24 nov 27, 13:56:39 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 158 159 [160] 161 162 ... 228
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Fairy Tail anime (Tilos a spoiler!)  (Megtekintve 749672 alkalommal)
0 Felhasználó és 18 vendég van a témában
makadmel
Akadémiai tanuló
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #2385 Dátum: 14 jún 09, 18:37:00 »

Örülnék ha visszavenné a régi cég, mert borzalmas a mostani rajzolás. Az meg pláne hogy hogy tudtak Gray-nek lábat rajzolni a keze helyére. Ez elég nagy hiba volt.
Naplózva

http://animesay.ru/upload/users/51c597f092dad16d545599be9785b12c.jpg.jpg

\\\"Az, hogy hogy néz ki valaki, édes mindegy. A lényeg csupán a lélek.\\\\\\\\\\\\\\\" Soul Eater
Lemoon
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Gman kiválasztottja :3

« Válasz #2386 Dátum: 14 jún 10, 07:19:58 »

Én meg épp azon gondolkodtam,hogyha nem nézem a régi grafikát,akkor egész tűrhető  Gondolkozik Gondolkozik
De egyetértek makadmel-el ...sokkal jobb lenne ha visszavennék Szomorú
Tényleg nagyon érdekelne engem is,hogy Mashima ezzel meg van elégedve?? Hmm? Hmm?
Naplózva

Adj a haragnak célt, és kitör a háború.
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #2387 Dátum: 14 jún 10, 11:57:54 »

Nem hinném, hogy Mashimának a szerződés megkötése után bármilyen beleszólása lenne abba, hogy miképpen készítik el az anime verzióját. Talán neki sem tetszik (ha nézi akkor szerintem biztosan), de azon kívül nincs lehetősége beleszólni. Ez lehet, hogy talán hatással lesz egy későbbi szerződés megkötésére mert abban ezt is kikötheti. Azért váltottak erre a megoldásra mert megpróbálják minél olcsóbban elkészíteni (az OP. is ebben a cipőben járkál)  és a profitot maximalizálni. És ez nem a csapattól függ. Ők megtudnák oldani gyönyörű szépen csak akkor több idő és pénzt emésztene fel.

Jól látható, hogy néhány rövidebb anime is elkészül ennél ismeretlenebb csapattól és sokkal szebb, dinamikusabb az egész. Ez azért van mert ők megkapják a feladatot, az időt és elég pénzt. Addig bele sem kezdenek amig ez nem áll rendelkezésükre. Ez azért lehetséges mert ők látják a történet teljes hosszát és így jobban el lehet osztani az adott forrásokat. Ezzel szemben mint a Naruto, FT, OP. futószalag szerinti elkészítésben részesülnek.
Naplózva
Lemoon
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2388 Dátum: 14 jún 10, 12:10:59 »

Akkor engem csak az érdekelne,hogy miért lett leváltva a csapat/stúdió?? Gondolkozik Gondolkozik
Nem akarták,vagy túl sok animét készítenek ők?? Hmm? Hmm?
Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #2389 Dátum: 14 jún 10, 12:49:42 »

A válasz benne volt az előbbi szövegben. "Azért váltottak erre a megoldásra mert megpróbálják minél olcsóbban elkészíteni."

Ha igazán jó rajzolási minőségű és egyben dinamikusan mozgó animét akarunk nézni akkor nem az ilyen hosszú sorozatokat kell számításba venni mostanában. Inkább a 12-24 részes verziók között kell keresgélni (például Jormungand, Log Horizon, stb. Vagy hosszú sorozatokat, de olyat amely időszakos megszakításokkal érkezik. Például Kuroko Basket. Ezeknél mindig van elég anyagi forrás mert náluk látszik a történet vége. Rendesen fel lehet mérni, hogy mennyi idő és anyagi forrás kell az elkészítéséhez. Ráadásul maguk is tudnak így játszani mert látják, hogy hova kell több ráfordítás. El tudják osztani a forrásokat a 12-24 rész között. Ezt egy szinte soha nem vége lévő animénél nem igazán lehet megoldani.
Naplózva
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #2390 Dátum: 14 jún 10, 15:25:49 »

Ez hülyeség, hogy nem lehet megoldani egy végtelen hosszú anime esetében.

De legyen a példa mmost a Fairy Tail, ahol eleve könnyebb is költségeket számolni, hiszen amikor elkezdték a második szériát, már volt egy 170 részes anime, meg vagy 300 fejezetnyi manga. Amiből lehet kalkulálni, hogy mennyit tesznek ki a harcok, mennyit a kidolgozott környezet, mennyit Erza utolsó fodráig és matyó hímzéséig megrajzolt páncélja...stb

Meg amúgy is, az egész manga egy nagy látványelem, amit Mashima igyeksziki minél jobban kidolgozni grafikailag, tehát itt nem igen van hosszas elkülönülés sivár és a csilivili fejezetek között.

Tehát nyugodtan le lehet osztani, hogy van X összeg per 12 rész arányban.

A másik, meg hogy én inkább látok benne lustaságot, és paraszt megoldásokat, mint pénzhiányt.

Pl ott volt a mostani részben Luxus és Leila, amikor állnak egymással szemben, cikáznak körülöttük a villámok.
Az effekt nem volt állt többől, mint 2db sprite-ból, amit egy óvodás is megrajzol neked photoshopban.
Tessék Pistike rajzolj kanyargós meg cikk-cakkos vonalakat.
De ezt egy animációs stúdió esetében valahogy szégyennek érzem, főleg a japán munkamentalitás mellett.

« Utoljára szerkesztve: 14 jún 10, 15:28:18 írta Shiro » Naplózva

Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2391 Dátum: 14 jún 10, 16:29:26 »

Én ezt úgy képzelem el, hogy a korábbi stúdiónak a 175.résszel lejárt a szerződése és a szünet alatt az okosok úgy gondolták, hogy kipróbálnak egy másik stúdiót, hogy az majd mangahűbb és jobb lesz. (Emlékeztek még a artwork-okre, amik kikerültek a netre, hogy jobban fognak hasonlítani majd a szereplők a mangában lévőkre.) Szóval most megkötötték a szerződést X részre és ameddig szól a szerződés, addig nem lehet lecserélni őket. Ha meg a az anime jogaival rendelkezőeknek oké (Mashima vagy a csatorna?), akkor meghosszabbítják.
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Shiro
Moderátor

« Válasz #2392 Dátum: 14 jún 10, 17:31:40 »

A másik lehetőség, hogy az egy év szünetben tíz hónap arra ment el, hogy találjanak  embert a munkára, vagy esetleg Pató Páloztak.

Szóval most megkötötték a szerződést X részre és ameddig szól a szerződés, addig nem lehet lecserélni őket.

Tehát van egy kiskereskedésem, szerződést kötök egy beszállítóval, aki almát fog nekem hozni. Első szállítmánnyal szép piros almák érkeznek, a vevőim meg veszik mint  a cukrot, én meg örülök, mint majom a farkának, hogy milyen jó üzletet csináltam.
A következő szállítmánnyal  viszont már fonnyadt és kukacos almák jönnek. S az azutánival, meg az azutánival is.
De le kell nyelnem a béket, mivel hogy a szerződés az egy évre szól?

Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #2393 Dátum: 14 jún 10, 18:04:37 »

Ez nem hülyeség. Ha belegondolsz, azok akik az elejét csinálták egy adott mennyiségből dolgoztak. Náluk éppen ahogy mondod kiszámítható a z x részre eső x pénz. Viszont akik átvették, azok ezt nem tudják még kalkulálni mert nem tudják, hogy mit fog tartalmazni az x résszel odébb lévő fejezet. Mennyi pénzbe és időbe fog kerülni nekik például a mostani Lucy akció. Egy hónappal ezelőtt még fogalmuk sem volt erről. Már most látom, hogy hogyan zakatolnak a fogaskerekek az anyagi dolgokért felelős személy agyában.
Naplózva
Lemoon
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2394 Dátum: 14 jún 10, 18:09:04 »

Lehet hogy idő meg pénz,de ha rosszul csinálnak egy animét akkor az csak a kárukra van nem?
(Még ha nem is tudják megállapítani hogy mikor fejezik be az adott animét)

Most már édekelne,hogy hogy folyik egy ilyen animálás. Gondolkozik
Naplózva

Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #2395 Dátum: 14 jún 10, 18:09:31 »

Azért lett felfüggesztve a sorozat anno, mert nagyon durván beérte a mangát, és elég hülyén nézett volna ki a mágiajátékokat egy 25 részes filler sorozattal megszakítani. Senkinek nem lett volna jó.
Továbbá a grafikán is látszódott a NMJ részeknél, hogy egyre trehányabb és igénytelen munkákat adnak ki. Lehet elfáradtak vagy megunták, ezt nem tudni, viszont egy biztos; a Fairy Tail-nek Nirvánától-Tenrou végéig összehasonlíthatatlanul jobb volt a grafikája és a minősége. Ez a 2 ok már bőven elég indok arra, hogy abbahagyják az animét egy bizonyos időig. Utána meg jöhetett ez a másik cég, aki szép summát kínált fel a jogokért és megvásárolta tőlük, vagy csak simán lejárt a szerződés. Mivel már a FT is elég híres névvé nőtte ki magát, így szerintük nem kell tökéletesre (minőségire...) csinálni, hogy meglegyen a nézettség és a bevétel. Legalábbis én így látom a helyzetet.
Mindenesetre jó lenne valami hivatalos infó erről, hogy ez nekik miért jó így.

Kicsit Off: Egyébként engem érdekelne, hogy a mangaka-k mennyire követik a készítményük anime verzióját Nevet Teszem azt hétről hétre vagy nagyobb pack-okban, de tuti nézik, legalábbis én alap, hogy követném a saját sorozatomat Mosolyog Mashima erről bizonyítékot is adott nekünk a 170es részeknél, tehát ő biztos nézte hétről hétre.
Nem csak az övé, de pl.: a Naruto mangaka-ja Masashi Kishimoto nézőpontja is érdekelne a Shippuuden filler részeiről ikszdé Vagy épp a most zajló minőségi háborús részekről.
Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #2396 Dátum: 14 jún 10, 18:26:06 »

Kicsit Off: Egyébként engem érdekelne, hogy a mangaka-k mennyire követik a készítményük anime verzióját Nevet
...

Pont az ilyesmikre lenne ez a porosodó téma:
http://naruto-kun.hu/forum/index.php?topic=7755.0
Naplózva

rikito1996
Gennin
*

Lightning Dragon

« Válasz #2397 Dátum: 14 jún 11, 09:38:32 »

meglátszik a váltás Mosolyog
http://www.youtube.com/watch?v=kBTPzs6OvZ0
azért régen a jég mindig csillogtat meg kinézet valahogy itt meg már olyan mint valami bőrből készült akármi nem adja vissza a jég érzetét  Neeem
Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #2398 Dátum: 14 jún 11, 14:06:46 »

Még ha csak a jéggel lenne baj, figyeltétek már Luxust és az ezer arcát ? Mintha nem tudnák, hogy hány éves... A legutóbbi részben is volt egy laza 40es feje...
Naplózva

Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2399 Dátum: 14 jún 12, 06:15:01 »

Mondjuk Luxus arcát már a korábbi szériában is néha elég trehányul volt megrajzolva. Őt mindenkinek nehéz megrajzolni.

Mahima nem hiszem, hogy mondana olyat, hogy valami pocsék a rajzolás és ezért nem is fogja nézni.

Tehát van egy kiskereskedésem, szerződést kötök egy beszállítóval, aki almát fog nekem hozni. Első szállítmánnyal szép piros almák érkeznek, a vevőim meg veszik mint  a cukrot, én meg örülök, mint majom a farkának, hogy milyen jó üzletet csináltam.
A következő szállítmánnyal  viszont már fonnyadt és kukacos almák jönnek. S az azutánival, meg az azutánival is.
De le kell nyelnem a béket, mivel hogy a szerződés az egy évre szól?

Erre van a fogyasztó védelem. Mondjuk ilyen esetekre biztos ki van találva valami. Mondjuk pusztán nem fogadják el és visszaküldik. A szerződést fel lehet bontani de annak valamilyen jogi következménye van. (Talán pénz birság?) Mondjuk hosszútávon ez az almaszállítóknak (a stúdiónak) rossz mert híre megy és senkitől se fog megbízást kapni.
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 12, 10:48:34 írta Tilon » Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Oldalak: 1 ... 158 159 [160] 161 162 ... 228
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins