25 máj 09, 14:59:16 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 88 89 [90] 91 92 ... 228
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Fairy Tail anime (Tilos a spoiler!)  (Megtekintve 809051 alkalommal)
0 Felhasználó és 7 vendég van a témában
Bastian
Moderátor - Csevegő részleg
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #1335 Dátum: 12 júl 07, 22:55:06 »

@Tilon

Megnyugodhatsz Mira Satan Soul, Halphasa anime-ekszklúzív Take Over  Kúl. Aquarius miféle lehetséges spoilerre tesz megjegyzést?
Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #1336 Dátum: 12 júl 07, 23:16:21 »

Angel új frizurája és kinézete eléggé bejövős  Pirul

Bastian küldöm pü-ben
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 08, 00:01:37 írta Lew » Naplózva

Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #1337 Dátum: 12 júl 07, 23:35:40 »

Köszi Lew  Mosolyog
Angel valóban smexy lett  Pirul
A spoilert én inkább jó tanácsnak nevezném Aquarius részéről.
Semmi olyat nem érzékelek benne, ami lelőne valamit.
Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #1338 Dátum: 12 júl 07, 23:59:38 »

Énmég nem láttam a részt majd megnéem, de e a bleachben is így van... A cenzúra legfőképp az emberi sérüléseket érinti... Pl ugye a bleachben már egy karlevágásból is csakkéz megvágás lesz bezzeg az öreg a karakura fighotknál szépen ketté szelte a tres bestia dögét most nem ugrik be de ot szépen függőlegesen ketté vágta nuku cenzúrával...

Éééés, lehet igazad van Sammy. Tényleg így volt Bleachben, ott is meglepődtem, hogy te jó ég, ez nagyon véres jelenet, és most itt FT-ben is. De ez mekkora hülyeség már, az állatból hadd folyjon a vér, az nem durva, áááá. Imádom, tisztelem, fanolom az animét, de nem értem a cenzúra értelmezésüket. Csöcsök és egyéb ero jelenetek halmazai, az állatból spriccolhat a vér, de az emberből Isten őrizz. Még durva lenne a kisgyerekek számára ikszdé
Naplózva

Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1339 Dátum: 12 júl 08, 00:09:55 »

Az új opening miatt gondoltam belenézek a részbe (filler miatt parkolópályára tettem az animét), és már az eleje hatalmas fordulattal indult. Egy nagy polip leverte Gildarts-ot? ikszdé Most nem tudom eldönteni hogy ez valami poén akart-e lenni, vagy komolyan gondolták (bár Natsu reakciója miatt inkább utóbbi), de valaki megtudná mondani melyik részben "harcoltak"? Kíváncsi lennék ez hogy zajlott, ez ellen a polip irányító fazon ellen csak úgy tudom elképzelni Gildarts vereségét, ha nem használhatja valamiért a végtagjait, ha a mágikus erejét elzárták valamilyen módon, és még eszméletét is vesztette a harc előtt valami miatt. Különben kicsit failnak tűnne az egész az eddigi erejét figyelembe véve. Nevet
Naplózva

Neptunusz
Gennin
*

« Válasz #1340 Dátum: 12 júl 08, 08:08:16 »

Gildartsot nem a polip verte le xD A polip úgy emlékszem nem is nagyon vett részt akkor a harcban, a hapsi semlegesíteni tudta Gildarts mágiáját. Mondjuk az túlzás is, hogy elverte mert nem is fejeződött be a harc.
Amúgy a 131. részben volt.
Naplózva
BrownOsment
ANBU újonc
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #1341 Dátum: 12 júl 08, 10:26:07 »

...Midnight még vagányabb lett, Angellel egyetemben, de sajnálatomra, a kedvenc tagom, Cobra, elég pocsékká vált , Racerrel együtt...
Midnight és Angel tényleg tök jó lett, de szerintem Racernek is jól áll az új külső. Cobrával viszont egyetértek, doglozhattak volna még rajta...

Az új OP nagyon tetszik, sokkal jobb lett, mint az előző.  Kúl ED egy kicsit gyengébb az előzőhez képest, de csak azért, mert azt nagyon megszerettem. ^^ A rész legjobb pillanata szerintem az volt, amikor legyőzték Kanaloát. Azzal a zenével tényleg csak jó jeleneteket tudnak összehozni. : D A Rengű Hájú Banda... no comment.
Naplózva

hagabi
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

gman kiválasztottja

« Válasz #1342 Dátum: 12 júl 08, 12:27:10 »

Nocsak. Nem is annyira rossz ez a filler. Bár az nem tetszik, hogy Natsu nagyon sokat bénázik. Lehet én vagyok túl kritikus, de mióta harcoltak a Gromre Heart-el azóta kicsit több odafigyelést várnék Natsutól. (Hiszen azokat a csatákat nagyon is komolyan vette. Na jó egy alkalommal hülyéskedett.) Nevet
Bár ha jól láttam a kövi részben komolyra veszi a figurát, de valószínűleg laposra veri Byro. ikszdé
A rész végén pedig végre megjelent Gildartz. Remélem többet fog szerepelni. (Natsu és Lucy után a második kedvenc szereplőm.) Nevet
Remélem majd Gildartz veri le Byro-t. Na ő talán egy méltó ellenfél lehetne. Bár ha még Bluneo sem volt méltó ellenfél neki, aki Byro sem biztos. ikszdé (Hiszen ha Gildartz akkor nem veszíti el egy időre a mágikus erejét, akkor sokkal hamarabb és kevesebb sérüléssel leverte volna Bluneo-t.)

Na és már megint az Orasión Seis?  Nemyóó  Bocsi, de őket sosem bírtam. (Bár Angel tényleg nagyon jó lett.) Pirul Nevet
Az az igazság ha mondjuk most megküzdenek újra, akkor egyáltalán nem lesz igazságos küzdelem. (Max Natsu tudná leverni megint Cobra-t, ha beleordibálna a fülébe.) ikszdé  De már régen is túl nagy falat volt az Orasión Seis. (Mondjuk nem tudom, hogy mennyire engedélyezett az animéseknek vagy mennyire gondolkodnak rajta, de ha Natsu előhozná a Villámló Tűzsárkány formát, akkor lenne esélye akár több ellen is.) Nevet 

Na de nagyon elkalandoztam. Nevet Az a lényeg, hogy sok mindent ki lehet még hozni ebből a fillerből és ezért ez a legjobb eddig.
Naplózva
BrownOsment
ANBU újonc
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #1343 Dátum: 12 júl 08, 13:40:57 »

Egyébként a Gildarts & Laki páros tök érdekes, nem gondoltam, hogy ketten összeállnak. De talán van valami oka is.
Naplózva

Arisa-chan8
Gennin
*

« Válasz #1344 Dátum: 12 júl 08, 14:17:10 »

Engem még mindig Michelle foglalkoztat, és az openinget látva támadt egy ötletem... Mi van, ha ő a kislány a könyvből? Végül is a a könyvben mindig csak a hátát láttuk a lánynak, és Michelle néha mond olyanokat (mint a mostani részben is), ami elégé nem illik az ő "butuska lány" szerepéhez. Persze ez csak ötlet, de még bejöhet...
Naplózva
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #1345 Dátum: 12 júl 08, 14:52:18 »

Az openinghez:
1.: Michelle csillagszellem? Mit keres a gyerek Lucy mellett és miért tűnik el ragyogva?
Szóval nem csak én gondolom így, habár én már kb a filler story eleje óta, az előző ending miatt. Nevet

Habár abban, hogy konkrétan csillagszellem e, kezdek kételkedni és inkább valami egyéb szellem irányába tekingetni. Viszont tényleg valahogy olyan érzés, hogy köze van a csillagszellemekhez, meg Lucy-hoz.
Talán azt a tippet adnám, hogy Layla szelleme megszállta lányt.

Mondjuk Jude-al viccesebb lenne, átmenne valami poltergeistbe és úgy mondaná, hogy luszii áj em jór fáter.

Mi van, ha ő a kislány a könyvből?
Ez viszont még jobb is.  Nevet

Lehet, valami elveszett csillagszellem, és róla szól a  könyv.

Amúgy általában így az openingek, meg endingek baromira tele vannak spoilerekkel, csak néha nehéz őket értelmezni.

ui Kiváncsi leszek, bukkannak e még fel Rave Masterses szereplők? ikszdé

« Utoljára szerkesztve: 12 júl 08, 16:09:07 írta Shiro » Naplózva

dobisan
Újonc
*

« Válasz #1346 Dátum: 12 júl 09, 14:52:33 »

Szeretném megköszönni a naruto-kun.hu oldal üzemeltetőinek és/vagy azoknak akik a feliratokat készítik hogy fordítják a Fairy Tail-t. Csupán ezért regisztráltam a fórumba de úgy gondoltam egy köszönetet megérdemelnek. Mosolyog
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #1347 Dátum: 12 júl 12, 09:06:05 »

Köszönjük a köszönetet. ^^

Amikor Asuka nézegette a képeskönyvet, bennem is felmerült, hogy a benne szereplő kislány esetleg Michelle. kacsint
A Légió úgy tűnik, át fog állni a FT-hez, vagy legalábbis szövetkeznek, mert igazából nem rossz arcok.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #1348 Dátum: 12 júl 12, 10:14:34 »

A célja az oracion seis-nek biztos ugyanaz mint a légió-é? Vagy rosszabb? Na majd meglátjuk de az esett le hogy az a Jackpot aki az oracion seis-el van az nem csak úgy a semmiből égette sorba a templomokat.
Naplózva
Tomka007
Újonc
*

« Válasz #1349 Dátum: 12 júl 12, 15:59:14 »

http://kepfeltoltes.hu/view/120712/WTF_www.kepfeltoltes.hu_.png
EZ MI?!?!?  Ohh My God 138. részben az mit keres ott?
134 meg 133masba asszem valami zöld fura alakok voltak. Pl mikor hajon voltak, meg valamilyen barlang romjaiban.
 Mit szórakoznak a anime rajzolok? Nevet
Naplózva
Oldalak: 1 ... 88 89 [90] 91 92 ... 228
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins