Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #285 Dátum: 11 jan 25, 18:28:50 » |
|
Hát nem sokk haszna volt, hogy oda ment az biztos .Pedig, hogy menőzött Erza elött, hogy majd ő elintézi De mit képzel magáról Midnight, hogy csak úgy lenyúlja a sárkányölők be állását ?! Amikor a fejük sötétben van csak a kerek szemük világít.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #286 Dátum: 11 jan 25, 18:38:36 » |
|
Nem menőzött, egyszerűen ilyen. Tudta, hogy alíg van ereje, még arra is, hogy egyáltalán állva maradjon, de attól függetlenül megpróbálta a lehetetlent. Amúgy én is ettől féltem, hogy animében megcsináják a "harcot". De legalább azt jól érzékeltették, hogy Gérard közel se volt a toppon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #287 Dátum: 11 jan 25, 18:43:14 » |
|
Már nagyon régóta vártam , hogy megcsinálják ezt a részt, a GerardxErza és a Robe of Yuen miatt. Az utolsó pár perc volt a legjobb. Natsuék ökörködése különösebben nem érdekelt, de amikor Gerard olyan kawaii szemekkel nézett Erzára.. na az mindent vitt. Valamint mikor Erza magára öltötte a Robe of Yuen-t.*.*
|
|
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
dongatto
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #288 Dátum: 11 jan 25, 18:45:04 » |
|
Én nagyon bírom Midnight-ot remélem lenyom még pár embert
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #289 Dátum: 11 jan 25, 20:28:17 » |
|
Pár embert még kit ? Lenyomta Gerardot, Richardot, és a két selyem fiút Már ideje lenne, hogy leállítsa magát Egyébként mi van Hibikivel és Ichijával ? Ichija még mindig ugyan ott lóg ahol 4 részel ez előtt ? Na őt még kiütheti Midnight valami poénos módon.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
Orph D.eus
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #290 Dátum: 11 jan 31, 18:30:35 » |
|
Midnight, meg a 2 gyenge pontja Ami aztán 3 lett, végül 4 Nem világít a bot, amikor beszél Pedig olyan jól nézett ki az előző részben. Viszont az "arca" több mimikája is Brookra emlékeztetett, lehet csak azért mert mindketten csont? Ám mikor a végén meghallottam a Yohohoho röhögést, nem tudtam nem arra gondolni, hogy koppintás, vagy ugyanaz a a csapat csinálta, mint akik a OP animét.
|
|
|
Naplózva
|
Ritli: "Hiei akkora gyökér, hogy már botanikus kell hozzá."
|
|
|
Csabi28
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
Badass level is over 9Raditz
|
|
« Válasz #291 Dátum: 11 feb 01, 14:49:00 » |
|
xD most veszem észre a 4.részben 20:43nál , az a jósoló mágus azt mondja Graynek:- a csillagok szerint gondod lessz a vízzel és a nőkkel. Juviára utal xD
A legujabb rész is nagyon tetszett. Erza legyözte Midnight-ot.És valahogy éreztem hogy Zero nem fog megtűrni 1 hízelgő botot xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 01, 15:52:42 írta Csabi28 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #292 Dátum: 11 feb 01, 22:20:45 » |
|
Az a "korhadt fadarab" kicsit túlzásba vitte az animében. ^^" A mangában nem spilázta így magát, ott inkább meg se szólalt Zero társaságában, nem hogy ez...
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Csabi28
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #293 Dátum: 11 feb 02, 16:11:44 » |
|
Jah , van sok eltérés az anime és manga közti cselekvésekböl. Nekem a kórhadt fadarab nagyon bejött xD. Amikor kiütötték Braint , hogy örült meg villogot , hogy végre nincs , erre amikor visszatért Zero-ként egyböl ment nyalni xD. A sok eltéréshez meg 1 példa: amikor Midnight kinozza Erzát meg Gerard-ot. A mangaban kicsit durvább: http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/155/16Mondjuk megértem , mert az animében nincs vér... De ez a szép rajzolás kárpotol
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #294 Dátum: 11 feb 02, 17:35:32 » |
|
Mintha más korosztálynak szólna a manga meg az anime. Nem csak cselekmények elferdítése miatt hanem a vér hiánya miatt. Ebbe a részben is Erza levágja Midnight azzal a szép nagy alabárddal és mi van Midnightal mindenhol sebesült de vágás sehol. Erza minden harcával erősebbnek tűnik. Milyen gyors volt és milyen messzire repült Midnight pedig nyitott tenyérel kapott Az a korhadt fadarab engem idegesített, hogy be nem állt a szája meg, hogy nyalizott 1000-rel. Ha csöndben maradt volna akkor Zero nem nyírta volna ki(talán ).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csabi28
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #295 Dátum: 11 feb 02, 20:46:12 » |
|
Ááá nem hiszem Tilon , akkor is megölte volna, hiszen van "fizikai teste" xD. Szerintem ha kiirtana mindenkit a Fairy Tail bolygóján , kimenne az univerzumba 1 átalakitott Nirvána repülögéppel xD. Nagyon 1 elmebeteg ez a Zero teljes mértékben kimeriti a gonoszság fogalmát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #296 Dátum: 11 feb 07, 21:57:52 » |
|
Jaj de jó volt ez a rész is. (Mint mindegyik) Már úgyis hiányoltam Hibikit és Leont jó, hogy befutottak. Úgy néz ki, Midnight nem végzet valami jó munkát a spanyol szappanopera hőssel és a kis sráccal. Nagyon jól megvolt csinálva Natsuék ébredése, ahogy mindenki kétségbe van esve, hogy nincs meg a 6 ember erre Natsu hallunk...titeket... EPIC Gerard most se volt nekem szimpi, ahogy kimondja Natsu nevét gyűlölettel a szemében . És neki meg. Jó gondolom azért támadja tűzzel, hogy feltöltse de akkor is. De Natsu majd jól beolvas neki 2 pofon között Egyébként klassz ez az Xd. Erzának már nem jutott szabad név ezért neki mindenkire gondolnia kellet volna de ő csak Natsura gondolt. Zeronak azért abban a helyzetben igaza volt, amikor azt mondta, hogy nem fog össze jönni egyszerre aktiválni mert ő védi az egyiket. Mekkora lett volna ha Zero meglátja a felé ugráló Ichiját Én hangosan felnevettem amikor megláttam ő kb meghalna röhögő görcsben Szerk: Ja meg Wenndy...: Én amikor a bemutatkozásnál azt mondta , hogy sokk támogató mágiát ismer azt hittem ebbe beleért valami támadó mágiát amivel fedezi a többieket Támadó mágia ??! Ugyan minek egy erős sötét céh ellen
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 07, 22:06:22 írta Tilon »
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #297 Dátum: 11 feb 07, 23:16:49 » |
|
Ennek a résznek egész jó rajzolása volt. Ichiya-n megint borultam. Az a kisember nagyon tud...ja oltani saját magát. Főleg Aizen (Bleach) hangjával. A végén Gérard nagyon vad fejet vágott, de ez mangában is tetszett. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Csabi28
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #298 Dátum: 11 feb 09, 07:12:56 » |
|
Ez fasza rész volt.Ichiyan szakattam , hogy Erza: 6 lachrima , Gerard: 1idöben Ichiya:férfi xD. A Christinát is szépen visszahozták pár perc erejéig szép csapatmunka volt. Natsu meg direkt odament ahol Zero is várta.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #299 Dátum: 11 feb 14, 21:01:08 » |
|
Az a rész is jó volt. (Mintha már írtam volna ilyet) Bár egy kicsit több harcra számítottam. Zero csak simán végignézi, ahogy Gerald föl tápolja Natsut. Nagyon magabiztos a semmire. Persze nyilvánvaló, hogy Gerald csak Natsu erejére emlékszik és nem arra, hogy miért használta elenne. . Geminin viszont meglepődtem, hogy Lucy után ment. Pedig azt vártam, hogy majd megjelenik Loki a maga és a szerelem erejével és megmenti a napot. Végre Zero is mutatott pár új varázslatot és nem csak ugyan azzal az egyel harcolt. De milyen név már, hogy Romlottság lángja erről nekem a romlott kaja és Itachi Amaterasuja jut eszembe. Natsu végső technikája amivel legyőzte Luxust ha ezt is bele vesszük akkor 100%-os a mágia nyerési átlagja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|