Jujj milyen vélemények vannak itt. Hát srácok ha ez nektek nem tetszett, akkor az előzőek tényleg szenvedés lehettek számotokra. Szerintem ez volt S2 eddigi legjobb része!!!
A vasárnyék Gazille vs megszállott Rouge harca lehetett volna dinamikusabb is, de mivel gyönyörű rajzolást kaptunk és a hangulat nagyon megvolt a részemről, így áll-leesve néztem végig a csatájukat. Amikor Makarov megkérdezte, hogy "Mióta tud ilyet"- én válaszoltam is ilyen Natsusan magamban: "Most óta"
Amikor Gazille bement árnyékmódba és kinyúlt, majd megragadta Rouge-t kib@szo#tt badass lett. Tényleg csak egy kicsit kellett volna dinamikusabbra csinálni és egy tökéletes harcot láthattunk volna. Engem a háttérzene sem zavart. Frosch nagyon aranyos volt, ahogy védte a barátját
Visszatérve a palotához. Megjelentek megint az éhes farkasok...
Elsőnek nem tudtam, hogy sírjak-e vagy sírjak, de POZITÍV CSALÓDÁS AGAIN!!! DINAMIKUS ÉS IZGALMAS BŐVÍTÉS LETT A MANGÁHOZ KÉPEST! (Mármint csak a harcok, a visszatérésük nem filler). Nekem nagyon bejött a Lily vs Kaszás fegyverharc és a Leo-Cosmos jelenet is
Érdekesek ezek az új összeállítások, bár 100%, hogy max a kövi részig lesznek még benne, most nem fogják elhúzni őket, hisz már egyszer láttuk azokat
Azért érdekes, hogy mennyire terjed a pletyka "Bűnös macska, úgy tudom, te egykor egy katona voltál"
Natsu rajzolása is nagyon gyönyörű volt végig!!! Bár most elég érdekes ez a harc, hisz mindkét fél tartalékon van, nem sok erejük maradt. Azért Kamika hogy megörült már, hogy nincs itt Mira
Szóval elsőre azt hittem ez nagyon fárasztó lesz, de épp ellenkezőleg jött ki a dolog.
Arcadios felvette a "jajj de menő vagyok" páncélját, amit elég szépen megrajzoltak az animében is
Úgy látszik akkor a Hercegnő hazudna, nem Jövő-Lucy ? Érdekes.
Az Erza vs Minerva jelenet tényleg gáz lett. Cenzúrával elég hülyén jön ki a lábas dolog.
A Gray&Juvia vs Lyon&Sherria csata egyenlőre szintén érdekes, de itt nem dobtam el az agyam tőle. Legalábbis most. Remélem itt is kihoznak valami epic-et. Azért Juvia beszólása érdekes volt "Lyon-sama mindig ilyen erős volt?" Hát b@zd meg Gray idősebb tanulótársa volt, képes az egykezes ice-make-re, egy ív boss-a volt, továbbá eltelt 7 év... Nem-nem volt ilyen erős... Erősebb volt és erősebb is most, ahogy azt Kagura is megjegyezte. Egyértelműen leverné most Gray-t 1v1-ben, mert sztem alapból erősebb a 7 év miatt, továbbá Szürke túl van egy "épphogy nyertem" csatán. Itt tényleg csak a csapatmunka fogja eldönteni a kimenetelt. Azért jó volt Lyon beszólása is "Rád hagyom Juvia-t, de ne okozz neki sérülést"
OOOOké...
És végül elérkeztünk a mai rész legepicebb helyszínéhez!!! Azért nem hittem volna, hogy Jura ilyen könnyen kiüti Orga-t
Oké régen is erős volt, hisz akkor se nagyon izzadott meg egy Brain ellen, de ez már tényleg egy Szörnyeteg! Érdekes, hogy a 9.-10. legerősebb volt a Szent mágusok között annó és feljött az 5. helyre! Láthattuk a 4 Ishvali "Istenséget", tehát... JURA ERŐSEBB, MINT MAKAROV!!! Respect
Mert ugye régen mondta, hogy ő sehol sincs hozzá képest
Bár mondjuk 7 évig el is tűnt Mako, lehet kidobták, de tuti erősebb már nála, hisz...
Még Luxust is 1 csapással majdnem legyőzte!!! Luxust is!!! Épp-hogy felbírt állni, de szurkoltam is ám neki
Bár igazából Jura-nak is szurkolok
Érdekes érzés. De akkor is durva, hogy így kiütötte Orga-t. Teljesen kiábrándultam az istenölőkből.
A rész vége azért tényleg badass volt. Luxus lassított futása majd a hirtelen földbedöngölés, majd a szokásához híven egy menő monológgal feláll és visszaadja Jurának a "kedvességét". Nem is Luxus lenne, ha nem így történt volna
Azért amikor levette a kabátját, ott lehetett érezni, hogy ez durva lesz
De ennyire ?
Szóval nem értelek titeket srácok, szerintem nagyon jó részre sikeredett ez. Persze volt 1-2 hiba itt is, de a rajzolás nagyon gyönyörű volt, csak pár minimális béna fejet láttam. A mangát nem olvasom, de minden rész után megnézem, mik maradtak ki. Szerintem ez bőven visszaadta az ottani hatásokat és még pozitívan ki is egészítette azt.
Csillagos ötös!Egy fantasztikus HxH rész után, egy fantasztikus FT rész, meg tudnám szokni
Ja és az előzetes alatti felirat. Nem tudom, hogy az angolok vagy a kedves magyar fordító csinálta így, de a japán szinkronban nem mondják azt, hogy "Sok idő eltelt, mintha már 1 éve tartana a mágiajátékok". Ott csak simán azt beszélik, hogy nem hitték volna, hogy ilyen sokáig eljutnak. Ezt nem kötözködésből írom, pont ellenkezőleg
Enyhe utalás, az 1 éves szünetre
Nagyon adom