24 nov 25, 07:24:40 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 189 190 [191] 192 193 ... 228
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Fairy Tail anime (Tilos a spoiler!)  (Megtekintve 747827 alkalommal)
0 Felhasználó és 41 vendég van a témában
Csabi28
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #2850 Dátum: 15 feb 14, 19:43:03 »

Jaja, a 2 hét múlva lévő Transform! részben lesz biztos a 2 mangás alakváltó omake fejezet, nem merek semmit sem írni róla a spoiler miatt, de arra gondolok, amire te és a 295,5-re, sztem ezeket fogják egyesíteni egy epizódban, hisz eléggé összefügg a tartalmuk Nevet
Amúgy a 344,5-öt kajak nem fogják már feldolgozni? Egyik legjobb omake, hatalmas hiba lenne kihagyni animére. Elsőnek azt gondoltam, hogy OVÁT csinálnak majd belőle a sok fanservice miatt, de már nem túl aktuális a témája... De jobb később, mint soha, csak jó lenne már egy új Ova, mert ez az S2 eddig nem nagyon akar kiadni egyet sem. Szomorú

9:26-nál Alzack kicsit behanyatlott a pultnál... ^^" Lehet, hogy erre még visszatérünk a következő részben?

Az openingben van egy kis tűzköpő szőrpamacs közvetlenül Alzack, Viska és Asuka jelenete után. Szerintem az ugyanaz, mint az opening későbbi részében az a valami, ami jó nagyra nő egy szigeten.

Azt hittem elsőnek, hogy az a mizé meg az opening végén lévő másik izé csak ilyen jelentéktelen fantasy dolog, mint amik az 1. nyitányban és ova nyitányban is voltak, de kezdem azt hinni, hogy tényleg az lesz ennek az "openinges részeknek a "főbossa" " ikszdé

Off: Amúgy miért az évszakok 2. hónapjától van az adott évszakos anime szezonok kezdete és op/ed váltások? Azért mert az év Januárral kezdődik és onnantól számolnak rá 3 hónapot mindig? Mondjuk alapból jobb lenne tényleg, ha Januárnak hívnák az első téli hónapot és azzal is kezdődne az év, tehát rögtön December lenne Szilveszter után ikszdé Engem mindig is zavart, hogy ilyen hülyén jött ki Nevet
« Utoljára szerkesztve: 15 feb 14, 19:45:13 írta Csabi28 » Naplózva

Lemoon
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Gman kiválasztottja :3

« Válasz #2851 Dátum: 15 feb 14, 20:07:57 »

Most aztán kitettek magukért a készítők! Nevet
Ehhez a részhez én is nagyon jól állok hozzá, főleg azért mert Juvia a kedvenc karakterem a FT-ből.  Pirul
De olyan gyönyörű is lett. :'D Ha így folytatja a stúdió, egy rossz szavam nem lesz róluk.
Azért észre lehet venni, hogy a 176.rész milyen rossz hangulatú kritikát kapott a legtöbb embertől, és részről-részre lett jobb. Még a hangulatot is sikerült igaz Fairy Tail-esre megteremteni(kb).

Megkockáztatom, hogy talán ezt a részt a régi stílussal nem tudták volna ilyen jól átadni.

Ebben egyetértek veled, sőt már örülök az új stúdiónak.^^
Fogadok korán ittam a medve bőrére, és később még pofára esek, mert túlságosan dicsértem őket... ha ez lesz, sírógörcsöt kapok. ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 15 feb 14, 20:08:36 írta Lemoon » Naplózva

Adj a haragnak célt, és kitör a háború.
Italy4ever
Akadémiai tanuló
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #2852 Dátum: 15 feb 15, 17:24:58 »

Miután kihagytam a csillagszellemes részeket megnéztem a mangás részeket. Nem rosszak, egyre jobbak, bár én még Erzánál a hajon átlátszó szemen ahányszor meglátom kiakadok.. >.<#

A Juviás résznél a hó esése zavart egyedül hogy előbb kezdődött mint kellett volna, számomra úgy jobban átjött volna másrészről meg logikusabb lett volna hogy miért ment vissza a sálért. Az Erzás fillert is jól meg lehetett volna csinálni..az az eperpáncél szörnyű.. ikszdé

Végül pedig az opening nem nagyon jön be, de az ending az szerintem jó Mosolyog
Naplózva
BrownOsment
ANBU újonc
*

« Válasz #2853 Dátum: 15 feb 15, 18:00:42 »

Egyik legjobb rész volt az S2-ből szerintem. Igaz, én is elfogult vagyok Juviával. ^^' Osztom a véleményt, hogy a régi csapat nem csináltam volna meg jobban ezt a részt. Valamiért Juviát egyébként se sikerült legtöbbször szépen rajzolniuk. Mondjuk ez valahol igaz a mostani csapatra, mert amikor Juvia nincs fő(bb) szerepben, eléggé el tudják rontani. Most viszont gyönyörűen megrajzolták végig és a harci jeleneteket is jól meganimálták, a víz víznek is nézett ki. :'D Imádom Juvia karakterét, el tudnék viselni még több részt is a főszereplésével, egy jelenség. A végén meg nagyon aranyos volt, ahogy mosolygott. ^^ A filler-kiegészítéseket ezúttal eltalálták, főleg Evergreen képzelgését. ikszdé Ever: Te fiút vagy lányt szeretnél? Elfman: Természetesen... lányt. x'DD Jogosan akadt ki Evergreen. : D

Egyébként mi ez a "Natsu át tud alakulni Lucyvá" dolog?  Hmm? Nekem nem rémlik a mangából, bár lehet, hogy csak a memóriámmal van gond.
Naplózva

Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #2854 Dátum: 15 feb 15, 18:07:36 »

Fogalmam sincs, hogy spoilernek számít-e, de a 2 hét múlva lévő rész nagy eséllyel ezt fogja feldolgozni, szóval csak saját felelősségre nézzétek meg: http://mangafox.me/manga/fairy_tail/v15/c119.5/1.html Bár ez is egy omake, szóval úgy igazán nem fogja előrevinni a történetet az animében sem Nevet
Szóval erről meg 295,5 omake fejezetről beszéltünk, BrownOsment Nevet Mind a kettőnek hasonló a témája, meg elég rövid mindkettő, szóval nagy eséllyel ezt a kettőt fogják egyesíteni egy epizódra Mosolyog
Naplózva

BrownOsment
ANBU újonc
*

« Válasz #2855 Dátum: 15 feb 15, 18:52:38 »

Ó, hogy ezt én hogyhogy nem olvastam el eddig?  ikszdé Elég régi, de remélem, bejön a sejtésetek, és ezt is feldolgozzák. ^^ Köszi a választ!
Naplózva

Bleach1981
Gennin
*

« Válasz #2856 Dátum: 15 feb 15, 19:21:43 »

Két hét múlva lévő részre ez van írja, hogy fel lesz dolgozva: http://mangafox.me/manga/fairy_tail/v35/c295.5/2.html
Naplózva
Papirtigriske
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Milyen Ottó? O.o

« Válasz #2857 Dátum: 15 feb 15, 21:50:18 »

Csak eljutottam eddig a részig is és lehet, hogy csak Juvia képzelgése, de akkor is GaLe  Nevet  Evergreen meg lebukott  ikszdé  Viszont azt kell mondjam, Gray érdekes futásán kívül megemelem a kalapom és egyéb sapkaságomat a stúdió előtt. Voltak olyan részek, ahol már temettem ezt az animét, de úgy látszik, kezdik komolyan venni magukat és egyre minőségibb a dolog. Mondjuk ez a rész megérdemelte, tetszetős volt, mind a látványvilág, mind a feldolgozott rész. Meg ez a Juviás "Jubin" már hiányzott, olyan aranyos. Az első feltűnése körül valahogy nem szerettem Juviát, aztán kellett egy pár rész, mire semlegessé vált, majd valahol a Nagy Mágiajátékok környékén szerettem meg és jöttem rá, hogy milyen aranyos karakter. Annyira ordít, hogy ezek ketten (mármint ő és Gray) egymásnak vannak teremtve, dehát szerencsétlennek pont egy tökfej jégmágust adott a sors, aki képtelen bármit is elismerni. Az a lelkesedés, amivel azt a tortát csinálta, haláli  ikszdé , innentől kezdve egyértelmű, hogy bűn rossz lett, miután Wendy arca olyan lett, mint aki minimum aszalt szilvát evett. A sál viszont aranyos volt (mindenki sálat ad annak a srácnak, aki tetszik neki, legalábbis Hinatának ez bejött), Gray reakciója is, már az, amikor utánament. A végén az a testpárna... úgy tudtam, hogy a következő valami hülyeség lesz.  ikszdé
Naplózva

A stressz akkor jön létre, amikor az agy megtiltja a testnek, hogy seggbe rúgjon valakit, aki amúgy megérdemelné.
Slorasil
Gennin
*

« Válasz #2858 Dátum: 15 feb 21, 13:58:52 »

S2 - 46

Csak nekem volt olyan érzésem minthogyha egy teljesen másik csapat dolgozott volna a rész első felén? Az animáció kifejezetten jó volt, az OST-k is rendben voltak. Ami a kutyámajompolip harc alatt volt azt hallhattuk már ilyen hosszan? Az lehet az új Dragon Slayer theme? Gondolkozik

Negatívum:
-az öt perces natsu ne aludj szenvedés a barlangban
-Lucy X-et vág a jégbe és kiesik egy karika....  >.<#
- A fleuve d'étoiles írtó béna lett
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #2859 Dátum: 15 feb 21, 13:59:49 »

221. rész

Ööö... hmm... izé... <--- kb. ennyi volt az első reakcióm. Ez a fejezet semmiről sem szólt. Kár érte.

A következő hátha jobb lesz, vagy legalábbis poénosabb.
És jól látom, hogy a rajzolása is más lesz egy kicsit? Mintha a színek erősebbek lennének, és a fejek is másak kicsit...
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
sordoran
Chuunin
*

« Válasz #2860 Dátum: 15 feb 21, 16:44:00 »

Ez a rész a fillérek között is töltelék volt. Nem mondanám rossznak, de nem nézném meg újra se, mert nem történt benne semmi. Csak legyen meg az e heti rész is alapon készítették el szerintem, mi meg legyen meg a szombati 20 perc Fairy Tail alapon megnéztük.
Ami picit zavar, ha azt a jeget nem lehetett csak azzal a izével vágni, akkor hogy is falta be, harapott bele Natsu?
Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #2861 Dátum: 15 feb 21, 20:32:24 »

Ebben a részben ne próbálj értelmet keresni, sordoran ikszdé
A múltheti előzetes alapján számítottam rá, hogy ez kb. egy 3/5-ös rész lesz, de konkrétan még azt se hozta. Az első 5 perc még rendben volt, azután meg full unalom az egész. Az a poén egyébként, hogy a barlangos kínlódásban már arra gondoltam, hogy ide kéne egy fanservice nagyon gyorsan, az feldobná a hangulatot, erre AZONNAL vetkőzött Lucy ikszdé ikszdé Kár hogy ez a való életben nem működik ikszdé Amúgy a fanservice tetszett volna, csak a cenzúrával totál elrontották ezt is -.-' De akkor minek vetkőztetik Lucy-t, ha inkább alig mutatnak belőle valamit? Ez ilyen wtf dolog, amit szintén nem lehet megérteni ikszdé
Egyébként full kiszámíthatóan unalmas volt az egész rész, kb. egyszer sem lepődtem meg... A végén is annyira érezhető volt, hogy meg fogja enni a jeget -.-' Egyébként a visszautalás a csillagszellemes fillerre tetszett, csak kár, hogy 2 résszel ezelőtt használta Aquariust Asukával Lucy... Ezt a fillert az elé kellett volna tenni és még értelme is lett volna, de sebaj ikszdé
2/5, ez tényleg csak a kötelező szombati rész volt, egy szünettel jobban jártunk volna. Igazából csak Lucy kabátja tetszett az egész epizódban ikszdé Meg hallhattunk 2 új háttérzenét, bár nem csodálom, ha nem tűnt fel mindenkinek. Még mindig harmatgyengék az ostok.
A végén meg azt hittem, hogy Lucy lesz a képen, de a Lilys pótlásnál egyből leesett, hogy az bizony Levy lesz, bár a feje nem lett a legjobb :/ Meg a melle is nagyobb volt kicsit, bár ez nem probléma Nevet

Amúgy: http://fairytail.wikia.com/wiki/Episode_226 Ezzel már biztos, hogy full március is filler lesz, bár ez nem meglepő, úgy néz ki opening váltásnál lesz már normális folytatás Nevet
Egyébként Fairy Tail Of Dead szintén egy omake lesz márciusban a mangában és egyből meg is animésítik, ahogy látom. Csak nekem jut eszembe a Highschool of the Dead? Nevet Az echi dolog még bele is illik a FT-be, de vajon ez is zombis lesz? :O
« Utoljára szerkesztve: 15 feb 21, 20:40:46 írta Csabi28 » Naplózva

Bleach1981
Gennin
*

« Válasz #2862 Dátum: 15 feb 26, 08:43:46 »

223   Kemokemo Arrived!
ケモケモが来た! (Kemokemo ga Kita!)   Mar 07

224   Where you Came
君の来た場所 (Kimi no kita Basho)   Mar 14

225   The Thunder Man
いかづちの男 (Ikazuchi no Otoko)           Mar 21

226   Fairy Tail of the Dead
(FAIRY TAIL OF THE DEAD )   Mar 28
Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #2863 Dátum: 15 feb 26, 13:37:00 »

Zsír. A heti rész csak félig lesz filler és a 226-os is. Viszont azon kívül egész március filler részekből fog állni  smirksweat Pedig igazán feldolgozhatnák a Mágiajátékok utáni omake-et még.
Egyébként a Villámemberre és a Fairy Tail of the Dead-re nagyon kíváncsi vagyok  Gondolkozik Talán látunk egy szuperhős Luxust, majd egy Highschool of the dead-et FT módra?  Pojén Ááá biztos nem, ahhoz meg kéne ölni embereket, hogy zombiként visszajöjjenek és ilyen cenzúrával ez képtelenség  smirksweat

FT S2 47. rész:

Feldolgozott fejezetek: http://mangafox.me/manga/fairy_tail/v15/c119.5/1.html és http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/295,5_Fairy_Woman/1
Whow! Úgy történt minden, ahogy gondoltam Nevet Fogták ezt a 2 rövid omake-et és egyesítették egy epizódra, amit igényes töltelékekkel pótoltak ki. Hát srácok, ha másban nem is, ez a stúdió nagyon érti a dolgát a részek időzítésében és szerkesztésében! A 2 manga omake között 4 év különbség van, és mégis sikerült az animének gyönyörűen egyesítenie a 2 történetet egybe Nevet
Ha nem veszitek komolyan (ne tegyétek!), akkor nagyon élvezetes kis szombati epizód lett ez Nevet
Amikor Macao-ék akartak "Ikemenné" változni, azt hittem felveszik majd Ichya alakját, de végül is ez a kivitelezés jobb volt, mert így a Fairy Woman Erza kapott ellenfeleket, bár azért nem kellett volna Gazille-t és Lilyt így megszégyeníteni AGAIN Szomorú
A rajzolás továbbra is gyönyörű, viszont megint kihagyták a fincsi fanservice-eket mangából, így csak egy 4/5-öt adok rá. Nézzétek vissza ezeket a mangában, megint ki volt cenzúrázva a "lényeg"...
(Előre félek mi lesz így azzal a bizonyos Erzás jelenettel ... )
Az endingben azért kicsit kárpótoltak Nyelvesít Elsőnek azt hittem Gazille lesz a csizma és motor miatt, de azt kell mondjam, ez a megoldás jobban tetszett kacsint

Idézet
Chakra:
Az openingben van egy kis tűzköpő szőrpamacs közvetlenül Alzack, Viska és Asuka jelenete után. Szerintem az ugyanaz, mint az opening későbbi részében az a valami, ami jó nagyra nő egy szigeten.

Úgy néz ki igazad lesz, Chakra Nevet
És most akkor 3 FULL filler rész...
« Utoljára szerkesztve: 15 feb 28, 16:52:48 írta Csabi28 » Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #2864 Dátum: 15 feb 28, 16:46:10 »

222. rész

3:23
Hej, nagy mákos ez a Gérard. Még egy ilyen nőt, mint Erza, aki ennyire férjhez akar mennyi. Nevet

3:49
Elsőre kicsit furcsán hatott Gazille és Lily divatrajongása, de végül is érthető. Csak annyit mondok, hogy: fehér öltöny, gitár, subidubapp. Nevet

5:13
Erza kinézete, Mirjane szende mosolyával... Ez most nem tudom eldönteni, hogy aranyos vagy ijesztő. Nevet

6:00
Azért az átváltozás igen-igen erős mágia, ha a most elhangzott magyarázatot nézzük. Hiszen nem csak a kinézetet tudja megváltoztatni a használó, hanem a képességeit is tudja tuningolni (feltételezhetően az eredeti képességei és a mágikus erejének korlátai között). Viszont akkor a Straussoknak igazából kétféle mágiája van: az átváltozás és a Take Over. Mert ugye az utóbbinál nem a saját mágikus erejével tuningolja a testét, hanem egy másik lény képességeit használja. Bár igazából eléggé összefolyik a kettő.

6:45
Indiana Jones. Nevet

7:03
Poén, hogy Charle-hoz tényleg illik az a ruha.

7:22
Rémálmaimban se kísértsenek! ikszdé

9:14
Macao, te szerencsés kurafi. Hogy engedhettél el egy ilyen nőt?! Nevet

10:09
"...aki közel áll hozzátok." Erre Natsu közelebb lép Lucy-hez. ikszdé

10:44
Power Rangers paródia? ^^

16:27
Ezt itt nem kellett volna. A mangát is olvasók érteni fogják, hogy miért.

22:24
Batman paródia? ^^

Az ending is egész tetszetős lett. Jó a motor karosszériája. kacsint Nevet
Összességében ez egy klafa kis rész volt. Vicces volt, nem estek túlzásba a készítők, és még a történések is megmagyarázhatóak hellyel-közzel.
Még sok ilyet! Nevet
« Utoljára szerkesztve: 15 feb 28, 16:48:03 írta Chakra » Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Oldalak: 1 ... 189 190 [191] 192 193 ... 228
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins