Először is, MOST kellett volna az új opening, mert a múlthéten még a mágiajátékok voltak és nem lőtte volna le egy héttel korábbra Jövő-Lucy halálát, na de...
Az epizód újfent 2 mangát dolgozott fel, ami érezhető is volt, viszont... Csak szerintem telt el nagyon gyorsan ez a rész ?
Nézem-nézem és már vége is, mintha 5-10 perc lett volna az egész...
A rész eleji ünneplés és Stingék beszélgetése tetszett, de nem értettem, hogy Gazille miért lett olyan ideges
Luxus megjegyzése is jó volt, hogy Natsu nélkül nem az igazi a hangulat. 4:07nél azért a Gruvia fanok örülhettek és elképzelhettek ezt-azt
Most már az is egyértelmű, hogy Sütőtök a Király, bár ez eddig is 99.99%-ban biztos volt mindenki számára.
Visszább a palotában folytatódott az Éhes Farkasok elleni harc, ami (egyetértek Bastiannel) újfent értelmes kiegészítést kapott. Bár nem értettem, mikor került le Lucy-ról a mellény, mert az előző rész végén még ott volt, de ebben az epizódban már nem, mind1.
Szerencsére nem húzták tovább és jött a következő fordulat. 7:06nál mi volt az a futás a katonák részéről ???
Szépen elnyelt mindenkit a titokzatos árny, kicsit túl könnyen is. Viszont ütős volt azt meg kell hagyni, de az alagsorban tényleg jobb lett volna.
Ezután láttuk Meldy-éket, akiknek a szemük még mindig Barbie színekben pompázik
A hercegnő és Pinokkió (akinek teleszkópos orra van) jelenete nagyon meghatóra sikeredett szerintem, és tetszik Hisui új ruhája is
Na de a lényeg, Jövő-Rouge!!! Erről is tudtam tök jó módon, de akkor is nagyon badass lett a belépője. Mondtátok, hogy kevés a zene, amiben egyet kell értenem, viszont az összes jó helyen volt a maiban, főleg Rouge belépőjénél. Megtudtuk így azt is, hogy anno ő segített a múltbeli énjének a Gazille ellenes harcában. Elég erős lett és a kinézete is nagy változásokon ment keresztül, de úgy látszik, hogy ő a jó oldalon áll, mégis megölte Jövő-Lucyt, mert az elvileg bezárta a kaput. Biztos érdekes félreértés lesz itt is, de kíváncsian várom.
Jövő-Lucy halála tényleg meghatóra sikeredett, viszont csodálkozom, hogy egyikőtök se vette észre azt a
brutális bakit 18:40nél (nem lövöm le mi az, nézzétek meg!!!).
Szóval ezt leszámítva nagyon durván szomorú jelenet volt és-ha még nem is az összes- vér is volt rendesen.
Szóval egy elég jó epizódot kaptunk mára, csak nagyon gyorsan eltelt és volt benne egy óriási hiba is, így csak egy
4/5-öt tudok rá adni én is. Viszont meg kell jegyezni, hogy nagyon jó színvonal van mostanában, amit remélem tartani is fognak. A fejek rajzolása is szépre sikeredett.
A következő részben végre kezdődik az akció! Natsu végre használja a villám-módot!