25 jún 10, 07:11:36 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 98 99 [100] 101 102 ... 228
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Fairy Tail anime (Tilos a spoiler!)  (Megtekintve 832888 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
Bastian
Moderátor - Csevegő részleg
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #1485 Dátum: 12 szep 04, 10:17:13 »

146. rész:

Összességében egész kis élvezetes rész volt Mosolyog

Mira vs Racer: picit rövidebbre sikerült, mint vártam, de elég jól lezárták. Csak arra nem kaptunk kérdést, hogy Racer mágiája hogyan fejlődött, szupergyors lett vagy még mindig lassít? Miért nőnek szemfogai egyáltalán?

Az átváltozásokon fetrengtem: Elfman a kilapított konkrétan él Férfi, Happy a kutya, Lily a nyúl, na meg Matisz vagyis Gajeel nagypapa ikszdé A felnőtt Wendy meg nem kapta meg a tejcsárdákat...

Guttman és a mágiája: az angol feliratban már Rupture volt, tehát lehet igazam lesz a félrefordítást illetően és Szakítás vagy Törés mágiáról beszélhetünk  Kúl

Byro és Gildarts akciója érdekes volt látva, hogy Byro a kövi részben még mindig a Fairy Tailt támadja. Lehet, hogy Rapowantot, Zero csak megszállta és most majd Byroba megy bele?  Gondolkozik

Imitatia meg azt mondja, hogy Lucy csak az övé? Új szerelmi szál lesz ebből én mondom  Upsz Áj Did it Egen

« Utoljára szerkesztve: 12 szep 04, 14:48:22 írta Bastian » Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1486 Dátum: 12 szep 04, 17:29:48 »

Hát a sok homulás után, ami ezekben a fillerekben volt, üdítő lenne egy kis ilyen jellegű szerelmi szál. Nevet
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Bastian

« Válasz #1487 Dátum: 12 szep 06, 20:42:16 »

Ichiya is átalakult a 146. részben? Ezen a képen kívül nem tűnt fel nekem:

http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20120903163519/fairytail/images/thumb/d/d0/Everyone_except_Erza_is_influenced_by_Real_Nightmare.png/1000px-Everyone_except_Erza_is_influenced_by_Real_Nightmare.png

Akkor már ketten várjuk az üdítő szerelmi szálat, Tilon  Nevet

147.rész:

Közeledünk a végkifejlethez  Mosolyog

- Byrot sikerült végre lekapcsolni, valamint választ kaptunk arra, hogy miért ment neki a Fairy Tailnek újból  Hümm-hümm
- Az elkövetkezendő harcok nagyon ígéretesnek tűnnek, lesznek itt csuda dolgok az előzetes alapján  Kúl
- Gajeelt szokás szerint leépítették  Neeem Nem vártam el, hogy győzze le Brain II.-t, de a vereségével Gildartsot is eltávolította a helyszínről  >.<#
- Rapowantról is lehull a lepel, és láss csodát: Ő nem Zero!  Ohh My God
- Az utolsó jelenet nagyon bejött. Amikor Lucy mondja Natsu, Elfman és Coco nevét majd utána Imitatia suhint egyet a kardjával és felvesz egy badass pózt, az egyszerűen, Jason szavaival élve, Cool! volt.  Kúl

A következő három epizód neve, aminél elvileg vége is lesz a mostani openingnek, és lehet, hogy a mostani filler történetszálnak is(ettől még folytathatják egy epizódos fillerekkel, mert még nincs információ, hogy mi fog következni, illetve lehet 3 epizód nem lesz elég Brain II. leveréséhez):

148. rész
Az Angyal Könnyei 天使の涙 (Tenshi no namida)

149. rész
Egy Barát Hangja Hallatszik 友の声が聴こえる (Tomo no koe ga kikoeru)

150. rész
Lucy és Michelle ルーシィとミッシェル (Rūshī to Misshieru)

« Utoljára szerkesztve: 12 szep 08, 10:49:50 írta Bastian » Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
grimmiko
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #1488 Dátum: 12 szep 08, 11:42:08 »

147:
Hát egész jó volt.  Pontosan

-Bár ennek a Zero/Rapowantos dolognak sok értelmét nem láttam >.>" viszont sajnálom Dan-t, Hughesot és a többieket...

-Végre Byro is befogja a száját, és majd észhez tér. Szép volt Gildartz.

-Ohóó Cobra vééégre elvigyorodott. Hiányoltam már nagyon, jó mondjuk érthető h mostanság nem mosolyog(vagy csak ezt én vettem észre?)
-Cobra vs. Erza. Jójójóóóó. Hisz Erza elvégre érzi Cobra fájdalmát... Gyerünk Erza, te is térísd észhez őt, mint ahogy Mira Racert  Mosolyog
-Sztemvicces volt ez a Gazille lezuhan szitu. Nem hinném h leépítés lenne, inkább csak amolyan viccesebb odlala a karinak.
SugaryBoy...istenem...*facepalm*....hát aza  csávó se 100as xD de jó mert adott az én kedvencemnek egy jó becenevet: Snake Boy  Kúl  ikszdé

Kövi részeket meg még jobban várom. Angel baromi ijesztő votl a bemutatóban! O_O
és ezaz Kinana, menj!!! Siess Snake Boyhoz X"D
aztán a 149.rész...OMG!!! I can't wait for it <3
Naplózva
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #1489 Dátum: 12 szep 08, 18:08:20 »

Már itt jár? (akkor gondolom olyan mint a Naruto h most is fut japánban).
Én még csak most kezdtem el (a 8. részig láttam), de amúgy egész jó.  Nyelvesít
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #1490 Dátum: 12 szep 08, 18:50:27 »

Hát ezt a fillert eléggé elrontották de mind1. ikszdé

147. rész
elment egynek. Gildarts eddig mért nem ütötte ki csak simán? Hisz ha most ezt megtudta tenni akkor előtte miért nem tudta? Érdekes filler.
Már alig várom a végét ennek. Be van tépve

Amúgy elég érdekes hogy ugyanolyan sorrendben vesztenek. ikszdé racer és most meg angel. Azután sejtem jön cobra. -.-''
Naplózva
Bastian

« Válasz #1491 Dátum: 12 szep 08, 19:28:27 »

Gildartsra csupán 2 magyarázat van:

1. Azért nem ütötte ki eddig, mert kellett haladnia a történetnek  ikszdé
2. Mielőtt kiütötte volna Byrot, mondta neki, hogy nem tud most higgadtan gondolkodni, zavart, ezért nem figyel rendesen oda a harcra, mármint Byro. Meg a közöttük lévő különbség túl nagy. Amikor először küzdöttek, akkor csak tesztelgette Gildarts, hogy Cracy úr mire is képes.  Mosolyog

Egyébként a sorrend tényleg ugyanaz az elhullásban a tagoknál, ha Klodoát nem számítjuk. Nálam az elhullási sorrend, erősorrendet sugall. A gyengébb hull el előbb.
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 08, 21:29:00 írta Bastian » Naplózva

Neji95
ANBU újonc
*

« Válasz #1492 Dátum: 12 szep 08, 21:28:09 »

Felirat várható mára? Ohh My God Habár ígyis úgyis sokáig maradok.. ikszdé De azért megkérdezem Nevet Angelre nagyon kíváncsi vagyok,hogy kit kap ellenfélnek.(igen,még nem néztem meg a 147-ik rész előzetesét.majd felirattal)Remélem ő is jó útra tér Mosolyog Racer jól járt Mirával ikszdé
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1493 Dátum: 12 szep 09, 09:04:53 »

Ebben a részeben csak annyi történt, hogy felosztották, hogy ki kivel harcoljon. A következő Angel harcával már sokkal jobbnak ígérkezik. Az csak nem vér volt Angelen az előzetesben vagy legalább a bőre szakadt fel, mint Narutonak Orochimaru ellen. Azért az érdekel, hogy Gray, hogyan akarja legyőzni, mikor még Leonnal együtt sem tudta. Majd jövőhéten kiderül.

Byro végre kicsit észhez tér és most már megakarja menteni a világot, kár, hogy Zero haja elhitette vele, hogy Lucy megölése az egyetlen járható út a célhoz. Nem lennék meglepve, ha a fillerek vége felé feltűnne Zero, mint főboss. Hisz Rapowant valószínűleg, akkor csinálták, mikor Midhnighték még börtönben csücsültek. Nem hiszem, hogy Midhnightnak volt az apja hajából egy tincse. És szerintem az OS tagjai közül csak Brain tudná megcsinálni ezt a mágiát. Aztán lehet, hogy csak túlbonyolítom.  >.<#

Az, hogy Gazille magával rántotta Gildarts-t csak arra volt jó, hogy Gildarts ne tudjon segíteni a harcokban, mert túl erős lenne. Egész viccesen megoldották, hogy eltüntessék a harc mezőről. Mosolyog
Wendy több órán át gyógyította az érseket ? Szerintem inkább max 15 perc lehetett, hisz nem olyan nagy az a hely, hogy több óra legyen futva, míg elérnek Lucyhez.^^
Végre Happy lett az a csapat esze. Nevet Jól kiötlötte, hogy hogyan lehet megmenteni Lucyt.
Natsunak jó volt az a jelenete Erzával, hogy ellátja a baját, ha veszíteni mer. Pirul Erza mosolya jelezte, hogy megértette, szóval nem fog veszíteni. Nyelvesít

Michelle sorsa, akkor még mindig rejtély számomra. A mostani rész után , azt mondom, hogy nem fog meghalni. Hiszen már csak is Sammy akarja megölni Lucyt. De ő nem olyan erős, hogy egy csapással meg tudja ölni Michelle-t, aki Lucy elé ugrik. Nem tudom, hogy mi lesz vele. Viszont az bejön, ahogy ragaszkodik Lucyhoz. Nevet
Naplózva

Bastian

« Válasz #1494 Dátum: 12 szep 09, 11:22:26 »

Szerintem Angel és Cobra harcánál elég lesz egy szentimentális beszéd és láss csodát: a gonosz néni és bácsi megjavul ikszdé Azért egy-két mozdulatot biztos bevetnek, de a végeredmény szerintem valami ilyesmi lesz. Angelnél lesz érdekes a dolog, mert tőle végképp nem várnám el az eddig látottak alapján, hogy a semmiből áttérjen a jó oldalra, akármilyen szívszorító beszédet kell is meghallgatnia . Tilon, egyébként Gray először Freed társaságában lett laposra veretve a malacfarkas angyallal.  smirksweat
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 09, 11:23:46 írta Bastian » Naplózva

Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1495 Dátum: 12 szep 09, 11:30:41 »

Ja igen, de a lényegen nem változtat, hogy még ketten sem tudták leverni Angelt. Nevet
A megjavulás meg történhet úgy, hogy Laharl meg Doranbalt elővarázsolják a bizonyítékos raktárból a Nirvánát és azt használják a végtelen óra ellen és ezért javulnak majd meg OS tagok. ikszdé

Amúgy lehet, hogy megint pontosan ugyan úgy lesz vége az Arcnak, mint annó. Mármint megint szép sorban veszítenek az OS tagok, A FT elpusztítja a végtelen órát, majd jön Laharl, aki elkapja a rosszakat és Michelle játssza majd Gérard szerepét,
Naplózva

Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #1496 Dátum: 12 szep 09, 13:28:26 »

Lehetséges. Megnéznék 1 Nirvána vs Repülő robot hal épület harcot. Durva lenne Nevet

A rész nagyon jó volt. Fillerhez képest zseniális.

Gildarts szépen elintézte Byrot. És szerintem azért ilyen könnyen, mert az utóbbi össze volt zavarodva, és nem a harcot látta maga előtt, hanem a káoszt, így nem tudott az összecsapásra összpontosítani.

A Gazille vs Midnight kis harcon nagyon meglepődtem, csak kár hogy nem tartott sokáig, pedig nagyon jóra sikeredett. Viszont így tényleg jól megoldották hogy Gildarts ne maradjon ott, mert túl erős lenne. Remélem puhára fognak esni, mondjuk Mira melleire ikszdé

Sugarboynak megjelenésének sok értelme volt ikszdé Csórikám...

Megkaptuk a párosokat is, csak kár hogy nem Return fight-okat láthatunk ( Lucy vs Angel, Erza- Midnight ), de így legalább új harcokat nézhetünk.

Mivel Gazille lezuhant ( ikszdé ) így több, mint nagy valószínűséggel Natsu kapja Midnight-ot ( ahogy az op-ban is látható )

Azon viszont meglepődtem, hogy Rapowant nem Zero volt. Tudjátok mi lenne királyság ? Ha lemenne ez az arc és a végén mutatnák fél percig Zerot valahol, ahol például ül 1 trónon és azt mondja: "az Oracion Seis még mindig szánalmas, mostmár nem érdekelnek. De hamarosan elég erős lesz az új csapatom, akik már biztos nem veszítenek!"
És akkor mutatnának ilyen árnyék képekben teljesen ismeretlen mágusokat, ami tökéletes lenne a következő filler évadhoz.
Naplózva

Bastian

« Válasz #1497 Dátum: 12 szep 09, 14:28:56 »

Mind a Nirvanás-Gérardos, mind a Zerós ötlet tetszik. Arra mondjuk nem vennék mérget, hogy a Nirvana egy darabban van, de Klodoa is kijátszotta már a sorsot, úgy hogy bármi lehetséges.  Nevet

Amit biztosra veszek az az, hogy nem fogják leverni 1vs1-ben az Újjászületett Oración Seist. Vagy csapatmunka lesz vagy megbékítik őket. Legyen elég annyi, hogy a most következő manga arc alapja elég értelmetlen lenne, ha itt most győznének.  Hümm-hümm

Sugarboy szerintem hatalmas forma. Nevet Mindig borulok, amikor elkezdi nyomatni az angol szavakat: Spicy! Armor Girl! Ice boy! Snake Boy!  ikszdé

Hoteyenak igazán adhattak volna valami kis szerepet. Tudom, hogy megjavult, de legalább a börtönben egy képkockát megérdemelt volna.  >.<#
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 09, 14:29:30 írta Bastian » Naplózva

Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #1498 Dátum: 12 szep 13, 17:13:07 »

Oh ahogy olvasom az előző hsz-eket ezek a részek fillernek számítanak.. nah ez az amit nem gondoltam volna... annak ellenére hogy filler nagyon jól sikerültek és fél órán át kerestem a mangában.. Mosolyog nos mindegy is akkor várom a folytatást.
Naplózva
Bastian

« Válasz #1499 Dátum: 12 szep 15, 12:29:33 »

148.rész:

Ha így győzik le Cobrát is, akkor ki leszek vele békülve.  Mosolyog Brain II.-től és Imitatiatól, azért elvárok egy harcot, akár egymás ellen, de legalább csapatmunka legyen, ha a Fairy Tailesek győzik le őket.

Öröm volt látni, hogy Erza hozzá sem tud érni Cobrához. Az egyetlen fegyvere a maszlag beszéd volt az egész részben.

Angel harca: Azzal a móddal, amivel legyőzték nincs bajom, viszont Gray és Freed mit műveltek múltkor? Shamsiel elverte mindkettejüket rendkívül könnyedén, most meg Gray egyedül lazán legyőzte. Megérkezett a szokásos boost +9000! a jó oldalnak és a nerf -9000! a gonosznak a végső harcoknál. Ezt már mondjuk megszoktam.  smirksweat

Jó volt látni, hogy Dan is rendben van és még hasznos is volt a részben. A kis szerelmes.  Nevet
Angel a rész végére, hogy kivetkőzött magából. Öröm volt nézni.  Nevet Mondjuk a Jég Halálkaszának is befeszült rendesen....

Majdnem kifelejtettem Imitatia kis harcát Natsuék ellen. Egyrészt, szerintem Imitatia nagyon jól tolta a szekeret, másrészt Elfmannál befigyelt Rustyrose, Éjfekete Pengéje és Belcusas a Mennydörgés Take Overje  Kúl

A következő részből: Gajeel lehet besegít Erza harcába, mindenesetre ott lesz még a helyszínen. Kinana várva várt találkozása Cobrával lehet megtörténik és jön, jön újra: Dokuryuu no Cobra   Kúl

« Utoljára szerkesztve: 12 szep 15, 12:41:12 írta Bastian » Naplózva

Oldalak: 1 ... 98 99 [100] 101 102 ... 228
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins