24 nov 25, 13:23:21 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 183 184 [185] 186 187 ... 228
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Fairy Tail anime (Tilos a spoiler!)  (Megtekintve 748358 alkalommal)
0 Felhasználó és 14 vendég van a témában
Csabi28
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #2760 Dátum: 14 nov 30, 14:54:22 »

Ekkora beszívott yugioh-zást, bár még mindig jobban ment a játékszabály, mint a Yugioh Dm első évadjábanXD De egye fene, szerintem nagyon mókás volt és a célnak megfelelt. Talán egy kis enyhe üzenet is ez a Duel Monsterhöz, hogy néha mekkora hülyeség tud lenni. Pont azok a kártyák vannak a kezükben, amik pont jók a helyzet megoldására stb Nevet Persze ez elég meredek húzás volt a Fairy Tail részéről, mert tényleg a saját műsorok vetítését kockáztatták meg, de lehet, hogy lebeszélték ezt a kártyás anime gyártó céggel és így nem sértenek jogokat. De most komolyan, húzási kör, támadási kör, közvetlen támadás, egyesítés, varázslapok DE MÉG AZ ÉLETÜK IS 4 volt, ami a yugioh animében mindig 4000 életpontot jelent!!4
Meg kell hagyni, azért tényleg jó kis paródia volt ez, adok rá egy 4/5-öt Nevet Az 5millió támadópontú Loki, 3 Happy áldozat, hogy megidézzék Natsut és Gildarts megjelenése szinte már epik lett ikszdé Amúgy most láttuk Kana apját elsőnek az S2-ben, szépen megrajzolták Nevet Bár a szűz kombó is szép volt Wendy és Charle-ra nézve...  smirksweat Erza árokba esésén meg nem ártott volna egy kyááááá hangeffekt Titánia részéről.
Viszont, csak úgy, mint az Elfman vs Taurus harc, Mirajane csatája is nevetségesen rövid lett... Eddig is egyértelmű volt, de most már 100%-ig biztos vagyok benne, hogy ez a csapat nem tud verekedést animálni, ezért inkább nem is próbálkoznak vele, ha nem muszáj -.-'
Capricorn kvíze pedig... Tök jó, hogy tényleg nem felejtkeznek el a Zentópiás fillerről, de Gonzales XDD Erről meg én felejtkeztem el... Elsőnek néztem egyet, hogy wtf, de elvileg tényleg ez volt az első neve Michelle-nek a wikia szerint is: Lucy had initially wanted to name her 'Gonzales', but did not after her mother told her that it is not a suitable name for a doll.  Bár elvileg mégsem ez lett a neve, csak ezt akarta Lucy adni neki, no mind1, azért próbálkozik az anime Mosolyog
Egyébként nem rossz ötlet ez, hogy nem minden harcot verekedéssel intéznek el, de tánc párbaj meg yugioh-zás??? Meg kvíz?? Érdekes részeknek nézünk elébe meg kell hagyni, de legalább már 3 csillagszellem kiütve és a rajzolás is gyönyörű, persze csak azért, mert fillerről van szó...
« Utoljára szerkesztve: 14 nov 30, 15:08:57 írta Csabi28 » Naplózva

sordoran
Chuunin
*

« Válasz #2761 Dátum: 14 dec 06, 15:49:15 »

211:
Új rész, folytatódik a "minőségi szórakoztatás". Kis visszatekintés Cana-ra, miután elfelejtették előző részben lezárni a csatáját, kitekintés ide-oda, fanservice és a címadó párbaj. Várjuk a fillér végét. Kúl
Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #2762 Dátum: 14 dec 06, 16:25:53 »

Egyetértek azzal, amit Gray mondott az epizód végén: tegyünk úgy, mintha ez meg sem történt volna ikszdé .... De most komolyan, EZ mi volt? Még maga a táncpárbaj egész jó is lett (felháborító, hogy mindenféle mozgást tudnak animálni a készítők egy shounen sorozatnál CSAK VEREKEDÉST NEM), de miért kellett Cancer-ből is homárt csinálni.... Kezdem unni, hogy folyamatosan csak meleg karaktereket kap Gray a fillerekben, csak azért, mert volt egy Sugarboy elleni harca Edolasban... GRAY NEM B#ZI! Ne is tegyük azzá, köszönöm!
Na de azért voltak jó jelenetei is a résznek, például én sírtam a röhögéstől a "Gray belső kapuja" és a belőle kirepülő Gray-eken ikszdé Nagyon, de nagyon jól állt Graynek a dance-elés! Szegény Juvia, tényleg lemaradt a jóról  smirksweat
Aztán, nagyon adom ezt a Capricorn féle kvíz showt is Nevet Hardcore kérdések vannak, csóri Nav annyira jelentéktelen, hogy a céhtársai se tudják a nevét ikszdé
A yugioh-zást viszont az előző részben le kellett volna zárni, főleg azért, mert már csak 2 perc volt belőle  smirksweat
Kezdek (pozitívan) megijedni, hogy Virgo és Lucy harca át fog menni 18as karikába  Hümm-hümm
Meg volt valami Yukinoval is, de nem tudtam figyelni a szövegre, mert valami mást toltak a képembe... vagyis kettőt  smirksweat
Natsuék csámborgását totál nem értettem, felesleges időhúzás volt, meg amúgy is, hogy kerültek át már megint Leo dimenziójába?...
De a végén feltűnt a Kígyóbűvölő kapuja is Nyelvesít YESS!
Erre az epizódra egy 3/5-öt tudok adni, elég gyenge filler történet lesz ebből Szomorú
Naplózva

Drahaka
Akadémiai tanár
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #2763 Dátum: 14 dec 07, 00:15:49 »

A részről csak annyit,hogy minden jel arra mutat,hogy a világon van egy Gray fangirl,aki már csak kettőt kívánhat az aranyhalától.
Továbbá élveztem még Lucy és Virgo kis sado mazoját....bár korántsem annyira mint Lucy. Nevet
A kártya párbajt pedig két perc alatt le lehetett volna rendezni.ikszdé de még így is elmegy egy átlagos DuelMasters résznek.
« Utoljára szerkesztve: 14 dec 07, 15:05:05 írta Drahaka » Naplózva

A lehetetlen, IGENIS LEHETSÉGES!!!!
Egy mindenkiért,mindenki egyért!
In brightest day,in blackest night,no evil shall escape my sight.Let those,who worship evil's might,beware my power GREEN LANTERN'S LIGHT!!!
Lindako
Újonc
*

« Válasz #2764 Dátum: 14 dec 08, 07:44:30 »

Gray tánca szerintem nekem kínosabb volt, mint neki. Komolyan, el akarom felejteni.
Nekem lány létemre egyáltalán nem jött be, bénának találtam eltekintve attól, mikor pózolt.
A kaput is nevetségesnek találtam de nem a jó módon.
 Aztán az a buzulás, majdnem elhánytam magam mikor hátulról átölelte Cancert :"D
Juvián nevettem csak, mindkét bevágása vicces volt.
Lucy részei is uncsik, továbbra is csak az háborít fel, mennyire jól meg tudják rajzolni Virgo fejét, Lucyét meg az esetek 90%-ában félrerajzolják.
A Canás részeket szerettem, csak a lezárása lett bénus~
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #2765 Dátum: 14 dec 11, 20:51:58 »

A fehér kalapról és a táncmozdulatokról ez jutott eszembe: https://www.youtube.com/watch?v=ceU4ANZKdOM

Még meg is békéltem volna a táncpárbajjal, ha a végén a rák nem lett volna homárrá konvertálva...
Natsuék hogy kerültek vissza Leo "világába"?
Addig még oké, hogy Hisui csillagmágusnak lett kikiáltva, de remélem legalább 1-2 ezüst kulcsot használni is fog (ha már a 12 arany Lucy-nél és Yukinonál van). Mert azért az ezüst kulcsok között is van pár jó. Pl. a sárkány (Draco) csillagkép sem eleme a Zodiákus övnek. kacsint
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #2766 Dátum: 14 dec 11, 21:46:11 »

Szerintem a Draco meg hasonló érdekesebb csillagképeket nem merik használni az animések, mert Mashima talán még majd kezdeni akar velük valamit, és nem akarnak úgy járni, mint az Oracion Seissel... vagy a Shippuudenben Sorával (a 9farkú kis chakrájával bírt egy fillerben).
Ha meg most nekiállnak random kitalálni ezt-azt, akkor megint csak ilyen Óriás Robot Maci meg Hattyú Man baromságok születnének, mint Lisanna filler ezüst kulcsai  smirksweat Szerk: Jajj, Yukinóra gondoltam, tényleg nagyon hasonlítanak egymásra ikszdé
Btw, szerintetek meddig fogják még ezt a töltelék sztorit húzni? Szvsz 40-42ig, legalábbis remélem, mert jó lenne januárban már fősztorit is látni, vagy legalábbis mangahű bónusz side chaptereket Nevet
« Utoljára szerkesztve: 14 dec 11, 21:47:25 írta Csabi28 » Naplózva

Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #2767 Dátum: 14 dec 11, 22:12:56 »

214    Natsu vs. Leo
ナツ vs. レオ (Natsu vs. Reo)    2014. dec 27.

215    The Ophiuchus Constellation
蛇遣い座のオフィウクス (Hebitsukai-za no Ofiukusu)    2015. jan 9.

Remélem ezekkel a részekkel vége lesz az ívnek. Még az elején azt mondtam, hogy érdekelnek a Csillagszellemek új dizájnjai, de a történettől nem várok el sokat. Nem gondoltam volna, hogy olyannyira igazam lesz, hogy még a megtekintésüktől is elmegy a kedvem. Remélem visszatérünk a főszálhoz, vagy egy kis értelem szorul végre a készítőkbe. Tényleg ez a szürreális kép jön le a Fairy Tailből? Tény és való, hogy megvannak a maga hibái, de az értelmiségi szint soha nem látott mélységekbe zuhant. :/
« Utoljára szerkesztve: 14 dec 11, 22:17:07 írta Bastian » Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
sordoran
Chuunin
*

« Válasz #2768 Dátum: 14 dec 13, 22:27:05 »

212:
Egyre jobban várom, hogy vége legyen ennek a fillérnek. Ez a rész kritikán aluli, erős fanservice volt azért, a címadó csata meg említésre se érdemes. Már a következő rész előzetese jobb volt mint ez az egész rész. smirksweat
Csak engem zavart, hogy ennyi álló kép volt most, vagy előzőekben nem tűnt fel nekem!?
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #2769 Dátum: 14 dec 13, 22:58:45 »

212. rész

Lucy szerencsétlenkedése folytatódik... Szomorú Oké, hogy valszeg a filler vége felé az ő jelenete valami pluszban teljesedik majd, de egy a részenkénti pár másodperc minőségi katasztrófa.

Persze, hogy a Levi által mondott névnél nem volt hang. ^^ De mivel a név 3 szótagból áll (japán kiejtés szerint), és rajz dacára is elég jól olvasható szájról, no meg ismerjük az előzményeket (ill. a mangások még többet), így hadd ne kelljen tippelgetnem. Nevet

Juvia és Aries "harca" nem lett volna olyan rossz, szépen mentek az beszólások mindkét oldalról. A "gagyiságától" eltekintve az "elalvás előtti bárányszámolás" támadás sem volt rossz. Mondjuk a nyakánál fogva láncra kötve és úgy végighúzva a sivatagon jelenet kicsit erősnek érződött nekem. ^^" Mondjuk érdekes jármű az a mágikus négykerekű... vajon hány (hektó)liter hűtővíz járhat bele? Nevet

Jól láttam az előzetesben, hogy Gazille és PantherLily mókusok lettek? Egyrészt vicces, másrészt szánalmas. Főleg, amikor kicsit "megcibálják" Gazille-t... -.-" De Erza és Sagittarius látszólag tényleg harcolni fognak, hátha ott már kapunk valami fogyaszthatóbbat is.
« Utoljára szerkesztve: 14 dec 13, 23:01:54 írta Chakra » Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #2770 Dátum: 14 dec 13, 23:19:45 »

Nem hittem volna, hogy ezt valaha is mondani fogom, de: ÁLLJANAK LE AZ ANIMÉVEL! TÉNYLEG! Ez az új stílus eddig sokkalta inkább negatív, mint pozitív változás. Oké, a S1-ben is volt sok hülyeség, de én már kajak visszasírom a fingós bandát, hát azok sokkalta értelmesebb dolgok voltak ettől a mai tömény agynemiszervtől...
Az előző rész végén pedig láttam egy kis reménysugarát Ophiuchus feltűnésével, erre képesek így elbarmolni még ezt a "talán az egész fillert megmentő fordulatot" is... Rossz volt nézni miket műveltek. Sokszor nevetek a Ft animén és egyáltalán nem baj az, ha több ellenség is poénosabbra veszi a figurát, de... ez nem volt poénos, ez idétlen és szánalmas volt...
Juvia vs Arieshez inkább egy szót sem fűznék hozzá... egyedül Juvia szép rajzolása tartotta "életben" a jelenetet...
Virgo nagyon begerjedt Lucy-ra...  Legalább van fanservice, de sokkalta inkább örülnék már valami történet féleségnek is, mert ez a filler nagyon ledegradálja az egész sorozatot...
Egyedül a kvíz show volt értékelhető, de tényleg! Ott még mosolyogtam is 1-2szer, Capricorn is vicces lett és nem estek át a ló túlsó oldalára.. Ráadásul a 11. kérdés és a rá adott választ nagyon jól eltalálták, mint ahogy azt Chakra is megjegyezte Mosolyog
Ez a rész is csak egy 2/5 lett... Tényleg be kéne ezt fejezniük és az első 175 rész alapján ÚJRA csinálni az egészet MINŐSÉGI munkában. Nem érdekelne, hogy fél évig megint csak mágiajátékok meg éhes farkasok lennének, de egyszerűen borzasztó ez a mostani helyzet. Alapból kevés zene van, de még azok se igazán élvezhetők, talán 1-2 tetszik és lehet sokat mondtam. Ahogy sordoran is említette, egyáltalán nincsenek a harcok meganimálva, ami elég nagy probléma egy animénél.
Akárhogy is, azért még lehet reménykedni a sorozatban, de én már semmi jóra nem számítok. Egy ideje olvasom a mangát és elég sok hatásos jelenet lesz a későbbiekben, de hogy ez a stúdió hogy fogja kivitelezni... már előre félek.
Egyébként meg ezek nem fognak ovákat készíteni?

A következő részben Gazille, mint mókus? ikszdé Kis cuki lett, az biztos. Gemini új képessége az lenne, hogy nem magát, hanem másokat változtat át? Lenne még itt fantázia, csak az a baj, hogy úgyis el fogják rontani  smirksweat
214    Natsu vs. Leo
ナツ vs. レオ (Natsu vs. Reo)    2014. dec 27.

215    The Ophiuchus Constellation
蛇遣い座のオフィウクス (Hebitsukai-za no Ofiukusu)    2015. jan 9.

Valószínű, hogy tényleg 215-nél fogják befejezni, mert S2-ben az a 40. részt fogja jelenteni, ami szép kerek és januárban úgyis új op/ed lesz valamikor, szóval 41-től jöhetne az új, remélhetőleg mangás ív.
Naplózva

Drahaka
Akadémiai tanár
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #2771 Dátum: 14 dec 14, 14:56:22 »

Ezalatt a rész alatt számtalanszor jött rám a kényszer,hogy lementsem a jeleneteket és rájuk szerkesszem azt,hogy "Brazzers".
A quiz az úgy-ahogy elment,de Lucy "küzdelme"...Háááááát majdnem sikerült elhitetniük velem azt,hogy itt valami komoly lesz,de aztán eszembe jutott,hogy majonéz....
A 13. csillagszellem az no comment,sose történt meg,kitaláció,káprázat csak képzeltétek,képzeltétek ha mondom!!
Juviát sajnáltam,de hála neki többet tudtunk meg a mágikus négykerekűekről.
Erza és Sagitarious harca ígéretesnek tűnt,az előzetesig.Ahogy látom Erza áltmegy sado-mazo cowgirlbe a fanservice kedvéért.
óóó és Happy úgy látszik csak azért van itt,hogy a 4 évesek beleélhesség magukat a showba,pedig az anime elején ő volt az a szarkasztikus kis infó zsák aki oly sok infót adott meg nekünk e mágikus világról...HAPPY MI TÖRTÉÉÉNT?!!
Ezzel a filler évaddal a készítők már 3-ból 3-szor lőttek mellé,de nagyon,remélem ebből végre okulnak és legközelebb amikor az anime utol éri a mangát,inkább elmennek nyaralni.
Ezt a részt a teljes szarságtól Juvia,Erza és Levy mentette meg.
Naplózva

A lehetetlen, IGENIS LEHETSÉGES!!!!
Egy mindenkiért,mindenki egyért!
In brightest day,in blackest night,no evil shall escape my sight.Let those,who worship evil's might,beware my power GREEN LANTERN'S LIGHT!!!
K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #2772 Dátum: 14 dec 14, 15:41:23 »

Így visszaolvasva a véleményeket,már nem is bánom hogy egy ideje jegeltem ezt az Animet.
Annyit leszűrtem hogy volt egy-két jobb ötlet,és egy erősebb Fanservice de ez nem igazán győz meg.
Talán a Yugios-s harcot megnézem.
Meg tudjátok mondani kb mettől meddig tart?
Naplózva

Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #2773 Dátum: 14 dec 14, 16:08:12 »

S2 33. rész: 14perc 37 másodperctől- 15:24ig. Aztán: 34. epizód: 4:49-5:38. 35. részben kezdődik el konkrétan a yugioh-zás, van benne néhány jelenet a többiekről, ott tekergess bele kicsit, de szinte az egész epizód a párbajozásról szól. Végül 36. rész: 4:36-6:36-nál fejeződik be a kártyázás.
« Utoljára szerkesztve: 14 dec 14, 16:10:02 írta Csabi28 » Naplózva

K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #2774 Dátum: 14 dec 14, 17:09:09 »

Köszönöm szépen! bow
Egy-két plusz jelenet talán belefér,ha tetszetős.
Ha nem akkor legfeljebb kivágom onnan.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 183 184 [185] 186 187 ... 228
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins