Az új opening:--- Ja az nincs!
Elsőnek kicsit csalódott voltam, hisz már nagyon érdekelt, de igazából szerintem nagyon jó döntést hozott a stúdió, hogy még nem rakták be. Nem nehéz kitalálni, hogy a következő nyitány a csillagszellemekről fog szólni, viszont maga a filler ív még csak 2-3 hét múlva kezdődik el, tehát megint kapnánk jó előre egy "spoiler" áradatot. Tehát nekem tetszik, hogy még nincs új op, ami késik, az nem múlik
Remélem még a következő epizódnál sem lesz, csak magánál a filler ívnél.
A rész: Hát, nem volt rossz! A rész elején lévő jelenetet sajnos láttam már mangában, de még így is nagyot ütött!
Sting Gienmát játssza el, ez valami nagyon mordbid és durva humor volt Mashimától, de abszolút adom az ötletet
Bár nem tudom, hogy Yukino tényleg örült-e neki igazából, vagy legbelül elküldte Stinget a p#csába
Aztán a fürdős jelenetek sem lettek rosszak, főleg a Natsu-Lucys tetszett a legjobban, szépen beleküldte a vízbe
Még mindig jókat tudok nevetni a Frosh: béka->macska->exceed párbeszédeken
Szépen eltévedt szegény. Rouge-n hatalmasakat röhögtem, amikor odarohant idegbeteg fejjel az emberekhez és betettek neki egy új háttérzenét
Na meg végre őt is felvették, a "mellfogdosó" klubba Sting legnagyobb örömére ^^'
Nekem a grafika tetszett, nem tudom mi szúrta a szemed Kuro, de elég csak Rouge fejét/arcát figyelni, majd összenézni a régi anime debütálásánál... Ég és föld.
1-2szer nevettem kicsit, de igazából nem lett ez egy hú de poénos epizód, meg szerintem néha kicsit átestek a ló túlsó oldalára, szerencsére nem olyan omg szinten, mint az 50. részben anno. Gray gyors levetkőzésén jót nevettem, főleg, hogy Juvia még meg is fogta a ruháit
Azonban Ichiya nem kellett volna, meg mondjuk Wendy-hez betehettek volna egy emós fejet, miközben Charle mondja, hogy Sherrián jól fog állni a fürdőruha, mert ott van mit tartani
Erza béka ruhájában kellemes látvány volt, de tudtommal Frosh nem rendelkezik tároló/lecserélő mágiával, hogy idézzen egy nagy jelmezt... Az ilyen semmiből előkapott cuccokat hagyjuk meg a Tom és Jerry kaliberű mesesorozatoknak, van ott elég bőven...
A békakereskedők sem kellettek volna.
Azonban az ending megint jó lett, örülhettek a lolik
Remélem jövőhéten Erza jön, aztán meg az új op/ed ^^ Na jó, még egy Juviát el tudok viselni.
Erre az epizódra egy
4/5-öt adok.
A "204 Hospitality, I Bet My Life" nem tudom, hogy a csillagszellem évad lesz-e már, de a "205 Beacon of Treason" már tuti. Én még azért örülnék pár egy részes történetnek, de lehet hagyni akarnak a filler sztori utánra is.