25 feb 17, 11:59:48 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 157 158 [159] 160 161 ... 228
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Fairy Tail anime (Tilos a spoiler!)  (Megtekintve 768526 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
Bastian
Moderátor - Csevegő részleg
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #2370 Dátum: 14 jún 07, 18:31:45 »

A következő részek címei; minden úgy megy ahogy vártam  Kúl A 320. fejezetig akarják feldolgozni az animét a mostani openinggel és Júliusban jön az új. Mivel tudok 1-2 elég erős spoilert, ezért ez biztos, mivel a jelenlegi nyitányban azok a képsorok nincsenek benne. Ja és persze Ending váltás is lesz.

Ezt a bizonyos valakit, a 323. fejezetben láthatjuk először. A vigyor eléggé hasonlít az egyik panelra a fejezetből. Lehet, hogy csak előrevetítik az illetőt az openingben, de nem kizárt, hogy most 14 vagy 15 rész után váltunk openinget és endinget. Idővel mindenre fény derül. Hümm-hümm
Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Italy4ever
Akadémiai tanuló
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #2371 Dátum: 14 jún 07, 18:41:59 »

Nekem erről a részről egy szó jut eszembe: borzalmas. Tovább nem ragoznám mivel mindenkivel egyetértek.
De azt megkérdezném, hogy Erza már a műszemével is tud könnyezni nem? Igaz a mangában is csak az egyik szemével sír de akkor a haja eltakarja a másikat, és ha ezt akarták visszaadni akkor nem sikerült úgy, hogy a szemek áttűnek..Mosolyog
Naplózva
shiranai
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #2372 Dátum: 14 jún 07, 18:49:12 »

Hol volt, hogy tud már a műszemével is könnyezni? Erre nem emlékszem.
Alapjában véve nem szokott zavarni, ha a szem egy kis része átlátszik a hajon, mert a mangában is előfordul, de itt már nevetségesen hat, hogy a haj eltakarja a fél arcot és így is ott van a szem körvonala. Elég idegesítő.
Naplózva

"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon."
"Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
Italy4ever
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #2373 Dátum: 14 jún 07, 18:57:35 »

Nagyon idegesítő:)

Itt van:http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/100/28

Öröm,szomorúság.."Hangulatkönnyező" az a szem:D
Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #2374 Dátum: 14 jún 07, 18:57:48 »

Shiranai: 41. rész 5:38nál sír elsőnek a műszemével.
Ezeknek a Mennyország tornyás részeknek milyen jó hangulatuk volt már... A Gerard elleni harcra sem sajnálták még akkor a képkockákat...

Beelőztek... smirksweat

@Bastian: Rengeteg openingben van az, hogy nem számolják ki jól a dolgokat és pár résszel elcsúszik. Elég csak a Shippuudenes Sasuke új Susanoo-jára gondolni a Moshimo nyitányban. Még csak Szöcske se volt benne, nem hogy a Susanoo-ja. De nem kell eltérni a Fairy Tail-től, itt is voltak erre példák bőven. A 3. opening a Mennyország Tornyáról szólt, miközben a Phantom Lord közepén jártunk, vagy a 4. nyitány, ahol Luxus és a Raijinshou van a középpontban, de még le se nyomták Gerardot a toronyban. Vagy Edolas nyitó képsorok mentek Tenrou-n is. Szóval sokszor lemarad/siet az opening. Továbbá Júliusban szoktak jönni a nyári szezonos animék és az op/ed váltások Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 07, 19:35:52 írta Csabi28 » Naplózva

shiranai
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #2375 Dátum: 14 jún 07, 18:59:16 »

Erre nem emlékeztem, köszönöm. Akkor csak amiatt nem láttuk sírni azzal a szemével a mangában, mert takarta a haja.
Naplózva

"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon."
"Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
BrownOsment
ANBU újonc
*

« Válasz #2376 Dátum: 14 jún 07, 19:02:16 »

Istenem, ez a rész... Már nem is tudom, hogy sírjak vagy nevessek...  Neeem A régi grafikának is volt sok hibája, főleg az utolsó arcban, de azért ott mégiscsak hatásosak voltak a jeleneteket. Igen, ez köszönhető volt a zenéknek, meg annak is, hogy a fontosabb jeleneteknél igényesebbre vették a figurát. De itt... Amikor elkezdték a Mennyország Tornya arc történéseit "levetíteni" csak néztem... Oké, hogy most valamennyire a képbe illik, de ennyi időt nem ért meg.

Kezdem azt hinni, hogy ez a széria nem több, mint egyszerű diavetítés. Tényleg benne vannak azok a dolgok, amik a mangában, de semmi több! Még kevesebb élményt is nyújt, mint amikor mangában olvastam ezeket a fejezeteket. Ez az egyik kedvenc animém, szóval nagyon nagy csalódás nekem. Pedig itt is vannak helyenként pozitívumok (pl. opening, olykor egész szép rajzok), de ez messze nem elég a jó szórakozáshoz. ^^'
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 07, 19:03:10 írta BrownOsment » Naplózva

Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2377 Dátum: 14 jún 07, 19:41:31 »

Na de hogy valami pozitívumot is írjak; Kagura reakcióját jól visszaadták
Nem volt rossz de jobb is lehetett volna.Pl nem csak a legvégén lett volna egy szívdobbanás, hanem végig  és Kagura kicsit jpbban üvölthetett volna mert ez olyan volt, mint egy halálsikoly. Nevet Meg jó lett volna bele egy kis extra effekt, mint a mangában, amit Shiro is hiányolt.
22:01 Ez ő pont kimaradt Szomorú

Az fejeken kívül azért mással is volt ám baj. A címet adó jelenet kezdeténél másnak is szemet szúrt, hogy Erza 4 különböző karddal védekezett?
http://imagerz.com/QBZPCUtvAwMDUFwcEgVR
Olyan nehéz egy azonos mintára megcsinálni? Nincs a rajzolóknak/animátoroknak egy sablon, amit követniük kéne? Vagy ahány ember annyi féle megoldás?

Pozitívum: Minervát végig szépen rajzolták.^^
Kíváncsi vagyok, hogy a következő részben látszódni fog-e a haj takarásában lévő szem. Mert több képen is szépen eltakarja.
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #2378 Dátum: 14 jún 07, 20:55:27 »

Ismét Aurelsia-val értek egyet.
Viszont amikor átváltott a Tenrin páncélra, na az ott tényleg szörnyű volt. Vivien már linkelt nekünk egy képet, ott meglehet nézni. A FT jel tényleg, mintha elkenődött volna. Ez volt az a ruha, ami nekem annó, mikor elkezdtem nézni a sorozatot - még az 5. rész körül jártam, és Erza először használta -, a legjobban tetszett. Egyedi volt, fényes, terebélyes, elképesztő. De most... most elég satnya. Fénytelen, igénytelen cosplay.   Neeem

Régi, legelső változat: http://img2.wikia.nocookie.net/__cb20130303202012/fairytail/images/4/45/Heaven%27s_Wheel_Armor.png  vs mai rész 16:13 változat (nem tud a lejátszóm képet kimenteni...)

Félelmetes a különbség nagysága. Ég és föld, de tényleg. A poén az, hogy a legelső változat 4 és fél éve volt... Nem ezt várná az ember manapság, főleg egy neve van animénél. Most mondhatnátok, hogy oké, a rajzolás gyengébb, de legalább nem sajnálták a képkockákat a Tenrin támadására... Még ha igaz lenne, sőt igaznak KÉNE lennie, ha már ennyivel rosszabb a minőség. A helyzet az, hogy az 5. részben nem csak a rajzolás, de a képkocka is több volt a mainál...

16:15 Én buktam meg geometriából, de ez miféle alakzat?
16:16 Adta volna magát, hoyg az egészet leanimálják. Megjegyezem, 3 mozdulattal megvan a pentagramm rajz, és mindegyikhez elég lett volna 2 képkocka.

Ez meg a másik...
Remélem Mashima tesz majd egy nem épp pozitív megjegyzést erre, hátha észreveszik magukat. Egyszerűen hogy adhatnak ki ILYEN MUNKÁT ? Ők nem nézik vissza az elkészült animációkat, fejeket, hogy feltűnjön az a bizonyos "hoppá,ez elég hülyén néz ki" érzés ? Vagy csak ennyire lesz...ák az egészet ? Már bocsánat. Volt 1 év kihagyás és igaz, hogy csak egy hetük van 20 perc elkészítésére, de... Ott a Hunter x Hunter anime vagy mostanság a Shippuuden minősége is fantasztikus....

Elnézést a felháborodásért, de ez már nagyon érett a mai napra. Amikor megláttam a régi Tenrint betelt a mécses. Azért viselem annyira nehezen, mert ez a kedvenc animém így ezt várom hétről hétre a legjobban. Nagyon jó benne csalódni...
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 07, 20:57:09 írta Csabi28 » Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #2379 Dátum: 14 jún 07, 22:36:10 »

Én csak annyit tudok ezek után hozzáfűzni az animéhez amelyet korábban is említettem. Ez az anime jó példa arra, hogy hogyan lehet elrontani egy aránylag szórakoztató mangát. Sajnos. Neeem
Naplózva
makadmel
Akadémiai tanuló
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #2380 Dátum: 14 jún 07, 22:40:48 »

Nekem nem igazán tetszik, hogy a szeme átlátszik a hajon. De hát megszoksz vagy megszöksz.
A rész jó lett... volna, ha megint nincs az a sok duma, kevesebbet is berakhatnának.

Egyébként csak azért imádom ezt a részt, mert Erza van benne. Nyelvesít Erza<3
Naplózva

http://animesay.ru/upload/users/51c597f092dad16d545599be9785b12c.jpg.jpg

\\\"Az, hogy hogy néz ki valaki, édes mindegy. A lényeg csupán a lélek.\\\\\\\\\\\\\\\" Soul Eater
Jon97
Elit Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Azor Ahai

« Válasz #2381 Dátum: 14 jún 07, 23:49:08 »

Tudjátok én nem néztem a régi animét, éppen ézért is vártam az újat, még akkor is, ha nekem a Ft mindig is jobb lesz mangában, mert a színvilága túl...szines xD, de komolyan.
És nagyon nagaot csalódtam. Még csak-csak megnéztem pár részt, de inkább csak kötelességből.
Az elmúlt három részt már nem néztem, de a fórumot még elolvastam, és terveztem hogy bepótolom a részeket. DE.
Nagyon köszönöm Vivien, hogy összeválogattad azokat a képkockákat. Rájuk néztem, és felismertem ugyan az adott karaktereket, de annyira nem volt semmilyen hangulatuk, semmi érzelem az arcukon, nem fejezték ki azt, hogy Gérard az a macsó, aki éppen depiskedik/szomorúan néz, hogy Natsu egy idióta, de aki néha úgy néz, hogy összecsinálom magam, és ilyenkor az ellenfél is kb. csak ennyit tehet, hogy Gray egy hűvös, komolyabb, de valamilyen szinten szinén macsó, laza karakter, hogy Gazille kemény, mint a vas, hogy Luxus a megtestesült lazaság, és így tovább.
Komolyan kösz, Vivien, a többi kommentet már el se olvastam. Most jön az, aminek jönnie kell: KASZA.
Sziasztok, nekem már így is csak szinte nyűg volt. Még meséltem is valakinek, aki kérdezte, hogy milyen animéket, mangákat követek, és mondom neki, hogy FT, de az animéje szar. Néz rám, és kérdezi, hogy "akkor minek nézed?" Hát...fogalmam sincs. Ezért nem érdemes folytatnom, csak kötelesség tudatból, mert a mangája nagyon jó. Nem éri meg azt a 20 percet. Néha még ide felnézek, és ha javulás lesz, talán folytatom onnan.
Naplózva

"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve)
"Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589)
"Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
rikito1996
Gennin
*

Lightning Dragon

« Válasz #2382 Dátum: 14 jún 08, 10:18:20 »

hát ez nagyon gyenge részvolt sok duma semmi harc  Szomorú és azok a vissza emlékezések legalább vágtál volna ki a régi részekből Nemyóó
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2383 Dátum: 14 jún 08, 11:58:06 »

Lehet, hogy most hülyeséget mondok de nem vághatják ki a régi részekből, mert azokat nem az ő stúdiójuk csinálta. Szóval nekik semmi közük a régi részekhez.
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Vivien_Borsos
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2384 Dátum: 14 jún 08, 14:25:19 »

Lehet, hogy most hülyeséget mondok de nem vághatják ki a régi részekből, mert azokat nem az ő stúdiójuk csinálta. Szóval nekik semmi közük a régi részekhez.

Ebben a stúdióváltás dologban azt nem értem, hogy ha már átvette egy előzőtől, akkor miért kellett ennyire nagyot ugrani lefelé, minőségileg.. mert oké hogy 2 cég, 2 különböző animálás, de azért az előző szintjét nem kellene tartaniuk? :/ És nem hinném, hogy csak a "hülye magyaroknak" nem tetszik ez a rossz irányú váltás, majdnem hogy biztos, hogy minden országban vannak, akiknek nem gyerebe.. Remélem, és szerintem ezt mindenki nevében mondhatom, hogy inkább gyorsabban mint lassan, de elismerik a rajongók felháborodását, és csinálnak valamit ez ügyben Szomorú
Naplózva

"Moete kita zo"
"... A bajnokok bajnoka vagyok. Ha futok, remeg a föld, az ég megnyílik és halandók ujjonganak. Ez a diadal útja. Tiszteletkört teszek a tulajjal aki virágos takarót tesz rám ..." /Az álmodó c. film /
"Amikor egy személynek van valami értékes, amit megvédjen, akkor válik igazán erőssé."
"Az egészség fontos. Kezdje a bőrénél. Mert az egészséges bőr hidratált, és tetovált."
Oldalak: 1 ... 157 158 [159] 160 161 ... 228
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins