A Bleach-es dolog alatt azt értettem, hogy ott is rengeteg szereplő nem mutatja meg a bankai-át életveszélyes helyzetben, inkább kikap és reménykedik, hogy jön valaki... Most nem kezdem el sorolni neked a példákat, elég csak az Aizen ellnes harcokra gondolni.
A Fairy Tail-ben én ezt a Natsu vs Ikersárkányoknál és most Erzánál éreztem. Mindkét szituációban szépen lestrapálódtak a szereplők, bár Natsu inkább csak az elején egy kicsit, utána átment lazába és könnyedén legyőzte őket villámmód és talán 2. eredet nélkül is... Elég illúzióromboló volt. Erzánál pedig ugye, az eredeti manga változatban, épphogy nyerni tudott, pedig ezzel a nakagami páncéllal könnyebben sikerrel jár.
Vágom, hogy rejtegetni kell az aduászt a legvégső pillanatig, de egyszerűen nem bírom nyugodtan nézni azt, hogy inkább makacskodnak és nem vetnek be mindent, mert később kell hatásvadász jelenetekre. Oké, itt még csak pár ilyen volt, szóval remélem nem megy át Bleach-be.
A Yu Yu Hakusho-nál rosszul tudod Kuro25, mivel csak a döntő előtt kapta meg Genkai-tól az erejét, tehát a Toguro előtti harcoknál ő is mindent beleadott.
A mangát még mindig nem olvasom és nem is áll szándékomban
Egyszerűen "nagyon kedves" barátaimnak és közösségi weboldalaknak hála tudok néhány spoilert... De szerencsére tényleg csak párat.
Hát nekem ez az ending annyira nem árul el semmit, hogy az már tehetség, de ha tényleg mély jelentése van, akkor nem semmi
Bár a zenéje akkor se tetszik. (Az openinget már vagy 20szor megnéztem
)
"Jövőhéten remélem odateszik magukat mert az FT történelmében talán a legdrámaibb jelenet következik. Ha ezt elcseszik úgy mint ahogy az openingben is megrajzolták pl akkor örökre elásták magukat nálam." -Kuro25
A Jövő Lucy-s képkockára gondolsz az openingből ? Mert nem tudom mi fog ott történni, viszont tényleg kicsit bénán néz ki az a kép, olyan kis duci lett Jövő-Lucy pofija. Ettől függetlenül majdnem hibátlan és szuper jó nyitányt kaptunk, ahol van sok vér is és a rajzolása is (az előzőtől példától eltekintve) nagyon szépes lett, főleg egy "bizonyos" kígyó arca
Vááá nagyon várom már azokat a jeleneteket
Az anime minősége meg mintha tényleg egyre jobb lenne, bár lehet csak az volt a baj az Éhes Farkasoknál, hogy alapból egy nem túl érdekes 4 rész volt és több, mint a fele filler töltelék, amit külön kellett megrajzolni, mert mangában nem volt. Reméljük a legjobbakat!
A "reklámjelző" újítását el is felejtettem megjegyezni, tényleg aranyosra sikeredett
Ja és a sárkányokról: Elhiszem, hogy mangában mindig minden jobb, de azért azt ne mondjátok már, hogy a nyitányban szereplő hüllők rondák lennének...Oké, Grandline is elég máshogy nézett ki a mangában, de nekem az anime változata is teljesen bejött, szerintem jól tudnak ezek Sárkányokat rajzolni. Inkább az lesz az érdekes dolog, hogy mennyire tudják őket "meganimálni". Felőlem legyen CGI, csak mozogjanak azok a süsük!!!