24 nov 25, 15:55:12 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 199 200 [201] 202 203 ... 228
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Fairy Tail anime (Tilos a spoiler!)  (Megtekintve 748459 alkalommal)
0 Felhasználó és 14 vendég van a témában
torda221
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #3000 Dátum: 15 máj 09, 21:59:44 »

Hát nekem még mindig az viszi a pálmát amikor warrod visszaemlékezett a ft születésére
Naplózva
Aubrey
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3001 Dátum: 15 máj 09, 22:41:56 »

Az FT mangát nem, de a Zero -t olvasom és ezek után számomra a Warrod -os rész volt a legjobb idáig az animeben Mosolyog
Már vagy 3x visszanéztem de sose  tudok betelni vele, akció nem volt benne, de valahogy megfogott a hangulata Mosolyog
Naplózva
torda221
Chuunin
*

« Válasz #3002 Dátum: 15 máj 10, 05:38:34 »

Hát igen én is így vagyok vele
Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #3003 Dátum: 15 máj 10, 11:33:05 »

Hmmm. Már kezdem megszokni, hogy az 5. perctől kezdődik az aktuális epizód ikszdé Igazából "csak" 2 és fél fejezetet dolgozott fel, ha az opening előtti jeleneteket "előző rész tartalmának" tekintjük, de mivel szó szerint bevágták a 350. fejezet első felét ide is, így valóban 3 fejezetet öltött magára az epizód Nevet Szóval elvileg elég tartalmasnak kellett lennie, de én is azt éreztem, hogy nem sok minden történt benne.
Először is az opening végét jegyezném meg: jól nézett ki a Kyuukimon Nevet
A rész számomra is ilyen vegyes hatást keltett. Natsu harca a Csirkedémonnal egész jó lett volna, ha a lézerszeme tényleges sebzést okoz Natsunak és nem lett volna "low gravity".
Viszont a hangulata valóban átjött az egésznek Nevet Most már az animéseknek is van miről elmélkednie. Silver, Kyuukimon, E.N.D. Nevet Bár én azt hittem "demonuslayeru"-nak fogják hívni a démonölőt, nem Devil Slayernek.
Natsu megrohamozott támadása is jól nézett ki mondjuk  Kúl A végén befigyelt az ikszdé fejú sült csirke  Pojén
Erza és Minerva búcsúja a mangában nekem jobban átjött. Ott kimondottan tetszett a hatalmas "huzat" (Óriás lehajolása) okozta "dús hajukba tép a szél" effektus (az a mondat ikszdé), de itt nem nagyon lobogott a szép hosszú hajuk Szomorú
A rész végét meg szépen átalakították kicsit... de nem csak ezt *
Számomra ez egy váltakozó minőségű epizód lett, így kap egy: 3/5-öt.
És végre megkaptuk az "Igazi Endinget" is. Hát elég beszívott zárány lett ez így ikszdé Lucy sziluettjénél a melltartó van kiszínezve, Erzánál meg Juviánál meg csak a pantsu... What? ikszdé

*A következő résztől már előre félek... Szó szerint átírták a helyszínét a Warroddal való "beszélgetésnek"... A mangások tudják mire gondolok, de majd jövőhéten kifejtem itt is... Egyenlőre csak annyit mondanék: a cenzúra erősebb, mint valaha -.-'
« Utoljára szerkesztve: 15 máj 10, 11:35:53 írta Csabi28 » Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #3004 Dátum: 15 máj 10, 12:53:15 »

...
Erza és Minerva búcsúja a mangában nekem jobban átjött. Ott kimondottan tetszett a hatalmas "huzat" (Óriás lehajolása) okozta "dús hajukba tép a szél" effektus (az a mondat ikszdé), de itt nem nagyon lobogott a szép hosszú hajuk Szomorú
...

Ezen olyan jót nevettem. Nevet És tényleg. ikszdé

...
*A következő résztől már előre félek... Szó szerint átírták a helyszínét a Warroddal való "beszélgetésnek"... A mangások tudják mire gondolok, de majd jövőhéten kifejtem itt is... Egyenlőre csak annyit mondanék: a cenzúra erősebb, mint valaha -.-'

Ja, ezt én is észrevettem. -.-" Ha már "attól" a helyszíntől is félnek (pedig már többször is volt ilyen az animében, sőt az OVA-kban is), akkor mi lesz itt majd később...? Szomorú Oké, a későbbi történések egy része tényleg nem kifejezetten 12 éves kategória, de akkor meg tessék ésszel átírni a jeleneteket, és nem valami agyrohasztó hül'eséget bepakolni. ^^
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
kristofkristof
ANBU újonc
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #3005 Dátum: 15 máj 10, 17:21:37 »

Ez a rész eléggé meglepett és sajnos rossz szempontból.

Először is majdnem három fejezetet dolgozott fel ez a rész és én egyáltalán nem éreztem, hogy zajlana a cselekmény, kicsikét unalmas is volt. A vége azonban nagyon hangulatos volt, a zenét is eltalálták, mint ahogy Silver hangját.

Na és itt jön a másik meglepő és felháborító dolog a cenzúrázás, vagy nem tudom minek nevezzem ezt, hogy egy gyíkembert nem lehet megrajzolni és valami teljesen mást rajzolnak meg. Azután az előzetes nézésekor is leesett az állam. Az egy dolog, ha kicsit eltakarják a szereplőket, ha fanservice jelenet van, ezt már megszoktuk, azonban a mostani az tényleg durva cenzúrázás lesz.

Tényleg nem akarom az ördögöt a falra festeni de rossz előérzetem van ezzel az animével is kapcsolatban. Jó hamar elkezdtek 2,5-3 fejezeteket bedarálni. Van egy olyan érzésem, hogy az anime nemsoká úgy végzi mint a Naruto vagy a One Piece. Hosszabb filler évadok vagy minden rész elhúzva fillerekkel...lehet választani, azonban egyik se lesz jó megoldás..
Naplózva

"Just exactly what kind of person are you? What color is your hair? What kind of eyes do you have? And what are the contours of your face? I wish I hadn't closed these eyes. I'd have enjoyed taking a good look at you."
torda221
Chuunin
*

« Válasz #3006 Dátum: 15 máj 11, 17:58:27 »

Nem nagyon vág ide és lehet hülye kérdés

De van rá esély hogy Mavis makarov annya?
Naplózva
Jon97
Elit Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Azor Ahai

« Válasz #3007 Dátum: 15 máj 11, 18:40:50 »

Nincs Nevet Ha olvasod a Zerot, láthatod, hogy Mavis ugyanakkora, mint jelenleg ismerjük. Valószínű, hogy történt vele valami, (uhh, majdnem spoilert mondtam), szóval ha olvasod a mangát, akkor tudod, hogy mire gondolok. Valószínű, hogy kisgyerekként meghalt, szóval már csak ezért is kizárt.
Meg amúgy Makarov biztos tudna róla. Végülis nem titkolni való. És Mavis sem tett semmi olyan utalást, hogy annyira közel állnának egymáshoz, márpedig elég sokat szerepeltek együtt.
Szóval kizárt Nevet
Naplózva

"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve)
"Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589)
"Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
tyber22
Chuunin
*

« Válasz #3008 Dátum: 15 máj 14, 18:00:59 »

Kicsit off a dolog de gondoltam jelzem annak aki nem tudná és érdekelné, hogy az anime immáron 5. OST-ja tegnap hivatalosan is megjelent. Nyaa-n le lehet már tölteni az albumot.
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #3009 Dátum: 15 máj 16, 10:21:00 »

233 (s2-58). rész

Kyoukának kicsit érdekes hangja lett, túl lágynak tűnik ahhoz képest, amiket csinálni fog. Vagy pont ezért kapott ilyen hangot...? ^^" Bár majd meglátjuk, milyen lesz, ha felemeli a hangját. Szerintem viszont Minerva hangja sokkal jobban passzolna hozzá. Nevet Kyouka hangját inkább egy másik Tartaros-Kyuukimon hölgy tagnak tudnám elképzelni, mangások tudják, hogy kinek. ^^

Azt a mutáns krumpliját neki. ikszdé

No, szépen megnyirbálták a fürdőzős jelent. Ennyiért kár volt egyáltalán beletenni, mindegy lett volna, ha egyszerűen csak kihagyják... Szomorú

Azok a kupák nagyon készen voltak. Nevet Az egyiken gomba nőtt (Happy kapta ikszdé), a másikon kis fa... ikszdé

Erza "elkalapálása" már a mangában is elég gyenge volt, itt meg még rosszabb lett. -.-"

Előzetes:
Oké, asszem kapunk még pár Tartaros tagot a következő részben is. ^^
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
tyber22
Chuunin
*

« Válasz #3010 Dátum: 15 máj 16, 10:46:03 »

Egyetértek veled Chakra, ennyi erővel kihagyhatták volna az egész fürdős részt mert ez nagyon gagyi volt, főleg amit te is mondtál amikor Natsu elveri Erzát... hát az.... Hmm?
Viszont a grafika végre rendbe volt és az előzetes alapján a következő rész is rendben lesz ilyen szempontból.
Nem értem mire jó ez  a nagy cenzúra mert ez már több mint kínos.
Naplózva
torda221
Chuunin
*

« Válasz #3011 Dátum: 15 máj 16, 13:22:46 »

Hát azt a fürdős jelentet benne hagyhatták volna igy béna lett és a mangában szerintem sokkal meghatóbb volt
Naplózva
Kuro25
ANBU Kapitány
*

« Válasz #3012 Dátum: 15 máj 16, 14:19:20 »

Még jó hogy egyszerre néztem meg az előző részt meg az e-hetit mert úgy dobtam volna kukába mint annak a rendje. Hányinger kerülgetett de komolyan. Darabokra szabdalnám legszívesebben a kezüket a készítőknek!
Nem unják még a manga spoilereket de komolyan? Először Afro Happy most meg Gomba Happy? Rohadt idegesítő. A fürdős jelenet valami rohadt szar volt. Már elnézést a kifejezésért. Értem én hogy EZT nem lehet csak úgy betolni egy délutáni adásba: http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/355/5
Eléggé fedetlenek a testek meg minden de ha más ecchi animéknél nem számít akkor itt miért baj? Toljanak rá gőzfelhőt azt csók ahhoz úgy is értenek. Máglyára dobnám az összes animátort hogy ennyire leszarják a minőséget. Warroddal mikor beszélgetnek az is ugye totál más színhelyen van hisz fürdés közben beszélnek vele. Mondjuk értem én hogy kivágták mert soft hentai-ba is bele illenének azok a jelenetek de akkor is. Nevet
Francért nem tudják esti sávba tenni akkor az animét?! Meg az a máglya is mi már? A tűz egy fa kerítéssel van elzárva? WTF???? Fizika minek ugye?? mert a fa nem ég el a tűztől ugye? Nevet Röhej na.

A másik egyszer Warrod-sannak hívják máskor mág Warrod-samának. WTF???? -.-'

Erza elpáholása azért a mangában sokkal durvább volt. Nevet http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/355/20
Persze ezt is meg kellett változtatni. Azt hiszem nézek még pár részt azt nálam leköszön az anime verzió mert ez egyszerűen
O-KÁ-DÉÉÉK!!!!  Lehánylak Nem is értem hogy hagyhatja ezt Mashi. Vagy a TV adó. Japánban senki nem szólal fel a minőség miatt? Vagy nekik mindegy csak anime legyen? Felháborító. És akkor ezek csak "egyszerű" fürdőzős jelenetek voltak.

Mi lesz majd Erzás dolgokkal pl később??? Bár nem hiszem hogy megvárom. Repül a dobott animék közé azt hiszem pár részen belül az anime mert erre szavak nincsenek hogy mekkora okádék az egész ahogy van. Nem elég hogy a színvilág lassan már fekete-fehér a rajzolás moslék de még cenzúráznak is. Átírják a mangát stb. Inkább legyen kevésbé realisztikus a táj de legyen jobb a rajzolás meg ne legyen cenzúra. Takarodjon pihenőre az anime vegyenek fel új készítőket mert ezeket bármelyik kezdő animátor lepipálja!

Az elmúlt két részre EGYÜTT adok MAX 2/10-et. Semmi többet.
Még ahol jól átjöhetett volna a hangulata a dolgoknak azt is elcseszték.
« Utoljára szerkesztve: 15 máj 16, 14:22:15 írta Kuro25 » Naplózva

mohric
ANBU újonc
*

« Válasz #3013 Dátum: 15 máj 16, 14:34:08 »

A fürdős jelenettel kapcsolatban csak egyetérteni tudok az előttem szólókkal: úgy ahogy van el lett rontva. Így, hogy csak a lányok voltak ott szinte semmit nem ér az egész. Ott a máglya mellett az egész beszélgetésnek más hangulata volt. Ami meg rég óta szúrja a szemem (csak ebbe a témába nem szoktam írni): Szerintem a FT grafikája csak rosszabb lett, mint korábban volt. Maga a rajzolás oké, nagyjából hű a mangához, de ezek a tompa színek nagyon nem illenek a Fairy Tail-hez. lehet, hogy az eredeti színek kicsit túl harsányak voltak, de legalább tükrözték a Fairy Tail hangulatát.
Naplózva

Amikor az emberek nem fogadták el az igazságot hatalomnak,
megtették a hatalmat igazságnak.
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #3014 Dátum: 15 máj 16, 15:37:17 »

Kuro25 szívemből szóltál. Már a múlthéten is néztük Chakrával, hogy ezek teljesen át fogják írni a rész második felének a helyszínét... Ez már nem is cenzúra, ez már történet változtatás ikszdé Mert ugye mangában a fürdőzéssel kapcsolatban voltak érdekességek, itt meg teázgattak...
Erza elverése a mangában is erőltetett volt jah, de még mindig jobban átjött, hisz ott mosta ugye a hátát, itt meg csak úgy random hátrafordult és nekiment... Mekkora hányadék ikszdé

Ja és vérző fej helyett kaptunk egy szett púpembert Erza fejére ikszdé
Pedig ez csak egy "sima" fürdőzés volt, mi lesz még itt a Tartarosban, ami jövőhéten végre elkezdődik... Előre félek, de komolyan.
Egyébként, ha nem tudnám a mangás forrását, azt mondanám ez egy jó rész lett. Az első fele még így is. Kyouka hangját én sem így képzeltem el, de maga a jelenete nagyon fasza lett. Az is tetszett egyébként, hogy itt volt 1-2 perces bevágás a visszafelé vezető úton Warrodhoz. Ezt kihagyták a mangában, de amúgy tényleg tök logikus, hogy a visszafelé út "kicsit" hosszabb volt ikszdé Maga a teázás is jó lett amúgy, nekem is tetszettek a csészék meg a mutáns krumpli ikszdé De Charle megjegyzése Happynek, hogy egyszer majd a fejedre is nő egy gomba... Ő.... Hát ez elég fail volt minden tekintetben ikszdé Ugye volt az a bizonyos 9. rész még a sorozat legelején, ami full filler volt, de... Már volt Happy fején egy gomba  >.<# Jó, ezt Charle nem tudhatta, de attól még megjegyezhette volna valamelyik... Nagyon figyelnek a részletekre, jah.
Szóval csak animés szemmel 4/5-öt adnék a részre, de mangással már csak egy 2-3/5-öt. Tudjátok azt érzem, mint a sima FMA, Akame Ga Kill! és Kék Szelleműző animés befejezésekor.. Mindig is utáltam, ha szó szerint átalakítják a manga cselekvéseit -.-'

Na de jövőhéten kezdődik a Tartaros! Vagyis Tart a Rossz!! Főleg ilyen cenzúrával ikszdé De ahogy látom a kövi is 2 fejezetet fog feldolgozni (mint ez), ráadásul ott az egyik másfél fejezetet ér, mert elég sok oldalas volt. A lényeg, hogy a következő epizód jobban fog pörögni, mint a gyalogkakukk egy kávé után ikszdé
Naplózva

Oldalak: 1 ... 199 200 [201] 202 203 ... 228
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins