24 nov 27, 15:37:58 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 30 31 [32] 33 34 ... 228
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Fairy Tail anime (Tilos a spoiler!)  (Megtekintve 749787 alkalommal)
0 Felhasználó és 17 vendég van a témában
Csabi28
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #465 Dátum: 11 máj 21, 20:36:48 »

Na ez a rész is valami fantasztikus volt!
Pantherlily hangja nagyon jó lett , és már most nagyon tetszik a karaktere.
Gazille alteregója meg 1 író xD
Edolasi Lucy az elején idegesitett , de most nagyon megkedveltem Nevet
És megint kaptunk 1-2 új OST-ot ( háttérzenét) , amik szintén elnyerték a tetszésemet Nevet
Jövöhetiben meg végre benne lessz Edo Natsu Nevet
Naplózva

BrownOsment
ANBU újonc
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #466 Dátum: 11 máj 21, 20:57:04 »

Igen, nagyon nagyon jó rész volt. ^^ Örültem, hogy az elején megint volt az a bemondó hang. Az edolasi FT tagok végre megtudják, hogy ők a földvilágról jöttek. És megtudjuk, hogy meghalt a mester.. :/ Az edolasi Wendy kicsi én-nek szólította Wendynket. xD Edolasi Erza szerintem sokkal jobb ezzel a hajjal, nekem nagyon tetszik. Byro nevetgélése olyan.. Kicsit fogyis, de elvigyorogtam magam rajta. xD
Az a boltos véletlenül nem annak az embernek az edolasi formája, akitől Lucy vette Plue kulcsát? Szegény Lucyt kiröhögte az edolasi.. xD A végén pedig megjelent Lucy, jaj de örültem. Ééés tök menő volt, hogy akkor megidézte Skorpiót. Következő részben pedig ha jól láttam, megidézi Cancert, Virgot és Geminit is. Jó rész lesz az is, biztosan. ^^
Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #467 Dátum: 11 máj 22, 11:09:23 »

Jó lett a parancsnokok/kapitányok hangja. Csak Hughes-é lett kicsit "kiskölykös". A hülyéskedéséhez még csak-csak illik, de a komoly szövegekhez? ^^" Bár ahol egy 12-13 éves kislány a vezérkari főnök helyettese... ikszdé
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Hestiana
Gennin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Fairy Tail & Fantasy Fan - Selymes Durbincs

« Válasz #468 Dátum: 11 máj 22, 13:31:33 »

Hughes engem halálra idegesített, majdnem annyira, mint a "cool" riporter vagy a "Hai, hai, hai"-os csaj.  Technikai KO Elég irritáló hangot találtak neki, bár a karakteréhez végülis illik.
Mindent összevetve jó kis rész volt, különösen Scorpio felbukkanása tetszett, őt még nem igazán láttuk harcolni. Gazille író énjére már nagyon kíváncsi vagyok, úgy tűnt jól kijönnek majd egymással a kemény csávók. Remélem ő is elég szókimondó lesz...  Nevet
Naplózva

lambomax
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #469 Dátum: 11 máj 26, 16:35:30 »

Ma jó volt a fizika óra... na jó nem... ikszdé Nos, amit mondok, ha csak névben is, de kapcsolódik a FT-hez. Mosolyog És ma vettük fizika órán.

Tudtátok-e, hogy:

Van egy olyan mértékegység, aminek a neve Gray. Mosolyog Jelölése: Gy

1 Gy(gray) = 1 J/kg .

És ez a mértékegység az elnyelt dózis (De) mértékegysége.

Wiki-n is itt van, most utánanéztem, ha nem hinnétek nekem. xD
http://www.radiologia.hu/radiwiki/index.php/Elnyelt_d%C3%B3zis

Remélem nem gond, hogy megosztottam ezt az érdekességet veletek. Mosolyog Fizika órán nyugodtan lehet beszélgetni Gray-ről... ikszdé

Az új arc pedig nekem is eddig nagyon jól bejön, bár uccsó részt még nem láttam, mindjárt sort kerítek rá. Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 26, 16:37:00 írta zoli00014 » Naplózva

Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #470 Dátum: 11 máj 28, 18:50:31 »

Na hát ez a rész is jó lett. Lucy : -Most én vagyok a legerősebb - mondatán jót nevettem , a 2 Gazille meg: - ó hát te is olyan udvarias és kultúrált vagy mint én , - ja te meg olyan karizmatikus mint én , és meg kell mondanom sokrétegű tudásom átterjedt a zenei és énekesi témakörökre is , ááá ezen behaltam xD , nem hiába a kedvenc karakterem Nevet
Triplucy is durva volt, Edo-Natsu meg csak a kocsiban kemény , ez is tetszett Nevet
Egyedül 1 kritikám lenne, hogy Lucy túl kövérre sikeredett  Szomorú
1 kérdés: 5:48nál , Lucy vajon hogy jött le arról a szikláról ?xD Most így hirtelen nem tudok 1 csillagszellemet is ami lehozhatta volna öt.  Pojén
Naplózva

Orph D.eus
Naruto-Kun Csoport
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #471 Dátum: 11 máj 28, 19:21:35 »

Sagittarius Cancer egyik ollójával lelőtte, Scorpius Horologiumba csomagolva -hogy meg ne fulladjon a homoktól-, a homokviharával lehozta, Virgo meg Aries bolyhocskáin csücsülve elkapta. Mindezt Aquarius féltékenyen nézte. Loki totál letört, hogy milyen hasznavehetetlen ilyen helyzetben, Gemini meg jót röhögött az egészen, miközben Plue majd összepisilte magát Nevet

Ám Gazille és Gazille nekem is bejött. De Edo-Gazille lehet csak a kalap és a göndör haj miatt, de idősebbnek tűnt, mint Földvilág-Gazille.
Naplózva

Ritli: "Hiei akkora gyökér, hogy már botanikus kell hozzá."
BrownOsment
ANBU újonc
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #472 Dátum: 11 máj 29, 10:49:44 »

Tetszett ez a rész. Hehe, Lucy a legerősebb. xD Örülök, hogy ebben a részben sok csillagszellem idézés volt. ^^ Éés megtudtuk, hogy Horologiumnak köszönheti egyrészt, hogy itt van. Horologium elég hasznos csillagszellem, nem most menti meg először Lucyt. A Triplucy érdekes volt..  ikszdé Meg hogy Leo bátyus randin van. Virgo.. Jól táncolt. xD
Naplózva

Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #473 Dátum: 11 máj 29, 11:57:39 »

Nekem Gazillék tetszettek a legjobban, semmi különbség nincs köztük. Mosolyog Milyen poén lehet a szinkron színészeknek felvételkor, amikor saját magával folytat párbeszédet. Az előző részben én is arra gondoltam, hogy Lucy a legerősebb erre meg gyakorlatilag bele ordítja a naplementébe, hogy ő a legerősebb. ikszdé Edo Natsu meg egy Forma 1-es versenyző, erre se számítottam. Meg azt hittem, hogy földi Natsu valamit Igneelről akar kérdezni, erre meg leragad az apróságokon.^^
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #474 Dátum: 11 máj 30, 07:41:45 »

Úúú, Edo-Natsu nagyon vadított. Így, animén keresztül jobban adta a vagánysága. Nevet
Jól megcsinálták, hogy Edo-Lucy-ként egy kicsit más hangszínnel beszélt a szinkronszínész.
A két Gazille kész volt. Előbb azt hittem, hogy a földvilági ki lesz akadva a light-osabb verzióján, de egész jól kijöttek. Mindkettőben pont az nincs meg, amivel kérkedtek. Nevet
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Hestiana
Gennin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Fairy Tail & Fantasy Fan - Selymes Durbincs

« Válasz #475 Dátum: 11 máj 30, 07:56:57 »

Földvilági Gazille, mint udvarias és kulturált?  Nevet Nevet Ezen kész voltam. Ügyesek az anime készítők, le a kalappal, nagyon jó jelenet volt a Gazille & EdoGazille.
Az a fej, amit Natsu vágott, amikor Lucy elkezdte magát fényezni, felejthetetlen;  Nyelvesít a Triplucy-s poén is ült.
Edo Natsuval kapcsolatban egyenlőre olyan vegyes érzelmeim vannak: a HMCS (Helyi Menő CSávó) attitűd után - ami egyébként Natsura vall, hiszen nem egy szerény lélek és nagyon is jól áll neki(k) - a sírva fakadás így az animében furcsa volt nekem, nagy a kontraszt.
Naplózva

Orph D.eus
Naruto-Kun Csoport
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #476 Dátum: 11 máj 30, 16:49:05 »

Úgy emlékszem mangában kitért rá Edo-Natsu, hogy már sokan megjegyezték, hogy mikor a volánnál ül, és mikor azon kívül, teljesen más a személyisége. Volán mögött HMCS, azon kívül Edo-Lucy bokszzsákja és betoji papucsállatkája. Animéből ezt kihagyták. Vagy lehet, hogy még a következő részre tartogatják?
Ám ja, az is ütött, mikor halál komolyan kiráncigálja másik énjét a kocsiból, és végül csak annyit kérdez tőle, hogy mégis hogy csinálja, hogy bírja az utazást ikszdé
Naplózva

Ritli: "Hiei akkora gyökér, hogy már botanikus kell hozzá."
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #477 Dátum: 11 jún 04, 12:58:51 »

82.:

Most, hogy nem rohannak annyira és inkább apró kis poénos fillerekkel töltik ki a részeket, egész jó kis műsort kapunk. Oké, az a rész nem szólt túl sok mindenről, de az új(?) kis betétzenék pöpecek lettek. ^^
Viszont a jövő heti rész gyilkos lesz. ikszdé
Naplózva

Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #478 Dátum: 11 jún 04, 21:09:38 »

Tudtam Charle egy kém !! És én még adtam neki egy esélyt miután kiderült, hogy edolasi. Pojén Jól áll Natsunak amikor ilyen dühös. A király meg egy szemét, remélem találkozni fog Natsu öklével. Gazille meg egy Jedi ?! Mert az ott egy fénykard volt a kezében. Az igazi fanoknak csak fényszablya. Nevet Ha vele van az erő, akkor felemeli vele a Lachrimát és elviszi és akkor már Natsuékat is kimenti és ha jönnek az őrök akkor "Nem ezeket a mágusokat keresitek." Kúl
Most már nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit jelent Exceednek lenni. Nyilván elég magas rang ha még egy kapitány is térdre borul előttük, akkor csak egy szó és Natsuék szabadok.
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
samdav
Moderátor - DB részleg

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #479 Dátum: 11 jún 04, 22:10:44 »

Na ez a rész király volt, nekem eddig tetszik, amit látok az animében, nem hajtanak túl gyorsan, ez jó, mert legalább tovább fog tartani ez az arc. Amúgy meg ez a 3 Lucy...hmmm... jó volt Nevet Nevet Pojén
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
Oldalak: 1 ... 30 31 [32] 33 34 ... 228
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins