Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #1245 Dátum: 12 jún 02, 15:43:35 » |
|
Nekem kezd uncsi lenne ez a filler....alapból nem jött be ez a szerezd meg hát mind óra edisön-fillert...Először még úgy voltam vele,hogy szükséges rossz,mert közel vannak a mangához,de ez kezd nekem unalmas lenni,Lucy minden részben elsírja hogy ez az apjától van -.-
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 02, 15:44:07 írta Marci1996 »
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
Qtics
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1246 Dátum: 12 jún 02, 16:58:50 » |
|
hát nekem mindig Lucy anyuja jut eszembe de ö nem lehet fiatalon más néven :?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #1247 Dátum: 12 jún 02, 18:28:50 » |
|
Layla?Hogy jön ide Layla?
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #1248 Dátum: 12 jún 02, 20:10:00 » |
|
Hát ez a rész elég gyenge és volt benne 1-2 baki is. Csak Happy miatt volt elfogatható rész. Mert csak ő volt jó ebben a részben. Jó volt ujra látni, a szívatós oldalát.  Jót tesz neki egy kis távolság Charle-tól. Na de a bakik. A piknikes jelenetben a lovasok tudják, hogy ők a FT tagjai, akkor gondolom tudták, hogy ki az az Erza, de még így is neki állnak kötekedni 3 mágussal... A következő nagyobb baki az, hogy Natsu rosszul lett a vízben. Miután véget ért az S osztályú küldetés a Galuna szigeten Natsu inkább úszni akart volna a hajó helyet, szóval gondolom akkor gondolom normálisan tudd úszni. No meg, hogy kerültek az arheológusok a FT hajójára ? Ráadásul mintha csak az utcán találkoztak volna"Ti csak nem a FT tagjai vagytok ?". De hát ez a filler.  Erza piknik része is felesleges volt. Épp a világot kell megmenteni a káosztól, erre leáll piknikezni, ráadásul még így el is túlozták. Csak lejáratták vele Erzát. A kisebb dolgokat most inkább nem feszegetem. Hát ilyen negatív véleményt még nem sokat írtam az FT-ről. Remélem, hogy most már nem csinálnak több ilyet és normális fillereket kapunk.  Ja és megint volt melegedés csak most Juvia fantáziájában.^^ Jó ideje úgy gondolom, hogy Michelle talán nem ember. Csillagszellem, vagy hasonló lehet (esetleg az óra egy alkatrésze).  Szerintem kizárhatjuk a csillagszellemet, hisz egy rövidebb ideje már ott lakik Lucynál. Szóval, ha megidézték, akkor már rég kifogyott volna az idézője a mágikus erőből, vagy ha a sajátját jhasználja, akkor se egy Loki. Hisz ő is tök nehezen bírta az első 3 hónapot. Először még úgy voltam vele,hogy szükséges rossz,mert közel vannak a mangához,de ez kezd nekem unalmas lenni,Lucy minden részben elsírja hogy ez az apjától van -.-
+1
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 03, 07:22:30 írta Tilon »
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
Orph D.eus
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Vas Országa
|
 |
« Válasz #1249 Dátum: 12 jún 02, 22:43:11 » |
|
Ám vigasztaljon mindenkit a tudat, hogy újabb "színvonalas" harcokra számíthatunk az előzetes alapján, hiszen több csapat is belefut a Zentopiás bagázsba. 
|
|
|
Naplózva
|
Ritli: "Hiei akkora gyökér, hogy már botanikus kell hozzá."
|
|
|
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
 |
« Válasz #1250 Dátum: 12 jún 03, 10:21:23 » |
|
Ebbe a részbe túlságosan is sok baki volt. Nem kell részleteznem remélem mert már leírtak sokat de tudnék még párat  . A csapatok ahogy el lettek osztva az tetszik  . 16 részből vajon mit tudnak ki hozni? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BrownOsment
ANBU újonc
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
|
 |
« Válasz #1251 Dátum: 12 jún 03, 11:14:42 » |
|
Pedig nekem pont ezzel a résszel jött vissza a kedvem a fillerhez. Szerintem ezeket a bakikat elnézhetjük, legalábbis el kell, hogy nézzük, mégiscsak fillerről beszélünk. A hajó meg biztos, hogy a Fairy Tailé? Csak mert én eleve úgy gondoltam, hogy az egy szimpla hajó, amin bárki utazhat. Engem nagyon jó kedvre derítettek a poének. xD De már mindent leírtatok, ezért elég nehéz újat mondani. : D A csapatok felosztása nekem is nagyon tetszik. Juvia és Gray gyerekének haja valóban nagyon undorító, de emiatt nagyon vicces is. xD Erza piknikezése is vicces volt a maga módján szerintem. A következő részben meg már harcra is számíthatunk. Most várom talán legjobban a következő részt, amióta fillerek vannak. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mystgun
Gennin
Nem elérhető
 Akatsuki
Best in the World!
|
 |
« Válasz #1252 Dátum: 12 jún 03, 14:50:49 » |
|
Nekem tetszett az egész epizód, meg a filler is bejön, én nem panaszkodom, örülök, hogy van  Igaz, lehet látni és érezni is, hogy nem olyan színvonalú, mint amikor a manga alapján készül, de ez van... amúgy semmi baj a fillerrel szerintem, Erza piknikje jó volt  Ám ha jól emlékszem, valóban mondták azt, hogy a Fairy Tail-ból vannak azok a lovasok, de azt nem tudták, hogy Ő Erza... legalábbis azt hiszem. Egyáltalán lovak voltak azok? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Csabi28
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett Szikla Falu
Badass level is over 9Raditz
|
 |
« Válasz #1254 Dátum: 12 jún 03, 17:13:46 » |
|
Szerintem ez 1 nagyon gyenge részre sikeredett :S Natsu összemenésétől, több poént vártam, mint anno a láthatatlan Lucy-tól, ott sikerült kihasználni a lehetőséget, itt nem. Meg nagyon random módon lett visszaváltoztatva ... Erza piknikes jelenete tényleg nagyon gyengére sikeredett, a világ a káoszba torkollik, ő meg leáll piknikezni... És a poénok se voltak poénok. Gazille megtalálását is nagyon gyengén kivitelezték. Hirtelen ott van és kész. Valami drámaibb zenét és megjelenést adhattak volna neki, hogy pl.: harcot imitál 1 láthatatlan ellenséggel, közben meg csapkodják a villámok. Valahogy nem illik hozzá, ez a meditálás... Szóval amekkora hűhót kerítettek az eltűnése köré, akkorát csalódtam a megjelenésénél. Juvia Gray imádata egyre unalmasabb. Rendben van még hogy mindig imádja, de csökkenteni kéne már az ilyen poénokat, mert ez megy már mióta... Elfman férfias raguján viszont megint jót röhögtem  Egyszerűen nem tudom megunni a férfias beszólásait 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hestiana
Gennin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Fairy Tail & Fantasy Fan - Selymes Durbincs
|
 |
« Válasz #1255 Dátum: 12 jún 05, 16:52:41 » |
|
133. rész Ezt a részt Happy vitte a hátán, nemcsoda, hisz ő az "izom"... imádom azt a bolond macskát!  A vele kapcsolatos poénok mind nagyot ütöttek. A Gazille-os rész eléggé gyenge volt szerintem, nem látom be miért csapkodna a villám a vízesésbe, miközben a hegyre felgyalogolva még csodálatos idő volt és elég valószínűtlen, hogy a hegy tetején folyamatosan villámlik... DE, ha ezt félretesszük akkor is elég erőltetett volt az egész. Azt sem értettem továbbá, hogy a fenében tud hirtelen MINDENKI az óradarabokról meg romokról és ezek összefüggéséről, mikor még éppencsak elindultak az FTsek... ezért elég furán vette ki magát mind a lovasok megjelenése Erza piknikjén, mind Leon hirtelen felbukkanása az erdő közepén a Juvia, Gray páros mellett. (Szerencséjük, hogy MÉG nem lőttek le semmit a mangából...) Itt azért a szokásos Juvia képzelgés legalább vicces volt, majdnem leborultam a székről mikor megláttam azt a "csodálatos" gyereket.  Ja és megint volt melegedés csak most Juvia fantáziájában.^^ Rögtön ez a kép ugrott be.  Elfman halraguja... Happy után a 2. legjobb poén volt!  A Natsu-féle csapat története volt a legborzasztóbb! Azon gondolkoztunk a párommal miközben néztük, hogy hogyan sikerült ennyi összefüggéstelen baromságot összehozniuk és a rész végére rájöttünk!! Fogtak egy parafatáblát, teleszurkodták ötletekkel, majd csukott szemmel, véletlenszerűen elkezdték dartsokkal dobálni, aminek az eredménye a következő lett: hajó, öreg bácsikák, archeológus, kínai turista, anti-shrink mahócka, francia név, egyéb. Ezáltal megszültetett ez a valami. Iszonyatosan összecsapott lett ez a vonal. Igazából (haha...) elég negatív véleményt fogalmaztam meg összességében, ennek ellenére tudtam szórakozni a részen, kiegyensúlyozták a jó poénok az összefüggéstelen butaságokat. Legalább a kövi részben némi eksönre számíthatunk.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 05, 16:53:36 írta Hestiana »
|
Naplózva
|
|
|
|
grimmiko
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1256 Dátum: 12 jún 05, 23:03:28 » |
|
Megkésve ugyan(sokat kell készülnöm a vizsgákra T___T") de én is írok pár dolgot,java része elhangzott szal csak röviden(maybe X"D): Ez a rész kivételesen nekem se annyira jött,be.  Őszintén szólva: semmi nem történt benne.Jó most nem kell egyből a harcot várni és lesni,de nah tény h gyengusz volt. Hát az előző részhez képest!!! Ez valami rohadt nagy lejtő volt!XDDDD De minden animében és mangában vannak ilyen jelenetek,pillanatok amikor épp semmi nem történik,mert később majd(ha minden igaz) ez azért beindítja majd az eseményeket, és mint az előzetesben láthattuk, be is indulnak. (...reméljük)  Továbbá hát h gyorsan még írjak valamit: -A csapatokba verődés egész jó ötletnek bizonyult -Erza piknikezés utáni vágya szerintem is tök fölösleges volt.bár azért tették be sztem az animébe,h megmutassák h Erza mégse mindig olyan kemény és vadállat mint hinnénk. X"DD -Gazille meglelésével nekem spec nem volt bajom,tipikus fight mániás,és igen most meditált hát ez van, fő a változás X"3 -Juvia meg télleg néha vissza vehetne a Gray utáni sóvárgásból, mert már eskü oda-szikszalagozom Grayhez vagy nem tudom!XD -És azok az Indina-Jones papik...na hát sztem fölöslegesek voltak,annyi szerepük volt h Natsut visszaváltoztassák...huh nagy cucc,ennyi erővel elég lehetett volna valami nagykutya mágiája is, vagy esetleg Levi vagy Freed átírják a mágiát vagy hasonló. na mind1. Fairy Tail akkor is a BEST és az is marad és azért jó ez a filler,még ne temessük X3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Orph D.eus
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Vas Országa
|
 |
« Válasz #1257 Dátum: 12 jún 09, 09:33:28 » |
|
134.
Kicsit laposnak éreztem a részt. Többet vártam a cím alapján. Mondjuk a rejtvények jók voltak, és örültem, hogy kicsit újra láthattuk Cancert, Horologiumot meg Virgót, de Lucy pl. átment idióta Erzába. Natsu mondjuk adta a szokásost. Megint berágott Gray-re, pedig nem is hasonlított rá az a fej Úgy vettem észre, a sorozat elejéről vettek elő alapszituációkat, és ezekből csináltak poénokat. (Gray-Natsu ellentét, Lucy bénasága, és újra előkerült a kezdetekben is használt ostora) Talán, hogy ne kavarjanak be újabb dolgokkal a következő arc-nak. Ezúttal Romeo volt az ész, és megint Happy az "erő" Vitte is a prímet poénok terén a hídnál. "Michelle-t még talán... de kizárt, hogy elbírom Lucy-t!" majd "Leszakad a jobb karom!" amiben Lucy-t tartotta. Végül meg leütötte egy kődarab, amitől akkora púpja lett, mint Lucy melle Fanservice is megvolt Virgo fürdőrucis pózolásaiban  És újabb nézői célcsoportot próbál meghódítani a készítőcsapat (ami, egy nálunk 12-es karikásnak megfelelő műsornál, ahol a vért is kicenzúrázzák, kicsit fura ). Yaoifanok figyelem! Gray vetkőzésével meghódította az ellenség egyik "férfi" tagjának szívét. Ilyesmire nem emlékszem még a FT történetében.  Jövő héten pedig kis Natsu után jön NAGY Happy. Már előre kíváncsi vagyok milyen poénokat sütnek el vele 
|
|
|
Naplózva
|
Ritli: "Hiei akkora gyökér, hogy már botanikus kell hozzá."
|
|
|
Bastian
|
 |
« Válasz #1258 Dátum: 12 jún 09, 10:51:43 » |
|
134. rész: Poénosnak mondanám a részt, a rejtvények tetszettek  -Azon sírtam a röhögéstől, hogy elkezdtek mindenféle hülyeséget ráordítani az ajtóra: Sesame tárulj, Sesame utca, hal, hamburger....  -Happy púpjának méretét tényleg jól szemügyre vehettük  -Natsu idióta feje, ahogy lecsapta a Grayre hasonlító fejet, nagyon állat volt Negatívumok: -Sugarboyt b*zira változtatták, mint Zöld Lámpást  (hivatalosan kijelentették, hogy az) -Rengeteg ocsmány fej volt, különösen Lyont nem tudják szerintem értelmesen megrajzolni mostanában... Következő részben: Happyzilla terrorja 
|
|
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
grimmiko
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1259 Dátum: 12 jún 09, 11:40:04 » |
|
Hát újabb részen estünk túl. X"3 Hmmm~ Na ez a rész azért már jobban tetszett mint a múlt heti.  Voltak benne események, fordulatok, hülyeségek,stb. Igen,ez már inkább a Fairy Tailhez hasonlított X"D Hát ez a Sugar Boy h belezúgott Graybe...hát ez....erre nem számítottam (nem nagyon kommálom a homikat deee), de ez sztem rohadt vicces volt XDDD ahogy csillagszeművé változik X"D Natsuék bandukolása,rejtvény fejtéseik is egész jók voltak, olyan Indiana Jones és Gyűrűk Ura feeling keringett bennem,miközben ezeket a jeleneteket néztem (nem tom mé XP) Juviaaa teee, ej-ej...nehéz harcolni Leon érzései és cool-sága ellen, mi? X"D elhiszem X"D Na és akkor....a jövőheti rész szerintem még jobb lesz,legalábbis amint a bemutatóból láthattunk. (számomra spec) azért mert Dan Straight ismét színre lép  , és ostromolja Lucy-t  , továbbá több mint valószínű,h Coco(itt is) átáll Lucyékhez, sztem Dan is csatlakozni fog Natsuékhoz  vagy ha egyből nem is,egy kis csihi-puhi után....maybe. és persze: óriás Happy ismét tombol X"D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|