Fujii
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Emerarudo no me hiryuu tenma
|
|
« Válasz #240 Dátum: 10 dec 08, 12:41:23 » |
|
Egyet értek! Nagyon jó hangja van és tök jól néz ki az animében. Végre jönnek az izgibb részek, mert eddig elég unalmas volt.
|
|
|
Naplózva
|
[/center]
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #241 Dátum: 10 dec 08, 13:28:07 » |
|
Én meg azt várom, amikor majd a földön kúszik - mászik, oda való. A következő rész szerintem már izgalmasabb lesz, ha jól megcsinálják a harcot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fullmoon
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Ethernal Light
|
|
« Válasz #242 Dátum: 10 dec 13, 18:05:46 » |
|
Na ez a rész nagyon tetszett, asszem megvolt a várva-várt pozitív csalódás Lucyban.
|
|
|
Naplózva
|
A csapatom teszi a szívemet erőssé, azokért harcolok, akikkel törődöm. Nem érdekel mi történik a testemmel. Azok, akik nem törődnek a barátaikkal, rosszabbak a szemétnél
|
|
|
HayateLen
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #243 Dátum: 10 dec 14, 01:53:15 » |
|
jó rész volt! hát igen, Lucy kezd egyre nagyobb hatással lenni a környezetére
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #244 Dátum: 10 dec 14, 16:52:17 » |
|
Egész pofás kis rész volt és nem is kapkodják el valamint a rajzolás sem volt éppen rossz. A felirattal kapcsolatban megfogalmazódott bennem egy kérdés amely talán kritika is egyben. Ha az Uranometria-ról kiírtátok, hogy mi az, akkor a Tetrabiblos-ról miért nem? Még valami szegény Caelum személyében köszönthetjük az első Transformers-t a Fairy Tail-ben.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #245 Dátum: 10 dec 14, 17:21:55 » |
|
A Caelum a Véső csillagkép neve. ^^ Sz'al a Transformersben is másoltak. ^^
Beleírtam volna a Tetrabiblost is, csak annak egy "kicsit" hosszabb a leírása, mint az Uranometriának. És SRT-ben az már nagyon csúnya lett volna. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #246 Dátum: 10 dec 20, 19:42:32 » |
|
59. fejezet: A végén még újra tetszeni fog a manga. Ennek a résznem a végét sikerült jól elcsípniük.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Den
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #247 Dátum: 10 dec 20, 23:52:44 » |
|
A vége tényleg nagyon ott volt, habár az a zene amit a pecsét beindulásakor benyomtak, eleinte elég furcsán hatott, legalábbis nekem. Kicsit ilyen komikus zene jellege volt, habár később már kompenzálódott a dolog. Cobra grimaszai pedig nagyon ott vannak az animében, az az őrült ábrázata, amikor az egyik szeme kikerekedik, a másik élesen marad, nagyon flash.=D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #248 Dátum: 10 dec 21, 23:09:34 » |
|
Én csak az http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/146/17 ezen az oldalon, a jobb alsó sarokban lévő bamba fejet hiányoltam, a kígyó előadásában.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #249 Dátum: 10 dec 23, 10:02:51 » |
|
Egyébként Racer a mangában meghalt ugye?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
HayateLen
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #250 Dátum: 10 dec 23, 12:05:49 » |
|
igen, de jobb így hogy túlélte!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Den
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #251 Dátum: 10 dec 23, 13:50:16 » |
|
Hát hivatalosan még ígyse élte túl, ugyanis a manga az eredeti kiadás, az anime csak feldolgozás. Habár a mangában ez nem volt külön kitárgyalva, ha jól rémlik, de sejhető volt, hogy Racer bizony belehalt a robbanásba.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #252 Dátum: 10 dec 23, 15:17:32 » |
|
Válaszomat lásd ITT, mert ebben a témában spoiler lenne. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #253 Dátum: 10 dec 28, 12:47:06 » |
|
Ez a rész is marha jó volt.. Valamint amikor Erza 11:50 körül Gerard felé fordul, és alatta a zene.. majd utána felsegíti, és egymás szemébe néznek.. az egy nagyon szép jelenet volt.
|
|
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #254 Dátum: 10 dec 28, 16:36:14 » |
|
Viszont Hoteye langyi megmozdulásán néztem egy sort... o.O
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|