Bastian
|
|
« Válasz #2355 Dátum: 14 jún 07, 08:19:36 » |
|
185. részFeldolgozott manga fejezetek: 313. fejezet(az elejétől a végéig), 314. fejezet(az elejétől a végéig) *Sóhaj* Nincs mit szépíteni, az epizód rossz volt. Az a legszörnyűbb az egészben, hogy meg kellett erőltetnem magam, hogy találjak valami pozitívumot. Egyszer fent, egyszer lent. Pozitívumok+ Kagura dühös tekinteteinek ábrázolásával úgy érzem nem volt probléma. Minerva is egész jól nézett ki. Negatívumok- 16 percet kellett várni arra, hogy a címben elhangzó harc igazából elkezdődjön és körülbelül 2 percig tartott csak. - A harc tele volt állóképekkel. - Újrarajzolták a Mennyország Tornya arc néhány jelenetét, de Jellal spéci Meteor ruhája nem látott napvilágot. Úgy látszik nem lehet mindent kijavítani, amibe az előző csapat belenyúlt. - Ha már az előző csapat: zseniális húzás volt a Kagura kardján lévő pecsét tőlük. Szerencsétlen Kagura ahelyett, hogy lassacskán húzza elő a kardot, még szenvedjen azzal is, hogy leszedi a "csomagolást". - Serdülőkori Ultear egy visszaemlékezésben? Túl korai. -.- - Meredy szemének színe tudtommal zöld, mégis rózsaszín volt a részben. - Aquarius kulcsát helyettesítették egy arany Caelum kulccsal a jelentben, amiben Hisui kinyitja a kaput. - Nevetséges volt, ahogyan a villám mozgott Laxus és Orga körül. Laxus ráadásul visszakapta a beszívott fejét is. - A Crime Sorciére megjelenésének visszaemlékezésében Jet, Droy és Juvia is rejtélyes módon felszívódott. - Voltaképpen miért is kellett ennyi visszaemlékezés? - 08:55 és 09:05. Levy sokat fejlődött 10 másodperc alatt. - Ha a rész végén volt vér, akkor a Hasító Forma közbeni vágás által keletkezett vér miért lett cenzúrázva? Előzetes: Úristen! Annyira izgulok a rész vége miatt. Vajon Erza túléli? Ja, hogy az előzetesben él és virul.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 07, 08:21:44 írta Bastian »
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
Lemoon
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Gman kiválasztottja :3
|
|
« Válasz #2356 Dátum: 14 jún 07, 10:08:32 » |
|
Előzetes: Úristen! Annyira izgulok a rész vége miatt. Vajon Erza túléli? Ja, hogy az előzetesben él és virul. Az mindegy hogy az előzetes mit mutat.Erza így se úgy se halna meg...főleg nem itt. De ahelyett hogy egyfolytában keresitek azt,hogy "húú,na és most milyen hiba van a grafikában?",inkább csak nézzétek...örüljetek,hogy egyáltalán folytatódott. Mióta újra kezdődött már szépen kitárgyaltátok,hogy bénák a fejek és a régi grafika jobb volt.Miért kell ezt minden egyes rész után kiírni?? Az tény hogy más a grafika,nekem azzal semmi bajom nincs mert nézhető,inkább az az idegesítő,hogy időhúzásnak mindenféle fölösleges párbeszédet beleraknak.
|
|
|
Naplózva
|
Adj a haragnak célt, és kitör a háború.
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #2357 Dátum: 14 jún 07, 13:52:11 » |
|
185. rész Lemoon: Azért jön elő mindig a grafika, mert pl. ebben a részben is voltak olyan fejek (főleg a felnőtt Gérard és Urtear esetében), hogy csak a ruha miatt lehetett felismerni, ki az... A Mennyország tornyánál a harcos állóképen is, olyan rajzolási bénaságok vannak, hogy hajaj... Ha már nem csinálják meg mozgóképnek, akkor legalább az állókép legyen szép. De neeem... És ez nagyon sokat elvesz a hangulatból is. Bastian amúgy szépen összefoglalta. Mondjuk kivételesen a filler poénnal sem volt bajom (J-Lucy könnyebb, mint a jelenkori). Bár ahogy Natsu a vállára vette a csajt... mint egy zsák krumplit . Minden vér a fejébe száll.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
ULTRA
Jounin
Nem elérhető
XxX
|
|
« Válasz #2358 Dátum: 14 jún 07, 14:24:27 » |
|
Ez tényleg nagyon ocsmány volt. Se jó grafika se jó zene se jó harc semmi. Ahogy látom jövő heti is ilyen lesz..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lemoon
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2359 Dátum: 14 jún 07, 14:28:00 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kuro25
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2360 Dátum: 14 jún 07, 14:34:16 » |
|
Ejjj-ejjj.... Amikor Erza haja harc közben az egyik jelenetnél fullba takarta a fél arcát de azon is átlátszott a szeme, na ott mondom hogy ebből elegem van. Visszaemlékezések pocsékak voltak és értelmük se nagyon volt, PLÁNE ILYENKOR!!!. Amikor Kagura mesél a bratyóról hát egyszerűen semmi hatása nem volt rám pedig régen még én is megkönnyeztem pár drámai részt. A ZENE KÖNYÖRGÖM A ZENE!!! Egyszerűen nem érzem hogy bármi erőt fektetnének a készítők a munkájukba akár zeneileg akár animálás terén. Innentől minden hitem elvesztettem az anime verzióban. Megnézem de nem fog érdekelni bármit is csinálnak mert tudom előre hogy szar lesz. Amit ebben a részben leműveltek az már tényleg mindennek a legalja. Eddig is szidtam mint a bokrot de itt már tényleg minden 2. szavam az lenne hogy pocsék meg hányadék munka. És a röhej hogy ezért milliókat fizetnek az animátoroknak. Ha most kéne kivágjak képeket a részből hol volt rossz akkor azt mondanám hogy egyszerűbb doglom lenne ha azt kéne kivágni ahol nem volt az. Erzáék harca nem csak hogy rövid de pocsék is volt. A 98%-a cenzúra volt. Végére hatásvadász módon beteszik a fröccsenő vért de harc közben sajnálják.... Ráadásul a sok harc után olyan bőre van a csajoknak mintha most jöttek volna ki a szaunából kb. Amúgy a mai napig nem vágom mi az Istennek van Kagura kardján béklyó, mert a mangában ilyen nincs tudtommal. Na mindegy ez a legkevesebb..... Ha nagyon akarnám se tudnék pontot adni a részre mert képtelenség lenne reális pontot mondani. Ez az előzetes meg aztán tényleg nem semmi mit ne mondjak.... Amúgy most már tényleg nagyon érdekelne hogy mi Mashima véleménye erről a minőségről mert ez tényleg gyalázás és gyalázat. Fura mert tele volt vele ez a rész is ahogy többi is de akkor örül hogy neked nem tűnik fel.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 07, 14:37:27 írta Kuro25 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Vivien_Borsos
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2361 Dátum: 14 jún 07, 15:12:23 » |
|
Bastian észrevételei között sok olyan volt, amit én is akartam írni, azokat nem vesézném ki, csak képet csatolnék Hát.. eddig nem panaszkodtam a grafikára.. de azért engem is lassan kezd nagyon zavarni... A haj-szem fedése még-még elmegy (néha).. de a távoli karakterek ábrázolása, az valami kritikán aluli.. Melody szeme is hogy nézett ki, brutálisan rossz.. Még az openingben és a régi részekben is zöld volt.. Most a rózsaszínnel sem LENNE semmi baj, ha nem ilyen rikító lenne -Zöld régen: http://kepfeltoltes.hu/140607/2400840832_www.kepfeltoltes.hu_.jpg-Zöld openingben: http://kepfeltoltes.hu/140607/13612385351_www.kepfeltoltes.hu_.jpg-WTF PINK most: http://kepfeltoltes.hu/140607/8_www.kepfeltoltes.hu_.jpg (itt azért a fejek se semmik..) *Levi meg UFO lett.. -.-" http://kepfeltoltes.hu/140607/9237399913_www.kepfeltoltes.hu_.jpg*A FT jele meg eléggé eltorzult..: http://kepfeltoltes.hu/140607/12316529924_www.kepfeltoltes.hu_.jpg-Ha már céh jel eltorzulás..: http://kepfeltoltes.hu/140607/21249657110_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Mi az isten ez?! O.o -És ha már Erza: http://kepfeltoltes.hu/140607/9_www.kepfeltoltes.hu_.jpg*Ez a messzi szereplők ábrázolás még mindig nem megy: http://kepfeltoltes.hu/140607/2898683646_www.kepfeltoltes.hu_.jpg*De lassan a közeli sem..: http://kepfeltoltes.hu/140607/12668137457_www.kepfeltoltes.hu_.jpg (Graynek hogy áll a keze?? O.o) -Frosch meg úgy összement mint egy bogár.. : http://kepfeltoltes.hu/140607/12933475355_www.kepfeltoltes.hu_.jpg*De Gerárd a végén tetszett: http://kepfeltoltes.hu/140607/31608098211_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Frosch-t megzabálom minden alkalommal, ő még elfogadhatóan van megrajzolva ^^" A rész címéhez képest kb. Urtear emlékei tették ki a rész 1/4-t.. Összegészében a visszaemlékezés és a rossz grafika miatt nem tetszett annyira
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 07, 15:15:55 írta Vivien_Borsos »
|
Naplózva
|
"Moete kita zo" "... A bajnokok bajnoka vagyok. Ha futok, remeg a föld, az ég megnyílik és halandók ujjonganak. Ez a diadal útja. Tiszteletkört teszek a tulajjal aki virágos takarót tesz rám ..." /Az álmodó c. film / "Amikor egy személynek van valami értékes, amit megvédjen, akkor válik igazán erőssé." "Az egészség fontos. Kezdje a bőrénél. Mert az egészséges bőr hidratált, és tetovált."
|
|
|
Bleach1981
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2362 Dátum: 14 jún 07, 15:13:13 » |
|
186 The Future Accelerating Towards Despair 絶望へ加速する未来 (Zetsubō e Kasoku Suru Mirai) June 14
187 Frog カエル (Kaeru) June 21
188 Attacking Lightning! 激雷! (Gekirai!) June 28
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csabi28
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
Badass level is over 9Raditz
|
|
« Válasz #2363 Dátum: 14 jún 07, 15:53:29 » |
|
Sajnos egyet kell értenem Bastiannel. Ez a rész se lett jó. Először is a címe; én már megszoktam az ilyen reklámvadász title-eket, elég csak a One Piece animére gondolni, de... Ha már csak 2 perc volt a "harc", lett volna igényes és/vagy animációkban full gazdag. De neeeem. A részben volt annyi vágás, hogy igazából mindenről szólt, csak a harcukról nem. A Mennyország Tornyás 4-5 perces flashback montázzsal nem is lett volna baj, hisz a Fairy Tail nem a visszaemlékezésekről híres és ez most tényleg illett is ide, csak... Azért elég illúzióromboló, hogy a 3 és fél évvel régebbi változatban jobban néztek ki ezek a dolgok, mint a mostaniban... Legalább a torony dizájnját meghagyták anime változatként és csak ennyi pozitívumot tudok róla mondani. Minden más gyenge volt. Főleg a fejek... Jajj szegény-szegény fejek Elég csak Levy és Gerard arcát figyelni, egyértelmű a folyamatos változás Atyaisten. Ha már nem voltak képesek 10-20 képkockát szentelni a harcra, akkor legalább az állóképek néznének ki jobban... De miért is néznének ki jobban... A rózsaszínnel világító Meldy szem no comment Az is elég érdekes volt, hogy minden megszólalást a nézőtérről átadtak valaki másnak. Például a Blue Pegasusokét Levy-nek és Mavis-nek, de rengeteg ilyen volt. Nem tudom ennek mi értelme. Na de hogy valami pozitívumot is írjak; Kagura reakcióját jól visszaadták és nekem az új kialakuló harcpárosok jelenete is adta. Mondjuk ez 100%-ig egyértelmű volt, hogy ki-kivel fog csatázni. Kagura indokára is fény derült, én nem hittem volna, hogy ennyire fantáziátlan és egyszerű lesz a Gerard megölési szándéka, de problémám se volt vele, hisz ez tényleg érthető ok. Elég sok Mennyország Tornya karakternek van/volt testvére, viszont szüleik nem, ez több, mint érdekes. A cenzúra: A mai résszel szerintem egyértelműen kiderült, mi a helyzet. Van is meg nincs is. Ilyen közepes. Úgy vettem észre, hogy a szájból felköhögő véreket nem szeretik mutatni, elég csak a Stinges visszaemlékezésre gondolni, ott kihagyták az első képkockát és most Erza-ét is (jobb alsó képkocka). Viszont a rész végén megint volt egy közepes, szóval nincs teljes cenzúra, mint a régi változatban. Összegzés: Mivel azért a résznek volt egy jó hangulata és pörögtek a jelenetek a 2/1-es feldolgozás miatt, így annyira nem volt rossz. Azonban a gyenge rajzolás és dinamika hiány miatt jó se. Így egy 3/5 a részemről. Az előzetes tényleg nem spoileres... Bár szerintem senki sem lepődne meg rajta. A következő részek címei; minden úgy megy ahogy vártam A 320. fejezetig akarják feldolgozni az animét a mostani openinggel és Júliusban jön az új. Mivel tudok 1-2 elég erős spoilert, ezért ez biztos, mivel a jelenlegi nyitányban azok a képsorok nincsenek benne. Ja és persze Ending váltás is lesz. Hát srácok azt kell mondjam, hogy letudtuk a 10. részt is és eddig semmi kiemelkedőt nem láttunk Az epizódok minősége annyira ingadozó, mint a Shippuudené (bár annak mostanság nem). Nekem eddig 4 rész tetszett a 10ből, ami nem egy túl jó arány. Igazából nincs több mozgókép a régihez képest és a rajzolás talán még gyengébb is. Oké az első változat utolsó pár részében is volt pár, de azelőtt Tenrou, Edolas és a Nirvana ív nagyon-nagyon gyönyörűen volt kivitelezve, ez meg már rögtön az elején változó minőséget mutat nekünk. 1 év kihagyás után nem ezt várná az ember. A háttérzenék is egyértelműen gyengébbek. Egyedül a cenzúra lett kisebb, de ez bőven nem elég pozitívum arra, hogy jobban tetsszen, mint a régi verzió. Szóval eddig nekem egyértelműen gyengébb. De reméljük a legjobbakat, hátha észreveszik magukat. Ha az openingben szereplő harcokat is elcseszik én sírni fogok.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 07, 15:54:07 írta Csabi28 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lemoon
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2364 Dátum: 14 jún 07, 15:57:40 » |
|
Oké,visszaszívom amit az előbb írtam Igazából én is kikészülök ettől a grafikától! Egyáltalán nem tudom élvezni,ami nagy csalódás,mert ez a kedvenc animém amióta megismertem...(kb 1 év) Akkor most már én is megmondom a véleményem -Erza nagyon csúnyán nézett ki! -Ezt mindenki tudja de alig lehet őket felismerni!! -Ami nálam teljesen kész volt,az az ahogy J-Lucy eldőlt...olyan volt mint egy szobor Egyébként most is ugyanaz a stúdió(vagy mi) készíti az animét?? Ha a grafikáról végleg le lehet mondani,már csak azt remélem,hogy a további részekből legalább néhányat normálisan állítanak össze!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #2365 Dátum: 14 jún 07, 16:02:14 » |
|
Ahogy elnéztem a képeket komolyan fontolóra kell vennem hogy egyáltalán megnézzem-e. Utolsó kép nem rossz,de egy kép még nem váltja meg. Első 2 pedig,régi és Opening verzió.Azok elég jók,kár hogy nem követték most azt a szintet. Slusszpoén hogy a pont a szem vagy a szövegben a szemek megvitatásánál. Lehet hogy anno elkiabáltam azt a kijelentésemet hogy:"Még ne add fel Kuro!"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aurelsia
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2366 Dátum: 14 jún 07, 16:03:13 » |
|
Nos...185 rész. Számomra eddig ez volt a legtragikusabb rész. És igen, tudom, én voltam az, aki múlt héten megpróbálta ,,védeni" a széria 02-t... ...de! Amiket Bastian írt, azok tökéletesen igazak voltak. Valóban voltak fejek, és a leghosszabb állókép az volt, amikor Hisui hercegnő beszélgetett a papival. http://kepfeltoltes.hu/view/140607/jj2_www.kepfeltoltes.hu_.pngTúl sok volt a visszaemlékezés. Megértem, hogy Ultear szeretett volna magába szállni, de ne ilyen hosszan. És egyéb hosszabb bevágások például az ismerkedős jelenetnél. Itt leginkább a szinkron nem tetszett. Olyan aranyosan mondta egykor Erza, hogy ,,A nevem Erza, simán Erza," Vagy amikor megtetszett neki a neve, és ismételgette, akkor is nagyon édes volt. De itt? Meg annál a visszaemlékezésnél, amikor ott a függőhíd után megjelenik a CS. Ott Gerard elég jó átéléssel fejezte be Ultear mondatát. ,,Csak egy célunk van. " ,,Zeref" Itt viszont sietett, és egyből hozzátette, hogy sötét céhek. Ami egyébként már 2 ok, de ez részletkérdés. Valamint teljességgel feleslegesnek éreztem, a rész elején újra bejátszani J-Lucy és Gerard beszélgetését. Itt? Minek? Fejek... Igen, tényleg sok volt. És nem a karakterek sokaságára értem, hanem az arckifejezések gyatraságára. Bár nekem Levy mimikái tetszetősek voltak, úgy érzem, ha nem a háttérbe van állóképnek, akkor egész szépen megrajzolják. Lisanna is egész jó lett most. És itt a de! Amit felhoztak az ő esetükben, azt lerontották máshol. Erza.. Nos Erza a visszaemlékezésben mondjuk egész tűrhető volt. Bár a régi változatban elismerem, sokkal gyerekesebb arca volt, aranyosabb. Még el is ment, oké. Viszont amikor átváltott a Tenrin páncélra, na az ott tényleg szörnyű volt. Vivien már linkelt nekünk egy képet, ott meglehet nézni. A FT jel tényleg, mintha elkenődött volna. Ez volt az a ruha, ami nekem annó, mikor elkezdtem nézni a sorozatot - még az 5. rész körül jártam, és Erza először használta -, a legjobban tetszett. Egyedi volt, fényes, terebélyes, elképesztő. De most... most elég satnya. Fénytelen, igénytelen cosplay. Amit viszont csodálok, hogy még nem hoztatok fel, az számomra a legfájóbb pont a részben. És pont Erzához kapcsolódóan. Ha valaki tud rá magyarázatot adni, kérem segítségét. Ezen a képen. Jól nézzétek meg. Minden egyes apró részletet. http://kepfeltoltes.hu/view/140607/jj_www.kepfeltoltes.hu_.pngFeltűnt valami? Nem, nem Natsu elcseszett FT jelére gondolok, bár attól is sírnak a szemeim. Viszont amitől jobban, az Erza. Vagyis inkább... Erza FT jele. Na, az hol van a képen?! Pedig direkt meg is néztem, hogy Erzának biztos a bal kezén van a jel? Elszublimált, lemosható tetkó, vagy mi?! Sírok. Tényleg. Meredy szem?! A cenzúra egész oké, sejtettem, hogy a rész közben nem várható vérfürdő, de azért a végén láthatunk valami ,,művér efektust". Ami tetszett, azok Kagura arckifejezései. Tökéletesen eltalálták. Komolyan profik lettek. A végén remek hangulata volt a zenének, a képkockáknak, a levegő csak úgy pezsgett. Tudom, amiket írok, azok ellentmondásosnak hangozhatnak a múlt heti kommenttemhez képest. De én akkor sem azt mondtam, hogy ez egy kiváló alkotás, csak hogy nem rosszabb az előző évadnál. Hát... mélypont is van. De a kivétel erősíti a szabályt. Lessz még jobb is. Egyébként most is ugyanaz a stúdió(vagy mi) készíti az animét?? Nem, másik stúdió készíti.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 07, 21:47:44 írta Aurelsia »
|
Naplózva
|
Ebben a világban nem létezik olyan, hogy szabadság.
|
|
|
Csabi28
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
Badass level is over 9Raditz
|
|
« Válasz #2367 Dátum: 14 jún 07, 16:11:25 » |
|
Aurelsia igazad van, a legdurvább példát el is felejtettem felhozni. Életfogytiglani büntetés Erzát csúnyán rajzolni, főleg a Tenrin páncéljában... Az a baki amit meg észrevettél; szerencsére nekem nem tűnt fel akkor, de atyaég... Az egyik jelet elfelejtették a másiktól meg még EGY 6 ÉVES SZEBBET RAJZOL!!! Könyörgök...
Ja meg még az átlátszó szemek. Igazából már megszoktam, amikor csak 1-2 kisebb tincsen áttűnik a szem. Nem is nagyon zavar már, sőt, talán még tetszik is. De amikor Erza fél arcát eltakarja a haja, akkor nagyon nem kéne látszódnia a szemének...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tyber22
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2368 Dátum: 14 jún 07, 17:17:39 » |
|
10. rész nos hát igazából szinte mindent leírtatok amit én is szerettem volna, de még így is. MI A TÚRÓ EZ ? Azok a fejek...azok a...á... mi ez a gusztustalan ocsmány rajzolás ? Japánban ezt hogy tűrhetik ? Komolyan mondom ez már a legalja emberek. A kedvenc animémből egy trágyadombot csináltak 1 év után, hát köszönöm szépen. Ideje lecserélnem az avataromat, egy Hunter x Hunter-esre,mert úgy tűnik ha az ember egy minden szempontból normális és átlagon felüli shounen animét akar, akkor csak a HXH, mert a Fairy tail véget ér számomra, a naruto most egész tűrhető,bár ott is jönnek a gagyi részek történet szempontjából szerintem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #2369 Dátum: 14 jún 07, 17:28:21 » |
|
Emlékszem anno lenyűgözött, hogy Kagura (Kagura ugye?) kardforgató képességek terén mennyivel magasabb szinten van mint Erza, aki mondhatni, csak csak csapkod hozzá képest. A harc. 16:00 Kicsit lehettek volna ágról szakadtabbak. 16:08 A szaltó közben kellett volna elkezdeni a lecserélés, és talpra érkezvén befejezni 16:15 Én buktam meg geometriából, de ez miféle alakzat? 16:16 Adta volna magát, hoyg az egészet leanimálják. Megjegyezem, 3 mozdulattal megvan a pentagramm rajz, és mindegyikhez elég lett volna 2 képkocka. 16:27 A pajzs elpusztult, mikor kivédte a Jupiter lövését, valamint Kagura eredetileg a pont hogy az illesztéseknél tudott felületes sérüéseket okozni. Habár eze gy műanyag változat az animében 16:35 Nem a harc része, de miért pont Romeo kommentálja a dolgokat? 16:45 Eredetileg Erza háromszor vált irányt mozgás közben, valamit mind a ketten három kardcsapást hajtanak végre. Minimalistán 8 képkockát számolok, ami szükséges lett volna a teljes mozdulatsorhoz 16:48 S mi az, hogy Erza megáll, amikor eredetileg pont hogy nagy sebességű mozgás közben támad, valami Kagura ezzel egyidőben adja a riposztokat 16:49 Ejnye az animátorok túljűsba esztek és egyel több vágást rajzoltak. 16:50 Na igen eredetileg Kagura is sérül. Pontosabban a az öltözete, de akkor is az kimaradt -Duma és Flashbang 22:01 Ez ő pont kimaradt 22:12 Pontos számításaim alapján 2,47-el kellett volna több vérnek lennie, hogy elhitesse azt, amit az előzetes lerombol Az animének az animációval hozzá kéne adnia a mangában lévő állóképekhez, de itt inkább elvételről volt szó
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 07, 17:29:47 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
|