kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #1290 Dátum: 12 jún 21, 09:02:00 » |
|
Helló! Fingom nincs jó helyre írom e bocsi Cartó Bocsi Csakra.. ^^ DE! Ti tudtok valamit erről, hogy meddig fog még tartani eza filler ömlés? Valaki igazán elzárhatná már a csapot... Sztem elrontják vele ezt a jó kis animét.. OFF: A One Piece-t semmi nem veri sztem  . A Shippudent meg minden lassan ^^.
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
P4ndora
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #1291 Dátum: 12 jún 21, 11:26:02 » |
|
Az előző oldal legtetején pont le van írva, szerintem néha a visszaolvasás is hasznos tud lenni ^^. Nekem spec. tetszenek ezek a filler részek, mini-Lucy nagyon poénosra sikerült a múltheti epizódban, nekem is kéne olyan "kabala".  Bár nem titkolom, szívesebben nézném a manga szerinti eseményeket, de egyelőre így is jó nekem mert könnyen beérné a mangát ha most a szerint készítenék a részeket, szóval előbb-utóbb újra filler lenne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
 |
« Válasz #1292 Dátum: 12 jún 21, 12:32:20 » |
|
Még mindig fillerek vannak?  Igen, még mindig fillerek vannak. Várhatóan ősz felé érnek majd véget, mert nagyon közel van az anime a manga cselekményéhez, köszönhetően annak, hogy 3 nagy történetszálat hosszabb megszakítás nélkül ledarált az anime, ami persze növelte a népszerűségét, de közel hozta a manga cselekményét. Attól függetlenül, hogy filler nyugodtan be lehet nézni, mert hiteles történetet mesél el, amit a mangában egy képkocka erejéig még mutattak is(Zentopia incidens) Konkrétan 2010.November. 1-től az Oración Seis arc kezdete óta, 7 rész kivitelével a manga cselekményét láthattuk egészen 2012. Március. 31-ig. Így az a dolog látszik bekövetkezni, mint a Bleachnél: történetszál utána filler majd megint történetszál majd megint filler és így tovább. Szóval ha vége is a mostani fillereknek és megint jön a manga cselekménye, utána megint hosszú fillerek lesznek, majd megint a manga cselekménye. Egy korábbi hozzászólásommal válaszolok kronosz7 filleres kérdésére 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 21, 12:32:52 írta Bastian »
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
anagyasz
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1293 Dátum: 12 jún 21, 16:59:35 » |
|
Sziasztok!
Nekem csak egy olyan kérdésem lenne, hogyan tölthetem le az 1. résztől kezdve anélkül, hogy visszagörgetném az egész eseménysort az oldalon és megkeresem az 1. részt? Elég fárasztó lenne végig keresgélni 130+ részen keresztül. Köszönöm
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
 |
« Válasz #1294 Dátum: 12 jún 21, 20:51:56 » |
|
Sziasztok!
Nekem csak egy olyan kérdésem lenne, hogyan tölthetem le az 1. résztől kezdve anélkül, hogy visszagörgetném az egész eseménysort az oldalon és megkeresem az 1. részt? Elég fárasztó lenne végig keresgélni 130+ részen keresztül. Köszönöm
Én az anime-access.com című oldalról szoktam szedni igaz be kell előbb regisztrálni és naponta csak 5 részt szedhetsz, de itt bőven lehet választani, hogy milyen minőségű videót akarsz letölteni. Szerintem egyszerűbb online megnézni a részeket. Szerintem az indevideóra fel van töltve minden rész felirattal, szóval azt is ajánlom 
|
|
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
Csabi28
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett Szikla Falu
Badass level is over 9Raditz
|
 |
« Válasz #1295 Dátum: 12 jún 22, 08:10:58 » |
|
Nekem most az jutott eszembe, hogy ugyebár az Ft-sek különváltak kisebb csapatokra, és minden csapat találkozott 1-1 Légióssal. Grayék Sugarboy-al. Natsuék Dannal és Cocoval. Az openingből látható, hogy Miráék Hughes-al fognak. Byro-val szerintem Gildartz fogja még lerendezni a számláját. Ugyebár Gazille elment edzeni, hogy jobban bírja a villámot Luxus ellen. Igen ám, de ez a szál annyira nagy hangsúlyt kapott, hogy biztos lesz még fontossága. Na és a lényeg: Samuelen kívül, még a robot maci Jackpot maradt. Mivel Erzáék úgy látszik a segges bandát kapják, ezért Jackpot csak Gazille-ékba futhat bele. 132. rész 6:00nál látható, hogy ez az érdekes karakter tud villámot idézni, ami pont kapóra jönne most a vas sárkányölőnek, mivel úgyis ezt a mágia ellenállást akarja erősíteni, és Lily is fejleszthetné a viharfóbiáját  Az lenne még vicces, így az arc végén, ha megrendezésre kerülne a Gazille vs Luxus harc. Ugyanolyan nagy hűhóval lenne fel csigázva az esemény. A vassárkányölő nekirohanna a villámnak, az ugyanúgy beleütnek 1 villámjobbost Gazille-ba, viszont! Mivel az edzett az elektromosság ellen és talán Jackpotot is legyőzte, nem esne össze az ütéstől, hanem mosolyogna egyet. Erre mindenki teljesen ledöbbenne, Pantherlily is örülne neki, Natsut meg enné a méreg. Gazille újfent megrohanná Luxust teljes önbizalommal, ( megszólalna eközben a Natsu vs Luxusnál, a 129.rész 18:12nél lévő háttérzene ) viszont az megint beleütne 1 villámjobbost, és Gazille meg összeesne, mint Natsu. Luxus meg betolná : "Ezt még gyakorold! " És akkor a közönség betolna 1 omg anime jelenetet, pl: hátraesnének, vagy 1 hatalmas vízcsepp mindegyik fején  Én jót röhögnék ha ez így lenne 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
 |
« Válasz #1296 Dátum: 12 jún 23, 11:18:57 » |
|
136. rész: Talán egy picit éreztem gyengébbnek, mint a múlthetit és szerencsére a Rengő Fenekű Banda sem zavart annyira.  Számomra a legnagyobb pozitívum, hogy Lucy csábító taktikája végre működött. Happy is sírva konstatálta a történteket  Carla rémálmát picit betegnek éreztem...  Részvétem Erzának  A történtek után nagyon ügyesen elbánt a bandával, akik a Rakéta Csapat effektussal távoztak  Egész jól haladtak az óra alkatrészeinek gyűjtésével  Negatívumok: - Dan 1 ütéses veresége, de legalább az előzetes alapján talpon lesz már a következő részben - Happy megint rálépett Natsura, ez már nagyon erőltetett számomra A következő rész előzetese alapján jönnek: Elfmanék és Samuelnek is lesz harci formájaElvileg 2 hét múlva új opening...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 23, 11:19:41 írta Bastian »
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
 |
« Válasz #1297 Dátum: 12 jún 23, 17:20:35 » |
|
136. rész: Ez a rész szerintem elmegy egynek. De a Happy amikor sír lucy miatt hogy most az egyszer jól sikerült neki a....az nagy volt  . A rengö feneküek úgy távoztak el mint a pokemonban a rakéta csapat  . Erza is jól szerepelt. És végre láthatjuk majd sámuel átalakulását. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
grimmiko
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1298 Dátum: 12 jún 25, 09:46:52 » |
|
136.rész Tetszett ^_^ viszont a Fenekes Banda aaaaazzz hát nem tom,alapjába véve vágom az ilyen "gusztustalan" poénokat,de ezeket most!valahogy egyszerűen nem tom viccesnek találni,nem tudom miért,szóval őket nagy ívben kiszedtem volna az egész sztoriból de már mind1. Szegény Erza, én a helyébe kicsit erőteljesebb büntetést adtam volna a 3 bolondnak X"D Dan meg megint überelt  hát ezt a csávót nem tom megunni,meg annyi facepalm-ot nyomok minden hülye megnyilvánulása után XDDD Viszont az engem is zavart h bekapott egy punch-ot és bumm KO O_O" bár hát....igen, lehet ezzel azt akarták demonstrálni h ha nem tudja használni a lándzsáját és a pajzsát valamint ha elvonják erőteljesen a figyelmét akkor mégsem olyan kemény legény a hős szerelmes X3 Grafikai szempontból is ez a rész valamiért jobban bejött, a karaktereket sokkal szebben rajzolták meg. (új opening 2 hét múlva? júúúúúj , naaaa már alig várom)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
menyek
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1299 Dátum: 12 jún 25, 10:39:19 » |
|
A feliratot honnan szedtétek le a 136. részhez?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
P4ndora
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #1300 Dátum: 12 jún 25, 13:26:02 » |
|
Kiírták, hogy késni fog, egyébként 1 kérdőjel bőven elég lenne... Azt hogy mikor jön nem tudom, de légy türelemmel, a fordítóknak is vannak egyéb dolgai 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
 |
« Válasz #1301 Dátum: 12 jún 25, 19:24:46 » |
|
Én Angolul néztem meg. Az a jó legalább hogy fejlesztem a tudásom vele és több szakszót is megérthetek/megtanulhatok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csabi28
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett Szikla Falu
Badass level is over 9Raditz
|
 |
« Válasz #1302 Dátum: 12 jún 25, 20:25:20 » |
|
136.: Ez a rész kicsit gyengébbre sikeredett. A fenekes banda nagyon lehúzza a Ft-t színvonalát, mert nem is az a fő baj, hogy gusztustalan alpári parasztok, hanem hogy NEM VICCESEK!Erza viszont nagyon jól nézett ki a szerelésükben  Úristen szegény mekkorát kapott telibe... De szépen bosszút állt rajtuk  Megvolt az echi adag is; Kana érdekes helyen tárolja a kártyáit, és Lucy sem szégyenkezhetett a lightos esküvői ruhájában  És végre használt is a csábereje  Hú, hát amikor Natsu ráállt Dan lándzsájára és Romeo-val kiütötte, nekem az a jelenet nagyon tetszett, bátran állíthatom, hogy eddigi legepicebb ebben a filler arc-ban. És szerintem nem is volt hülyeség ez az 1ütésből K.O. dolog, mivel Dan csak nem azért van akkora páncélban, mert olyan jól bírná az ütéseket ruha nélkül. ( de úgy látszik a kövi részben csak magához tér, és bemutatja a famíliát a családi fotojával  ) Gazille meg átalakította a kezét csákánnyá és ásóvá, hát ezen behugyoztam a röhögéstől  Michelle pedig nekem még mindig nagyon gyanús. Annyira titokzatos, meg Tobi szintjén játsza a hülyét szerintem. Az is érdekes, hogy már mindenki tudja, hogy az alkatrészeket keresik... Én nem lepődnék meg, ha az arc végén ledobná magáról a "jó kislány" lepellt, és ilyen nagyon ördögi boszorkánnyá válna.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 25, 20:26:10 írta Csabi28 »
|
Naplózva
|
|
|
|
BrownOsment
ANBU újonc
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
|
 |
« Válasz #1303 Dátum: 12 jún 25, 21:33:54 » |
|
Nekem ez a rész is tetszett. A filler-arc elején annyira nem lelkesedtem, de most kezd érdekessé válni. Már merem állítani, hogy tényleg nem rossz filler ez. : D Én is aláírom, ebben a részben volt az eddigi legepicebb pillanat. Azzal a háttérzenével mondjuk nem nehéz epic jelenetet produkálni. ^^ És hát igen, Lucy csábereje most az egyszer hatásos volt.  Happy még meg is siratta. xD A Rengő Fenekű Banda szerintem most azért viccesebb volt. Én már csak azon röhögök, hogy milyen agyfogyatékok. : D Az a támadás viszont "szép" volt. Szegény Erza. xD Sajnálom őt, de az a pillanat nagyon vicces volt, ahogy a teljes arcát lefedi a főnök feneke... xDD Kana-Charle páros meg érdekes volt, egész jól kijönnek. ^^ A következő részben meg sellő lesz Lisanna és végre elkezdődik a Strauss testvérek vs. Hughes csata is. : D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|