Hmm, nem tudom Kuro, szerintem közel se volt ez rossz rész (pláne nem annyira, mint írtad), láttunk már több gyengébbet is. Volt pár kisebb negatívum, de majd azt leírom a végén.
Először is a Mira x Yukino jelenet tetszett, szerintem nagyon hangulatosra sikeredett
Bár kezd kicsit fárasztó lenni, hogy a Fairy Tail-esek mindig bölcsességet reggeliznek...
A Király lelkesítő beszéde lehetett volna jobb is, de öröm volt nézni az "összes" céhet és tagjaikat látni csatára "készen"
Meg fogják nehezíteni 1-2 sárkány dolgát az biztos, de 10 000-rét..
Meg ugye némelyik karakter még aludhatna pár óráig, de felhealelték őket, kész vége, meg van magyarázva...
A Natsu vs J. Rouge harc elég hangulatosra sikeredett, azonban lehetett volna ez is dinamikusabb meg a vér is kimaradt belőle... Viszont még így is inkább jó volt, mintsem rossz. A Villámtűz mód nagyon ütött és annak kontrája is
Valahogy nem lepett meg ez a fehérárnyék dolog, elég volt csak Rouge-ra nézni. Szépen ellátta a baját, de mondta is annó Gazille-nál, hogy nem lenne Natsu se ellenfele most, és ez tényleg bebizonyosodott.
J. Rouge fehérárnyék technikája a 175. részben látott Seieiryuu senga (Szent Árnyéksárkány Kivillanó Agyara) Unison Raid-re emlékeztetett, biztos hasonlít a kettő egymáshoz, hisz elemek egyesítéséről van szó.
Mindenesetre már-már tényleg izgultam, hogy jöjjön valaki és mentse meg Natsut, bár nem Urtearrékre számítottam (hiba ők jöttek a palota felé).
Az opening alapján pedig sejtem, hogy mit kérhet Gerard a Laharl-éktól... És a mai résszel "az az" egyértelmű dolog is leesett, hogy honnan jönnek a sárkányok....
Pedig már az opening is beletolta a pofámba, de mégis csak ma jöttem rá... Valahogy a sárkányokra koncentráltam és furcsa mód olyan nevetségesen nem vettem észre a csattanót... szánalmas vagyok
De majd jövőhéten erről is írok, mert szerintem nagyon jó fordulat lett
Végül pár negatívum:
-A Kuro25 által belinkelt kép és a Wild Four hullámzása no comment... Szerencsére a főszereplők (Natsu, Lucy, J. Rouge, Mira ) arcai nagyon szépek voltak, így nem ütött ez annyira szíven (de tényleg nevetséges kivitelezés)
-A rózsaszín szem betegség még mindig nem hagyta el Urtear-ék testét (szemét)
-17:35nél nevetséges módon nem esett le, hogy az a fehér izé vér akart lenni
Nagyon bamba vagyok mostanság... Manga után viszont már egyértelmű a dolog
-19.57nél most komolyan
onnan akarta előhúzni az elsősegély csomagot Meldy ?
Oké láttuk már a 2. ovában Erzánál, hogy elég praktikus hely az sok dolog tárolására, de... mangában volt a vállán egy táska...
Még ezek beleszámolásával is bőven egy
4/5 a rész. Nem tudom Kuro, szerintem te túl magasra teszed a mércét. Ez nem "szízonos" vagy Madhouse anime, jó hogy nem lesz olyan szinten... Meg lehet nézni az összes hosszú animét (kivéve Bleach, ott is le a kalappal!), folyamatosan változik a minőség. Egyik nagyon gyönyörű, másik ennek teljes ellentéte... Ezt kell szeretni vagy utálni.
Személy szerint nekem egyre jobban tetszik ez a S2 változat, mivel jobban visszaadja a mangát a rajzolásával. Itt is vannak béna képek, de általában szépek az arcok. Egyedül a zenealbumukat kéne bővíteni egy
kicsit...
Az előzetes pedig.. Már-már irónikus Happy monológja alatta, mintha csak nekem szólna
Tetszik a spoileres rajzolása!!!