Az új opening: Hát srácok, én totál nem ilyenre számítottam, de abszolút bejön!! Szerintem teljesen visszaadja a legeslegelső fairy tail nyitányt és az akkori hangulatot, nagyon imádom
Na meg egyáltalán nem spoileres, nagyon-nagyon-nagyon ritka az ilyen a ft openingeknél, meg kell becsülni!
A képi világ is tök jó, főleg Erzánál
Meg a zene is totál fülbemászó. Egyedül a rész végén lévő Eclipse Celestial Spirit kép nem tetszik, mivel szó szerint olyan, mint egy kép. Nagyon nincs benne élet, mintha egy fotót néznénk. Lehetett volna egy kis hajmozgás vagy bármiféle életre utaló jel. Oké 2-3 másodpercig van csak, de engem zavart. Persze még így is egy
5/5 A rész: Ahogy sejtettem, az új openinggel rögtön bevetjük magunkat az új ívbe is. Remélem azért figyeltétek a jeleket, hogy ezt nem egy külön álló epizódként kell tekinteni, hanem az egész sztori indító magja is lehet. A csillagszellemek megtapasztalhatták, hogy milyen jó a saját akarat, ez okozhatja majd a lázadásukat is
Azonban sajnálatos módon a 12ből max 2-3 értelmeset találtam, a többi FULL csalódás volt. A legtöbb szó-szerint össze volt csapva, de vegyük sorjában.
Aries vágya totál bejött és Natsu megoldása is rá
Az Eclipse énje is sötét bőrű lesz
Aztán jött Taurus... Oké, hogy ez nem egy hentai sorozat, de itt már több, mint kínos volt az egész jelenet, hogy nem kapott egy kis ízelítőt se a lányokból... Már szinte kiáltott egy Brazzers logóért az egész, na
Virgoé még úgy-ahogy jó volt, na de a többi...
Sagitaurius mit akar? Lőni. Cancer persze frizurát csinálni. Libra gravitál egy kicsit. Leo flörtöl. Gemini.... Ő is átment Taurusba, vagy mi? Scorpiusét meg nem is mutatták..
Oké, még Piscesé tetszett meg Aquariusé is értelmesen meg volt csinálva. Talán ez is volt a baj az egésszel, hogy nem szántak mindre legalább 5 percet, de úgy meg 3 epizódos lett volna, amit senki sem akar. Na meg szerintem alapból béna ötlet volt egy sehol semmi helyre elmenni, talán Magnóliában több érdekességet lehetett volna csinálni.
Mint az ív felvezető része abszolút jó lett, de önálló epizódként több, mint kevés. Elég unalmas epizód volt ez
3/5 a részemről.
Az ending: Miért olyan k..va nagy divat ez a random futkorászás??? Most csak képzeljétek el az egészet, hogy ilyen vidám fejjel rohannak az utcán, hát én megijednék, az egyszer biztos
A legújabb Shippuuden és megannyi megszámolhatatlan ending után újra kaptunk egy random futós sémát... Nem hiszem el, hogy képtelenek egy egyedi és élvezhető záró megalkotására... Most csak nézzétek meg a HxH első 4-5 endingjét, mindegyik teljesen más és totál fantasztikus. A Ft-nél sajnos jó ideje azt érzem, hogy teljesen kifogytak az ötletekből. Lehet jobb lenne a One Piece-hez hasonlóan áttérni a hosszabb nyitány koncepcióra.
Mivel a Shippuudenére is
3/5-öt adtam, egye fene legyen ez is annyi. Egyébként a zenéje tetszik kicsit és tök jó volt, hogy nem felejtették ki a Kígyóbűvölőt sem.
A következő részben végre tényleg elkezdődik az eksön. Szerintetek hány részes lesz ez a filler évad? Én azt mondom, hogy volt ez a felvezető rész, meg mivel 12 csillagszellem van és egy FT op/ed általában 13 részes, így az egész ív is ennyi lesz. A manga története relatívan messze van az animéhez képest, szóval nem hiszem, hogy olyan sokat fillereznének most. Meg egyébként is túlzás lenne ebből 25-26 részt csinálni. Bár, ha Zentopiára gondolunk...