Rufus vs Gray
Hülyén lett elhúzva.
pl az lenjén az Ice Make Lance és az Impakt között kér volt betenni azt a pár másodpercet aminél Rufus csak ácsorog. Sokkal dinamikusabb lett volna, ha kihagyják (amúgy se nincs a mangában vala), és a földetérést követően azonnal el kell ugrania a kalapács elöl.
Rufustol a villámló jég.
Volt a jég, és felső rétegre meg rá volt rajzolva külön a villámlás. A mangában jobban nézett ki, ahogy a kristálytársulások közepéből csapnak elő a masszív villámok.
http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/306/9A mangában a Rufus forgoszele után már Gray ellentámadása jön, valamint nem kifekszik a tornádóktól, hanem csak hátratántorodik.
Animében meg jön a Grayt fölbe döngöljük 20x majd felkel és elintézi Rufust. Tudom, húzni kellett a dolgot, de akkor törekedhettek volna némi egyensúlyra. Vagy pl a Villámló Jég, és a Tornádók közé(vagy elé) rakhattak volna pár varázsalt, amit pro konrtra mindketten blokkolnak, vagy elkerülnek. Majd a Tornádóval kis Rufus előny, aztán Gray végső rohama.
Aztán az UBW, a maximalizmus gyöngyszeme.
Az elöző részek alapján azt gondoltam, hogy már minden szépen ki lesz dolgozva, erre kapunk valamit ami nagyon messze van ettöl:
http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/306/16Még ha csak egyféle kard lenne ott, még hagyján, de az sincs túl szépen megrajzolva meganimálva.
Valmint hiányoltam a mozgást a kardörvényből. Miért kellett abból egy álló szoborművet csinálni?
Hiszen annak az volt a lényege, hogy folyamatosan alkatokja a különféle jégpengéket és a változatosság és a sebesség miatt Rufsus nem tudja követni és memorizálni. Így viszont olyan mintha Rufus lenne hülyébe véve.
Mentségée szóljon, hogy utána a Gate of Babilon (a Repülő jégpengék) (Ami természetesen nem volt benne a mangába) már szépen lettek megrajzolva, még ha csak kétféle variáció is váltakozott
Van egy olyan kétes érzésem, hogy a jelenetek már akkor el készültek, mikor Mashima leállított az animét.
Ám ha Tobi continue felirat mangában való megjelenése előtt közölte ezt, akkor a mai résszel nem igen kellett már kapkodniuk.