Üdv
Most nem rég értem be az aktuális részeket , szomorúan tapasztaltam hogy újra filerek mennek
És sajnos megint elég gyengék
Legalábbis szerintem ez a csillagszellemes filer arc , idáig a leggyengébb , még az előző évadban mutatott is jobb volt ettől
Az erő viszonyokat teljesen gallyra vágták , úgy ahogy van
Ne mondja nekem már senki , hogy Natsu nem bírna el azzal a tehénnel , nevetséges volt
A karaktereket nem kicsit járatják le szerintem
És nem csak Natsut , de Erzát , Gray-t , meg úgy kb mindenkit
Jó lenne , ha végre olyan filereket csinálnának , amik azért tartják magukat a manga jelenlegi erőviszonyaihoz !
Meg talán nem eredeti mangás karaktereket kéne el baszni
Valami eredeti történet kellet volna , mit tudom én , el mennek küldetésre és ott történik valami , valakikkel
Se fantasytájuk a készítőknek , se tehetségük az látszik
A Narutoban ezt elég sokszor meg tudták oldani elég jól ,( jó ott is voltak rosszab filerek ) , itt miért nem ?
Amit vártam volna , az egy movie színvonalú filer arc !
Mint pl a Gekijouban Fairy Tail: Houou no Miko , ha a színvonalat nézzük , végül is egy movie , nem sokban különbözik egy tv-s filer arc-tól
De könyörgőm , a csillagszellemek lázadás ?
Jobbat nem tudtak ki találni , kicsit olyan ez , mintha nem tudtak volna mit kitalálni , ezért a bleach mintájára másolták a dolgot
Ott is elégé gyenge volt kicsit , de legalább a harcok jók volta , nem volt unalmas , nem járatták le a karaktereket (nem csináltak belőlük b***t ), és az erőviszonyok is rendjén voltak a helyükön !
A gray és a rákos részen majd nem hánytam , azért nem tudom miért kell a sztereotípiákra játszani , csak azért mert fodrász , még nem lesz olyan
Meg úgy kb az összes többi harc és cselekmény elég gyenge és unalmas , a történet borzasztó , a poénok érnek valamit , meg a fanservice egyedül !
Ezekkel a filerekel viszik le felé a sorozat színvonalát , de legalább dübörög a sorozat , ez is valami
És örülök , hogy hamarosan vége van , ha jól olvasom
Még a különkiadások is jobbak voltak , azért erősen látszik a színvonalbeli különbség a mangás és a nem mangás részek között !
Úgy érzem le mondok arról , hogy valaha is látunk , jó , érdekes , izgalmas FT filereket !
Mind vagy gyenge , vagy középszerű
Egyetlen pozitívumuk , hogy így nem áll le a anime , láthatjuk kedvenc hőseinket , és legalább valamennyire viccesek a jelenetek
De én szívem szerint , az egész rendező bagázst (aki felelős a filer történetért ) , el bocsájtanám !
nah mindegy , már csak egy hónap , csak kibírom ezt a pár részt még valahogy