24 nov 25, 09:38:32 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 186 187 [188] 189 190 ... 228
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Fairy Tail anime (Tilos a spoiler!)  (Megtekintve 748225 alkalommal)
0 Felhasználó és 23 vendég van a témában
Lemoon
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Gman kiválasztottja :3

« Válasz #2805 Dátum: 15 jan 16, 07:38:47 »

Megnyugodhatsz, mert amilyen lassan haladnak a fejezetek feldolgozásával, bőven nem éri utol az anime a mangát. Nevet
Naplózva

Adj a haragnak célt, és kitör a háború.
sordoran
Chuunin
*

« Válasz #2806 Dátum: 15 jan 17, 12:54:29 »

216:
Szerintem egész tűrhetőre sikerült ez a rész. Mondjuk Natsu hosszas szenvedése, tudom kötelező elem az ilyen, de már idegesített, illetve Arcadius értelmetlen kiesése is zavaró volt. Viszont hogy így ért véget, pontosabban itt ért véget a rész ahol, frusztráló. Gondolom következő rész első 2 percében lezárják harcot, és így annak a résznek a végére nem is emlékszünk majd rá. Ezeket leszámítva viszont jó volt, bár elég alacsonyra került a színvonal ebben az arc-ban, lehet ez is oka. smirksweat
Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #2807 Dátum: 15 jan 17, 19:42:50 »

Kezdjük is akkor egy kis szokásos lehordással: MI A PICSA EZ?!
10. rész:
Mai rész:
Kajak ennyire budget lett az A-1 PICTURES?!!! Az a stúdió, akik ilyen kis apróságokat adnak ki, mint a Sword Art Online, vagy Ao no Exorcist?......
Vágom, hogy ez hosszú anime, ráadásul filler, de ez már a szánalom legalja.
Ha már lusták rajzolni, akkor egy hasonló minőséget vágnának be, mint Itt - ezt
Továbbá, ezek még csak ÖT MÁSODPERCET SEM tudnak meganimálni egy harcból... Ebben az S2-ben az utolsó tényleg jól odatett jelenet az a 9. epizódban volt, ahol Erza Kagurával, majd Minervával nyomott egy threesome-ot... Oké, ott is csak 20-30 másodperc volt összesen, de azt legalább szépen megcsinálták. Azóta én nem is nagyon láttam 1-2 képkockánál többől álló "verekedést'...
A zenékkel már úgy-ahogy ki vagyok békülve, kezd már néhány egész elfogadható lenni és 2-3at áthoztak az S1-ből kicsit felújított változatban. Jó tudom, az ost is fontos, de én úgy vagyok vele, hogy alapból nem is lenne sose háttérzene "igazából", szóval inkább a karakterek rajzolása (ami itt majdnem gyönyörű) és az animálás (ami itt hányadék szintjén áll) a priority számomra. De persze én is örülök 1-2 hangulatos muzsikának  Mosolyog

Maga a rész amúgy hozta a szokásos filler színvonalát: 3/5 Nem igazán tudok róla többet írni, elég elhúzott egy össze-visszaság lett, de volt 1-2 hangulatosabb jelenete.
Viszont már csak 1-2 rész maradt a fillerből! Alig várom, hogy vége legyen a Januárnak a Vizsgaidőszakom és emiatt is ikszdé
Naplózva

Lemoon
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2808 Dátum: 15 jan 17, 20:28:46 »

Én ezt a képes dolgot észre sem vettem. Hmm? (legalábbis a korábbit)
Komolyan AZ a stúdió animálja a FT-t mint ami az SAO-t és az Ao no Exorcist-ot? ikszdé Akkor egyáltalán nem értem, hogy miért így végzik a munkájukat... tán utálják a Fairy Tail-t? Sír
Naplózva

BrownOsment
ANBU újonc
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #2809 Dátum: 15 jan 17, 22:13:36 »

Mondjuk szerintem kár összehasonlítani studió alapján az animéket. Valószínűleg más-más emberek dolgoznak az egyes animéken, más-más időbeosztással és prioritással. Persze, lehet, hogy van aki dolgozott ezen is és azon is. De a Fairy Tail egy elvileg minden szezonban futó anime. A SAO és az Ao no Exorcist pedig 2-2 szezonosak voltak, ahol gondolom tényleg rámentek az x számú rész minőségére. A Fairy Tailben sem mindig annyira gyér a grafika, gondoljunk csak az előző szériára, szerintem volt jó pár igényes rész. ^^ (Ettől függetlenül én is mérges vagyok, hogy gyakran csak elénk hánynak egy részt...)

Mai rész pedig szerintem nem volt rossz. Mondjuk kár, hogy fillerekben tényleg megtesznek olyan hülyeségeket, hogy Wendy kb. 20 perce használta a Shouha Tenkusent, de simán ellövi újra. Meg azt is sajnálom, hogy Lucy kb. egy kalap alá van véve egy (filler által kimondott) csillagmágus Hisui hercegnővel. Mondjuk engem kicsit Yukino is idegesít, de hát az már nem annyira filler-probléma. xD A Csillagszellem királyra pedig nagyon kíváncsi vagyok az előzetes alapján. : D
« Utoljára szerkesztve: 15 jan 17, 22:14:47 írta BrownOsment » Naplózva

Lemoon
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2810 Dátum: 15 jan 17, 22:25:16 »

Nem igazán néztem ezeket a részeket, de egy dologra kíváncsi lennék, hátha ti tudjátok.
Mégis mi a fene okozta a személyiségcseréjüket? Mosolyog Ami még a csillagszellemek királyára is hatással van. Mosolyog MI? Mosolyog
Naplózva

Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #2811 Dátum: 15 jan 17, 22:39:54 »

Én már ott feladtam az értelem keresését ebben a fillerben, amikor az Eclipse Taurust beállították egy überbrutál op-nak, aki egy pöccintéssel elrepíti az ellenfelét, de aztán 2-3 perc "harc" után mégis legyőzik őt... Aztán meg Aquariussal ott vergődtek a vidámparkban, Scorpiussal yugioh-ztak és estébé...
De a mai részben is néztem egyet, hogy a Kígyó testében ilyen épületek vannak és Natsu megint használta a modou kokurenryu-t, ráadásul egy kis Shiranui-gatával megfűszerezve, holott ellenben az előző részben szabadult meg elvileg a sötét lángoktól.......
És ezt csak 1 perc gondolkodás után írtam, lehetne még itt miről beszélni, de hagyjuk sztem ikszdé

Az meg egy dolog, hogy ez nem szezonos és úgy néz ki, hogy legalább 1-2 évig menni fog, de attól még egy híres sorozatról van szó, csinálják már meg rendesen! DVD kiadásban ezért még pénzt is kérnek...

Amúgy jól hallottam, hogy most a Satan Soul Mira hangja végre satan soul-os volt? ^^
Naplózva

BrownOsment
ANBU újonc
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #2812 Dátum: 15 jan 17, 22:44:33 »

Igen, Mira hangjára én is felfigyeltem!  >.<# Jó is volt hallani. ^^
Naplózva

MD69
Újonc
*

« Válasz #2813 Dátum: 15 jan 18, 11:21:29 »

Sziasztok! A Fairy Tail részeket miért nem lehet online megnézni ?
Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #2814 Dátum: 15 jan 18, 12:58:34 »

Valószínűleg azért, mert még nem készült el az opening és ending fordítása, ezért nincs égetett feliratos letöltés se.
Naplózva

saruto95
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

Fedettávú távolbanézés olimpiai bajnoka :D

« Válasz #2815 Dátum: 15 jan 18, 16:06:19 »

Valaki meg tudnà mondani hogy honna jött a "kokurenryuu"?
nagyon ismerös, de sehogy sem jut az eszembe..
Naplózva
Jon97
Elit Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Azor Ahai

« Válasz #2816 Dátum: 15 jan 18, 16:34:41 »

Kezdjük is akkor egy kis szokásos lehordással: MI A PICSA EZ?!
10. rész:
Mai rész:
Kajak ennyire budget lett az A-1 PICTURES?!!! Az a stúdió, akik ilyen kis apróságokat adnak ki, mint a Sword Art Online, vagy Ao no Exorcist?......
Vágom, hogy ez hosszú anime, ráadásul filler, de ez már a szánalom legalja.
Ha már lusták rajzolni, akkor egy hasonló minőséget vágnának be, mint Itt - ezt

Csakhogy tisztázzuk, az a problémád vele, hogy egybe átmásolták a képet? Vagy mi? Mert amúgy minőségben nem látok semmi bajt vele, és szerintem ez a lényeg.
Naplózva

"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve)
"Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589)
"Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #2817 Dátum: 15 jan 18, 16:51:01 »

Mint írtam, ez az új csapat egy értelmes verekedést sem tud jól meganimálni, ez az elsődleges problémám.
A második pedig az, hogy nem egyszer láttam már, hogy többször felhasználnak egy képet, sőőőőt, néha egész jelenetet, például amikor Lucy és Yukino megidézi az összes csillagszellemet a sárkány kapunál... Szóval nem elég, hogy nem tudnak rendesen animálni, de már rajzolni is lusták.
Ha már másolgatnak, akkor legalább egy ilyen minőséget használnának fel újra...
A mostanival sincs különösebb bajom, de közel sincs egy szinten azzal, amit előbb linkeltem és megjegyzem csak 5 év különbség van a kettő között  smirksweat
Naplózva

Jon97
Elit Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Azor Ahai

« Válasz #2818 Dátum: 15 jan 18, 17:56:49 »

Én nem látok különbséget a két kép között. A rengeteg állókép..hát ja, én ezért nem is nézem a fillereket, elég végigszenvednem a canon részeket. Mondjuk a játékok vége nem volt rossz. Most nem tudom, hogy milyen a minőség.
Naplózva

"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve)
"Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589)
"Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #2819 Dátum: 15 jan 18, 19:27:30 »

Szerintem elég csak azt megnézned, hogy kb. 3-an írunk ide az utóbbi hetek óta ikszdé
Mondjuk úgy, hogy nem épp túl élvezetes ez a mostani filler. Eddig csak egy 5/10 a részemről...
Naplózva

Oldalak: 1 ... 186 187 [188] 189 190 ... 228
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins