Kuro25 szívemből szóltál. Már a múlthéten is néztük Chakrával, hogy ezek teljesen át fogják írni a rész második felének a helyszínét... Ez már nem is cenzúra, ez már történet változtatás
Mert ugye mangában a fürdőzéssel kapcsolatban voltak érdekességek, itt meg teázgattak...
Erza elverése a mangában is erőltetett volt jah, de még mindig jobban átjött, hisz ott mosta ugye a hátát, itt meg csak úgy random hátrafordult és nekiment... Mekkora hányadék
Ja és vérző fej helyett kaptunk egy szett púpembert Erza fejére
Pedig ez csak egy "sima" fürdőzés volt, mi lesz még itt a Tartarosban, ami jövőhéten végre elkezdődik... Előre félek, de komolyan.
Egyébként, ha nem tudnám a mangás forrását, azt mondanám ez egy jó rész lett. Az első fele még így is. Kyouka hangját én sem így képzeltem el, de maga a jelenete nagyon fasza lett. Az is tetszett egyébként, hogy itt volt 1-2 perces bevágás a visszafelé vezető úton Warrodhoz. Ezt kihagyták a mangában, de amúgy tényleg tök logikus, hogy a visszafelé út "kicsit" hosszabb volt
Maga a teázás is jó lett amúgy, nekem is tetszettek a csészék meg a mutáns krumpli
De Charle megjegyzése Happynek, hogy egyszer majd a fejedre is nő egy gomba... Ő.... Hát ez elég fail volt minden tekintetben
Ugye volt az a bizonyos 9. rész még a sorozat legelején, ami full filler volt, de... Már volt Happy fején egy gomba
Jó, ezt Charle nem tudhatta, de attól még megjegyezhette volna valamelyik... Nagyon figyelnek a részletekre, jah.
Szóval csak animés szemmel
4/5-öt adnék a részre, de mangással már csak egy
2-3/5-öt. Tudjátok azt érzem, mint a sima FMA, Akame Ga Kill! és Kék Szelleműző animés befejezésekor.. Mindig is utáltam, ha szó szerint átalakítják a manga cselekvéseit -.-'
Na de jövőhéten kezdődik a Tartaros! Vagyis Tart a Rossz!! Főleg ilyen cenzúrával
De ahogy látom a kövi is 2 fejezetet fog feldolgozni (mint ez), ráadásul ott az egyik másfél fejezetet ér, mert elég sok oldalas volt. A lényeg, hogy a következő epizód jobban fog pörögni, mint a gyalogkakukk egy kávé után