24 nov 27, 15:38:09 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 148 149 [150] 151 152 ... 228
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Fairy Tail anime (Tilos a spoiler!)  (Megtekintve 749788 alkalommal)
0 Felhasználó és 18 vendég van a témában
-Uchiha Itachi-
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Mikita

« Válasz #2235 Dátum: 14 ápr 06, 07:55:09 »

Végre,anime-sama visszatért közénk!
Az op nagyon jó lett.Az endingel sincs különösebb problémám,de nem lett top1 (még mindig favorit a 11. ending).
Csak nekem tűnt fel hogy a szem körvonala rajta van a hajukon?? wtf?
Ez szerintem is nagyon furcsa söt inkább rossz.
Ezért hajaz inkább a mangára,mivel Mashimának ilyen a rajzstílusa,habár mostanában mintha fokozatosan felhagyna ezzel (amit leírtál).
Régebbi hangokra még vissza kell állnom.
Egy kicsit még lehetett volna Trollabb.
Igen,azért 1 évig only manga,most egy kicsit fura hogy hangjuk is van Nevet
Chakra-val egyet kell értsek,a Zirconis-os rész nem adta vissza egészében a mangát.Ennek kapcsán attól félek,hogy majd a fanservice hogyan lesz megoldva.Ez az FT védjegye,szóval nem lenne jó ha elszúrnák,vagy ugyanúgy tompítanák az egészet.
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 06, 08:49:05 írta -Uchiha Itachi- » Naplózva

Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #2236 Dátum: 14 ápr 06, 09:00:16 »

Tényleg ezt még nem irtam le.
Ezt nem értem miért igy van..
Csak nekem tűnt fel hogy a szem körvonala rajta van a hajukon?? wtf?
Ez szerintem is nagyon furcsa söt inkább rossz.

Rengeteg anime használ már ehhez hasonló stílust. Először furcsának tűnik, de miután hozzászokik az ember, már fel sem fog tűnni. ^^
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 06, 09:02:34 írta Bastian » Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
tyber22
Chuunin
*

« Válasz #2237 Dátum: 14 ápr 06, 19:17:19 »

Na végre az anime király, legalábbis számomra VISSZATÉRT !! De hosszú 1 év volt Nevet habzó szájjal vetettem rá magam az epizódra, és végig tátva is maradt !! Nevet Egyszerűen hihetetlen jó lett szerintem,a  kissé fakó hajszíneket még szokni kell de végre ugy néz ki megszűnnek az állóképes harcok,és a cenzúra is no more !! Nevet és ahogy néztem Orga nadrágját is kimintázták !! Zirconis megjelenésének kivételével tökéletesen mangahű rész volt!  Az op nekem bejött, a zenék is nagyon jók, bár az elején a kocsmába ha egy sima Fairy tail main theme-el idnítottak volna lehet akkor még könnybe is lábadt volna a szemem, tényleg remélem hogy hallunk még régi OST-ot főleg a lighting flame dragon roaringot, ami számomra a kedvenc number one anime ost szám !! HAtalmas élmény ujra fairy tail-t nézni, igy hogy pont vége a Kill la kill-nek, Magi-nak stb.. Nekem személys zerint bejött az uj rajzolás, kíváncsian várom a többi részt Mosolyog
Naplózva
Bastian

« Válasz #2238 Dátum: 14 ápr 12, 10:09:13 »

177. rész
Feldolgozott manga fejezetek: 302. fejezet, 303. fejezet

A régi háttérzenéknek továbbra sincs nyomuk, viszont kaptunk helyette újakat. A Mercurius Palotát megcsodálhattuk igazi valójában. Ugyebár az előző csapat szépen átrajzolta, ahogyan a Mennyország Tornyát is tette. Ha Mashima nem olyannak akarta, akkor ne nyúljanak hozzá. Örülök, hogy javítás történt. Az épületek, a külvilág és az animációk határozottan igényesek. Sajnos, ennek a kárát az arcok ábrázolása sínyli meg. Némelyik arc kinézete tényleg felért egy bűncselekménnyel. Gondolom itt is lesznek jól, valamint rosszul rajzoló csapatok. Például: a cellában lévő Yukino rajzolása lekörözte a rész elején lévő Yukinoét. A versenyzők bevonulása tetszett. Meglepődve tapasztaltam, hogy vannak Quatro Kutyuli szurkolók. Nevet
Az Orga orrán lévő harci festést miért változtatták meg fehérre? Először Sting céhjele lett fehér, most pedig ez. A céhjel még elfogadható, de ez a fehér vonal olyan, mintha valami bőrápoló kencefice lenne rajta. ikszdé Gray ruhája eléggé g(r)ay. smirksweat
A kétfrontos csata a kezdetét veheti.

Előzetes: Tetszetősebbnek tűnik a rajzolás, mint a mai részben, vagy csak cselesek voltak és a jobban sikerültek közül tettek bele az előzetesbe. Hümm-hümm Mavis nagyon vagány. Kúl
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 12, 10:56:33 írta Bastian » Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #2239 Dátum: 14 ápr 12, 12:48:11 »

Hmm ez is egy felvezető rész volt, megtudtunk pár dolgot. Ugye az már sejthető volt, hogy a Mágiajátékok csak a varázserő elszívásért lettek megtartva, de most láthattuk a működését is a gépezetnek. Érdekel, hogy van-e valamiféle köze ennek a Raven Tail Obrájához. Ugye neki is szipolyozó mágiája van és amikor Lucy használni akarta az Uranot akkor egy pillanat alatt leszívták az erejét. Talán Obra a gép erejét használta valahogy ?  Azért is rágódok ezen annyira, mert ugye amikor kizárták a RT-t a kis fekete macska izé elmenekült és nagyon feltűnően nevetett. Gondolom ő is olyan, mint ahogy az sejthető, Minerva a ST-ból, hogy csak kihasználja a céhét és akar valamit.

Érdekes ez az időutazás is. Ha meg fog történni (és biztos meg fog) érdekelne, hogy Mashima hogy gondolja ezt az elméletet. A lehetőség: visszamész a múltba és tényleges megváltoztatod azt. B lehetőség: alapból úgy halad az idő, hogy bele volt kalkulálva a visszautazás a múltba, tehát igazából semmit nem érnek el vele. Ez egy nagyon idegesítő dolog, de bőven nem hülyeség Nevet Lehetne még erről beszélni de megint csak egy Wall of Textet idéznék elő. Mindenesetre láttunk már példát mindkét lehetőségre néhány animében. De persze ott a DBZ féle párhuzamos világok feltételezés is.

Szegény Lucy-t és Yukinót szépen elkapták. Az utóbbiról ki is derült az a valami, amit eddig csak 99%-os határozottsággal lehetett tudni. Most már több, mint biztos Nevet

És végre utolsó nap! A csapatok bevonulása újfent tetszett, főleg az első kettőé. Az is szép gondolat volt az animésektől, hogy pár kommentet is megjegyeztek a bírák a csapatokról. A Fairy Tail-nek mennyire jól áll már az első helyezés Nevet Nagyon kemények! És persze nem hagyják csak úgy ott Lucy-t Mosolyog

A rajzolással összességben nekem nem volt bajom. Úgy láttam, hogy csak a múltheti előzetes képei voltak csúnyácskábbak, a többi nekem bejött. A háttérzenék még továbbra is nagyon újak, szokni kell őket. Egyébként az opening utáni dallamról totál a shippuudenes Uchiha ost (nem tudom a pontos nevét, de általában Itachinál játszották le) ugrott be nekem elsőre Nevet Az első pár másodperc teljesen arra hajaz. Mivel nem történt semmi húha a részben így egy 4/5-öt érdemel tőlem.

Az Orga orrán lévő harci festést miért változtatták meg fehérre? Először Sting céhjele lett fehér, most pedig ez. A céhjel még elfogadható, de ez a fehér vonal olyan, mintha valami bőrápoló kencefice lenne rajta. ikszdé Gray ruhája eléggé g(r)ay. smirksweat

Egyetértek veled az a ruha... Viszont Rouge-é nagyon bejön Nevet
Naplózva

Italy4ever
Akadémiai tanuló
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #2240 Dátum: 14 ápr 12, 14:27:27 »

Az első háttérzenéről nekem inkább az egyik régebbi jutott eszembe csak egy kicsit átdolgozva,végül is a vége nagyon arra hasonlított:D

Nekem inkább a színeket,meg az arcokat kell megszokni:)
Blue Pegasus bevonulójakor Slenderman-ek voltak  ikszdé

De szerintem is sokkal jobbak a rajzolások,lassan beindul a buli:)
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #2241 Dátum: 14 ápr 12, 14:54:16 »

Egyetértek. A feldolgozás jó volt de a haloványabb színeket és kissé eltérő rajzokat szokni kell. Mondjuk nekem a régebbi jobban bejött. Kicsit zavar az amikor két vagy több egymás mellett álló ember bőrszínileg teljesen azonos árnyalatú. Egy két embernél láttam eltérő szint, mint például Jura sötétebb bőre. Pedig ha jól emlékszem akkor Natsu is kissé sötétebb színnel rendelkezett. Viszont azt kell mondanom, hogy a sötétebb helyeknek jót tett, hogy kicsit világosabbak a színek.
Naplózva
ULTRA
Jounin
*

XxX

« Válasz #2242 Dátum: 14 ápr 12, 20:29:24 »

ajaj a fej rajzolások nagyon rosszak voltak.  Itt már volt régi dallam kicsit módosítva. De amúgy nem volt rossz.
Naplózva
Krisz7199
ANBU újonc
*

« Válasz #2243 Dátum: 14 ápr 12, 21:31:06 »

Sokan itt írták, hogy az opening és az ending mennyire jól sikerült. Őszintén? Nekem idáig egyik FT opening és ending sem tetszett. Sőt, igazából egyik anime openingje és endingje sem tetszik.  >.<#
Naplózva
BrownOsment
ANBU újonc
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #2244 Dátum: 14 ápr 13, 08:22:40 »

Jó kis rész volt. Szerencsére tényleg nem minden úgy volt megrajzolva, ahogy az előzetesben.  Mosolyog Habár így is előfordult jópár érdekes fej, na meg valahol még az árnyékokat is lehagyták... De a Lucy-Yukino jelenet már szép volt. A háttérzenékből pedig nagyon tetszett az, ami Makarov beszéde alatt ment.

Végre elkezdődött az utolsó nap a Nagy Mágia Játékokból. A Fairy Tail csapatában pedig ott van Juvia, a másik "fronton" pedig Mirajane, akiket úgy hiányoltam a 4. napon. Mindkettőjüket nagyon szeretem, így minden szerepüknek örülök. ^^ Az előzeteset remélem nem csak jól összevágták, hanem lesz is ilyen jó a következő rész. Már várom.

Naruto-kunnak pedig köszönjük, hogy van fordítás az OP és az ED alatt!  Kúl
Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #2245 Dátum: 14 ápr 14, 08:53:55 »

A 176. résszel életbe lépő nyitány először annyira nem jött be. De így, hogy van hozzá magyar fordítás (ikszdé) és megnéztem/meghallgattam már párszor, egész tűrhetőnek érzem, sőt tetszik is. ^^
A zárány alapból nem volt egy rossz darab, csak épp a két szereplőn kívül "semmi" köze az animéhez. Nevet

A 177. rész történetileg oké lett. De az arcok elnagyolt rajzolása nagyon szembetűnő. Se árnyékok, se színátmenetek/tónusok nincsenek. És a vékony vonalas rajzolás is egy vázlat benyomását kelti... Hiába szép a háttér, ha ezzel elrontják. Erősen remélem, hogy a most következő harcok nem mennek át "gumiember" formációba, mert az csúnya lesz...
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 14, 08:54:41 írta Chakra » Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Bastian

« Válasz #2246 Dátum: 14 ápr 19, 13:21:01 »

178. rész
Feldolgozott manga fejezetek: 304. fejezet, 305. fejezet

A helyzet javult a múltheti részhez képest, de továbbra sem az igazi. Kagura, Erza, Hisui és Mavis rajzolását találtam a legjobbnak. Sok állókép volt a részben és a háttérben lévő fejek ugyanolyan kidolgozatlanok. Nem értem, hogy miért nem lehet a környezetbe fektetett munkát átvinni a karakterábrázolásokra. Jura és Lyon(akinek alig volt jelenete) még mindig ocsmányul fest. Rufus testalkata fokozatosan változik részről részre, nem beszélve Lily szemeiről, amik néha-néha bevörösödnek. Erza öltözetének mintázatát is leegyszerűsítették. Mashima szemgyönyörködtető rajzait nehéz visszaadni, de úgy érzem nem is próbálkoznak vele.

Előzetes: Nem tapasztalok javulást. A Rufus rape face nagyon gáz, a Lucy fanservice nem tudom hol fog előjönni és Gray technikája kidolgozatlan. Kár volt Mashimának annyi időt beleölni a fegyverek rajzolásába.

UI: A Joey nevű kigyúrt FT tag átkerült a Kutyulikhoz vagy csak egy hasonló kinézetű fickó díszelgett náluk a részben?
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 19, 13:22:59 írta Bastian » Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #2247 Dátum: 14 ápr 19, 15:11:34 »

178

Én ezen a fejen nevettem egy jót: http://oi62.tinypic.com/1eo1t1.jpg
Luxus a "fennakadt" szemeivel, meg azzal a vigyorral úgy néz ki, mint aki beszívott a porondra lépés előtt. ikszdé

Ahogy Bastian is írta, az előzetesben Rufus őrült feje elég poén volt, nem is tudtam, hogy sírjak vagy inkább nevessek. ^^"

Lily kezd egy kicsit a poénok céltáblája lenni. Ami ugye jó, mert legalább szerepel, de egyben rossz is, mert ő azért egy komolyabb karakter.

A harcokat picit megtoldották, bár ezeken itt igazán sokat nyújtani nem lehet, majd inkább az elkövetkezőkön. kacsint
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #2248 Dátum: 14 ápr 19, 17:15:35 »

Valóban amilyen nagyon gyönyörűen néz ki a háttér, elég összhangromboló, hogy a fejek sokszor idétlenül vannak megrajzolva. Viszont emlékeztetnélek benneteket, hogy az S1 végén is rengeteg gyenge rajzolás volt, elég csak a 174. részt megtekinteni.

Egyébként jó kis rész lett ez, történt benne sok minden, talán kicsit túl sok is. Csak szerintem volt röhejes, hogy szinte mindenkit 1 csapásból kiütöttek ? Oké a 80%-uk valóban gyenge, de azért 1 Bachus kalibert nem kellett volna 1 ütéssel a földre küldeni (MEGINT!). Csak szerintem lett szánalmas a karaktere ? Pedig Erza is tartott tőle és tényleg láttuk, hogy nagyon tud. De az utóbbi két meccse nevetséges volt a rossz értelemben. Továbbá ez igaz az egész Quatro Kutyulira, csak bokszzsáknak voltak jók a játékok alatt, mint Smoker Punk Hazardban a One Pieceből ikszdé

Azért az ember nem gondolná, hogy Mavis ennyire tud... Szerintem túl sok HxH epizódot nézett Mashima ekkortájt, mivel ott van feszt ennyi taktikusság. Az ilyen 68%-32%-ot mindig túlzásnak éreztem. Még 2/3ad esély van erre meg arra, az oké, de 68%...
Azért Gazille és Luxus nagyon vagányak voltak ebben a részben is, nem hiába a kedvenc karaktereim Nevet
Az se semmi, hogy ilyen nagy a Respect Jura és Kagura előtt, hogy még Sting is fülét-farkát behúzva elmenekül előlük Nevet A szent mágust nagyon imádom és ő eddig egyszer se okozott csalódást, szóval még szurkolok is neki Nevet Azonban frankó módon tudom, hogy kivel fog harcolni, így nem tudom kinek fogok drukkolni ikszdé

A hercegnő nagyon szépen néz ki és Lily-n is jókat kacagtam most ikszdé Nem baj az szerintem, hogy kicsit feloldódik, hisz ilyen a Fairy Tail céh Nevet One Piece-ben Law-nak is nehéz dolga van most Luffy-ékkal ikszdé
Az se semmi, hogy még váltásruhákra is gondoltak Lucy számára... ikszdé

Szóval jó rész volt ez, csak nem kellett volna mindenkit 1 ütéssel a padlóra küldeni és igényesebb fejek sem ártottak volna. 1-2 zenét már meg is kedveltem Nevet Mindennel együtt így is bőven megérdemel, egy erős 4/5-öt.
Naplózva

ULTRA
Jounin
*

XxX

« Válasz #2249 Dátum: 14 ápr 19, 17:34:59 »

Ez a 1 ütés dolog a mangában is igy van .. Ezt már ott kitárgyaltuk ha hirtelen jön a támadás egy mágusnak akkor azonnal K.O általában. Lást Sting és Mester dolgát . De ha szemtől szembe megy a csata akkor az már más tészta  Ördögi
Naplózva
Oldalak: 1 ... 148 149 [150] 151 152 ... 228
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins