Bastian
|
 |
« Válasz #2310 Dátum: 14 máj 24, 16:08:56 » |
|
Az előzetesben látjuk, hogy Minerva elkapta Milliannát, ami a 312. fejezet fele után van nem sokkal. Döbbent arcokat is látunk, ami könnyen lehet, hogy a 312. fejezet végéhez kapcsolódik. Szóval 1,5-2 fejezet.  Ha a 312. fejezet címét választotta volna az anime a részhez, akkor lett volna hoy-hoy-hoy. Threesome: Hármasban. 
|
|
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2311 Dátum: 14 máj 24, 16:50:59 » |
|
Most már elég sok rész lement az új verzióból így meghozhatom talán az eddigi véleményemet. Ezért a munkáért nem volt értelme leállni egy évre az anime gyártásával, még ha közel is volt a mangához az amime. Ilyen sok állóképpel és plusz filler kitöltésekkel akkor sem érte volna el a közben ha Armageddon történt volna a világban. Számomra ez a megoldás inkább a befektetett pénz nyereségének maximalizálását mutatja. Más indokot egyszerűen nem találok, hogy ilyen gyengén elkészített részeket sózzanak a nézőkre. Hatalmasat csalódtam az animében és visszasírom a régi megoldásokat és animációt. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
maris-cha
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2312 Dátum: 14 máj 24, 23:09:45 » |
|
Egyet kell értenem veletek. Sok hűhó a semmi ért. A sok fillerel eltűnik a fő cselekmény. Jó persze akadnak köztük jók is, de ez túl sok egy részen belül. Negyedik része harcolnak, ha jól emlékszem (nem akarok hazudni) a mangában ez a harc öt részig tartott. Lassan hozzák az 1-1-es arányt, ami nem túl jó. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz7199
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2313 Dátum: 14 máj 25, 16:10:19 » |
|
Hát olvasom itt a hozzászólásokat. Gyerekek...micsoda elvárások vannak itt. Itt kb. senkinek semmi nem jó. Szerintem nem volt egyáltalán olyan vészes. Persze nem mondom, hogy tökéletes volt, a grafika szerintem is lehetne jobb, de simán kibírható, nem kell nagy ügyet csinálni belőle.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2314 Dátum: 14 máj 25, 17:54:53 » |
|
Nincs itt semmilyen nagy elvárás. A régi verzió egyszerű és jó volt. Ez a mostani pedig egyszerűen rosszabbul lett megcsinálva. Teljesen ráálltak arra a verzióra mint az OP esetében. Rengeteg plusz, ráadásul poéntalan kitöltés, felesleges beszédek amelyek nem szólnak semmiről csak ismétlik önmagukat. Irdatlan mennyiségű állókép, ahol semmi cselekmény nem látható. Pedig ez tipikusan az a fajta anime ahol mindenkor, mindenkinek mozognia, élnie kell. Ez így csak jó példa arra, hogy hogyan rontsunk el egy aránylag jó manga anime verzióját. Igazából most már ezt az animét csak azoknak szabad nézni akik kihagyják a mangát és fordítva. Akik olvassák a mangát azok hagyják ki az animét mert nagyot csalódnak szerintem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz7199
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2315 Dátum: 14 máj 25, 18:30:42 » |
|
Rengeteg plusz, ráadásul poéntalan kitöltés, felesleges beszédek amelyek nem szólnak semmiről csak ismétlik önmagukat. Irdatlan mennyiségű állókép, ahol semmi cselekmény nem látható. Nem mondom, hogy egyáltalán nincsen igazad, de azért szerintem ez egy kicsit túlzás. Sokan például hisztiznek a zene végett. Hát nem tudom, nekem a régi verzió zenéje sem tetszett, (sőt egyik anime zenéje sem tetszik, szinte minden anime openingjét áttekerem) mégis jól szórakoztatott mikor néztem az animét.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BrownOsment
ANBU újonc
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
|
 |
« Válasz #2316 Dátum: 14 máj 25, 19:09:39 » |
|
Zene alatt az OST-ra gondolunk, tehát a részek alatt felcsendülő háttérzenékre. Nem feltétlenül az openingre és az endingre.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz7199
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2317 Dátum: 14 máj 25, 19:13:29 » |
|
Zene alatt az OST-ra gondolunk, tehát a részek alatt felcsendülő háttérzenékre. Nem feltétlenül az openingre és az endingre. Tudom. Nekem azok sem tetszettek, egyik animénél sem jön be igazán. Talán a OP-nél van 1-2 ami elmegy.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BrownOsment
ANBU újonc
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
|
 |
« Válasz #2318 Dátum: 14 máj 25, 20:39:46 » |
|
Tényleg? Pedig szerintem az "első évadnak" a zene volt a lelke. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2319 Dátum: 14 máj 25, 20:48:30 » |
|
Pedig én azt vettem eddig észre, hogy az animéket de más filmeket is félig-meddig a zenék viszik előre, ők alapozzák meg a hangulatot. Ezekbe a zenéknek különösen fontos szerepe van a hangulatkeltésnek és ebbe beletartoznak az OP-ED-OST és Theme zenék is mind.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ULTRA
Jounin
Nem elérhető
XxX
|
 |
« Válasz #2320 Dátum: 14 máj 25, 21:08:34 » |
|
Én is ugy vagyok vele hogy animék azért lesznek nagyon hangulatosak mert nagyon jó a zene alatta. Narutoé a kedvencem bármilyen rossz is az epizód akkor is megmenti a zene. Ide kapcsolva nagyon hiányoznak a Fairy Tail régi zenéi , annyira jók voltak..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz7199
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2321 Dátum: 14 máj 26, 12:52:38 » |
|
bármilyen rossz is az epizód akkor is megmenti a zene Ezzel nem tudok egyetérteni. Ha rossz az epizódban lévő cselekmény/sztori, akkor a jó zene sem menti meg, szerintem. Nem rég néztem egy filmet, tényleg egész jó OST-k voltak benne, de maga a film egy hatalmas f*stalicska volt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 máj 26, 12:53:20 írta Krisz7199 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Jon97
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Azor Ahai
|
 |
« Válasz #2322 Dátum: 14 máj 26, 14:32:16 » |
|
A filmeket, ha rosszak, nem menti meg a legjobb zene sem. Ha viszont van egy jó filmed, azt a zene teheti még sokkal jobbá. Rengeteg olyan filmet tudok mondani, ami alapjáraton nagyon jó, de amikor megszólal a soundtrack akkor kiráz a hideg. Animék terén, főleg a Narutonál tapasztalom azt, hogy ha egy rossz részt kapunk, azt is abszolút tudom élvezni, mert zseniális soundtrackjei vannak. A régi FT animéjét sem tartottam jónak, (hát még a mostanit) nem is néztem meg, (mondjuk mire elolvastam a mangát, már véget ért az anime) csak pár harcot, ami érdekelt. Ott vettem észre, hogy bár az animáció felületes, pontatlan, mégis élvezem, mert elképesztő soundtrackje van. Pontosabban nem élveztem, ahhoz túlságosan zavart az animáció, de a zene egyszerűen felpörgetett. Ezért történt meg az, hogy az animét nem néztem meg, de a zenéjét (főleg a main themet) hallgattam.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 máj 26, 14:36:11 írta Jon97 »
|
Naplózva
|
"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve) "Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589) "Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
|
|
|
Bleach1981
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2323 Dátum: 14 máj 26, 15:04:19 » |
|
184 The Country, Until Tomorrow 明日までの国 (Ashita made no Kuni) May 31
185 Erza vs. Kagura エルザ vs.カグラ (Eruza vs. Kagura) June 7
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csabi28
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett Szikla Falu
Badass level is over 9Raditz
|
 |
« Válasz #2324 Dátum: 14 máj 26, 18:25:37 » |
|
Bastiannek úgy néz ki igaza volt és a kövi rész tényleg 2 fejezetet fog feldolgozni. Továbbá, ahogy látom a 185-ös is így fog tenni. Így beigazolódik a feltevésem, hogy a mostani openinges epizódokat a 320. fejezetig tervezik, azaz a maradék 5 rész mindegyike nagy eséllyel 2-2 fejezeteket fog adaptálni. Ez nagyon jó hír, hisz az izgalmas harcokat nem kell lassú és monoton tempóban nézni. Köszi az információt Bleach1981 (megint) 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|