BrownOsment
ANBU újonc
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
|
 |
« Válasz #2055 Dátum: 13 márc 31, 14:05:49 » |
|
175. rész
Nekem ez eszméletlenül tetszett. Azt sem tudom, hol kezdjem. xD Elismerem, Natsu győzelme tényleg sántít, de engem egyáltalán nem érdekel. Már alig vártam, hogy végre veszítsenek Stingék, szóval igazi epic jelenet volt. A részt nagyon jó fillerekkel is kiegészítették. Gondolok itt az Elfman-Evergreen vagy Gazillés poénokra, vagy a jellegzetes FT-s kézmutatásra. ^^ Igazán hangulatossá és kellően érzelmessé tetté a részt.
Aztán elég hamar eljött az ending. Örültem is neki, mert tudtam, hogy így lesz a végén bőven hely az emlegetett cliffhangernek. A rész elején tippeltem is egyet, hogy na biztos az lesz, hogy nem derül ki, ki van a köpeny alatt. xD Tényleg nagyon kíváncsi vagyok rá, ha már Gérard így meglepődött... Viszont nem csak ez volt érdekes a rész második felében. A sárkánytemető egyszerűen lesokkolt. Nagyon ijesztő látvány volt. Aztán jött Levi... Már múltkor is említettem, hogy már érdekelne ez a naplósdi, de erre nem számítottam. Az a jelenet nagyon ijesztő volt. Mi fog itt történni...? Én nem bírok várni!
Csabi, bevallom, én lehet, hogy neki is kezdek a mangának. Bár hozzád hasonlóan én is elterveztem, hogy beosztom magamnak, de félek, nem fog menni. xD De majd meglátjuk, nem akarok rögtön nekiesni az egésznek. Aztán ki tudja?! xD
Akkor most búcsút intek a Fairy Tail animének. Nagyon jó volt hetente nézni, részről részre. Tényleg hiányozni fog. Szomorú volt bejelölni az utolsó részt, amivel már át is került a "látott" animéim közé. Remélem, minél hamarabb újra láthatjuk. Én megadtam neki a 10 pontot. Tudom, vannak hibái, de az én értékelésemben ezek nagyon eltörpülnek. Szívből mondom, nagyon megszerettem. ^^
Bastian: Magi jó kis anime, én már a végefele tartok. Tény, hogy a grafikája szép, de ennek ellenére itt is észrevettem közben érdekes rajzolásokat a karaktereknél. De ez elenyésző. Mindenesetre nyilván több időt fektethettek bele, hiszen mint mondták, 25 részes. Bár azt hiszem most érkezett a bejelentés, hogy ősszel folytatják második évaddal. Szóval nyugodtan kezdj bele. ^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 31, 14:07:58 írta BrownOsment »
|
Naplózva
|
|
|
|
rosarioxxx
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2056 Dátum: 13 márc 31, 20:22:15 » |
|
Sziasztok! Csupán annyit szeretnék megkérdezni, hogy a Fairy Tail Best-et is fordítani fogjátaok??
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
olcha94
Chuunin
Nem elérhető
.
|
 |
« Válasz #2057 Dátum: 13 márc 31, 20:49:09 » |
|
Hát köszi a válaszokat. Őszintén megmondom, egy kicsit agresszívebb és kevésbé gyerekes FT nekem is jobban tetszene, meg az ilyen hülyeségeket ki lehetne vágni, mint az, amikor az egész céh táncolt. Értem én, hogy filler, de mi a zacsimnak ilyen?  Főleg, hogy a karakterek mindig full tudatlannak voltak az animében beállítva (pl.: nem tudják, hogy mi az a társastánc, de Erza tudta és természetesen ő abban is bajnok volt). Szóval ezt az egészet lehetne hanyagolni és csak a fő storyra koncentrálni.  Bár a Zentopia arc-ot bele lehetne tenni, mert végülis az egész érdekes volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hentess95
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2058 Dátum: 13 márc 31, 22:29:08 » |
|
Ha jól megnézitek a Wikin akkor láthatjátok hogy seasonokre van bontva és ennek a seasonnek vége van azért nem írnak ide több részt majd megint lesz 1-2 kép és szöveg alattuk és a többi epizód az adott seasonbe Azért is van az anime végén az hogy fojtatás lesz mert minden néző beparázott hogy vége van és hogy elkerüljék a sok kérdést. Nekem nagyon tetszett ez a rész bár elégé sablonosra sikeredett ez a csata többet vártam volna ettől a harcról de ha ez van akkor ezt kell szeretni. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dante911
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2059 Dátum: 13 márc 31, 22:31:41 » |
|
a fairy tail best-et is fordítani fogjátok?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
chibifox
Újonc
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #2060 Dátum: 13 márc 31, 22:50:09 » |
|
Köszönet a Naruto-kun csapatának az összes részért és fordításért.  Egyébként nekem tetszett a rész, egyértelműen kiderül belőle, h lesz folytatás, de a gyengébbek kedvéért kirakták még, h lesz folytatás Különösen tetszett ahogy megrajzolták a tűz Főnixet (Natsu végső csapásánál). A harcot is elég jól elhúzták itt animében, mangában kevesebbet játszadoztak  És a filler részekről meg annyit, h sokkal jobb, h így csinálják meg, nem fullad unalomba mint a OP, és beleviszik a Fairy Tail élet érzést, amit én nagyon szeretek. Hiába beszippantott ez az anime. Remélem nem is olyan sokára újra véleményezhetjük az anime részeket. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Axel92
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
The real fun is about to start!
|
 |
« Válasz #2061 Dátum: 13 ápr 01, 10:29:42 » |
|
Ma valaki azt a kommentet írta az NK-ra, hogy állítólag már szeptemberben folytatják az animét, ő is olvasta valahol, bár lehet, hogy kamu  Csabi28:Nem hiszem h poénnak szánta, elég komolyan hangzott 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 01, 11:13:54 írta Axel92 »
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (nagyobb volt, mint 400 kbyte), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Csabi28
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett Szikla Falu
Badass level is over 9Raditz
|
 |
« Válasz #2062 Dátum: 13 ápr 01, 11:12:44 » |
|
Nem feltétlen, mert akkor már elég nagy előnye lenne a mangának, de így április elsején én semmit nem hiszek el xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
RoronoaZoro
ANBU újonc
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #2063 Dátum: 13 ápr 01, 11:16:16 » |
|
175.rész, azaz a Finálé:Natsu harca az ikersárkányokkal tényleg hangulatosra sikeredett, de kicsit túl Bleach-esre is. Gondolok itt az Ichigo vs Grimmjow leszámolásra Hueco Mundo-ban. A helyettes shinigami gondol egyet, hogy én erősebb vagyok, és leveri a nagyon op Arankát. Bizony, én az vártam, hogy legalább ő is fellép a dragon force szintre. Az a bevágás, amikor a Charliot-on Sting mondta, hogy: ezt most átadom nektek, azaz 1-2 pont nem számít. Ha-ha az abszolút odabaszott.Most mindenki a Fairy Tailt látja már riválisnak, tök jó  A legtöbb jövendőbeli párok harca érthető, kivéve a Sabertooth-ból Ren/Hibiki érdeklődése Gazille felé, azt nem értem miért. Meg a bizonyos jóslatban vagy mi az, Levy sír a barátaiért, és mond egy olyat, hogy : "Még ő is meghalt, akit annyira szerettem"- itt biztos a vassárkányölőre utal Biztos Gazilera utal, de az nem a látomásban volt. Egy jövő képet kaptunk. Valami nagy gebasz lesz, nagyon kíváncsi vagyok rá, főleg azért is mert Levynek ez már a sokadik idézete a "naplójából" és most végre képet is kaptunk. Aki tud erről információt az kérem írjon. Ma néztem meg 168-tól 175-ig. Mi az pontosan, hogy vége az animének? Azért mert túl utol érték a mangát vagy mert nincs pénz rá? (utóbbit kétlem  ). Ez a Narutos rész gondolom csak marhulás és semmit nem halad egyik történet sem. Mikorra várható a folytatás? Köszi a válaszokat, a munkát és az írónak ezt a fantasztikus történetet  .
|
|
|
Naplózva
|
''Az örökkévalóság csak egy illúzió, melyet az öregedéstől való félelem szült.'' -Bleach- ''A hit egy szó a tudatlanságra.'' -Dr. House-
|
|
|
DevinWong
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2064 Dátum: 13 ápr 01, 12:09:45 » |
|
Én nem hiszem, hogy Gazille-ra utal. Hisz utána kimondja Lucy nevét. Ha belegondolunk, tényleg őt szeretheti a legjobban ~barátság színvonalon mérve.
Szerintem Lucy az aki "meghal" bár az én elképzelésem szerint, a jövőbeli Lucy fog meghalni, és így a jelenben levő életben marad. Persze ez csak saját teória, de remélem nem pont Gazille-t vágják ki a sorozatból, mikor ő az egyik legstílusosabb karakter....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
 |
« Válasz #2065 Dátum: 13 ápr 01, 12:43:54 » |
|
Fairy Tail anime (Tilos a spoiler!)El kéne mennie pár embernek szemészetre. Egyébként a rész nagyon epikusra sikeredett. Azért nagy f*szok ám az anime készítői  A végére hagyták a legjobb minőségű rajzolást. Sting és Rogue Unison Raid-je gyönyörű volt és a fejek is nagyon szépen meg lettek rajzolva. Főleg Lucy. Bár azt még mindig nem értem hogy miért hagyták ki a Lacrima tv-t, az animében. A mangában végig látták a meccset Lucyék is. Mondjuk ha ilyen rajzolás lenne minden részben, nos azzal ki tudnék békülni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #2066 Dátum: 13 ápr 01, 12:49:33 » |
|
Natsu szerintem is túl könnyen verte el Stingéket. Most megint itt van az a kérdés, amit Gray is kérdezett: Most Stingék voltak gyengék, vagy Natsu túl erős ? Mivel mondva lett, hogy Stingék erősek, akkor a válasz már egyértelmű. Arra vagyok kíváncsi, hogy vajon a második eredetet használta-e. Nekem az még mindig ködös egy kicsit., hogy miképpen működik. Most az a kétszeresére növelte a mágikus erejét ? Az Ending utáni részben több kérdést kaptunk, mint választ. Szóval Levy levelet vagy naplót ír, azután, hogy valami szörnyű dolog történt és az egész főváros elpusztult. Akkor a jövőben páran meghaltak és köztük feltehetően Gazille is. Azért ez a húzás, olyan mintha unalmas lenne most a sztori és Mashima-sensei beleépíti a sztoriba a spoilereket, hogy jobban kövessük az eseményeket. Nem mintha nem lenne alapból izgalmas a Mágia játékok.  Akkor Arcadios, vagyis Dió (  ) mégis jó fiú lenne ? Vagy csak úgy állította be magát ? Ennek az elsötétülés tervnek nagyon negatív neve van. A következő a Sárkánytemető, ami a főváros alatt van. Ez is egy érdekes történet szál, kíváncsi vagyok, hogy hogyan függ össze ez az egész, mert így most van 4 szál, ami külön-külön is izgalmas. A negyedik meg a rejtélyes személy, akit Gérard végre utolért. Remélem hogy jó alaposan szóra bírja majd. Aztán lehet, hogy pont fordítva lesz.  Kár, hogy szünetre ment az anime, de nézzük a jó oldalát, most van 27 fejezet, amit el lehet olvasni.  Vagyis nekem már csak 23. 
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2067 Dátum: 13 ápr 02, 14:08:44 » |
|
LOL ,egész végig azon röhögtem hogy Lucy mindent tudott arról hogy hogy álltak Natsuék,ez aztán a durva telepátia  .Az a karmazsinpengés skill Natsutól,meg a céh ereje...Nem kicsit ismerős már . Ez talán még durvább lett,mint amikor Erza kapta az ilyesfajta segítséget.Gratulálok Natsu a Cheat Master címet elnyerted Erzától!  Amikor kijelentik hogy a Fairy tail az első számú ellensége mindenkinek,és a kiszemeltjeiket,szakadtam Ichiyán; kijelenti hogy ő lesz Natsu ellenfele...mit is mondhatnék-Sok sikert.És igen,a végén sem maradhatott ki Erza berögzült mozdulata,keblemre!!  Ejj...Lucy beszéde a végén tényleg olyan mintha 1 évig nem lenne anime.Szerintem megvárják míg ez a sárkányos fejezet lefusson a mangában,és akkor folytatják,mert sztem az Anime tömörebben akarja majd feldolgozni,vagy esetleg részletesebben.De ez a Levy-s rész a végén,elég jól hangzik a folytatás...(Nem mint a mangában -.-" ott sztem elég gagyira sikeredett ez a sárkányos fejezet.) Ja ,amúgy ez a Fairy tail BEST ,vagy mi a csuda,ezt mikorra is mondták? Arra emlékszem hogy csüt.d.u-fog kijönni japánba,de ezzel nem mek sokra. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 02, 14:21:02 írta dreamfolow »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kingdon
Újonc
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #2068 Dátum: 13 ápr 02, 14:18:51 » |
|
Sziasztok . Tudnátok segíteni nekem a Fairy Taillel kapcsolatban ? Kellene nekem a 49,50,51,52,69-es részek a többit már letöltöttem . Tudnátok valami olyan címet adni vagy linket ahol fel van rakva ezek a részek Naruto-kunos felirattal ? meg ha lehet akkor az OVA 3 is kellene mert a honlapról nem tudom leszedni mert ezek nincsennek fenn sajnos  . Bocs hogy ide dobtam be ezt de muszály volt 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2069 Dátum: 13 ápr 02, 14:31:28 » |
|
Nézd meg torrent oldalakon,de nem 100- hogy Naruto-kunos felirat van hozzá  Vagy esetleg szedd le a RAW-ot ,a feliratot gondolom le lehet tölteni Naru-kunról,vagy valakinek biztos megvan.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|