24 nov 25, 08:15:03 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 192 193 [194] 195 196 ... 228
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Fairy Tail anime (Tilos a spoiler!)  (Megtekintve 748138 alkalommal)
0 Felhasználó és 23 vendég van a témában
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2895 Dátum: 15 márc 21, 14:29:32 »

Akkor lassan behozom a lemaradásom és jöhetnek a jó részek. Nevet
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #2896 Dátum: 15 márc 21, 14:34:35 »

225. rész

Hiába volt ezúttal Laxus a főszereplő, valahogy nem éreztem az erőt ebben a részben.
Oké, a gengszter polgármester adta, és végre egy kicsit többet láttunk a Raijinshuu-ból is, de valami kicsit komolyabbra számítottam, nem egy kisváros nyerészkedő polgármesterének kicsinyes trükközésére. Ahogy Laxus is mondta, az ő kezei harcra vannak. Én is egy kis bunyóra számítottam...
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #2897 Dátum: 15 márc 21, 20:17:55 »

Igen, egy kis érdekes harc valóban hiányzott, de a múltheti előzetesből nekem már leesett, hogy ebben nem lesz. Na meg ha belegondolsz, akkor egy elég bitang erős karaktert kéne létrehozniuk Laxus ellen, de egy 1 epizódos fillerhez ez felesleges és hülyeség.
Na de a részemről:
Jó kis rész volt ez! Kész felüdülés volt a hosszú csillagszellemes filler és a sok 1 részes történet után egy Laxus orientált epizód Nevet
Maga a történet elég gyenge lett, egy E kategóriás kriminek éreztem, de a kivitelezés most kifogásolhatatlan volt Mosolyog Az egyik kedvenc szereplőm Laxus és ez a rész tele volt vele, szóval én nagyon élveztem Nevet Nem volt hiány badass pózolásból és laza szövegekből Nevet Egy egész városnyi fantábora lett Laxusnak és valami hasonló reakciót vágtam volna le én is neki ikszdé Azért a fangirlök nagyon adták. A "hagy némi kívánnivalót maga után" flashbackből meg azt is megtudtuk, hogy mi lett a sorsa Laxus Tenrou utáni felsőjének ikszdé
A polgármester nekem már a szobra alapján gyanús volt, nem lepődtem meg a jellemén Nevet Laxus szépen ráijesztett és végre leszáll a Fairy Tailről a Blue Pegazus legnagyobb örömére  smirksweat
Volt a végén egy dolog, ami felkeltette a figyelmemet. Bixlownak nem csak 5 lelke van, amiket bábokba tud helyezni? Mert a macskaszoborba tett egyet, viszont a villámok ellen mind az 5 kis totem babája ott volt a Barion-Formációnál. Ez most baki?
A rajzolás szép lett és most a mozgásokkal sem volt bajom, igaz nem is volt benne olyan sok. A zenéket is jól időzítették, csak megint olyan kevés ideig tartott mind... Mintha az animestáb saján önkritikája lenne, hogy beraknak egy pörgős számot, de az csak 20-30 másodpercig "pöröghet"... ikszdé
4/5 a részemről.
Jó volt középen a Laxusos reklámjelző is Nevet Az endingben meg elsőnek azt hittem Lisanna lesz, mert ő még nem volt, de utána egyből Evergreenre gondoltam, mert csak ő szerepelt a csajok közül a legtöbbet a részben. Viszont amikor megláttam, hogy az ismeretlen lánynak nincs akkora mellbősége és a táskáján egy Arcadios baba lóg, akkor: "Mi, megint Hisui? De ő már volt". Viszont a Sabertooth jelnél már minden leesett  smirksweat
A következő rész legalább annyira wtf mindf#ck lesz, mint a címe ikszdé

Érkezett egy előzetes a következő, már mangahű történetszálról. Mivel tartalmaz spoilereket, ezért az animések csak saját felelősségre nézzék meg! ^^

https://www.youtube.com/watch?v=usaOd9A00U0

Köszi a linket  bow Elég jól néz ki így elsőre, bár a legelső FT S2 trailer alapján is sokkal jobbra számítottam, hát majd meglátjuk milyen lesz a kivitelezés. De az a Gerardos bevágás milyen félrevezető már ikszdé
Naplózva

BrownOsment
ANBU újonc
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #2898 Dátum: 15 márc 21, 22:17:13 »

Kicsit félek, hogy a következő rész címe Ichiyára akar utalni...

A következő arc előzetese pedig egyáltalán nem győzött meg.  Neeem Rájöttem, hogy nekem a régi hátterek is iszonyatosan hiányoznak. A mostaniak annyira próbálnak egyszerre élethűek és animébe illőek lenni, hogy a végeredmény nagyon béna lesz. A mai részben például röhejes volt, ahogy a céh épület előtt a szobrokat oldalról mutatták és papírvékonyak voltak... Jó, régen sem voltak mindig hangulatosak a hátterek, de ott legalább a színek vittek közben egy kis életet az egészbe, meg azok a felhők! Azokat nagyon szépen rajzolták. ^^
Naplózva

Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #2899 Dátum: 15 márc 21, 22:48:26 »

Amúgy igen, sokszor nekem is 2D minden. De nem csak a hátterek, hanem a karik is.
Naplózva

Kuro25
ANBU Kapitány
*

« Válasz #2900 Dátum: 15 márc 22, 01:19:50 »

225.

Hát én sem estem hanyatt ettől a résztől de legalább nem is rókáztam a grafika miatt. Nevet
no mindegy lényeg, hogy már csak 1 rész és jön a Napfalu történet. Nevet

Érkezett egy előzetes a következő, már mangahű történetszálról. Mivel tartalmaz spoilereket, ezért az animések csak saját felelősségre nézzék meg! ^^

https://www.youtube.com/watch?v=usaOd9A00U0

Pont most jött az RSS hír nálam is. Nagyon faján néz ki a grafika de ahogy Csabi is írta az S2 PV-je is szép volt aztán láttuk mi lett belőle. Jó mondjuk most már egész jók a dizájnok néha van csak baki de egy hosszabb sorinál ez belefér. Igazából ha jól adaptálják akkor nem fogok siránkozni a grafika miatt de ha kivágják a durva jeleneteket kaszálom a francba nem érdekel mekkora FT rajongó vagyok, nem fogom végig bőgni kínomban a részeket hogy kihagyják a korhatáros részeket. És itt most nem az ecchire gondolok. Nevet Tartaros tagok nagyon menőn néznek ki. viszont ami fura hogy az óriások miért lettek rózsaszín színűek? A jég az nem kék színű? Na mindegy. ikszdé

Ja és mintha a végén a régi jó öreg FT muzsikát hallottam volna, vagy félrehallok már így késő este? Nevet
Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #2901 Dátum: 15 márc 22, 13:27:05 »

Jaja, a végén, amikor Laxus jelenetéről átvált a FT céhépületre, akkor egy nagyon rövid, enyhén átalakított részlet hallható a régi FT főcímzenéből. ^^
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Kuro25
ANBU Kapitány
*

« Válasz #2902 Dátum: 15 márc 22, 15:55:38 »

Jaja, a végén, amikor Laxus jelenetéről átvált a FT céhépületre, akkor egy nagyon rövid, enyhén átalakított részlet hallható a régi FT főcímzenéből. ^^

Na, akkor csak működik még a fülem. Nevet
amúgy én vagyok az egyetlen aki nem ismeri fel azt a csókát aki akkor kiabál amikor a közepe felé Natsu támad?
Remélem csak félre hallom és az más hangja és nem Natsu hangja lett más. ikszdé
A végén meg mintha Zeref beszélne?
Naplózva

Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #2903 Dátum: 15 márc 22, 16:32:31 »

Kuro szerintem az Natsu vagy Gray hangja csak... De nehéz spoilermentesen válaszolni... Szóval Doriarte mágiája után Nevet Ez a csak animéseknek semmit nem mond remélem Nevet Amúgy a 348. fejezetben történtekre gondolok, így már világos? Mosolyog
Naplózva

Kuro25
ANBU Kapitány
*

« Válasz #2904 Dátum: 15 márc 22, 18:43:34 »

Áhh már értem. Hát ahhoz meg túl mély lett a hangja nem? Nevet
Na majd kiderül ha beborul. ikszdé Lényeg hogy semmit se vágjanak ki meg lehetőleg uncensored legyen akkor nem lesz panaszom mert a mostani vérmennyiség rohadt kevés lesz a Tartaros ARC-hoz. Nevet És akkor a fanservice-t nem is mondom. Nevet
Naplózva

Kuro25
ANBU Kapitány
*

« Válasz #2905 Dátum: 15 márc 24, 01:15:52 »

hmm elég régi a kommentem szóval gondolom nem gáz ha rögtön magam után írok. Nevet

Csak annyi hogy kijött a castin lista hogy kik fogják a Tartaros bagázst alkotni.
Érdekes választások lettek meglátjuk mi lesz belőlük. Ránézésre meg nem mondom hogy melyik mennyire fog illeni az adott karakterhez hisz a legtöbb csaj vékony hangú pláne Kyouka hangja De hát nem ez lesz az első szerepe ahol nem vékonyan kell vonyítania. Nevet Egyébként maga a casting nem rossz mert pl Silver hangja Baccus hangja is egyben szóval őt már ismerjük. Egyébként zseniális seiyuu, Lamy hangja meg egyenesen fergeteges választás. Nevet Pont jó lesz neki ez a vonyító hang. Nevet Szóval ja nem kispályásokat verbuváltak össze.

http://www.animenewsnetwork.com/news/2015-03-23/fairy-tail-tartarus-arc-casts-the-nine-demon-gates/.86297
« Utoljára szerkesztve: 15 márc 24, 01:16:37 írta Kuro25 » Naplózva

BrownOsment
ANBU újonc
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #2906 Dátum: 15 márc 24, 09:17:09 »

Kayano Ai és Toyosaki Aki!!!  Szeretet Mindketten bizonyítottak már komolyabb szerepben, ahol mélyebben kellett használniuk a hangjuk. Nagyon tehetségesek, én nagyon szeretem őket. Nem is gondoltam volna, hogy hallhatom őket Fairy Tailben, ennek most iszonyatosan örülök. Keith hangja pedig zseniális lesz, jobbat nem is választhattak volna! : D Öröm látni, hogy legalább seiyuukban tartják a minőséget. ^^
Naplózva

Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #2907 Dátum: 15 márc 25, 12:51:23 »

Én Silvernek mindig Gildarts/Kakashi hangját képzeltem el, de Bachus is jó választás lesz igazából Nevet Amúgy nem semmi, hogy ti mennyire vágjátok így fejből(?) a szinkronszínészek neveit, én közel sem vagyok ilyen Otaku. Úgy szoktam beazonosítani a hangokat, hogy Obito/Bellamy/(hxh)Knuckle hangja Nevet Nagyon sok jó japán szinkron van az animékben, de csak Kugimiya Rie nevét tudom fejből, mivel ő Happy/Sugar/ és a Gintamás Kagura hangja, egyik kedvenc seiyuu-om Nevet
Naplózva

Kuro25
ANBU Kapitány
*

« Válasz #2908 Dátum: 15 márc 25, 15:57:07 »

Én a kedvenceim vágom fejből itt ezekre én csak rákerestem MyAnimeList-en hogy kiket alakítottak eddig.
Bár ők mind ismertek szóval a nagyját azért tudtam, főleg a csajokét. Nevet
Naplózva

Bleach1981
Gennin
*

« Válasz #2909 Dátum: 15 márc 25, 19:02:48 »

227   The Morning of a New Adventure
新たな冒険の朝 (Arata na Bōken no Asa)   Apr 4

228   Wizards vs. Hunters
魔導士 vs. ハンター (Madōshi vs. Hantā)   Apr 11

229   Law of Retrogression
退化ノ法 (Taika no Hō)   Apr 18

« Utoljára szerkesztve: 15 márc 25, 19:03:20 írta Bleach1981 » Naplózva
Oldalak: 1 ... 192 193 [194] 195 196 ... 228
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins