, 16:19:15 »

Mindegyik rész kb. 2 fejezetet fog feldolgozni, de mivel 2 fejezet is 30 oldalas volt, ezért nagyon fog pörögni a sorozat a következő 1 hónapban is. Bár ettől még számíthatunk 4-5 perces előzetesekre...

Egyébként a 239. résznek a címe iszonyat spoileres, bár már az opening lelőtte a poént, szóval...

Viszont a 240. résszel elvileg jön a kövi opening és ending, ami már teljesen a Tartaros ívről fog szólni Mosolyog

S2: 62. rész

Azt kell mondjam, hogy haldoklik a FT anime... Újfent a 7. perctől kezdődött az aktuális rész, ami már a szánalmas kategóriát jelenti. A One Piece animénél MAX 5-5 és fél perctől kezdődik a rész, de ebben egy 2 és fél perces opening is beletartozik, míg a Fairy Tailnél csak másfél perces ugye... Tehát 5 és fél perces előző részek "tartalmát" kaptunk, ami inkább random összedobált jelenetek tömkelege... Abszolút igénytelen megoldás.
De ha ez nem is lenne elég, most azért volt jó néhány béna fej, főleg Elfmannál és Natsunál lehetett megfigyelni.
Viszont a hangulata egész jó lett a résznek! Elfman Lisanna fojtogatását nem cenzúrázták, pedig azért elég durva jelenet, ja és a halott tanácsosokat is mutatták.
Szerencsére Afro Happy se lett túlhájpolva.
Egy gyenge 3/5-öt megér a rész, de ahhoz képest, hogy régen minden rész 4/5 vagy 5/5 volt nekem, azért elég durva, hogy mostanság 3-as az átlag... Ha abbahagyni nem is, de azon gondolkodok egy ideje, hogy úgy fogom nézni, mint a One Piecet--> Összevárok 3 havi adagot. Hétről hétre ezt felesleges követni, mert közel se olyan jó az adaptálás, mint régen Szomorú

Viszont a kövi rész!!! Hohohó, boldog karácsonyt, láthatjuk a mezte... Ja nem... Kuro25 örülni fog, kapunk egy szép cenzúrát ARRA A BIZONYOS jelenetre. Bár most így belegondolva, engem nem is zavar, sőőt. Ahogy a mangában volt, azt nem lehetett komolyan venni, inkább egy másik stílusirányba ment át a dolog... De így talán inkább durva lesz, mint... hát mint AZ... Persze vér nélkül inkább visszaszívom az egészet. De erről majd jövőhéten beszélünk.
Az előzetesben is volt sajnos pár érdekes fej. Ja és Racer ruháján lévő csíkok miért sárgák, míg az openingben és a régi részekben (fillerben) pirosak voltak? Vagy majd akkor lesz piros, ha átvált Full Sebességre?

És akkor következzen egy újabb hét "várakozás" (inkább elfelejtés) a kövi részre, ami valószínűleg megint csak egy MAX 3/5 lesz...
A Júniusi adagot még megnézem, de ha nem győznek meg a maradék 2 résszel (valszeg nem fognak), akkor ezentúl csak 3 havi adagokban fogom követni. Pedig a kedvenc animém volt, kár érte Szomorú
MINDENKINEK AJÁNLOM A MANGÁT! NE AZ ANIMÉRE VÁRJATOK HETEKET!
« Utoljára szerkesztve: 15 jún 13, 17:27:43 írta Csabi28 » Naplózva

Aubrey
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3043 Dátum: 15 jún 13, 18:18:05 »

nos, sok mindent nem tok írni, nekem átlagos rész volt (mangát nem olvasom)
egyedül engem csak az lepett meg, hogy az etherionhoz meg az ilyen tömegpusztító fegyverekhez milyen biztonsági intézkedéseket csináltak Xd (SG:Atlantisz feelingem volt)

Natsu vs Jackal nekem spec tetszett
8:25nél volt egy jelenet ahol visszatekertem a kyukimon os "csoportképhez", hogy lecsekkoljam mindegyiken van e sál és nem e ilyesmi a beugró hozzájuk, mert ha igen natsut is simán bevehetnék Nevet
amúgy is csak 8tagot láttunk E.N.D. t még nem Nevet

zárásul, annyian írjátok, hogy a manga jobb, megtudhatnám hol tartunk manga szerint, mert vizsgaidőszak után szerintem belekezdek, továbbá a véleményeteket kérném, hogy ott kezdjem a mangát, ahol az anime tart vagy inkább kezdjem az elejéről?
bleach et speciel anime végétől kezdtem olvasni
Naplózva
Lemoon
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Gman kiválasztottja :3

« Válasz #3044 Dátum: 15 jún 13, 18:25:58 »

Nyugodtan kezdheted ott ahol az anime tart. A Natsu vs Jackal a 360. fejezetben kezdődik.
Naplózva

Adj a haragnak célt, és kitör a háború.
Oldalak: 1 ... 201 202 [203] 204 205 ... 228
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins