Tudom nagyon megkésve írom,de eddig nem bírtam rávenni magam h kisregényt írjak. szal én még a múltheti részről áradozok,meg a mostaniról,bár inkább csak az új OP-ról.
150:
Na hát igen, az utolsó rész. hát nem tom....összecsapott és zavaros volt. ...bár ez igaz a legutóbbi 3-4 részre is. Én nem tudom mi a fenéért kellet az egész filler arc végét így összehajigálni. Jó,persze a filler utálók biztos örülnek h háhááá végre vége az "unalams" fillernek, de van akiknek viszont igenis tetszett és akit érdekelt(köztük jómagam is). Szal ők meg én is kicsit csalódtak most. Brain II-őt ennyire....ennyire sehogyan legyőzni kész vicc volt. Meg ez hirtelen Lucy erőre kap és wááá megmenti a világot a pusztulástól, miközben eddig csak ott....lógott...:S és én meg csak lesek a végén h: ...ennyi? O_O kész Natus elkapta, írt egy könyvet és....csókolom? O__O ne már!
Szal csak annyi h igazán megdobhatták volna + 2-3 résszel a fillert, h jobban kidolgozhassuk a karaktereket, a jelneteket.
....gondolom már azt várjátok mikor kezdek áradozni a Cobra X Kinana jelentről...hát most( lehet valakit idegesít de nem érdekel ,kiírom magamból,Cobra fan vagyok vagy mia fene!XD)
Hát öregem...sztem nagyon aranyos és romantikus jelent volt a kettőjüké!!!! <3 és persze egyben szomorú is. Rohadt Mágia Tanács ,h mindig minden romantikus szálat így szétrobbant.( Lásd Gerard X Erza moment) Igazán hosszabb párbeszédre is sikeredhetett volna az övék. De tény, h ez is marha szép volt!!! <3
Mikor Cobra leteperte Kinanát mondom: OMG! rape time or what? in medias rest nyomat már egyből?

nem gatyázik!

de az is wááá olyan szép volt ahogy Kinana Cobra arcához ért.

és ekkor kicsit meglepődtem h: Cobra....vak? jó, még én is azon tallózok h most mind2 szemére vak vagy csak az 1ik.

deee ...sztem mind2re. Az h csak az 1ik szemén van sebhely az sztem megtévesztés. De hát kitudja.
És h Cobra igazi neve Erik...woaaah nem is rossz sőőőőőt! Sokaknak nem tetszik,de szerintem igenis szép és jó név!!! miért a Roberto, vagy a Mike, vagy a Tom jobb lett volna? vagy Sanyi? XDD most komolyan?!

Erik is great!
és igen erre a pillanatra vártam: mikor Cobra végre mutat nekünk egy őszinte mosolyt és meg is kaptuk X3
Jó,igen, nem akartam h így alakuljon a kettejük kapcsolata Kinanával, deeee....mélyen legbelül éreztem, h nem maradnak együtt, hogy Co...azaz Erik egyedül elszökik,vagy az h börtönbe megy megint.Sajnos az utóbbi vált valóra, Igazi álom lett volna ha együtt maradnak. >.< de biztos vagyok benne, h évek múlva(és nem 10 évre gondolok, hanem pl 4év) mikor Eriket kiengedik/szabadul a börtönből akkor újra megkeresi Kinanát és akkor újra együtt lesznek, tiszta lelkiismerettel tud majd elé állni

és akkor is a no.1. karakterem marad majd Dokuryuu no Cobra(Erik)

na ennyit a fillerről.
Az Opening: húh hát a zene O___o első hallsára oylan....semmilyen,nem fogott meg O.o Hiányoltam belőle azt a pörgést ami általában jellemzi a FT op-okat. deee sokadik hallás után már egész szerethetővé válik.
Engem is a színek kicsit hanyat dönöttek. O__O olyan furcsák. Sting céhjelén én kicsit felkaptama vizet h miért fehér?! miért? holott az világosan látszik h sötét!!! >.< (nem baj ha majd cpzem Stinget az fekete lesz!XD) De még a szőrme is, h szürke....az is fekete bakker! a manga borítón is úgy van O.o akkor meg wtf?
Aminek örültem, h Bacchust betették az OPba!!! mondom wááá az én részeges karatemesterem is benne van.

Viszont...nála a gatyáján lestem....mi ez a barna cucc rajta?! feketén sokkal menőbbnek,ütősebbnek nézne ki!!! O.o És igen, a grafikával nekem is gondjaim vannak, hol maradnak a szép,kidolgozott karakterek? Annó a manga nem volt szépen kidolgozva,most meg már milyen szépen rajzol Mashima(tudom,midneki fejlődik,még szerencseXD). és erre most az anime grafikai szintje csúszik? hát azt meg h?!XD
Remélem azért nem fogják nagyon szétzúzni ezt az animét. ráadásul pont most mikor már így a sűrűlyében vagyunk. >.< de ha továbbra is elhasalnak ilyen apróságokon,azokból a pici dolgokból lesz egy óriási nagy baklövés T__T"
na hát bocs a kisregényért ,de mint mondtam késtem az előző hetivel>.<