24 nov 25, 14:15:22 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 198 199 [200] 201 202 ... 228
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Fairy Tail anime (Tilos a spoiler!)  (Megtekintve 748397 alkalommal)
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Chakra
Adminisztrátor
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #2985 Dátum: 15 máj 02, 09:24:50 »

231. (s2-56.) rész

Hát igen. Minerva nevetése és beszéde ugyanaz az arc animáció... gratula. Szomorú

Gray és Goriate meg hirtelen egy háztetőről átkerült egy szirtre. Talán az anime készítői rájöttek, hogy Gray jégtrükkjeihez mégiscsak egy szirt kell, mint ahogy a mangában is volt? Újabb gratula. Szomorú

Happy és Charle földer érése elég kemény volt. Némelyik ágyúgolyó finomabban csapódik be. Nevet

Viszont Flare "darabos" beszédét eltalálták. Valahogy illik is hozzá. ^^

A mangahűségre amúgy nem lehet panaszunk.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Kuro25
ANBU Kapitány
*

« Válasz #2986 Dátum: 15 máj 02, 12:09:30 »

231. (s2-56.) rész
A mangahűségre amúgy nem lehet panaszunk.

Na ja kivéve hogy a lényeget mindig kihagyják. Nevet
Rajzolás terén egész jók már de az idióta megvalósítás sokat ront a részeken.
És úgy fest nem Hade kapuja volt az animében ahogy az angolok a mangában fordították. Itt szó szerint pokol kapuját mond Doriarte. Érdekes... Lehet csak manga fail volt. Hál Isten már nem sok rész van a Napfaluból, azt a kevés jó jelenetet is elbaltázták. Nevet

@Csabi: Miért kellene filler? Nem volt még elég? Nevet Napfalu ív a Tartaros felvezetője elég hülyén jönne ki ha 7 rész után hirtelen totál máshol lennének a karakterek. Azt meg nem csinálhatják hogy filler részeket csinálnak Napfaluhoz mert azt túl sokáig meg se tudnák oldani. Max flashback részeket Flare-ről meg a faluról. Amúgy eddig is lehetett nyugodtan említeni a Tartarost. Az anime eleje óta ismerjük őket hogy léteznek. Nevet
Naplózva

Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #2987 Dátum: 15 máj 02, 15:02:41 »

Jó, de a csak animések nem tudhatták, hogy most a Tartaros ív fog jönni Nevet Persze sejteni lehetett, hisz a Balam szövetség 3. fő céhével még nem csaptak össze a tündérkék Nevet
1 hónap filler meg nyugodtan lehetne, mert elég hosszú lesz a Tartaros arc és utána elég nehézkes lesz fillerezni... bár... Nem feltétlenül Nevet
Viszont így, hogy egyből jön a manga sztori folytatás, 2/1-es feldolgozással számolva:->32 hétig, azaz úgy 7-8 hónapig NEM LESZNEK FILLEREK-> Az idén úgy néz ki, csak mangás részek jönnek Nevet Hú ez így túl jól hangzik, bár fél év filler után... megérdemeljük Mosolyog

56. rész:

Ez az epizód még az előzőt is felülmúlta időhúzás terén ikszdé 6 ÉS FÉL PERCTŐL KEZDŐDÖTT EL A KONKRÉT RÉSZ!
Viszont most hála a Jóságosnak, sikerült IDŐRENDBEN bevágniuk a jeleneteket. Tehát az opening előtt egy vázlatos előző részek tartalma, az opening után a közvetlen előző rész pár jelenete majd az aktuális epizód Mosolyog Szerencsére a levágott vállú Warrod jelenetet se vágták be negyedjére.
A Gray vs Doriarte nem lett rossz, bár ide is érvényes a szokásos negatívum: több mozgást pls, animátorok!
Erza első visszaváltozását szépen megoldották viszont Mosolyog És a botless Erza is ütött, bár 1-2 képkockát megint cenzúrázták a mangából, de ez még belefér sztem.
Bár az abszolút kedvenc jelenetem a rész végén volt, azt nagyon durván eltalálták Nevet
Ja és, srácok!! 2 ÉS FÉL FEJEZETET DOLGOZOTT FEL EZ A RÉSZ! És még így is el kellett húzniuk az időt az elején 5 perccel... ikszdé
Erre is egy 4/5-öt adok, bár inkább a gyengébb fajtából (7/10).
És ezt is megéltük! ~20 rész után az endingben végre fiúk voltak! ikszdé
Naplózva

Kuro25
ANBU Kapitány
*

« Válasz #2988 Dátum: 15 máj 02, 21:55:17 »

1 hónap filler meg nyugodtan lehetne, mert elég hosszú lesz a Tartaros arc és utána elég nehézkes lesz fillerezni... bár... Nem feltétlenül Nevet

Tudod hogyan ér véget a Tartaros ív szóval tudnod kell hogy pont oda illik majd be a filler évad. Nevet
Naplózva

BrownOsment
ANBU újonc
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #2989 Dátum: 15 máj 02, 21:56:17 »

Nem volt rossz rész, de igazából a következőt várom már nagyon. Remélem, mind zeneileg, mind grafikailag szépen megoldják majd a dolgokat. Végülis a Napfalu "legjelentősebb" része lesz. ^^ Bár kérdés, hogy meddig akarják feldolgozni, ha most is variáltak. :/

...Happy és Charle földer érése elég kemény volt. Némelyik ágyúgolyó finomabban csapódik be. Nevet...
Azon én is csak néztem. :'DD Ehhez képest Doriarte zuhanása kb. olyan volt, mintha csak lebegett volna. ^^'
Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #2990 Dátum: 15 máj 03, 00:12:28 »

Kuro:

A görög mitológiában Hádész az alvilág istene. De gyakran magát az alvilágot, a holtak birodalmát is nevezik Hádésznak. A 冥府 (Meifu) jelentései között is megtalálható a Hádész.

Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Kuro25
ANBU Kapitány
*

« Válasz #2991 Dátum: 15 máj 03, 23:08:41 »

Kuro:

A görög mitológiában Hádész az alvilág istene. De gyakran magát az alvilágot, a holtak birodalmát is nevezik Hádésznak. A 冥府 (Meifu) jelentései között is megtalálható a Hádész.

Jogos bár szerintem az Alvilág kapuja jobban hangzik főleg azért mert nem mindenki tudja hogy így is nevezik.
Hádész kapuja olyan mintha valaki kapuja lenne. Nevet Félrevezető kicsit aki nem ismeri a mitológiát. szerintem az angolok fordíthatták volna máshogy is.
Naplózva

Slorasil
Gennin
*

« Válasz #2992 Dátum: 15 máj 09, 10:42:29 »

Kicsit elkeseredve néztem a 11. percig ameddig az animáció szerintem a valaha legrosszabb volt, iszonyú bénán úszkált natsu és a küklopsz csirke a levegőben. Erre meg szavak nincsennek, paint minőség: http://i.imgur.com/qpGqZoO.jpg

Aztán mikor Natsu belecsapódott a hasába hirtelen elkezdett minőségivé válni a dolog, az effektek életszerűbbek lettek, érezni lehetett a gyorsulást és az erőt, gyönyörű lett a végére ahogy a meleg fényt visszaadták és a meghatódott arcok is jól sikerültek különösen Flare. Nah meg persze Minerva badass nézése.  bow 4/5
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #2993 Dátum: 15 máj 09, 12:29:16 »

232 (s2-57). rész

A manga 351., 352. és 353. fejezetét dolgozta fel.

Atlas Flame nagyon menő lett, mint mindig. ^^
Silver hangját is jól eltalálták (ua. mint a Narutóban Aobának, vagy ugyanitt a FT-ben Bacchusnak).

A részről túl sokat mondani nem lehet, sok minden nem történt. Egy kopasztott küklopsz csirke rendel, Atlas Flame átment radiátorba, és a végén végre feltűnik Silver. Persze az animések megint egyszerűsítettek, mivel a mangában a küldönc egy gyíkszerű alak volt, míg itt nem.
Viszont az anime készítői Silver feltűnésekor szerintem csináltak egy kis butaságot, amit sajna nem írhatok le, mert spolier. Szomorú De a mangások egyből tudni fogják, hogy mi az. ^^
« Utoljára szerkesztve: 15 máj 09, 12:29:56 írta Chakra » Naplózva

Jon97
Elit Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Azor Ahai

« Válasz #2994 Dátum: 15 máj 09, 13:20:23 »

Vannak még tisztán animések?  ikszdé
Naplózva

"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve)
"Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589)
"Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
Aubrey
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2995 Dátum: 15 máj 09, 16:49:21 »

én az vagyok Nevet

a rész jó volt, bár úgy tűnik a low gravity bekapcsolva maradt Nevet
Atlas Flame is menő volt, remélem látjuk még és nem véglegesen tűnt el Mosolyog

a nagy kérdés számomra a következő, már az openingben feltűnt a hasonlóság, bár az is lehet hogy csak magamnak képzelem be a dolgot Mosolyog

Silver igazából Gray papa lenne és épp a felesége sírját látogatta volna meg? Mosolyog
próbáltam kivenni a szöveget a síron, de sajna nem jött össze
Naplózva
ULTRA
Jounin
*

XxX

« Válasz #2996 Dátum: 15 máj 09, 17:35:49 »

Jó kis rész volt Mosolyog  Zenék is jol voltak most. Na meg Natsu harca is. Volt egy elég Dragonballos mozdulat benne Nevet
Naplózva
torda221
Chuunin
*

« Válasz #2997 Dátum: 15 máj 09, 19:34:48 »

Nekem nagyon tetszet ez a rész szerintem tök drámai volt amikor a falu visszaváltozott de főleg a zene miatt.

Amúgy csak nekem tűnik úgy hogy az anime készítői néha megunják kidolgozni a karaktereket?

Aki tisztán animés annak csak annyit mondok: nem tudja miről marad le.
Naplózva
torda221
Chuunin
*

« Válasz #2998 Dátum: 15 máj 09, 21:11:22 »

Low gravity
Leesett szerintem nem is volt soha más mindenki tud repülni
Amugy nekem is fura volt hogy tudnak lebegni percekig
Naplózva
Jon97
Elit Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Azor Ahai

« Válasz #2999 Dátum: 15 máj 09, 21:38:25 »

Hű de jó rész volt! Jó, az első 5 perc említésre sem méltó, az előző rész utolsó 3,5 percét játszották le újra, meg az opening, éés a következő 5 percet meg össze lehet foglalni annyiban, hogy Gray kiolvasztotta a lángot.
Na de aztán annyira jól eltalálták a hangulatot, meg a színeket és a zenéket, hogy teljesen átjött minden. A rajzolás is tetszett, kivéve az a bizonyos linkelt paint minőség, de ez szinte azonnal le is lett kapva, szóval engem az ilyen nem zavar, amíg nincs túl sok belőle, ma meg konkrétan csak ezt az egyet láttam. Nekem továbbra is rettentően bejönnek ezek a színek, Natsu effektjei nagyon tetszettek, szóval ja, én nagyon tudtam élvezni, sőt, talán még jobb volt, mint a mangában.
De főleg a történet miatt volt nagyon jó rész, fontos dolgok történtek, badass karaktert ismertünk meg, ill. láttunk újra, nagyon fontos infokat tudtunk meg, és a falu végre fel lett olvasztva, és mindezt nagyon jól átadták.
Silver hangját nem ilyennek képzeltem, de elképesztően tetszik Nevet
Szóval ja, nekem talán az S2-ből az egyik legjobb volt a mai rész, nem volt tökéletes ez sem, de átjött minden, sok helyen még jobban mint a mangában, és nálam ez nagy szó a FT-nél.
Csak így tovább, és akkor nem lesz gond a következő történetszállal  Kúl
« Utoljára szerkesztve: 15 máj 09, 21:41:50 írta Jon97 » Naplózva

"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve)
"Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589)
"Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
Oldalak: 1 ... 198 199 [200] 201 202 ... 228
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins