24 nov 27, 15:34:29 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 150 151 [152] 153 154 ... 228
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Fairy Tail anime (Tilos a spoiler!)  (Megtekintve 749783 alkalommal)
0 Felhasználó és 15 vendég van a témában
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2265 Dátum: 14 máj 01, 11:49:09 »

A harcról jutt eszembe, hogy még a mágiajátékok első felénél, az előző évadban nem választottam ki a legjobb részt és harcot. Az biztos, hogy ez a harc nem fog belekerülni a következőbe (reményeim szerint).

A részben legalább annyi pozitívum volt, hogy Gray nagyon jól nézet ki Rufus kalapjában.  Kúl
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
sasukeuchiha17
ANBU újonc
*

Gman pártfogoltja vagyok

« Válasz #2266 Dátum: 14 máj 01, 15:42:06 »

Én remélem, hogy Laxus harcából jóval többet mutatnak. Kagura kardkivonását is nagyon várom...remélem elképedek.
« Utoljára szerkesztve: 14 máj 01, 22:14:34 írta sasukeuchiha17 » Naplózva

iiHALA MADRID!!
Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #2267 Dátum: 14 máj 03, 09:18:16 »

180. rész
Feldolgozott manga fejezetek: 307. fejezet, 308. fejezet(a 9. oldalig)

360°-os fordulatot vettünk az előző részhez képest. Lehet alacsonyak az elvárásaim, de ez az epizód piszkosul bejött. Általában észreveszem a deformált fejeket, de most nem tűnt fel semmi különösen szokatlan. Lehet már fel sem tűnik? ikszdé Lyonnak is sikerült végre normális fejet rajzolniuk. Csak a kivetítőn volt jelen, de ez már haladás. Az igénytelen fejeket köztudott, hogy Lyonban mérik, ezért ilyen nagy szó ez a teljesítmény. Itt-ott akadtak állóképek, de az animációt nem éreztem vontatottnak. A papír kivitelezése nem tetszett, de az már Ivan mesternél is hagyott kívánnivalót maga után.
A bővítéssel ki vagyok békülve. Remélem nem romlik a minőség a jövőben. Nem szeretnék dühös lenni. Tai!

Előzetes: Nem sok minden derült ki. Talán elfogadható rész lesz.

UI: A savas fickó tényleg Knepper lett. A mangában nem derült ki a neve, csak erről a versenyről olvastam valahol. Mosolyog

Állítólag volt egy karakterverseny az Éhes Farkasok 4 tagjáról a vezéren kívül és ezek nyertek:

Knepper, a savas fickó (A neve majd kiderül, hogy változik-e)
Uosuke, a palacsintaképű--> Megerősítve
Fione, a virágos csaj--> Megerősítve, de átnevezve Cosmosra
Kamika, a papíros csaj--> Megerősítve
« Utoljára szerkesztve: 14 máj 03, 09:24:49 írta Bastian » Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Vivien_Borsos
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2268 Dátum: 14 máj 03, 13:43:29 »

Nagyon rossz, hogy olyan rég olvastam a mangát, hogy konkrétan semmire nem emlékszem O.o Sebaj, több izgalom Nevet A rész felétől végig rázott a hideg, nagyon durva volt. A harc jelenet olyan szinten pörgött, hogy alig volt időm levegőt venni Nevet Még most sem fogtam fel, hogy végre folytatják az animét.. amikor Natsu megszólalt, hogy Moete kita zo, meghaltam, végem volt Nevet A következő rész preview-ban nem volt jó húzás szerintem, hogy többször mutatták Wendyt :/ A nemmangaolvasóknak jobb lett volna egy hét ideggörcs, hogy mi lesz Wendyvel Mosolyog  Viszont Mirajane-t várom, rég volt harctéren, átváltozott állapotban Mosolyog
Összegészében imádtam, ha a következő legalább fele ennyire lesz jó, már megéri (egyébként is megéri, de így végképp) MosolyogMosolyog
« Utoljára szerkesztve: 14 máj 03, 13:45:40 írta Vivien_Borsos » Naplózva

"Moete kita zo"
"... A bajnokok bajnoka vagyok. Ha futok, remeg a föld, az ég megnyílik és halandók ujjonganak. Ez a diadal útja. Tiszteletkört teszek a tulajjal aki virágos takarót tesz rám ..." /Az álmodó c. film /
"Amikor egy személynek van valami értékes, amit megvédjen, akkor válik igazán erőssé."
"Az egészség fontos. Kezdje a bőrénél. Mert az egészséges bőr hidratált, és tetovált."
ULTRA
Jounin
*

XxX

« Válasz #2269 Dátum: 14 máj 03, 14:07:33 »

Na ez most tényleg jó volt:) Szép grafika és animácio.  Tetszett.
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #2270 Dátum: 14 máj 03, 15:46:19 »

180

Amikor Natsu kiterülve feküdt a földön, már "féltem", hogy megint valami butaság jön, de szerencsére nem. Bár ez is kicsit erőltetett volt, mert bár Natsu is nagy zabagép, de nála nincs annyira kihangsúlyozva, mint mondjuk Luffy-nál a One Piece-ben. ^^
Sőt, ha egy sárkányölő éhes, akkor jóval gyengébb, szal csak butaság volt ez így... ^^"

Viszont az Éhes Farkasok elleni kis töltelék harc (Wendy 1. Tenryuu no Houko-ja utántól odáig, hogy elnyeli a "virág") meglepően jó lett. Nem volt erőltetett és még a "hihető" kategórián belül volt. És legalább Cosmos és Kamika is villanthattak és kicsit többet a tudományokból. Ha ilyen töltelékjeleneteket kapnánk mindig, akkor nem lenne panasz. ^^

Uosuke ("tai") hangja elég érdekes lett. Nevet Nem elég a "peca"mágiája, meg a karikaszemei, még a hangja is. ikszdé

Lily pedig kezdi átvenni Gazille szokásait, mert amikor átváltozott a harci formájába, akkor egy "gihi"-vel fejezete be a mondatot. Nevet
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #2271 Dátum: 14 máj 03, 16:56:43 »

Remélem Lily harcát is kibővítik. Jó lenne látni már tőle is egy keményebb harcot.

Mert hát a mangában, nem estek túlzásba és ne felejtsük el hogy, Lily nem sokkal gyengébb mint Gajeel. Elvégre Edolasban azért, eléggé megízasztotta Gajeelt és azóta csak erősebb lett.
Naplózva

Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #2272 Dátum: 14 máj 03, 20:02:59 »

Egyetértek veletek, ez valóban jó rész volt, bár az előzőnél csak az lehet...
A Stinges visszaemlékezés érdekes lett több szempontból is. Először is kezdek félni, hogy a cenzúra egyre erősebbé válik újfent. 2: Csak nem halt meg a mester így rögtön, bár az kérdéses, hogy ellátták-e a baját utána ikszdé 3: Egyáltalán nem lepődtem meg, sőt meg is jósoltam, hogy Lectort sikeresen elteleportálták a halálból. 4: Minerva egy igazi vipera, még a haldokló apja látványa sem hozza zavarba ikszdé Bár érthető a természete, hisz a vér nem válik vízzé ikszdé
Szóval Stingnek elég nagy power-up-ot adhat most az érzések ereje, hisz már nem csak egó-ból harcól. Kíváncsian várom a fejleményeket!

Akkor térjünk is vissza a barlangos jelenetekhez (szupí!). Nem is tudom hol kezdjem ,de tetszettek a manga kiegészítések! ikszdé Főleg a réses poénok, szegény Lucy ikszdé Az is jó volt, hogy végre Miráéknak is feltűnt, hogy Yukino hasonlít KICSIT Lisannára és az se volt semmi, ahogy Happy így észrevette, hogy Lily a megjegyzések híve... de tényleg ikszdé Így visszagondolva folyamatosan rögzíti a véleményét másokról hangosan vagy magában. De ez is érthető, hisz nem rég csatlakozott a céhhez viszonylag (persze ha nem nézzük a 7 éves hibernálást ikszdé )
A Prison Break féle megjegyzése is tetszett Pantherlilly-nek: "rátetováltattam volna a térképet a hátamra" ikszdé

Ezután megjelentek a Kivert Kutyák, akarom mondani Éhes Farkasok ikszdé Most mondanám, hogy kezdem unni, ahogy minden jött-ment ellenség épp letojja, hogy Natsuék egy igencsak erős sárkányölő mágiával bírnak, de meg tudom nekik bocsátani, hisz a város elit őrsége, csak tudjanak valamit. Mindenesetre várom már, hogy lenyomják őket a picsába, hisz ott egy Mira és Lily is, akik nem épp a gyengeségükről híresek Mosolyog
Arcadios meg tuti tervez valamit, nagyon-nagyon gyanús az ív óta, bár ezt a készítők se titkolták. Azon se lepődnék meg,ha az egész összeverése meg lett volna játszva.

Összegzés: Elég jó epizódot kaptunk, bár nem vitték túlzásba. A grafikával most egyáltalán nem volt bajom és a harc kiegészítés is elég frankó lett ahhoz, hogy ne lehessen érezni a fillerszagot. Mivel nem olvasom a mangát és nem volt benne annyi baromság, mint ez előzőben, így nekem nem tűntek fel a töltelékek. A háttérzenékből is megszerettem már egy-kettőt, sajnos nem többet, így még mindig sokkal jobban tetszenek a régebbiek. Ez az epizód megér egy 4/5-öt.
« Utoljára szerkesztve: 14 máj 03, 20:08:50 írta Csabi28 » Naplózva

Kuro25
ANBU Kapitány
*

« Válasz #2273 Dátum: 14 máj 03, 21:26:27 »

Ez a rész valóban fejlődés volt. Most nem voltak torz arcok, viszont ezt ellensúlyoztál a tömérdek állóképpel.  smirksweat
Most komolyan régen közben legalább volt valami mozgás a háttérben vagy karakterek mellett ha az egyik dumált de most konkrétan szimpla háttérképek voltak. Amíg valaki beszélt meg sem moccant senki. Ezt egy fanmade animációnál elnézem, lásd: Dani "Egy Akatsukis élete" cuccban vagy hasonlóban de egy hivatalos anime szériában nem igazán. Most már csak abban reménykedem hogy mivel az arcok javultak kicsit lehet hogy tényleg előre kész voltak a részek és majd eltűnnek ezek az állókép baromságok is.

Egyébként Minerva/Sting párbeszédet megint elcseszték. A plusz jelenetek nem zavarnak mert jól van megcsinálva de lehet nem lenne rájuk szükség ha nem vennék ki azokat amiknek alapból benne kéne lenniük. Komolyan kezdem azt érezni hogy itt több lesz a cenzúra mint a régiben. smirksweat
« Utoljára szerkesztve: 14 máj 04, 11:19:32 írta Kuro25 » Naplózva

Jon97
Elit Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Azor Ahai

« Válasz #2274 Dátum: 14 máj 03, 21:33:11 »

Egyáltalán hogy-hogy kijött a rész? A golden week alatt csak a hétköznapokat értik?
Szerk.:
Most, hogy megnéztem a részt (ami nem volt rossz, csak épp semmi pluszt nem nyújt számomra ez az anime a mangához képest, persze akad egy-két különösen jól sikerült rész, amiben ez nem áll fenn), felötlött bennem egy kérdés:
Tudjuk mi egyáltalán, hogy ki a vezér a FT csapatában? Eddig fel sem merült bennem a kérdés, annyira egyértelműnek gondoltam, hogy a csapat legerősebbje, azaz Luxus. De most az animében Erzát tettét középre, mikor mutatták a csapatok állását. Szóval akkor ki a vezér? Nem akarok spoilerezni, de ez később sem derül ki egyértelműen.
« Utoljára szerkesztve: 14 máj 04, 20:46:42 írta Jon97 » Naplózva

"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve)
"Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589)
"Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #2275 Dátum: 14 máj 05, 10:56:15 »

Az animékből a részek általában hónapokra (fél évre) előre be vannak tárazva, így azokat az ünnepek nem érintik. ^^
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Jon97
Elit Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Azor Ahai

« Válasz #2276 Dátum: 14 máj 05, 15:15:38 »

Értem. Akkor a shippudent meg gondolom előre úgy tervezték, hogy a szünet a golden weekre essen. Nem?
Naplózva

"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve)
"Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589)
"Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #2277 Dátum: 14 máj 05, 20:47:32 »

A mostani rajzolás meglepően jóra sikeredett az eddigiekhez képest.Még Minerva szintje is javult valamennyit. Nyelvesít
A rémisztő tekintetét viszont nem tudták visszaadni Sting ellen.Nem elég ellenszenves.Nehogy a végén még megkedveltessék a néppel,velem. smirksweat

A rész maga is jól sikerült.Az éhes farkasok rendje,akikre nem is emlékeztem egy-két hete,egész ígéretes ellenfélnek tűnnek.A kiegészített harc jelent is bejött.2 Houkou "Unison Raid" az egyik kedvenc támadásom is lehetne.
Többit pedig már mind mondtátok.
Lucy kis balesetéből már terjednek is a Gif-ek. Nevet
Naplózva

Bleach1981
Gennin
*

« Válasz #2278 Dátum: 14 máj 06, 10:49:28 »

A következő részek:

181   Fairy Tail vs. Executioners
FT vs.処刑人 (Feariiteiru vs. Shokeinin)   May 10

182   The Burning Earth
燃える大地 (Moeru Daichi)   May 17

183   The Country We're In
オレたちのいる国 (Ore-tachi no Iru Basho)   May 24

184   The Country, Until Tomorrow
明日までの国 (Ashita made no Kuni)   May 31
Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #2279 Dátum: 14 máj 06, 16:48:47 »

Ahogy sejtettem az elkövetkező részek mindegyike a manga címekkel összehasonlítva 1/1-es adaptációval fog működni, tehát elég vontatott és/vagy filler jelenetekkel gazdag epizódok lesznek a májusiak. Ez nem túl kecsegtető így elsőre, viszont mégis nagyon az. Hogy miért ?
-Mivel húzzák nem akarják gyorsan letudni a manga fejezeteket=sok rész.
-Még mindig nem olvasom a mangát, de azt tudom, hogy hanyadik fejezetig fog tartani ez az ív. Ha továbbra is 13 részenként akarnak új op/ed-t kiadni, amire nagy az esély, akkor direkt ezért (is) húzzák a sorozatot, hogy a következő nyitány is még erről az ívről szóljon és ezzel is fejeződjön be. Azaz a következő utáni opening váltáskor egyből az új arc fog jönni Nevet

Egyébként köszi az infót Bleach1981 Mosolyog
Naplózva

Oldalak: 1 ... 150 151 [152] 153 154 ... 228
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins