24 nov 27, 16:45:22 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 104 105 [106] 107 108 ... 228
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Fairy Tail anime (Tilos a spoiler!)  (Megtekintve 749866 alkalommal)
0 Felhasználó és 36 vendég van a témában
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1575 Dátum: 12 okt 21, 16:18:31 »

Nekem az a hipotézis tetszik miszerint a Király gonosz. Nevet Jól hangzik a csillagszelemek lázadása cím. A király a Boss, a 12 Zodiákus a hadnagyok és a sok kis Plue meg a közkatona.^^

Nekem most jutott eszembe, hogy Levy elhozott onnan egy könyvet. Szerintem biztos abban van valami brutál edzésmódszer. Hisz ha Polyhuska nem tudott semmit tenni, hogy rövid idő alatt behozzák a lemaradást, akkor a Földvilágban se tud senki, főleg a tengerparton, azonnal és, ha még lenne valami mágus aki ottvan és képes lenne 5 nap alatt megnövelni az erejüket, miért tenné ? Az egyetlen logikus magyarázat, így a könyv lesz: Nem e világi, Levy biztos nem valami hülye mesekönyvet vitt el, és ott van kéznél (szó szerint  Nevet).
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 21, 16:47:41 írta Tilon » Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
BrownOsment
ANBU újonc
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #1576 Dátum: 12 okt 21, 16:26:00 »

Hosszú idő óta ez volt a legjobb rész. Amikor Virgo megjelent és közölte, hogy a csillagszellemek világa a pusztulás szélén áll, én azt komolyan bevettem. Azt gondoltam, következni fog egy kisebb arc, ami a csillagvilág megmentéséről szólna és kb. 3 hónapot venne igénybe. Szóval engem is jól beetettek. xD

Nagyon tetszett most a grafika is. Szép jelenet volt, amikor Lucy Capricornnal gyakorolt és az Egyetlen mágiáról beszéltek. A zene is pont odaillő volt. Apropó, zenék. Mintha lett volna az edzés alatt egy új háttérzene, nem? ^^ Már alig várom, hogy több újat is hallhassunk.

A rész eszméletlen jól volt felépítve. Ez persze köszönhető a készítőknek és persze Mashima-senseinek is. Szerintem is Bajusz volt eddig a legnagyobb troll, de úgy gondolom nem is volt annál jobb választás, hogy Virgo közölje velük a megrázó tényt. Nem fogom elfelejteni egy hamar azt a fejet, ahogy teljes nyugodtsággal közölte velük, hogy elfeledkezett valamiről. xD A vége is tök jól jött ki, ahogy Erzát, Natsut és Grayt teljesen kiütötte a hír, Wendy elkezdett bőgni, Lucy pedig követelte vissza az idejüket. : D Nagyon jól szórakoztam, azt hiszem az ilyen részek miatt (is!) imádom nagyon ezt az animét. (Amúgy is a csillagmágia az egyik kedvenc mágiám, szóval nekem igazi ajándék volt ez a rész. : D)

A kövi részben megjelenő régi ismerősök meg már nagyon érdekelnek. ^^
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 21, 16:28:21 írta BrownOsment » Naplózva

Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #1577 Dátum: 12 okt 21, 16:37:26 »

Nem mintha most lelőni jöttem a dolgokat, csak vicces olvasni az elméleteiteket. Nevet
Naplózva
Pein7
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1578 Dátum: 12 okt 21, 21:40:21 »

Wááá 2dolog hiányoltam  Ördögi
Egyik fürdös jelenetre khmmm .. Nyelvesít
Másik szivatás Levi hiányolja Gazil Nevet
De ugy rész jó volt lényegében csillag szellemek világát láttuk Nevet,és szegénykék jó edzésük volt aza  3hónap Nevet
Naplózva
CrazyCat
Elit Jounin
*

« Válasz #1579 Dátum: 12 okt 21, 22:47:33 »

Nem tudom, hogy off-e, amit írok, de szerintem nem az, mert ide tartozik:

Ha jól értelmeztem, a filler a Zentopia esetről szólt. (ha nem, és hülye vagyok, akkor ne vegyétek figyelembe a post többi részét ikszdé ) Valaki el tudná magyarázni nekem, hogy ez az egész mi is volt úgy igazából? Mert nekem időhiány miatt most jó sok kimaradt, és szintén időhiány miatt bepótolni se nagyon tudom, angolom meg nem elég jó ahhoz, hogy wikin elolvassam. Nevet
Naplózva
Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #1580 Dátum: 12 okt 21, 23:25:33 »

Parancsolj Crazycat  Mosolyog

Megjelenik egy Michelle nevű lány a Fairy Tailben, aki magával hozza Lucy apjának hagyatékát és azt állítja, hogy Lucy rokona. A hagyaték egy óramutató, ami aktiválódik, miután Michelle elejti. A csapat elhatározza tehát, hogy megkeresi az óra többi részét. Ekkor azonban megjelenik a Légió, egy szervezet, ami felesküdött arra, hogy mindenáron megakadályozza azt, hogy az óra gonosz kezekbe jusson, és természetesen a Fairy Tailt nézik gonosznak.
Tagjaik többsége az Edolasi rossz arcok földvilági énjei. Szóval elindulnak keresni az óra részeit és közben harcolnak a Légióval. Mikor a Légió vezére is érzi, hogy nem a Fairy Tail a gonosz, akitől óvni kell az órát, akkor megjelenik az igazi gonosz, az Újjászületett Oración Seis. Az óráról kiderül, hogy képes befolyásolni az emberek időérzékét, hatásos illúziót kibocsátva rájuk, ami világuralmi tervnek tökéletes. Ahhoz, hogy az órát működésre fogják először meg kellett szüntetniük egy Will Neville nevű Csillagmágus  fennmaradó tanítványainak mágiáját, majd egy élő Csillagmágust használni az óra katalizálására.
Természetesen kisebb-nagyobb harcok után leverik az Újjászületett Oracíon Seist, kibékülnek a Légióval és Michelleről is kiderül, hogy ki is valójában...  Szándékosan próbáltam minden nagyobb konkrétum és meglepetés nélkül leírni a dolgot, hátha kedvet kapsz hozzá  Kúl

A fillerek egyébként 125-127.rész valamint a Zentopia arc 128-150.részig tartanak. Írtad, hogy nem tudod bepótolni, de ha mégis akkor csak 26 részen kell átverekedned magad, ebből az összefüggő történetszál a 128. résztől kezdődik. Érdemes, mert összességében nagyon korrekt kis történetszál jött össze, remek karakterekkel  Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 21, 23:30:17 írta Bastian » Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Sammy Blaze
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #1581 Dátum: 12 okt 22, 08:37:04 »

Akkor még egyszer leírom, hogy amik kimaradtak a mai részből azok a november 16-i ovaban lesznek, nyilván kibővítve még több hülyeséggel

http://mangastream.com/read/fairy_tail/89238795/7

itt a 300. fejezetből a reklámja, aki nem akar spoilert még véletlenül se lapozzon el erről az oldalról mert ez a 300. fejezet de ezt az oldalt mindenki nézheti...
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #1582 Dátum: 12 okt 22, 17:31:02 »

... Ha már szóba jött megint a korhatár és a vér, annyira megnézném az animét az FMA: Brotherhood alkotóinak a kezében.  Ohh My God ...

Ezzel 100%-ban egyet tudok érteni. ^^

153.:

Először hiányoltam némi kimaradt részt (enyhén zokon vettem volna), de aztán leesett, hogy az majd az OVA-ban. ^^
A csillagszellemek világa tényleg szép lett. De Bajusz viselkedése, amikor "buli van!" módra kapcsol, nekem valahogy nem adta vissza ugyanazt, mint a mangában. ^^"
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Sammy Blaze
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1583 Dátum: 12 okt 22, 18:31:48 »

Chakra várható esetleg valamikor ova 3 fordítás ha már lassan itt a 4.?
Naplózva
Gino
Chuunin
*

« Válasz #1584 Dátum: 12 okt 23, 11:22:10 »

Egyébként, Onemanga-n olvastam, hogy amikor az aktuális rész adásba kerül az állítólag reggel 07:00 vagy reggel 10:30 helyi idő szerint, tehát mindkét sáv gyerekmese sáv  Szomorú

Ez nem feltétlen döntő tényező, hisz vasárnap 10:55am-11:25am órakor megy a Hunter X Hunter is, és elején nem igen de most már ott is van rendesen vér, szóval ez a stúdió hibája, hogy finomítanak rajta ahol csak lehet, ezért se szeretem az A-1et! -.-
Szerencse hogy a Madhouse észbe kapott még időben, mert ami a HxH-ba lesz később azt nem lehet vér nélkül rendesen megcsinálni, hisz a mangája nagyon durva, részletes elégés, agyműtét mutatása stb, szóval az FT-nek az a legnagyobb baja hogy rossz stúdió csinálja!
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 23, 11:32:25 írta Gino » Naplózva
CrazyCat
Elit Jounin
*

« Válasz #1585 Dátum: 12 okt 23, 21:47:08 »

Nem értem mit vannak úgy oda a vérért, a Disney mesékben/filmekben is mindig kinyírnak legalább egy valakit és még nyáladzás is van benne. Ha az nem rontja meg a gyerekeket, ez se fogja, ha már kibírják a dinnye csöcsöket is Nevet
Naplózva
Szabika
*

No akame ga kill no life

« Válasz #1586 Dátum: 12 okt 24, 09:22:25 »

Nem tudom off-nak számít e de olyat belerakni mint a narutoba hogy seggbe döfi a másik embert egy másik és elrepül tőle....hát azt nem pár gyerek utánozhatta le.  judge

Naplózva
Rincewind
Gennin
*

« Válasz #1587 Dátum: 12 okt 27, 11:06:07 »

Nagyon tetszett ez a rész! Ooba Babaasama hangja valami iszonyú jó xD, bár Leon és Jura valahogy furcsán hatottak nekem. Ichiya utalása "arra" a személyre, hatalmas volt. A Raven Tail megjelenése is egész jó volt, bár a mangában más volt a felállás, jobban is ütött ott, és hiányoltam a farkast. Virgo megint alakított xD A híd összerakódását jobban is megoldhatták volna, ha több szögből mutatják, nem csak alulról. A Crime Sorciére megjelenése király volt. Rossz pont, hogy mikor megmutatták a céh jelét, Ultear csak egy fehér folt volt xD A második eredet bemutatását is eltalálták, néztem egyet, mikor a tudósok vizsgálgatják a mágusfigurát o.O Erza és Gérard jelenete iszonyú jól meg volt csinálva, nem is lehetett volna szebb Nevet Bár érdekes, hogy a visszaemlékező bevillanások elmaradtak közben. De lehet, hogy mangában jó volt, mozgóképen viszont elvette volna a varázsát. És a végén Happy a csattanóval, iszonyú jó volt xD mekkora egy tapló macska ez, ezért imádnivaló Nevet Most az előzetesben sem lőttek le sok mindent, hál'isten.
Naplózva

THERE'S NO JUSTICE
THERE'S JUST ME
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #1588 Dátum: 12 okt 27, 18:01:01 »

ÁÁÁÁÁ ez a rész!!!

Olyan szinten tökéletes és ultra epikus volt, hogy azt leírni se tudom igazán. Az egész rész tele volt hihetetlenül megható, vicces, hangulatos és izgalmas jelenetekkel. Az animációs rendezések és vágások is perfektek voltak. Kész, nem is írok többet, mert ezt tényleg nem lehet leírni. Ezért a kedvenc animém a Fairy Tail!!!
Naplózva

Szabika
*

No akame ga kill no life

« Válasz #1589 Dátum: 12 okt 27, 18:39:14 »

Élmény volt ez a rész. Mosolyog
Szeretem az ilyen élménydús részeket. Mosolyog
A poénos részek átjöttek és jókat lehetett nevetni rajta. Nevet Happy volt a legjobb a végén. ikszdé
Erza és Jellal közti jelenet szerintem nagyon jóra sikeredett. Nevet Ez az első hogy látok ilyet shounen-ben. Hümm-hümm
Ezzel mindent leírtam. Mosolyog

Egyszerű powerup a crime sorciere által. Még hogy háború a csillagszellemekkel. ikszdé
Naplózva
Oldalak: 1 ... 104 105 [106] 107 108 ... 228
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins