25 jún 10, 12:26:22 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 101 102 [103] 104 105 ... 228
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Fairy Tail anime (Tilos a spoiler!)  (Megtekintve 833136 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
Sammy Blaze
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #1530 Dátum: 12 okt 01, 20:41:32 »

Pedig kinaka bizony elég sokszor szerepel a mangában... Bár az csak 1-1 kép de mégis látszik, hogy ott van Nevet
Naplózva
BrownOsment
ANBU újonc
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #1531 Dátum: 12 okt 01, 20:52:40 »

Na visszanéztem 124. részt és észrevettem, hogy itt is benne van az a családi kép Lucyékról. Természetesen a kezében ott mosolyog a Michelle-baba.  Nevet
Naplózva

Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #1532 Dátum: 12 okt 06, 06:32:16 »

151. rész:  Vége a fillereknek, irány az új arc  Mosolyog

Először is fontosnak érzem tájékoztatni azokat, akik CSAK az animét nézik, hogy az új Openingnél, forduljatok el!!! Nem viccelek. Eddig is lőttek le dolgokat, de ez.... Ha akartok bármilyen meglepődést a közeljövőben, akkor nem nézitek meg.

A 13. Opening: Tényleg csak saját felelősségedre nézd meg: http://www.youtube.com/watch?v=kpPu7Geb9uQ&feature=channel&list=UL

A spoilerektől eltekintve még 3 dolog zavart az openingben, ami karakterdizájnhoz köthető:

1.  00:46 - A bal szélen álló "fickó" haja O.O Még jó, hogy mindenki a mangás színeit kapta, erre szegény tagnak  a szőkés-világos zöldes haj helyett, egy szürkés-sötét zöld hányás színt adnak. Mi volt ez kérem szépen? A színek összehasonlítása: http://i1197.photobucket.com/albums/aa430/DokuryuuBastian/orga.png

2. A Chakra által "fekete fickó"-nak nevezett tag kinézete. Lehet vak vagyok, de nagyon nem rajzolták meg jól, meg milyen már ez a Kain Hikaru bőrszín....  Lehánylak
példa: http://i1197.photobucket.com/albums/aa430/DokuryuuBastian/stingrogue.png

3. 00:59 - A "vörös hajú néni" technikáját látom a szemléltetés céljából, külön át kellett itatni mágiával. Nem eshet ám le a nézőnek, mondjuk egy kis füstből, gőzből, hogy milyen tulajdonsággal bír a technika. FACEPALM

Az opening zenéje egész jó, de azon a fontos ponton bukik nálam, hogy: nincs refrén és nem pörög fel kellőképpen. Pedig egy ilyen arcnál illett volna pörgősebb sőt már zúzós zenét választani. Mindenesetre ugyanúgy széthallgatom mint a többi OP-t.   Nevet

Kivégeztem az openinget, most jöjjön a rész:

A Légió búcsúja, annyira, de annyira jól volt megcsinálva, nem találok szavakat. Hozták a formájukat és Byro is megmutatta, hogy ő nem egy érzelmek nélküli robot.  Kúl Hiányozni fognak... szip szip

Akkor irány az új arc:

Kaptunk 2 új szereplőt nem is akármilyen mágiával. Innentől a nevüket használom: A "szőke fickó" Sting és a "fekete fickó" Rogue. Ígéretesnek tűnnek szóval hajrá. Mosolyog Rogue hangja tökéletes, Stingé se rossz, de még szoktatnom kell magam hozzá. A partnereik hangja viszont a legnagyobb telitalálat. Nagyon visszaadja azt, ahogy lejött nekem a beszédük a mangából.  Nevet

Megtudtuk, hogy a 7 év alatt a gonosz nagyon lapult, úgy hogy a Fairy Tail kemény magjának  visszatérése lehet beindítja majd a szálakat. Doranboltot is jó látni összeszedetten.

Nagyon érdekelne, hogy mit mutatott Makarov, Gildartsnak? Vajon Gildarts elfogadja Makarov döntését?  Gondolkozik

El is érkeztünk az endinghez. Aki megnézi az openinget, az nyugodtan megnézheti az endinget is. Egy karakteres ending, de muszáj volt nekik olyan karaktert választani, aki spoileres lehet, mint az openingben. A zenéje kellemesen érzelmes. Nem rossz.

A következő rész előzetesében is mit lőnek le...... Nem is mondok semmit. Ezt sem ajánlom túlzottan az animéseknek, mert nagyot fog ütni a következő részben.

« Utoljára szerkesztve: 12 okt 06, 10:49:57 írta Bastian » Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #1533 Dátum: 12 okt 06, 10:00:25 »

Végre vége a fillernek. Nevet

Aki csak animét néz akkor amit írok  az annak SPOILER

151. rész:
Opening: Az opening bejön, de elég sok mindent megmutatnak benne ami szerintem mangásoknak nem is rossz.

A légió búcsúztatója nagyon jól meg lett csinálva. Nevet Dan megint jófej volt. Nevet A szpájszi fiú is jó volt benne. ikszdé
Coco aranyos volt mikor lilivel beszélt. Mosolyog
Sammy és lili végső harca tetszett. Byro és Gildarts és megvoltak a pultnál. ikszdé

Aztán jött sting és rogue. Eléggé furi haja lett rogue haja és még a hangokat is meg kell szoknom. >.<#
Eléggé erősnek tűnnek. Nevet

OFF: Lili '' aniki ''-s szólása sámuel-hez tetszett. Gondolkoztam hogy hol hallhattam és eszembe jutott hogy one piece-ből a baratie & arlong arc-ból ( usopp- anikiiiii!!!!  ikszdé ).

A következő részben eljön a várva várt max vs natsu ( lehet csak én vártam de érdekel hogy max milyen erős ).

Ending: Kellemes hangzású és ha belemerülsz akkor úgy érzed mintha minden puha lenne. ikszdé

Várom a következő részt nagyon. Nevet
Naplózva
Sammy Blaze
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1534 Dátum: 12 okt 06, 10:06:31 »

Az ending az kellemes mint mindig, de ennek az openingnek a zenéje valami ritka fos lett nálam! Eddig nálam openingben kb a 2. a legallja összességében ezt viszont ahhoz hasonlóvál teszi a zene még ha a képi világ rendben is van...
Naplózva
HayateLen
Chuunin
*

« Válasz #1535 Dátum: 12 okt 06, 10:17:30 »

az Opening-gel semmi bajom, ez már megszokható, hogy ellőnek pár kép kockát a drága készítők a következő act eseményeiből, hisz valamit kell tenni abba a fránya op-ba! A zene tetszetős, egyedül a lila ruhát furcsáltam a csapatnak, nem is emlékeztem, hogy az a ruha lila lenne, mindenesetre furcsa, még szokni kell  Hmm?

Jó kis zárás volt Mosolyog Byro mosolya tetszett! jót virultam én is a Fairy Tail csapattal együtt  ikszdé

ahogy Bastian írta, a két új macsek hangja el lett találva, nekem speciel azt adja át a vörösebbik (Lector) hangja, hogy milyen idegesítő is  smirksweat
a másik, utána néztem, hogy Sting és Rogue hangját kik adják és eddig kiket szinkronizáltak, részemről csak annyi: nem kell részletezni  Gondolkozik
Naplózva

Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #1536 Dátum: 12 okt 06, 11:05:33 »

A ruhára én sötétkékként emlékeztem, de valójában tényleg lila volt. Jól lesz ez így.  Mosolyog

Közben megtettem a legeslegjelentéktelenebb felfedezést az openinggel kapcsolatban: A nyúlnak bajuszt adtak  ikszdé  smirksweat  Pojén A mangában nem volt neki.

Nem lett volna baj, ha spoilereznek az openingbenegypicit, de szerintem ezeket a részeket kivághatták volna a meglepetések kedvéért:

http://i1197.photobucket.com/albums/aa430/DokuryuuBastian/opening-cut.png
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 06, 11:06:12 írta Bastian » Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Sammy Blaze
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1537 Dátum: 12 okt 06, 11:32:48 »

Mondjuk picit elvan deformálva az openign rajzolása 1-2 helyen szval nem mérvadók a színek sem feltétlenül, mert annyira most nem figyeltek rá, onnan is látsik, hogy sting és rogue mennyivel komolyabban van emgrajzolva a mostani részben mint magában az openingben... magyarul van még remény orga haját illetően...
Naplózva
HayateLen
Chuunin
*

« Válasz #1538 Dátum: 12 okt 06, 11:52:06 »

Jobb felső és jobb alsóval még nincs is akkora gond, nah de a többi~ én majd a 2 special részt várom nagyon ha bele lesznek rakva, dehát miért ne? Nevet
+ az is pozitívum, hogy a filler act után átálltak egyből a manga beli act-ra álltak vissza, nem tettek még 1-2 plusz filler részt be elé
Naplózva

Toshin Raizen
Akadémiai tanár
*

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás :D

« Válasz #1539 Dátum: 12 okt 06, 13:21:33 »

Végre visszatértünk a sztorihoz, már nagyon vártam Nevet
Egész jó az OP és az ending(bár ez kissé relaxálós zene ikszdé, ha este lett volna biztos ásítok egyet-kettőt) is.
A szinkron hangokat nagyjából megéreztem, de Lectornak teljesen más hangot képzeltem el, mikor olvastam a Mangát.
Azt kell mondjam tökéletesen illik a személyiségéhez...
A Lumen Histoire nagyon jól ki lett dolgozva szerintem, én is úgy meglepődtem, mint Gildarts.  >.<#
Naplózva

FRUILI BERENGAR itáliai király ombardiai követe a magyarokról 921-ben:
Gazdagságuk pazar és szembetűnő. Hatalmas sereget tudnak kiállítani! Kürtszóra indul fordul egész serege. Napokig lovagolnak váltó lovaikon. Ha megindulnak megmozdul ég és föld alattuk. Harciasságuk és bátorságuk egyedülálló. Nem félnek a haláltól! Mosolyogva halnak meg! Legyőzhetetlenek.

Igaz magyarnak lenni akkora teher, hogy aki sokat viseli, megerősödik. Wass Albert
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #1540 Dátum: 12 okt 06, 13:34:35 »

151. rész

A Légióhoz sok hozzáfűzni valóm nincs, kellett ez a kis levezetés. Nem sértődnék meg, ha egyszer ez a Légió és az edolasi énjeik találkoznának. ^^ A két Coco valszeg jól megértené egymást, hiszen elég hasonló a természetük. A Hughes-ok már zaccosabb, mivel mindkettő elég nagy ripacs. Nevet A kér Sugarboy-t el sem merem képzeni. ikszdé A dupla Byro meg... ááá ikszdé ... a földvilági Byro valszeg kilőné az űrbe Edo-Byro-t. Nevet

A nyitány (OP):
Könnyed spoilerhegy. -.- A zene nem rossz, de nem igaz, hogy kevesebb spoilerrel nem lehetett volna.

Sting és Rogue hangjai jók lettek. Stingnek pont ilyet képzeltem (fentebb írtam is, kik lesznek a hangjaik). Rogue hangja elsőre kicsit furcsa volt, de amikor már nem csak egyszavas mondatokban beszélt, akkor jónak tűnt az is.
Lector hangja viszont... húúú... hát ha azt akarták vele elérni, hogy idegesítő legyen, akkor sikerült. ^^" ikszdé Nem is tudom, mi zavar jobban: a hangja, ahogy beszél, vagy hogy rozsdavörös a bundája. ikszdé És egy kicsit dagi is lett a mangához képest. Hozzáteszem, amikor Charle szólalt meg először az animében, akkor is néztem egy sort a hangján, de most már nem is tudnám más hanggal elképzelni. Nevet Fro hangja oké, én is valami ilyen nyávogós hangot képzeltem el neki. De az a zöld macska létére rózsaszín békajelmez... ikszdé

Zárány (ED):
Picit szokatlan volt ez a stílus a FT-ben (mármint nem az egyszereplős jelleg). És a kariválasztás is igen érdekes lett. Jó lett, de én ezzel a záránnyal még vártam volna és csak később teszem be az animébe. ^^
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 06, 13:37:47 írta Chakra » Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Yumi-neechan
Gennin
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #1541 Dátum: 12 okt 06, 13:52:28 »

rég nem írtam, mert a filler felénél elvesztettem az érdeklődésemet (tudom, szégyelljem magamat Nevet ) De most megnéztem az utsó filleres részt és a mostani epizódot is. Bár az utsó részhez nagyon nem tudok hoz Gzászólni, mert a fél fillert nem láttam, de jó lett.

Opening:
 a szám ritka egy f*s lett, elnézést a kifejezésért. Tudom, hogy úgy szokott lenni, hogy egy lassabb utána egy rockosabb, gyorsabb szám, de ez valami eszméletlenül rossz választás volt. Grafika: szép lett, bár egy két karakter rajzolása eltér egy kicsit a mangától és fura, de majd idővel megszokja az ember. Spoilerek: Tudom, hogy kell egy kicsi hiszen mivel töltik meg azt a másfél percet, de ez a mennyiség túl sok! Kb a mengát nem küvető nézőnek lelőtték az összes izgulni és megdöbbenteni valót. Ironikus gratuláció a készítőknek az openinggel kapcsolatban.

Ha már opening akkor ezt jobban eltudnám képzelni openingnek, mint az eredeti változatot: http://www.youtube.com/watch?v=hNOgAQm7-ec

A rész: mivel nagyon nem tudom, hogy mi volt a második felébe az új OS megjelenése után így nem nagyon elemzem, de tetszett a vége a fillernek. Igazi FT lezárás, hogy ugyan felejtsük el az egészet és bulizzunk!
Sting és Rouge szinkron hangja jó lett, megnéztem persze előtte, hogy kik lesznek, de azért tetszett. Jó kis rész volt. Nem akarok nagyon spoilerkedni szóval a rész elemzésébe nem nagyon megyek bele jobban.

Ending: nagyon jó lett és örömmel látom, hogy visszatértek az egy ending egy karakter témához, de Mavis chibi formában is megnéztem volna(bár igaz így se valami magas karakter)

Előzetesben mondanom se kell, hogy lelőttek szinte mindent.
Naplózva

BrownOsment
ANBU újonc
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #1542 Dátum: 12 okt 06, 17:51:39 »

Nem olvasok mangát, de általában immunis vagyok az OP-spoilerekre. De én is úgy érzem, hog most kicsit átestek a ló túloldalára. Tök egyértelműen bent vannak olyan dolgok, amikre nem is számítottam és biztos tök nagy meglepetés lett volna... Ráadásul van egy valami vagy is inkább valaki, aki miatt mérges vagyok. Aki nem akarja a következtetésemet elolvasni, az ne tegye, mert benne van a pakliban, hogy helyes következtetés, tehát akkor spoiler: Az openingben látható Mistgun... Na de az Gérard mágiája... Ezek szerint akkor az nem is Mistgun? Költői kérdés volt, nem kell válaszolni, de szinte biztos vagyok (sajnos) a válaszban...

Egyébként az OP zenéje nem lett rossz, de volt már jobb is. Animáció és grafika tekintetében gyenge lett, érdekes fejeket rajzoltak néha, a színek fakók lettek és pl. a Lamia Scale tagjai tök béna animációval jönnek elő. ^^" Ennek ellenére biztos megszeretem. Hiszen az eleje jó lett. Meg az is, amikor Lucy megidézi Geminit. Az ED kellemes, tetszik.

A Légió búcsúja tényleg egész jóra sikeredett. És végül kiderült Bastian, hogy nem baki az igazi Michelle, hiszen mutatták ebben a részben. ^^ Örülök, hogy erre gondoltak, mert engem ez zavart a legjobban. xD Ez a Sabertooth elég érdekesnek tűnik rögtön két sárkányölővel. De miért ette meg a nyilat Sting? ^^" Lector és Frosch közül Frosch tetszik jobban, bár a színösszeállítása elég fura lett. Ettől még tök jól illik Rogue mellé.

Kana tök vicces volt, ahogy Gildartsról kérdezősködött és örült annak, hogy nincs itt. Makarov bejelentése kicsit váratlanul ért. Én abban reménykedtem, hogy Erza lesz a kövi mester.

Kövi részben elő is kerül Polyhuska. Pont írtam múltkor, hogy tök kíváncsi vagyok rá, szóval már nagyon érdekel.
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 06, 17:53:06 írta BrownOsment » Naplózva

Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #1543 Dátum: 12 okt 06, 18:30:15 »

Azért annak örülök hogy Erza nagy jelenetét nem lőtték le =) Az animében iszonyatosan fog ütni =) Mondjuk lehet hogy az már át fog csúszni az arc 2. openingjébe és majd ott ellövik idő előtt...

Naplózva

hagabi
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

gman kiválasztottja

« Válasz #1544 Dátum: 12 okt 06, 20:18:12 »

Hát mit mondjak. A Zentopia arc egy kellemes levezetését láttuk ebben a részben. Mosolyog

Az opening: Ritka rossz lett. Már bocsánat, de ennyi spoiler-t beletenni elég durva. A zenét inkább hagyjuk. A rajzolás meg elég érdekesre sikeredett. Én rengeteg karakternek nem így képzeltem el a kinézetét. Orga haja, Jura ruházata, Juvia ruházata, a "részeg fickó ruházata"  stb.
Az ending elég jó lett, hallgatható, nézhető.

A rész: A mangás részre nézve. Hát az iker sárkányaink feje elég érdekesre sikeredett. Rugoe hangja jó, Sting hangjára én mást képzeltem el, de megszokható. Hát Lector és Frosch elég durván néznek ki, a hangjuk meg még durvább.

No ennyi panaszkodás után ideje lenne valami jót is mondanom. ikszdé Sajnos nem tudok most semmit. Az arc nagyon király lesz. Aki nem olvas mangát az TÉNYLEG NE nézze meg az openinget. (Csak magatokkal csesznétek ki.)
Naplózva
Oldalak: 1 ... 101 102 [103] 104 105 ... 228
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins