24 nov 25, 05:36:25 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 190 191 [192] 193 194 ... 228
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Fairy Tail anime (Tilos a spoiler!)  (Megtekintve 747404 alkalommal)
0 Felhasználó és 98 vendég van a témában
Csabi28
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #2865 Dátum: 15 márc 07, 16:28:15 »

Ez a rész...
Nem is tudom, hogy melyikkel kezdjem, a még az igénytelen szintet sem súroló béka feneke alatti grafikával, vagy a wtf történettel. Legyen az előbbi, az jobban szembetűnő.
Gondolom azt mindenki észrevette, hogy a rajzolás most nem volt a helyzet magaslatán...  smirksweat Ide most linkelhetnék sok példát erre, de felesleges, mert fél percenként lehetett találni vmi übergusztustalan arcot.
Aztán a dinamika... Natsuék házában Erza megidézi az egyik kardját, persze nem a kezébe, hanem az úgy lebeg majd Erza SZÉP LASSAN ránéz és úgy van vele, hogy csak vegyük azt a fránya lebegő kardot a kezünkbe... Rossz volt nézni tényleg.
Másik "kedvencem" 12:02-nél a gördeszkán begördülő Natsu...
A "történet" meg. Ez a Kemokemo elég Happy 2 módon érkezett meg, egyetértek az előzetessel, de egyébként nem lenne ez rossz, de a kivitelezés az minősíthetetlen. Ennek a cserediák dolognak sem volt semmi értelme és egyáltalán nem volt vicces, inkább szánalmas, hogy minden helyen csak bénáztak...
2/5 és talán még vajszívű is vagyok. Mondjuk az tetszett, hogy a reklámjelzőt végre "frissítették" és úgy tűnik ez a filler történet még jövőhéten biztos, de lehet még azután is betart. Viszont Március utolsó része az omake lesz, azután meg végre folytatódik az igazi mangaív, bár már előre félek, mert ha összenézzük az S1 első 48 részét és ezt a 48 részt... Oké, hogy itt a fele az majdnem filler, de akkor is... BŐDÜLETES a különbség ikszdé
Az endingben nem értettem Kagurát, még ott lett volna Lisanna, Lucky, Viska és esetleg még Kinana is a maradék 4 ending képnek és akkor az összes FT-es csaj lehetett volna. Oké, hogy itt egyáltalán nem szerepelt Lisanna, de a 44. részben meg Hisui nem, mégis berakták az Endingbe, no mind1, ez legyen a legnagyobb baj, vagyis jó lenne...
Egyébként jó ötlet volt Laharlt és a tanácsot szerepeltetni Mosolyog
De tényleg előre félek a következő manga ív megvalósításától, kb. az fog dönteni, hogy megérte-e a stílusváltás a FT-nek, vagy sem... Egyenlőre bőven az utóbbi felé dől a mérleg.
Naplózva

sordoran
Chuunin
*

« Válasz #2866 Dátum: 15 márc 07, 17:33:23 »

Én azért csak kiemelnék egy képet: http://kephost.com/image/Fu4T
Ezt megláttam és majdnem megfulladtam, mi ez? smirksweat
Naplózva
Kuro25
ANBU Kapitány
*

« Válasz #2867 Dátum: 15 márc 07, 18:04:53 »

Ezen a képen egyedül a cuki kis Kemokemo akit nem basztak el annyira rajzolásilag. Nevet

Csabi megértem hogy miért vagy mérges a grafika egyszerűen fika. Nevet
De azért a story nem lett volna olyan rossz csak nem lehetett annyira élvezni a szar rajzolás miatt.
Lesz mit javítani a DVD-ken. Kemokemo nagyon cuki én imádtam. Happy-nek semmi köze hozzá. És örömmel látnám az alap storyban mert nagyon cuki. Szerintem amúgy ki fog derülni hogy valamilyen sárkány féle vagy csak simán átveszi Natsu képességét ezért okádik tüzet. Nevet A hangja is telitalálat. Nem ez a legjobb filler rész de én élveztem. Simán 7/10. Ha a rajzolást is ide veszem akkor csak 5/10.

A végén Kagura is tetszett engem nem zavar hogy nem egy újabb FT-s csajt raktak be.
Egyébként a részben is imádtam Kagurát. kis Onee-san mániás tsundere. Nevet

Áprilistól amúgy új OP ED páros jön:

Opening 5: Yumeiro Graffiti (ユメイログラフィティ)" by Tackey & Tsubasa
Ending 5: Never ever" by Tokyo Joshiryuu (東京女子流)

Ami fura hogy csak Júniusig lesz ez a kettő. Bár most hogy így belegondolok valszeg csak Napfalu ARC-ig használják majd.
« Utoljára szerkesztve: 15 márc 07, 18:08:18 írta Kuro25 » Naplózva

Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #2868 Dátum: 15 márc 07, 18:29:28 »

De tényleg előre félek a következő manga ív megvalósításától, kb. az fog dönteni, hogy megérte-e a stílusváltás a FT-nek, vagy sem...

Hogy őszinte legyek, szerintem ez nem volt választás kérdése. Minden köntörfalazás nélkül ki merem jelenteni, hogy a Satelight nem kívánta folytatni a közös munkát az A-1-gyel. Alapból 48 részesre tervezték az egészet, de a népszerűség miatt ebből 175 rész lett + OVA-k és egy film. Az A-1 még csak-csak elmondhatja, hogy készített már hosszabb szériákat, de a Satelight abszolút a szezonos animékben jártas, vagyis 50 epizódnál többet még nem produkáltak egyetlenegy szériánál sem, csak az FT-nél, a legjobb tudomásom szerint. A részek nem voltak olcsóak, a minőség pedig egyre rosszabb lett, ahogy közelítettünk a mangához. Teljesen érthető, hogy nem kívántak az 1 éves szünet után ismét az FT-n dolgozni.

Helyettük jött a Bridge. Róluk keveset tudok, szóval nem lehetnek valami ismertek. A minőség ingadozó, de az A-1 célja valószínűleg annyi volt, hogy találjanak valakit, aki végigviszi a szériát velük, ha már elég sokáig eljutottak. Teljesen világos, hogy nem törekszenek a maximumra, csak arra, hogy adjanak valamit. Meglátjuk mit fognak produkálni, ha visszatér a főszál, de nem lennék meglepve, ha jelentéktelen lenne a javulás. Van egy olyan érzésem, hogy a Fairy Tail inkább egy vicc kategória lett már a számukra, amiben Mashima vastagon ludas, de ezt inkább nem nyitom meg...
Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Kuro25
ANBU Kapitány
*

« Válasz #2869 Dátum: 15 márc 07, 18:52:27 »

Ez szerintem egyáltalán nem kifogás a Satelight részéről. Számomra az lett volna igazán fasza húzás ha évente csak 20-30 részt adtak volna ki a FT-ből. Akkor maradhatott volna a régi stílus. És a minőség is megmarad. Persze akkor nem kaszáltak volna ennyit vele. Itt mindig a pénz dominál nem a készítők. Azokat lehet cserélni de pénz nélkül nem sokra mennek. Ez meg is látszik a minőségen. Oké DVD-ken javítanak rendesen de nem gondolhatják komolyan hogy kidobok majd 8 ezret minden DVD-re amin van 4 rész. Még akkor sem ha a Havi FT Magazinhoz adják amiben ugye benne vannak a Spinoff mangák mind meg a szokásos CP ANIMA REAL csapattól. Nevet

Abba most nem mennék bele én sem hogy miért nem vicc kategória a FT mert egyáltalán nem az. Az anime egy vicc ez tény de ez a készítők hibája már bocs nem Mashimáé. Ugyanis a mangával nincs semmi gond. Ugyan azt a szintet hozza az eleje óta. Ezt elég kevés Shounen manga mondhatja el magáról. Nem próbált meg más lenni mint a többi mindig ugyan az maradt. Ez lehet hogy van akinek nem tetszik de annak eleve nem is kellett volna 100-nál több fejezetet elolvasnia. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 15 márc 07, 18:53:52 írta Kuro25 » Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #2870 Dátum: 15 márc 07, 21:11:36 »

A rajzolás tényleg nagyon furcsa volt, sokszor jól meg kellett nézni az adott szereplő ruháját és hajszínét, hogy felismerhető legyen. ^^"

Az elején a krokodilemberről a Marvel Gyíkja ugrott be (Dr. Curtis Connors).
Nehéz elhinni, hogy Ichiya és Aizen hangja ugyanaz a személy... ^^"
A Blue Pegasus egy laza nyilvánosházat futtat (kb. mint a Gintamában).
Szegény Kagura, szinte sajnáltam, Erza nyomulós énje elég... nyomulós. Nevet
Nem lenne ez rossz, de ha a kövi részben a kis fotoszintetizáló haverunk 2 másodperc alatt ellenséggé válik, az szánalmas lesz. Mert bunyó az tuti lesz, nem a semmiért láttunk a kövi rész bemutatójában Natsutól egy Guren Bakuenjint.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #2871 Dátum: 15 márc 07, 22:36:53 »

Abba most nem mennék bele én sem hogy miért nem vicc kategória a FT mert egyáltalán nem az. Az anime egy vicc ez tény de ez a készítők hibája már bocs nem Mashimáé. Ugyanis a mangával nincs semmi gond. Ugyan azt a szintet hozza az eleje óta. Ezt elég kevés Shounen manga mondhatja el magáról. Nem próbált meg más lenni mint a többi mindig ugyan az maradt. Ez lehet hogy van akinek nem tetszik de annak eleve nem is kellett volna 100-nál több fejezetet elolvasnia. Nevet

Tudod mit, érintőlegesen belemegyek a dolgokba, ráharapok a csalira. Nevet

Mashima egy lelkiismeretes író, akin látszik, hogy élvezi, amit csinál és kiteszi a lelkét a szériájáért. Ezt nem vonhatja kétségbe senki. Az állandóság viszont nagyon nem tett jót a szériának és hosszútávon az olvasók fokozatosan pártoltak és pártolnak is el a mangától emiatt. Pedig minden adott: érdekes világ, szerethető karakterek, szép rajzolás, menő ellenfelek, sárkányok és még sorolhatnám. Az első 100 fejezet karakterizációval telt el, így nem lehetett messzemenőbb következtetést levonni. Az emberek csak vártak és vártak arra, hogy mikor fog jönni az a plusz, amivel a széria robbantani fog és végre igazán el fogják ismerni. Ez a plusz azonban a mai napig nem történt meg, mert Mashima nem akarja meglépni. Amit a Rave-ben megmert lépni, azt itt már nem meri. Nem aknázza ki a lehetőségeket. Lehet, hogy szerinted pozitívum, hogy ugyanazt a szintet hozza, de a számok világában ez mostanra egyre csak csökken. Az olvasók lennének ezért a hibásak? Nem mondanám. Ők megadták az esélyt, sokáig hűek maradtak, de Hiro sara az, hogy nem kíván a formulán egy fikarcnyit sem változtatni.

2009: 2,886,942 eladott példány
2010: 5,739,526 eladott példány
2011: 4,701,596 eladott példány
2012: 4,128,665 eladott példány
2013: 3,790,151 eladott példány
2014: 3,275,885 eladott példány

És, hogy meglegyen az átkötés az animéhez: hibáztatható-e a Bridge és az A-1 azért, hogy nem kívánnak apait-anyait beleadni egy egyre csökkenő népszerűségű manga animálásába? Ha kiengedhetnek ilyen munkákat a kezük közül, akkor látszik mennyire érdekli őket, ergo viccnek tekintik az egészet. Biztos vagyok benne, hogy ők is unják már az örökös változatlanságot.

Egyébként, nem tartom kizártnak, hogy megint lesz egy hosszabb szünet, ha teljesen feldolgozzák a következő mangahű íveket.
Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Jon97
Elit Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Azor Ahai

« Válasz #2872 Dátum: 15 márc 07, 23:16:21 »

Tudod mit, érintőlegesen belemegyek a dolgokba, ráharapok a csalira. Nevet

Mashima egy lelkiismeretes író, akin látszik, hogy élvezi, amit csinál és kiteszi a lelkét a szériájáért. Ezt nem vonhatja kétségbe senki. Az állandóság viszont nagyon nem tett jót a szériának és hosszútávon az olvasók fokozatosan pártoltak és pártolnak is el a mangától emiatt. Pedig minden adott: érdekes világ, szerethető karakterek, szép rajzolás, menő ellenfelek, sárkányok és még sorolhatnám. Az első 100 fejezet karakterizációval telt el, így nem lehetett messzemenőbb következtetést levonni. Az emberek csak vártak és vártak arra, hogy mikor fog jönni az a plusz, amivel a széria robbantani fog és végre igazán el fogják ismerni. Ez a plusz azonban a mai napig nem történt meg, mert Mashima nem akarja meglépni. Amit a Rave-ben megmert lépni, azt itt már nem meri. Nem aknázza ki a lehetőségeket. Lehet, hogy szerinted pozitívum, hogy ugyanazt a szintet hozza, de a számok világában ez mostanra egyre csak csökken.

Tökéletesen egyetértek Bastiannal. A FT évről-évre ugyanazt hozza, és ez egyáltalán nem pozitívum. Bár, szerintem még így is bőven élvezhető, csak nem tudom, hogy van-e olyan valaki, aki igazán tud rajta izgulni, aggódni a karakterek sorsáért, gondolkodni a történet menetén. Ettől eltekintve számomra még így is élvezhető sokszor, szeretem is (a mangát, nem az animét). Csak azt bánom, hogy ebben sokkal több volt. Minden adott volt valami igazán jóhoz, és Mashima nem merte kihozni belőle, hogyismondjam, nem volt elég tökös hozzá. (És ez -SPOILER-sajnos a következő, Tartaros ívre is igaz lett végül).
De ezt már elég sokszor kibeszéltük a manga topicban. Lényeg a lényeg, szerintem Bastiannak van igaza.
« Utoljára szerkesztve: 15 márc 07, 23:20:49 írta Jon97 » Naplózva

"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve)
"Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589)
"Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
Kuro25
ANBU Kapitány
*

« Válasz #2873 Dátum: 15 márc 08, 01:49:32 »

Én sem mondtam, hogy az olvasók hibája. Viszont azért az nem kis dolog hogy több mint 400 fejezet óta ugyan azt a szintet hozza a manga. Mert a legtöbb Shounen manga ennyi fejezet után már inkább lefele csúszik mint beton biztosan hozza az elvártat. Sőt nem csak Shounen hanem úgy minden féle Mangára igaz hogy egy idő után zuhan a minőség! Azért ezek az eladási számok sem rosszak és túl nagy különbség sincs köztük.
Ráadásul ezek csak egy bizonyos időre vonatkozó számok. Bár tény hogy általában a kötet megjelenése után számított 2 hónap az ami fontos a kiadóknak. Ez sorozat berkekben is sokat számít ha egy sori évekig képes ugyan azt a szintet hozni. Ez itt is igaz. Az hogy az olvasók bizonyos részének ez kevés vagy egyszerűen merészebbet várnak egy idő után már más kérdés. Ez már nem a Mangaka hibája hanem az olvasóé. Igen az olvasóé. Itt a hibát nem feltétlen kell szó szerint érteni! A legtöbben elfelejtik hogy ez egy fanservice comedy manga fantasy elemekkel. Sosem akart grandiózus dolog lenni és Mashima már rég be akarta volna fejezni. Ahhoz képest tényleg megtesz mindent hogy kihozza a maximumot. Azt is vegyük azért számításba hogy a kiadók is dirigálnak valamilyen szinten hogy milyen legyen egy manga hisz több millió olvasó elvárja hogy pl ne nyírjon ki egy főszereplőt (amit ugye elég sokan szoktak emlegetni Shounen mangáknál nem is értem miért) vagy legyen pl szerelmi szál. Ez utóbbi tuti hogy lesz majd de csak a vége felé. Egyébként drámában is elég jól operál a manga jelenleg is. Nekem igazából az tetszett mindig is benne a legjobban hogy sosem túlzott el benne semmit Mashima. Leszámítva a Fanservice-t. ikszdé

Egyébként mondjatok 1-2-nél több olyan Shounen mangát ahol lehet izgulni hogy mi lesz. Nevet
Nincs olyan. Mindig tudjuk mi a végkifejlet. Ami sokat nyom az izgalom faktoron az inkább a kivitelezés és azért abban a FT elég korrekt. Nem tökéletes sőt elég sokszor nagyon kiszámítható de még mindig jobb mint a Bleach. Itt legalább tudom miért harcolnak. ikszdé

Egy szó mint száz, valószínűleg ha meglépne pár komolyabb dolgot Mashi akkor sokkal komolyabb lehetne a történet de nem fogja megtenni mert van egy elvárt szint ami alá nem mehet márpedig abba a kiadó szól bele. Hisz ha meglép valami komolyat és az nem jön be az olvasóknak akkor nem csak ilyen kis %-ban fognak elpártolni hanem sokkal többen. Azért ezt sem árt számításba venni. Anno ezért lehetett más a Rave mert akkor totál mások voltak az igények is. Akkoriban sokkal inkább volt igény komolyabb seinen jellegű dolgokra mint most. A Shounen műfaj most már inkább csak 13-18-éves korig terjed ki régen ez egyáltalán nem így volt. Ezért is van az hogy 20 év felett már elég sokan pártolnak el a mangától. Ha nem szórakoztatna a FT én is dobtam volna (ahogy azt megtettem a mostanában indult újonc Ecchikkel vagy Shounen cuccokkal, már én is kinőttem belőlük nagyon ritka az olyan amit végig nézek ritka kivétel pl a Cross Ange anime ami eléggé Gundam copy de felvállalja és a story is jó és nem nyomnak a pofámba minden percben csöcsöket. Ezt a legtöbb újonc nem mondhatja el és még csak története se nagyon van mert ugyan az a sablon szar a legtöbb.) de mivel ezt is évek óta olvasom, kezdetek óta ezért soha nem dobom. És azért a humorforrása még egyáltalán nem apadt ki a Fairy Tailnek. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 15 márc 08, 01:59:39 írta Kuro25 » Naplózva

Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #2874 Dátum: 15 márc 08, 11:14:10 »

Ugye azt tudjátok, hogy most a mangáról írtok egy ideje? Mert meg lehet érteni itt mindenki álláspontját, de Kuro25, te milyen fanservice-ről beszélsz? ikszdé Persze tudom, hogy a mangára értetted, de még ezt a kevés jóságot is kihagyják az animéből.
Szóval beszéljünk inkább az animéről, listázzuk a jó és rossz tulajdonságait, ennek az S2-nek
#jók: -gyönyörű háttér
          -igényesen szerkesztett részek (gondolok itt arra, hogy jó helyen fillereznek, szépen felhasználják a korábbi omake-eket, jókor váltanak op/ed-t stb)
          -még talán az openingek sem rosszak

#rosszak: -nincsenek normálisan meganimált mozgások, így egy harc sem élvezhető igazán
                 -nincs egy értelmes (na jó 1-2 talán) háttérzene sem, így a harcokat megint nem lehet élvezni
                 -a karakterdizájn szép lenne, de túl fakó és az átlátszó hajak a szemeknél nekem sem tetszenek
                 - gyenge endingek

És az utóbbiak egyáltalán nem voltak jellemzők a régi sorozatra. Oké, ott is volt sokszor diavetítéses harc, de azért normális verekedésekből sem volt hiány. A háttérzenékre meg egyáltalán nem lehetett panasz, és ott az egész színvilág erős volt és kihangsúlyozott, ami csak tovább erősítette a Fairy Tail világ varázslatosságát.
Persze nekem ez a komolyabb, "valósághűbb" fakó színvilág is tetszene, ha kihasználnák a készítők. Ide már bőven mehetne a vér és a sok fanservice, mivel nagyon szép kebleket tudnak rajzolni, de hát megint cseszhetjük az egészet, ha a cenzúra törvényei beleszólnak.
A karakterek rajzolását egyenlőre nem tudom egyik oldalra se elhelyezni. Általában inkább szépek, de még azért még néha olyanok... mint a legutóbbi részben.

Mint látható, inkább a rosszból van több, mintsem a jóból, ráadásul az animéknél sokkal lényegesebb dolog a hang és a mozgás, ami rossz ebben az S2-ben. Legalábbis szerintem ezeknek kéne mindenképp meglennie, hisz a mangával szemben itt már van hang és mozgás... ja várj nincs..
Oké, a karaktereket is rajzolják meg szépen, de nekem nem lenne itt semmi komoly bajom, ha az előző 2 dolog meglenne a sorozatban.
Egyenlőre még mindig csak le vagyok döbbenve, hogy mekkora orbitális minőségi különbség van az S1 első 48 része és az itteni 48 rész között. Ha ezzel a stílussal csinálják a legeleje óta a FT-t, akkor nemhogy kedvenc animém, de talán top 3as sem lenne...
Naplózva

Kuro25
ANBU Kapitány
*

« Válasz #2875 Dátum: 15 márc 08, 11:57:04 »

Csabi azok közül amiket te most felsoroltál az mind egyéni ízlés kérdése.
Egyedül amit tényként lehet kezelni az a rajzolás meg a zenék hiánya.

Az OP ED dalok zseniálisak eddig mindegyik telitalálat volt. Ráadásul ötletesek is.
Ami elég kevés OP ED-ről mondható el. Itt főleg a jövő Lucys- ED-re gondolok. Hónapokig le sem esett senkinek csak a mangásoknak hogy mi akar lenni az ED ezért mindenki szidta kb de miután kiderült hogy mit akartak vele egyből jó lett. Nevet
A mostani OP ED páros is rohadt jó pláne az OP. Viszont az insenrt songok továbbra is hiányoznak. Magával az új rajzstílussal nincs semmi baj csak annyi hogy a TV verzióra nem erőltetik meg magukat a készítők mert inkább a DVD verzióra gyúrnak rá azt meg cseszhetjük ha nem kerül fel a netre mert később lehetne azért cserélni a videókat mint a legtöbb szezonos anime esetében is szokták a fansuberek többsége.

A fanservice most is jelen van csak a durvább részeket kihagyják, ne kérdezd mért nyugodtan át tehetnék későbbi időpontra az animét és akkor nem lenne ilyen gond. Jó lenne ha felkerülne a netre pár DVD hogy lássam abban hogy oldották meg a kihagyott jelenteket.

Egyébként pont ezért félek a Tartarus arc-tól mi lesz majd a sok Erza vs Kyouka jelenettel. Gondolom tudod mire célzok. Azt a jelenetet konkrétan ki kell hagyniuk ha a mostani szinten akarják folytatni. És akkor csak egy ilyen esetet mondtam. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 15 márc 08, 12:00:05 írta Kuro25 » Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #2876 Dátum: 15 márc 08, 15:59:22 »

Csabi azok közül amiket te most felsoroltál az mind egyéni ízlés kérdése.
Egyedül amit tényként lehet kezelni az a rajzolás meg a zenék hiánya.
...

Igen, egyéni ízlés, mivel itt most, és nagy általánosságban is, erről van szó. Nevet
A rajongók, legyenek japánok vagy nem japánok, az alapján ítélik meg, hogy nekik tetszik-e. És ez alapján alakulnak ki táborok. És a népszerűségről az egyik vagy másik tábor nagysága dönt.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Lemoon
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Gman kiválasztottja :3

« Válasz #2877 Dátum: 15 márc 09, 14:48:42 »

*költői kérdés* Hogy csinálják ezek a japánok, hogy az egyik részben szuper rajzolást, összeállítást használnak, a másikban meg szarnak az egészre?
Naplózva

Adj a haragnak célt, és kitör a háború.
Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #2878 Dátum: 15 márc 09, 17:22:50 »

Nyugi, srácok. Inkább a fillereket rontsák el, mintsem a mangasztorit. (Bár ez a Kemokemo elvileg egy Light Novel adaptáció)
Reménykedjünk, hogy a tavaszi szezonra összekapják magukat, hisz az egyik legjobb manga ív lesz, bűn lenne igénytelenül megcsinálni Szomorú
Naplózva

Lemoon
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Gman kiválasztottja :3

« Válasz #2879 Dátum: 15 márc 09, 19:29:28 »

Most egy válaszra váró kérdésem lenne:
A stúdióknak miért fáradság egy több száz részes animét igényesen megcsinálni?? De ezt tényleg holt komolyan kérdezem. Láttam már elképesztően meganimált 12-24 részes animéket. A több száz részesek, meg a rövidek között mi a különbség, hogy azoknak több figyelmet fordítanak?
Naplózva

Adj a haragnak célt, és kitör a háború.
Oldalak: 1 ... 190 191 [192] 193 194 ... 228
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins