Zeref
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1455 Dátum: 12 aug 12, 20:40:42 » |
|
Cobra most meg tudott az egész Erza vs. Azuma harcról, meg a Grimoire Heart akciójáról. Anime logika FTW Ettől függetlenül szépen alázza Titánia csapatát Min tudjuk, hogy Cobra hallja a gondolatait. És lehet, hogy Erza közben arra gondolt ha Azuma- t legyőzte Cobra- t is letudja. Vagy valami másként gondolt rá. De ez is csak egy elmélet.
|
|
|
Naplózva
|
"Mert álom a bűn és álom a jóság, De minden álomnál több a valóság" - Karinthy Frigyes
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #1456 Dátum: 12 aug 14, 09:05:34 » |
|
... Egyébként most a feliratban Kanát végig Canának írtátok. Akkor Gazille-ből is Gajeel lesz és hasonlók? Ezt csak azért írom, mert már nagyon megszoktam a ti verziótokat. ^^
Dehogy. Ez csak hiba volt, javítva is lett. ... Chakra megtudnád mondani, hogy szerinted Guttman mágiája az nem Rupture akart lenni és félrefordították Rapture-nek? A Törés, Repesztés mágia szerintem érthetöbb elnevezés lenne, mint az Elragadtatás. Utána fogok nézni.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #1457 Dátum: 12 aug 18, 09:48:07 » |
|
144. rész: Hát gyerekek le a kalappal a rész előtt. Nagyon mozgalmas volt és voltak benne érdekes fordulatok is. Hosszú idő után, a baki ellenére, amit mindjárt kifejtek, nálam egy tízest megérdemel a rész. A baki: Azt hiszem ezt sehogy nem lehet megmagyarázni. Zero annak idején szilánkjaira zúzta szét szerencsétlen Klodoát, most meg ép és virul. Felejtenek az animátorok? Csak nekem tűnt úgy, hogy Cana hangja mintha más lett volna a megszokottól? Esetleg új szinkronszínésznőt kapott vagy csak ritkán szerepel és nem emlékszem már a hangjára? Midnight nagyon adta a részben. Az volt a csúcs, amikor Alzackot a saját fegyverei elé vitte. Továbbá fény derült arra, hogy az openingben mi illetve ki mászkál az égő tűzben a 42. másodperc környékén. Tiszta Poison Ivy Most először nem spoilereztek az openingben. Bravó . Remélem, hogy a következő rész színvonalát az előzetesben előforduló szereplők nem viszik le.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 19, 08:26:11 írta Bastian »
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
imi112
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1458 Dátum: 12 aug 18, 16:13:31 » |
|
Ma lesz Fairy Tail? Ha igen mikorra várható a felirat?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Death Force
Akadémiai tanár
Nem elérhető
"Don't look back. Keep on moving forward."
|
|
« Válasz #1459 Dátum: 12 aug 19, 00:15:14 » |
|
Hát nekem nem nagyon jön be ez a nagyon hosszú filler, de ez a rész nagyon is tetszett. Viszont van egy olyan bakim hogy most Natsut még Max is elveri így hogyan harcol az "újjászületett OS" ellen?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 19, 00:17:54 írta Death Force »
|
Naplózva
|
→ † Haters Gonna Hate † ™ "True magic results from the courage of the Heart. Boys and girls be ambitious." - Kitty TOP5 favorit Manga: 1. Mahou Sensei Negima! 2. UQ Holder! 3. Rave Master 4. Fairy Tail & Zero 5. Naruto
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #1460 Dátum: 12 aug 19, 08:30:44 » |
|
Hoppácska, Death Force, ebben van valami. Egyetlen kiutat látok: Csapatban verik le a Reborn OS-t egyesével, mint anno Hadest. Talán 4-n elegek lennének Brain II-höz.
|
|
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
HayateLen
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #1461 Dátum: 12 aug 19, 14:53:38 » |
|
Csak nekem tűnt úgy, hogy Cana hangja mintha más lett volna a megszokottól? Esetleg új szinkronszínésznőt kapott vagy csak ritkán szerepel és nem emlékszem már a hangjára? Továbbá fény derült arra, hogy az openingben mi illetve ki mászkál az égő tűzben a 42. másodperc környékén. Tiszta Poison Ivy Most először nem spoilereztek az openingben. Bravó . Remélem, hogy a következő rész színvonalát az előzetesben előforduló szereplők nem viszik le. Szerintem Cana hangja maradt a régi ééén ha jól láttam az opening-ben van egy kis baki, mintha Imitatia jobb szeme világítana, az meg le van takarva ugye, de lehet, hogy csak valami power up, bízom benne, hogy nem a rajzolást rontották el az op-ban az előzetes alapján kifejezetten jó érzés kapott el, összegyűlik a népek apraja nagyja, a régészek is visszatérnek, kezdenek összedolgozni, ez jó ja! és Byro csak kicsit volt alázva a rész végén, hát hát
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 19, 14:55:55 írta HayateLen »
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #1462 Dátum: 12 aug 19, 17:50:48 » |
|
Szerintem éppen az a lényeg az openingben, hogy a jobb szem világít, mert visszatükröződik a szemfedőjéről a fény. Ha baki lenne, akkor nem rajzolták volna meg a szemét, egy indokolatlanul nagy, kör alakú valaminek. Byro barátunk meg még mindig a kötelességet választja, pedig már nagyon látszik rajta, hogy megkérdőjelezi a cselekedeteinek az értelmét és helyességét.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zeref
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1463 Dátum: 12 aug 19, 22:07:56 » |
|
Viszont van egy olyan bakim hogy most Natsut még Max is elveri így hogyan harcol az "újjászületett OS" ellen? Bocsi de lehet, hogy csak nekem gyenge a felfogásom de ezt nem értem, hogy itt mire célzol? Amúgy jó rész volt. Különösen tetszett Juvia és Gazile csapatmunkája.
|
|
|
Naplózva
|
"Mert álom a bűn és álom a jóság, De minden álomnál több a valóság" - Karinthy Frigyes
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #1464 Dátum: 12 aug 20, 09:07:41 » |
|
Arra céloz Death Force(ezért sárgával írta és áthúzta), hogy az animéseknek nehéz elkerülni néhány lényeges dolgot, ami a mangában fontos lesz. Maradjunk annál a burkolt verziónál, hogy a 7 év alatt, egyes Fairy Tail tagok nem csak a babérjaikon ültek, hanem keményen edzettek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1465 Dátum: 12 aug 21, 18:31:46 » |
|
Jó pörgős rész volt. Azért elég gáz, hogy visszahozták Klodoát, annak ellenére, hogy Zero kinyírta. Most nézem az One Piece részeket és egyből arra gondoltam, hogy ott is nem számít, hogy milyen halálos sérülést kapott be épp a rossz fiú, hogy úgy elverték, hogy a lélek is kiszáll belőle később kiderül, hogy csak rács mögé került. De ez szerencsére csak filler. Most jöttem rá, hogy korábban Happy az egyik előzetesben el spoilerezte, hogy szerinte ez az örök halóra. Michelle hirtelen átment menőbe. Bár talán a leleplezés jobb lett volna, ha nem a csontifej árulja el, hanem pl a kártyán keresztül mondták volna el Lucynak az igazságot, hogy megtalálták az igazi Michelle-t. És mint egy horrorfilmben szemből mutatják Lucyt és mögötte árnyékoltan az imposztort, Lucy üveges tekintettel megfordul megdöbbenve a szemébe néz és kiejti a kezéből a kártyát. Na ez epic lett volna.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
grimmiko
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1466 Dátum: 12 aug 25, 12:03:39 » |
|
145: Huh hát...sztem ez a rész unalmas volt. Gyakorlatilag szinte semmi nem történt. oké kaptunk egy kis flashback-et ennyi. A rengő fenekű banda NAAAGYON NEM kellett volna bele, már kezdtem pedig örülni, h vééégre a feledés homályába merülnek, erre meg... >.>""" Na mindegy, szerintem a jövőheti rész jó lesz, kíváncsi leszek erre a Mira vs. Racer fightra És ezaz Kinana, menj!!! Vár a barátod....vár a szerelmed~!!! GOOOO! <3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #1467 Dátum: 12 aug 25, 17:38:04 » |
|
A rész pozitívuma a Racer vs Mira fight kezdete De a Jiggle Butt Gang nem hiányzott bele
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #1468 Dátum: 12 aug 25, 22:35:47 » |
|
145.rész: Felvezetőnek tökéletes volt, minden szépen el lett magyarázva és a Rengő Fenekű Banda sem zavart annyira, mint korábban. Ámen. A Racer vs Mira kellemes meglepetés. Végre a készítőknek van fantáziájuk a harcokat illetően. Remélem, azért nem ugyanolyan sorrendben hull el az Újjászületett OS, mint a régi, tehát Racer után Angelt győznék le.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #1469 Dátum: 12 aug 25, 22:50:54 » |
|
Igen, tényleg van fantáziájuk. Mira tipikusan nem az a karakter, aki egyből ugrik ha bunyó van, ezèrt ez a rész kellemes meglepetés volt:)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 25, 22:53:13 írta Domynyk »
|
Naplózva
|
|
|
|
|