25 júl 24, 04:39:25 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 89 90 [91] 92 93 ... 228
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Fairy Tail anime (Tilos a spoiler!)  (Megtekintve 874461 alkalommal)
0 Felhasználó és 10 vendég van a témában
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1350 Dátum: 12 júl 12, 16:32:14 »

Csak most vetted észre őket ? Szinte minden részben van 1. Nevet A funkciójuk valami olyasmi lehet, hogy eltereljék a durvább részekről a figyelmed, vagy épp, hogy összezavarjanak, hogy mi is az. Vagy épp a fiatalabb korosztályt célozzák meg vele.
http://naruto-kun.hu/forum/index.php?topic=6808.0
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Death Force
Akadémiai tanár
*

"Don't look back. Keep on moving forward."

« Válasz #1351 Dátum: 12 júl 14, 04:49:21 »

Hát sztem már túlhúzzák ezt a fillert túl sok benne a hirtelen hülyeség a rosszabik fajtából. De most komolyan itt van ez a byro olyan mágiával ami már már egy istenölőt is büntet rendesen. Bele se merek gondolni mi lett volna akkor ha ő ott van a szent szigetnél... Acnologia ordít egyet elhárítja a mágiát mert neki lehet és le...sza a sárkányt -.-" plusz erigort a nagy halálistent hányszor akarják még bucira veretni natsuval? És az oracion seis az új punk&nerz bunda stílussal hát öregem ez már nevetséges, hanem siralmas mint valami tokio hotel, hát ebből nekem no thx. Ha így folytatják akkor visszahozzák még hirtelen Zero-t is mert végülis ő sem halt meg. Cobrához még annyit hogy zero(brain) lelőtte és látványosan "meghalt" kérdem én hogy van itt és a szemén miért van vágás? Bocs a hosszú posztért lehet nem másnaposan kellene kritikát írni ikszdé A kis vicces állatok meg vlmi játék lesz a jápán tv-nél amilyen volt a naruto ship kezdeténél sztem. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 14, 04:51:47 írta Death Force » Naplózva

→ † Haters Gonna Hate † 

"True magic results from the courage of the Heart. Boys and girls be ambitious." - Kitty

TOP5 favorit Manga:
1. Mahou Sensei Negima!
2. UQ Holder!
3. Rave Master
4. Fairy Tail & Zero
5. Naruto
grimmiko
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #1352 Dátum: 12 júl 14, 06:47:59 »

Na hát a mai rész: sztem fasza volt,izgalmas,és egyuttal olyan részre is kreálták, h már télleg várom h mi fog ebből az egészből kisülni!
Kinanának meg rem.nem lesz baja majd ha visszatérnek az emlékei....inkább azt remélem h Cobra elviszi majd őt magával és boldogan élnek majd sálálá *fangirl mode on*
Byron kicsit idegesítő volt h megmakacsolta magát, és h nem adta be a derekát a "jó oldalnak",de gondolom idővel ez is bekövetkezik. Továbbá Michelle már télleg olyan titokzatos h már idegesít lassan XDDD

Jövőheti részt nagyon várom,végre visszatértek a kedvenceim,akik BADASSabbek mint valaha. (jó tán Racer nem lett oly király,olyan mint Pókember abba ruciba, vagy mint Flash ikszdé)

És: sztem Cobrat igenis jól megcsinálták,sokkal komolyabb lett sztem a kinézete,az a sebhely is szépségpontnak minősíthető(kár h nem tudja kinyitni miatta a szemét,de...lehet h az is valamit rejt,úgy értem valami mágikus szem v.kitudja,de lehet csak szimpla sebhely), a füle meg sztem így tök poén,meg király, mint egy vámpír vagy nem is tom,dark elf XDD szal aki fikázza fikázza,
am meg nem akarok itt okoskodni,de sztem Brain is visszatér, szemüveges főszer kísértetiesen is hasonlít rá(már múltheti bemutatóban is gyanus volt),mint hangilag, és arcilag is(az h fehér bőrű lett arra csak annyit mondok: mágia, álcázás miatt használta).

És azt h visszahozták az Orasion Seis-t az is jó,mert azért vannak akiknek tetszettek mint ellenségek,és mint karakterek és legalább most kiderült h mindannyian életben vannak. Meg ugye a Fairy Tail nem arról híres h halnak a karik,szerencsére.(rem.nem azért hozták őket vissza h kivételt tegyenek ez ügybenXDDD)
Naplózva
Senais
Chuunin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Erza Scarlet

« Válasz #1353 Dátum: 12 júl 14, 08:30:51 »

Csak nekem tűnt fel?
Byro Cracy=byrocracy=bürokrácia

Hogyan fog Angel harcolni a kulcsai nélkül?
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 14, 08:34:24 írta Senais » Naplózva

"Láncaid lehulltak s im azontúl soká
Félve lépdel lábad, amikép megszoká."
Miroku
VIP

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

It's like you. Here I am. It's been since 1988.

« Válasz #1354 Dátum: 12 júl 14, 10:27:53 »

De a Byro-t azt nem bájrónak ejtik?  Gondolkozik Mert japánul meg Bairo, és az nem bájrokrácia Nevet Nevet Amúgy nem rossz gondolat Nyelvesít

Az elmúlt két rész:

Opening rossz. Nekem nem tetszik. Maga a zene alapból jó, de nem olyan Fairy Tailes.. nemtom..  Neeem A képeket nem nézem mindig, mert sok benne a spoiler...
Ending elmegy. Nem rossz Nevet Imádom, ahogy Lucy vakarja a fejét :DDD

138-139 jóó volt. Nevet Tök király volt Mirajane takeoverja, elgondolkoztam rajta, hogy csinálok belőle egy férfi cp-tervet ikszdé Rohadt jól néz ki Nevet Az meg, ahogy a lila hajú csajnak közölte: Rossz kislány ... Na ott behaltam ikszdé

Amin nagyon kiakadtam, az az Erzás piknikes rész.. MIK EZEK? Wátdöfákk Ki volt ez a három idióta? XDD Először én tök aszittem, hogy Akuma (a fába mászó csávó) valamilyen rokonjai vagy nemtom, de úristen, nagyon megijedtem tőlük XDDD Meg ahogy táncoltak ott, meg mozogtak, brr .__. a falat kapartam :DDD

És továbbra is Happy ~ Annyira imádom a japán hangját, úgy megzabálnám *-* Szeretem, mikor ő dumál sokáig, meg a halas példája.. Nevet Meg a harc közben, mikor beüvöltözik, istenem Nevet Nevet *fangörcs gomenne*

Amúgy amikor arról beszéltek, hogy világvége, meg minden, és Byro olyan sokat magyarázott, megfordult a fejemben, hogy KAJAK VÉGEEEE?  Ohh My God Ohh My God Dehát tudom, hogy nem, egész augusztusra filler van kiírva ikszdé

És a véééége... jézusom, mondom ez mi?! A poén az, hogy a mangában pont ott tartok, mint a 4 céh összefog az Oración Seis ellen az erdőben ikszdé ikszdé ikszdé Nagyon durva párhuzam... Nevet Nevet

És azt h visszahozták az Orasion Seis-t az is jó,mert azért vannak akiknek tetszettek mint ellenségek,és mint karakterek és legalább most kiderült h mindannyian életben vannak. Meg ugye a Fairy Tail nem arról híres h halnak a karik,szerencsére.(rem.nem azért hozták őket vissza h kivételt tegyenek ez ügybenXDDD)
Én ezt picit hiányolom a Fairy Tailből amúgy... Oké, hogy vidámság meg boldogság (HAPPIIIIII~~   Be van tépve ) van az egész sorozatban, de kéne egy két drámai halál.. Meg eddig kb. ellenséget nem öltek meg, csak legyőzték, és túlélte, és később egy sokkal erősebb technikával támadt  vissza - amit amúgy szintén legyőzték, de nem ölték meg újra, merthát ne haljon már meg... Lisanna is "feltámadt" pl, ami tök jó volt, meg minden, de olyan tök nemtom... idilli hangulatú ez az egész..  Gondolkozik

Jó kis harcos részek következnek most.. imádom a Fairy Tailes fillereket Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 14, 10:38:50 írta Miroku. » Naplózva

Let's do our rock, scissors, and paper
make your hands, don't blink your eyes...
アイコ なら 振り出しで 負けたら それ まで の ゲーム

今日 も 君 信じる こと
忘れず に 見覚められて いますか。
grimmiko
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #1355 Dátum: 12 júl 14, 10:45:55 »

sztem nem baj az h nem ölnek meg senkit,mert nem kell attól félni h  x,y meghal,pedig a kedvencem volt meg ilyenek,sztem így is van benne drámai és megható rész.  Ezeket el lehet érni anélkül is h valaki meghalna.
És mellesleg Juvia is megmondta ,h a Fairy Tail sose öli meg az ellenfeleiket miután legyőzik őket.  Kúl
a Fairy Tail ezért alkot egy külön kategóriát az animék világában, h lehetőleg minden szereplőt megtart, és még azt is megmutatja h mindenkiben ott lakik a jó (...na jó nem feltétlen mindenkiben,de az emberek/jelen esetben a szereplők/ többségében igen!)! Mosolyog

« Utoljára szerkesztve: 12 júl 14, 10:48:16 írta grimmiko » Naplózva
Miroku
VIP

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

It's like you. Here I am. It's been since 1988.

« Válasz #1356 Dátum: 12 júl 14, 11:06:34 »

Így is meg lehet közelíteni a dolgot, igazad van... Mosolyog
Én még azt bírtam, amikor nem tudom már melyik részben Lucy megtudja, hogy meghalt az édesapja, tök sírós rész, teljesen maga alatt van, a néző azt hiszi, hogy 1 hét depi jön, ki se megy az utcára, csak a sarokban gubbasztva vagdossa az ereit (enyhe túlzással ikszdé), erre a következő képen már azt látod, hogy Natsu és Happy szokásos értelmetlen vitájuk közepette jönnek Lucyhoz, hogy menjenek el melózni... és elmegy, nevetve, mert jól érzi magát Natsuékkal. Nevet
Ezért szeretem én a Fairy Tailt... Nevet (Többek közt... Mosolyog )

Na, mit akartam ezzel kihozni? ikszdé Hogy oké, vannak szomorú részek meg minden, de azzal nem megyünk semmire, ha csak szomorkodunk ~szipp~ ^^ És a készítők esélyt sem hagynak rá ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 14, 11:07:41 írta Miroku. » Naplózva

Let's do our rock, scissors, and paper
make your hands, don't blink your eyes...
アイコ なら 振り出しで 負けたら それ まで の ゲーム

今日 も 君 信じる こと
忘れず に 見覚められて いますか。
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #1357 Dátum: 12 júl 14, 11:21:11 »

A rész itt-ott szar lett. :/ Ahol nagyon sokat papolnak nem érdekelt nagyon. A harcokat vártam. smirksweat Byro nagyon nagyra van az erejével és tudom hogy van egy határ hogy milyen erős mágiát képes eltörölni. A közelharcba meg egy makarovval a versenyt nem tudná felvenni. Mint ahogy említették előttem achnologiát de felesleges megemlíteni oda mert ha el is törli azt az üvöltését akkor is achnologia eltaposná mert nagy az ő legerősebb támadása meg ne legyen már erősebb mint a 7 évvel ezelőtti FT-é mert az is alig karcolta meg achnologiát.
Opening: Jó lett nagyon bejön. Nevet
Ending: Szokásos. Mosolyog Lassú és fülbemászó.

Az oracion seis-nek örülök de remélem ez lesz az utolsó visszahozásuk ( grimore heart-ot nem akarok még1x látni ikszdé ).
Jackpot: Tudtam az oracion seis-el van. Mosolyog
Racer: Látszik hogy a gyorsasága nagy szintet lépett
Midnight: Gondolom kapunk egy midnight mágia + brain mágia használatot csak erősebb változatba.
Angel: Volt egy ilyen fekete robotja vagy mi ami mindig kilőtt valami zöld sugárt.
Erigor: Gondolom már erősebb szél mágia terén. smirksweat
cobra: Talán azért ilyen hegyesek a fülei mert jobban hall mindent meg tuti gyúrt natsu üvöltése ellen.

Ellenfelek az oracion seis pár tagjáról tudjuk kit kapnak.
Wendy vs Angel : Nem sokat hoz látszik miért wendy kapta és ezért is a leggyengébb szerintem angel.
Racer vs Gray & Lyon & Juvia: Szerintem miért ne lenne így.
Erigor vs Erza & Kana: Talán így.
Midnight vs Natsu
Jackpot vs Gazille & levi

Egyelőre ennyire számítok.
Naplózva
Marci1996
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1358 Dátum: 12 júl 15, 19:46:14 »

Valahogy éreztem hogy Kinana lesz Cobra kígyója...Lehet megyek veszek egy lottót Nevet
Naplózva

Sensei:Miroku

Lányom:boci555

Csapattárs:Riel---chan és pintermate

Tanítvány:ATON14

Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)

NHFK tag
Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #1359 Dátum: 12 júl 15, 22:53:30 »

139. rész:

Nekem tetszett, bár Byro barátunk mágiája tényleg picit erős, igaz a teljes erejének használatához szüksége van a botjához, ami a gyenge pontja lehet, ha nincs nála. Egyébként mondták itt, hogy ez milyen erős mágia. Megjegyzem, hogy Yuuka a Lamia Scaleből és Brain az Oración Seisből is tud mágiát semlegesíteni, igaz nem ilyen extrémen.  Mosolyog

Bírom Michelle arcát, amikor polipot enne  Nevet
Happy beszéde is rendben volt  Kúl

Ami nem tetszett, az az, hogy a semmiből mindenki ott termett a kriptában, amikor Gazillék még nem rég helyet másztak, Erzáék meg piknikeztek, Lyonékról nem is beszélve  smirksweat Mégis mennyi ideje voltak ott Lucyék? Biztos nem napokig ikszdé

Rapowant bíborosnak, meg ugyanaz a hangja mint Brainnek? Ráadásul ugyanazt a szöveget mondta, mint amikor az FT és az OS először találkozott: Úgy látom a férgek összegyűltek, vagy valami hasonló.

Zárásként, meg remélem nem sütik el megint, hogy az OS elver mindenkit, elmennek majd a visszavágón kikapnak  >.<#

Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #1360 Dátum: 12 júl 16, 17:56:05 »

Amúgy most veszem észre hogy egy ideje nem is feliratoztam. ikszdé De nem is baj. Mosolyog

Remélem racer erősödött valamit meg tett is a gyenge pontja ellen mert gray tudja a képességének a gyenge pontját.
Naplózva
Volcaz
Újonc
*

« Válasz #1361 Dátum: 12 júl 16, 19:58:29 »

Ez most elég tré egy rész volt, még a fillerekhez képest is. Az első felében gyakorlatilag semmi nem történt, csak Natsu elmondta azt, amit már kb. 900 csilliószor, és a második fél eseményeit is le lehetett volna zavarni 2 percben. Az meg, hogy az összes FT-s pont ugyanakkor érkezett oda, kissé gagyi, Byro mágiája meg túlontúl erős szerintem a világ többi szereplőjéhez képest. Na mindegy, a következőtől többre számítok, az új OC elég keménynek ígérkezik. Remélem Midnight irtja ki Byro-t, az poén lenne.
Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #1362 Dátum: 12 júl 17, 09:39:55 »

Ez egy egész pörgős részre sikeredett, nem csak a sok harc miatt Byro ellen, hanem azért a 400 soros szöveg is adta a képet ikszdé

Tetszett, hogy mutatták Kinana csatlakozását a céhbe. Mit kell mondjak, jót tett neki a 7 év  Ördögi

Szóval a harc Byro és Natsu közt tetszett, látványosra sikeredett, és jó volt látni, hogy Natsu nem adta fel.

Volt egy "kis" szövegelés a rész alatt, meg is értem, hogy Dan elvesztette a fonalat ikszdé Meg amikor Happy mondja a monológját Byronak, befigyel a háttérben Dan hülyéskedése ikszdé

A rész vége viszont nagyon durván gyengére sikeredett. Erza, vagy egy másik csapat még oké is lenne, de hirtelen ott van szinte az egész FT, meg az OS is  Nemyóó Meg hogy a picsába találta meg mindegyik a FÖLD ALATTI kriptát...
Szóval igen, ezt szépen elcseszték, de én azt mondom, fillerhez képest MÉG BŐVEN belefér.

Azt én is remélem, hogy nem veri el megint az OS a FT-t, majd aztán jön a revidzs, mint a Nirvana arc-ban, mert akkor elég ötlettelen megoldásnak bizonyulna. Csóri Erigort meg majd újfent elverik, kezd uncsi lenni ikszdé

Azon meg hogy nem hal meg mindenki, nem tudom mit filóztok. Ez nem Dragon Ball, hogy mindenki nyugodtan elpatkolhat, majd úgyis visszajön. Egyébként is volt már haláleset a Mennyország tornyában, és az elég drámaira is sikeredett. Többek közt gonoszok is hunytak már el, lásd Hades és Zancrow. Szóval ha tényleg fontos a halál, akkor az van is, de tényleg nem halhat meg mindenki a sorozat alatt.
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 17, 09:45:21 írta Csabi28 » Naplózva

Paprika1997
Újonc
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #1363 Dátum: 12 júl 17, 10:50:15 »

Szerintem jó kis rész volt,a harc Natsu és Byro között jóra sikeredett,de az idegesít hogy ennyire túl van tápolva,az tényleg elég érdekes hogy mindenki egyszerre ért oda ahhoz a sírhelyhez.Kíváncsi vagyok mennyit fejlődött az OS Nirvana óta
Naplózva

Ha démonná kell válnom azért hogy megvédhessem azokat akik fontosak nekem,hát azzá válok!
BrownOsment
ANBU újonc
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #1364 Dátum: 12 júl 17, 10:57:47 »

Én eléggé beletörődtem már, hogy ez filler és nem kell tőle teljes logikát várni, így nekem a többiek odaérkezése nem volt meglepő. xD Egyébként szerintem nagyon jó rész volt, eddig a filler legjobbja. Happy beszéde szerintem nagyon jól sikerült, visszahozta kicsit az edolasos Happyt. ^^ Coco is jól szerepelt. A végén az OS megjelenése meg szerintem tök vagány lett.  Kúl Várom a kövi részt, már úgy gondolom, jó filler lesz ebből a bakiktól eltekintve.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 89 90 [91] 92 93 ... 228
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins