25 jún 18, 17:29:30 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 228
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Fairy Tail anime (Tilos a spoiler!)  (Megtekintve 846749 alkalommal)
0 Felhasználó és 9 vendég van a témában
DragonSlayer
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #270 Dátum: 11 jan 13, 18:16:28 »

Na a héten sikerült végignéznem az összes részt és azt kell mondjam, hogy ez egy nagyon jó anime.
Engem teljesen megfogott az egész: a rajzolás, a zenék, a harcok. Nevet

Néha amúgy viszont nem szeretem magamat mivel most is ezt a 60 részt 6 nap alatt néztem végig és így már csak hetente tudom leszedni.  Nevet

by:
       DS
Naplózva
Fujii
Akadémiai tanár
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Emerarudo no me hiryuu tenma

« Válasz #271 Dátum: 11 jan 15, 18:40:48 »

Hát nem volt olyan rossz a rész.
Ami nem tetszett az az, h cobra mérge piros... egy méreg legyen lila...sztem
Az ordítás pedig egyáltalán nem volt hangos. Amikor mutatták a sárkányt és újra változott a hang jó volt, csak hangosabbra kellet volna, és, h az elejétől az a hang legyen. Kár h elrontották.
Várom a kövi részt!
Naplózva

[/center]
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #272 Dátum: 11 jan 17, 22:14:50 »

Az a rész is király volt Nevet Áhh, hogy megutáltam most Braint, hogy tehette ezt Cobrával Neeem Őt birtam közülük a legjobban , de legalább még él bow(mert ugye él? smirksweat) Az előzetes alapján Midnight leveri Erzát és Geraldot Technikai KO Pedig azt hittem ha nem hat rá mágia akkor majd Erza levágja... "Az a személy" gondolom a fehér hajú pasas az openingből. Engem kicsit Erigora emlékeztet de ha jól  láttam olyan mágiát használ mint Brain és Midnight. Wenndy remélem nem véglegesen gyógyította ki Natsut a járműiszonyából akkor már nem lenne Natsu olyan Natsus Nevet
Krumpli fej meg adta az ívet rendesen Nyelvesít Midnight meg csak teszi a fejét, hogy ilyen könnyen leverik ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 17, 22:34:56 írta Tilon » Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Orph D.eus
Naruto-Kun Csoport
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #273 Dátum: 11 jan 17, 22:40:02 »

Ha válaszolnék a kérdéseidre, az egész szövegem háttérszínű lenne, mert csupa spoiler. De ne aggódj, 5 részen belül minden kérdésedre választ kapsz Nevet

Ám ebben a részben volt pár új grafikai húzás, ami nekem nagyon tetszett. Lehet lecserélték a rajzolócsapatot? Pl. Gray arca, mikor Jura "bekeményít", vagy mikor visszaveri Brain első támadását. Majd kiesik Gray meg Lucy szeme Nevet
Naplózva

Ritli: "Hiei akkora gyökér, hogy már botanikus kell hozzá."
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #274 Dátum: 11 jan 18, 16:58:04 »

Uhh, ez jó rész volt ( mint mindeggyik Nevet). Eggyetértek Tilonnal, Brain jó nagy szemét volt , hogy kiütötte Cobrát. Meg sajnálom Hoteye-t is, tetszett, hogy úgy elbánt Mindnight-al errefel hatástalanak rá a varázslatok... De gondoltam , hogy nem Hoteye fogja legyőzni , hanem max Erza, mert az Opening mutatta. Jura mágiája meg durva volt Nevet
Naplózva

Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #275 Dátum: 11 jan 21, 09:53:39 »

Nah 5 nap kellett hogy végignézzem Nevet Nagyon jó volt, csak bírjam távoltartani magam a mangától Nevet
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #276 Dátum: 11 jan 21, 14:18:49 »

Én okosan csinálom. Megnézem a részt, utána meg elolvasom azt a két fejezettet amelyek benne voltak Nevet Így láthatom, hogy miket cenzúráztak Mosolyog Pl Kobra kicsit csúnyában sérült. Szomorú De még él Nevet
Naplózva

dongatto
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #277 Dátum: 11 jan 21, 18:53:50 »

Ez a Midnight a legkeményebb!! Amikor láttam hogy Hoteye lenyomja mondom ezt nem hiszem el ennyi lenne, de utána durván elintézte mondom zsííír ezt vártam tőle. Brain meg egy patkány volt amiért elárulta Kobrát, de Jura letolta a száját.
Naplózva
Orph D.eus
Naruto-Kun Csoport
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #278 Dátum: 11 jan 24, 20:58:21 »

Tökre ötletesnek találom, hogy a "korhadt fadarab" szeme és a szájában a gömb, csak akkor világít zölden, ha beszél Nevet
Ám mekkora pszichopaták vannak már ebben az animében, hogy Erza minden ellensége arra gerjed, ha minél fájdalmasabb arcot vág Leüt Szegény Erzát soha semmi jó nem érheti?
Naplózva

Ritli: "Hiei akkora gyökér, hogy már botanikus kell hozzá."
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #279 Dátum: 11 jan 24, 21:04:56 »

Ebben van valami... ^^"
Midnight a rész vége felé akkora szájjal röhögött, hogy azt hittem, kiesik a saját csapda száján. ikszdé Az kicsit el lett túlozva.
Plusz Midnight őrülete valahogy az animében nem adta... a mangában sokkal dilisebbnek tűnt. ^^
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
HayateLen
Chuunin
*

« Válasz #280 Dátum: 11 jan 24, 21:54:17 »

Klodoa-nak , a 7. Oracion Seis tagnak valami eszméletlen durva hangja lett (jó értelemben) el nem tudtam volna képzelni ilyet a manga olvasása közben  bow
Naplózva

Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #281 Dátum: 11 jan 24, 22:01:30 »

Hát Gerardtól többet vártam. Ha már a saját anime szerinti erősségi sorrendemben a második helyet foglalja el(Mistgun keveset tudok) Nem kellet volna ön megsemmisíteni  Nevet. De most Erza majd elkeni Midnight száját Kúl Bár az előzetesben bekap egy csúnya ütést smirksweat
Natsu elvolt azzal a bottal, hogy elkezdte a földhöz csapkodni ikszdé Braint meg már jobban utálom mint egy hete. Jól mondta az a bot, ő az Oracion Seis szégyene. Pontosan
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 24, 22:02:54 írta Tilon » Naplózva

angels
Újonc
*

« Válasz #282 Dátum: 11 jan 24, 23:19:28 »

Mikor Natsu csapkodni a botot (7. Oracion Seis tag) a földhöz csapkodni majd megszakadtam Nevet
Párszor azt vissza is néztem Nevet
Gerard túlzottan könnyen padlóra került így oda a felállított hú de erős képem Szomorú
Naplózva
CrazyCat
Elit Jounin
*

« Válasz #283 Dátum: 11 jan 24, 23:40:38 »

Hora-hora-hora-hora-HORAAA! Kedvenc rész animéből, azt hiszem abból valamikor gyártok egy 10 perces challenget xD Talán még vele túlélem ezeket a részeket. Bár szegény nem szerepel sokat  Neeem
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #284 Dátum: 11 jan 25, 07:59:30 »

Hát igen... Ez a Gérard vs. Midnight nem kellett volna az animébe. Mangában csak annyi volt, hogy Gérard visszatartja Erzát, aztán jelenetváltás Natsuékra, aztán mikor visszavált e jelenet, Gérard már fekszik. És kaptunk egy magyarázatot (ami persze az animénben is benne van), hogy az Önmegsemmisítő varázslat, amit a saját testére helyezett, eléggé rottyra vágta. A végeredmény persze ugyanaz, egy kifektetett Gérard, de mégsem volt olyan égő rá nézve. A mangában legalább nem voltak ilyen szánalmas támadások... ^^"
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Oldalak: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 228
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins