24 nov 27, 13:33:34 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 228
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Fairy Tail anime (Tilos a spoiler!)  (Megtekintve 749651 alkalommal)
0 Felhasználó és 24 vendég van a témában
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #285 Dátum: 11 jan 25, 18:28:50 »

Hát nem sokk haszna volt, hogy oda ment az biztos Nevet.Pedig, hogy menőzött  Erza elött, hogy majd ő elintézi Kúl De mit képzel magáról Midnight, hogy csak úgy lenyúlja a sárkányölők be állását ?! ikszdé Amikor a fejük sötétben van csak a kerek szemük világít.
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #286 Dátum: 11 jan 25, 18:38:36 »

Nem menőzött, egyszerűen ilyen. Nevet
Tudta, hogy alíg van ereje, még arra is, hogy egyáltalán állva maradjon, de attól függetlenül megpróbálta a lehetetlent.

Amúgy én is ettől féltem, hogy animében megcsináják a "harcot".
De legalább azt jól érzékeltették, hogy Gérard közel se volt a toppon.
Naplózva

Lille17
ANBU Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #287 Dátum: 11 jan 25, 18:43:14 »

Már nagyon régóta vártam , hogy megcsinálják ezt a részt, a GerardxErza és a Robe of Yuen miatt.
Az utolsó pár perc volt a legjobb. Natsuék ökörködése különösebben nem érdekelt, de amikor Gerard olyan kawaii szemekkel nézett Erzára.. na az mindent vitt.Mosolyog Valamint mikor Erza magára öltötte a Robe of Yuen-t.*.*
Naplózva

A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)

~Tündérkeresztanyám: Nikkie~
 ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~
 ~Testvéreim: A-chan, Loah
 ~Mesterem: Ritli-sama~
 ~Tanítványom: hanii ~
dongatto
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #288 Dátum: 11 jan 25, 18:45:04 »

Én nagyon bírom Midnight-ot remélem lenyom még pár embert Mosolyog
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #289 Dátum: 11 jan 25, 20:28:17 »

Pár embert még kit ? ikszdé Lenyomta Gerardot, Richardot, és a két selyem fiút  Nevet Már ideje lenne, hogy leállítsa magát  Pojén Egyébként mi van Hibikivel és Ichijával ? Ichija még mindig ugyan ott lóg ahol 4 részel ez előtt ? Nevet  Na őt még kiütheti Midnight valami poénos módon. Nevet
Naplózva

Orph D.eus
Naruto-Kun Csoport
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #290 Dátum: 11 jan 31, 18:30:35 »

Midnight, meg a 2 gyenge pontja ikszdé Ami aztán 3 lett, végül 4 Kiröhög
Nem világít a bot, amikor beszél Szomorú Pedig olyan jól nézett ki az előző részben. Viszont az "arca" több mimikája is Brookra emlékeztetett, lehet csak azért mert mindketten csont? Nevet
Ám mikor a végén meghallottam a Yohohoho röhögést, nem tudtam nem arra gondolni, hogy koppintás, vagy ugyanaz a a csapat csinálta, mint akik a OP animét.
Naplózva

Ritli: "Hiei akkora gyökér, hogy már botanikus kell hozzá."
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #291 Dátum: 11 feb 01, 14:49:00 »

xD most veszem észre a 4.részben 20:43nál , az a jósoló mágus azt mondja Graynek:- a csillagok szerint gondod lessz a vízzel és a nőkkel.
Juviára utal xD

A legujabb rész is nagyon tetszett. Erza legyözte Midnight-ot.És valahogy éreztem hogy Zero nem fog megtűrni 1 hízelgő botot xD
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 01, 15:52:42 írta Csabi28 » Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #292 Dátum: 11 feb 01, 22:20:45 »

Az a "korhadt fadarab" kicsit túlzásba vitte az animében. ^^" A mangában nem spilázta így magát, ott inkább meg se szólalt Zero társaságában, nem hogy ez... Nevet
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #293 Dátum: 11 feb 02, 16:11:44 »

Jah , van sok eltérés az anime és manga közti cselekvésekböl. Nekem a kórhadt fadarab nagyon bejött xD. Amikor kiütötték Braint , hogy örült meg villogot , hogy végre nincs , erre amikor visszatért Zero-ként egyböl ment nyalni xD.
A sok eltéréshez meg 1 példa: amikor Midnight kinozza Erzát meg Gerard-ot. A mangaban kicsit durvább: http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/155/16
Mondjuk megértem , mert az animében nincs vér... De ez a szép rajzolás kárpotol  smirksweat
Naplózva

Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #294 Dátum: 11 feb 02, 17:35:32 »

Mintha más korosztálynak szólna a manga meg az anime. Nem csak cselekmények elferdítése miatt hanem a vér hiánya miatt. Ebbe a részben is Erza levágja Midnight azzal a szép nagy alabárddal és mi van Midnightal mindenhol sebesült de vágás sehol. Nevet
Erza minden harcával erősebbnek tűnik. Milyen gyors volt és milyen messzire repült Midnight pedig nyitott tenyérel kapott ikszdé
Az a korhadt fadarab engem idegesített, hogy be nem állt a szája meg, hogy nyalizott 1000-rel. Ha csöndben maradt volna akkor Zero nem nyírta volna ki(talán  Ördögi).
Naplózva

Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #295 Dátum: 11 feb 02, 20:46:12 »

Ááá nem hiszem Tilon , akkor is megölte volna, hiszen van "fizikai teste" xD. Szerintem ha kiirtana mindenkit a Fairy Tail bolygóján , kimenne az univerzumba 1 átalakitott Nirvána repülögéppel xD. Nagyon 1 elmebeteg ez a Zero teljes mértékben kimeriti a gonoszság fogalmát.
Naplózva

Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #296 Dátum: 11 feb 07, 21:57:52 »

Jaj de jó volt ez a rész is. (Mint mindegyik) Nevet Már úgyis hiányoltam Hibikit és Leont jó, hogy befutottak. Úgy néz ki, Midnight nem végzet valami jó munkát a spanyol szappanopera hőssel és a kis sráccal. Pojén Nagyon jól megvolt csinálva Natsuék ébredése, ahogy mindenki kétségbe van esve, hogy nincs meg a 6 ember erre Natsu hallunk...titeket... EPIC Nevet
Gerard most se volt nekem szimpi, ahogy kimondja Natsu nevét gyűlölettel a szemében Neeem. És neki meg. Jó gondolom azért támadja tűzzel, hogy feltöltse de akkor is. De Natsu majd jól beolvas neki 2 pofon között ikszdé Egyébként klassz ez az Xd. Erzának már nem jutott szabad név ezért neki mindenkire gondolnia kellet volna de ő csak Natsura gondolt.  Pirul
Zeronak azért abban a helyzetben igaza volt, amikor azt mondta, hogy nem fog össze jönni egyszerre aktiválni mert ő védi az egyiket. Kúl Mekkora lett volna ha Zero meglátja a felé ugráló Ichiját  Nevet Én hangosan felnevettem amikor megláttam ő kb meghalna röhögő görcsben ikszdé

Szerk: Ja meg Wenndy...: Én amikor a bemutatkozásnál azt mondta , hogy sokk támogató mágiát ismer azt hittem ebbe beleért valami támadó mágiát amivel fedezi a többieket smirksweat Támadó mágia ??! Ugyan minek egy erős sötét céh ellen ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 07, 22:06:22 írta Tilon » Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #297 Dátum: 11 feb 07, 23:16:49 »

Ennek a résznek egész jó rajzolása volt.
Ichiya-n megint borultam. Az a kisember nagyon tud...ja oltani saját magát. Nevet Főleg Aizen (Bleach) hangjával. ikszdé
A végén Gérard nagyon vad fejet vágott, de ez mangában is tetszett. ^^
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #298 Dátum: 11 feb 09, 07:12:56 »

Ez fasza rész volt.Ichiyan szakattam , hogy Erza: 6 lachrima , Gerard: 1idöben Ichiya:férfi xD.
A Christinát is szépen visszahozták pár perc erejéig szép csapatmunka volt. Natsu meg direkt odament ahol Zero is várta.Nevet
Naplózva

Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #299 Dátum: 11 feb 14, 21:01:08 »

Az a rész is jó volt. (Mintha már írtam volna ilyet) Nevet Bár egy kicsit több harcra számítottam. Zero csak simán végignézi, ahogy Gerald föl tápolja Natsut. Nagyon magabiztos a semmire. ikszdé Persze nyilvánvaló, hogy Gerald csak Natsu erejére emlékszik és nem arra, hogy miért használta elenne. smirksweat. Geminin viszont meglepődtem, hogy Lucy után ment. Pedig azt vártam, hogy majd megjelenik Loki a maga és a szerelem erejével és megmenti a napot. Pirul Végre Zero is mutatott pár új varázslatot és nem csak ugyan azzal az egyel harcolt. De milyen név már, hogy Romlottság lángja erről nekem a romlott kaja és Itachi Amaterasuja jut eszembe. ikszdé Natsu végső technikája amivel legyőzte Luxust ha ezt is bele vesszük akkor 100%-os a mágia nyerési átlagja. Nevet
Naplózva

Oldalak: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 228
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins