Ezt a részt totál nem tudom hova tenni... Az első fele vmi kegyetlen gyenge lett rajzolás és értelem terén is... Miért kellett száguldó aszteroidákkal meg lebegő színes gömbökkel húzni az időt??? Annyira élvezhetetlen és szánalmas, hogy nézni is rossz volt. Ráadásul a rajzolása is gyenge lett.
Az Eclipse Spirit King Beast nekem totál a Juubira hajazott a sok átváltozásával
Igazából ez a sokadik "Natsu megesz vmit és probléma megoldva" dolog is elég erőltetett már... Oké, mangában is volt többször, de itt 4 egymás utáni részben 2 is volt... Elég fantáziátlan kivitelezés.
Na de az utolsó 5-8 perc!!! A hangulatát nagyon eltalálták, Lucy reakciója teljesen őszinte volt és gyönyörűen kivitelezték, még én is meghatódtam!!! Le a kalappal!
Viszont elmaradt a nagy magyarázó mese délután... Egyik csillagszellem sem tudta mi van és kész... Tehát így random az Eclipse kapuból áradó misztikus energia változtatta meg az időjárást és a csillagszellemek teljes kinézetét és memóriájukra is hatásos volt? Hajaj, elég 8 éves szintjén van ez az egész történet, de hát filler... Tetszik, vagy sem ez egy nesze semmi fogd meg jól. Megfelelő alibi arra, hogy elfelejtsük ezt a fillert, hisz maguk a főszereplők is elfelejtették
A rész elején azt az 5-10 perc kínlódást igazán kivehették volna egy kis magyarázatért cserébe, no mind1.
Egyébként figyeltétek az epizód végét?
Ott volt a Michelle... izé, Gonzales baba befigyelt Lucy mellett
Egyszerűen imádom az ilyet, amikor egy korábbi filler elemeit szépen becsempészik későbbre. Valahogy nem tűnik olyan totál randomnak és kihagyhatónak az adott filler évad
Na de összegezzünk! Az epizód fele számomra full élvezhetetlen volt, szó szerint untam, de a második vmi gyönyörűre sikeredett. (1+5)/2 az bizony 3
Tehát
3/5 a
részemről
Eclipse Celestial Spirit Arc (A Zanpa.. Csillagszellemek lázadása ív):Az alapötlet tökéletes, a megvalósítás borzalmas. Sokkal több ideig kellett volna megtervezniük a részek tartalmát, mert sztem pár perc alatt összerakták az epizódok "menetét". Kaptunk 15 totál elfelejthető részt. Egyszerűen nem megy a FT fillereknek egy "árulás" központú filler évad, hisz a robotsárkányos Gray pálfordulós is ugyanilyen szánalmas volt. A Michellesben meg igazából csak maga Gonzales volt áruló, de csak a legvégén és ott megfelelő fordulatként volt becsempészve, nem ezzel indult az egész
Ez a filler évad nem tudta, hogy mi akar lenni. Néha azt éreztem 8 éveseknek készítették, de a sok fanservice miatt meg inkább brazzers logo szagát éreztem a levegőben
Vér egyáltalán nem volt. A grafika elég ingadozó, de inkább jónak nevezhető lett. Maga a történet meg minden volt, csak történet nem. Győzzük le a 12 csillagszellemet 1-1 adott feladatban (aminek a fele akkora hülyeség volt, hogy fájt nézni), aztán megjelent egy Opchiucus, ami szintén lehetett volna egy jó fordulat, de nem lett az, végül meg az igazi főellenség, ami egy sötét energia izé volt ellepve a királyt.
Akárhogy is nézem ez közel se nevezhető jó filler évadnak, sőt, egyértelműen ez a FT sorozat leggyengébb 15 részes intervalluma. Összecsapott történet összecsapott harcokkal. Egy
5/10-nél nem tudok erre jobbat adni. Aki nem olyan megrögzött FT fan, mint én, az
inkább ne nézze meg ezt a 15 részt. Jobban jártok tényleg.
De végre vége!
Egyébként jövőhéttől kellett volna új op, hisz a mostani rész vége a mysterious magic képsorai voltak
Meg szerintem az ending biztosan újított lesz jövőhéttől. A zene marad, de a képsorok megváltoznak.
A jövőheti rész már mangás lesz, szóval mindenképp nézzétek meg. De az epizód fele még mindig filler lesz, hisz csak egy mangát dolgoz majd fel.
Bár a rajzolás hagy némi kívánnivalót maga után:
Dat boobs...