Nekem viszont nem jött be annyira, Kuro25
Mint sejthető volt, a rész fele filler öltéseket kapott, amik a béka feneke alatt voltak. Eddig is zavart, de itt szó szerint a képünkbe tolták, hogy Erza bizony
ÜT A KARDJÁVAL, nem pedig vág... Egyértelmű, hogy ha rásújt a pengéjével a majom fejére, akkor annak púp nő a kobakján, jah... Az Ichigo páncél is no comment... De az tetszett, hogy Lilyvel együtt mentek, hisz Edolasban is közel álltak egymáshoz
Egyébként maga a manga sztori egész elviselhető lett, de a csókos jelenet valóban jobban ütött mangában. A rajzolással nem volt bajom és hallhattunk 2 új háttérzenét is, de nem csodálom, ha nem ragadt meg bennetek, mert bennem se
Eddig van kemény 3-4 tényleg jó háttérzene a kb 15ből...
Ez a rész egy
3/5. Jobbra számítottam, legalább egy 4esre... De úgy látom a következő is hasonló szintű lesz
Már előre félek, hogy cenzúrázva lesznek a dolgok...
Az "újított" ending: As i said
Bár elég mindf#ck, hogy egy képet vetítenek másfél percig, de ezekhez az 1 epizódos történetekhez megfelel. Ugyanez volt a NMJ ív és Filler évad között
Egyébként jó kis kép lett Hisuiról, de amikor elsőnek láttam, hogy nem csillagszellemek jönnek, akkor azt hittem Asuka lesz a képen... De aztán figyelem, hogy ennek hosszú lábai vannak, na mondom akkor vagy Lucy, vagy Erza
Majd a bugyija madzagaira azt feltételeztem, hogy fehér hajszálak és Mirára gondoltam
Végül mutatták a nagy keblét és a zöld haját, én meg "Jaj de barom vagyok, ez tuti Visca, hisz a rész is róla szólt inkább"... Aztán kiderül, hogy Hisui, MEGA FACEPALM
Persze így utólag a lufin is egyértelmű, hogy ki van, de amíg nem tudtam, hogy Hisui tartja, addig én ki nem tudtam venni, hogy ki a fene az
Na, de a következőnél endingben tuti Juvia lesz
Meg maga a fejezet is jobban bejött, mint ez, szóval hátha...