25 máj 06, 21:54:19 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 26
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ninja Saga (2 soros szabály!)  (Megtekintve 93996 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Hiei D. Legend
Moderátor
Nem elérhető Nem elérhető

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #210 Dátum: 11 márc 19, 19:20:45 »

A fórumszabályzatot légy szíves olvasd el és ha egy topicba írsz az első hozzászólást mindig olvasd el ott. . Egyébként üdv a fórumon.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
dexter6
Kezdő Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #211 Dátum: 11 márc 23, 09:14:37 »

Sziasztok! Én most kezdtem el a játékot és lenne pár kérdésem. Van valahol guide a játékhoz? Invite-olni csak olyanokat lehet, akik még nem kezdték el a játékot? Van 3 ismerősöm aki játszik, őket hogyan tudom segítségül hívni? Ha bedob

valami special cuccot, hogy osszam meg másokkal, akkor csak úgy tudom, hogy közzéteszem a falamon? Pénzgyűjtési lehetőségek? (mission és cucceladáson kívül?) Még nem tudom, hogy meddig fogok vele játszani, de ha akartok majd

vegyetek fel, és ha beférek akkor a klánba is belépnék. Martin Gábornak hívnak, sötét kép, egyedül vagyok rajta, kékes fények, borostás fej, kép felét a fejem teszi ki. Nevet Ha ez nem lenne elég infó, akkor jelezzétek! Szép napot!
Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
Psanyi
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #212 Dátum: 11 márc 23, 14:55:01 »

guide nem tom leírásra gondolsz, valamelyik oldalon asszem a talentnél kidobja fönt a kérdőjelet ott a leírás. Igen csak olyanokat lehet akik még nem kezdték el. Csak azokat az ismerősöket lehet recruitolni akik veled egyszintűek vagy kisebbek úgy hogy a recruit házban a friends-nél rákattolsz a képükre. A közzéteszre kattintasz és úgy tudod a token-t mindenképp oszd meg, igen csak az üzenőfaladon lehet.
Naplózva

Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok!
Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok!
Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos azt tanítsátok!
Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, az hülye, azt hagyjátok.
^^
Uchiha Madara
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #213 Dátum: 11 ápr 05, 17:57:24 »

dexi: én felveszlek, ha még játszol, ha nem akkor is ikszdé
szerk: oké nem tom melyik vagy WTF?
am egész belelendültem a hanami picnicbe Nevet már megvan a ruha, a fegyver, a hairstyle, meg a back item, a rucit eladtam, mer nem állt jól, a többit meg nem tudtam eladni XDa back itemet hordom, bár hátránya van, de szép ikszdé
most a petért hajtok, remélem van valami speckó képessége ^^"
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 06, 08:54:43 írta ^^ » Naplózva

mufi94
Újonc
*

« Válasz #214 Dátum: 11 ápr 06, 10:07:16 »

Hali:)  Én is tolom ezt a Ninja Sagat és van egy lvl 54 karim + lvl 52 Petem és szeretnék egy klánba jutni vhogy:)
Bárki jelölhet: Mufi a Suttyó (facebookos nevem)

Köszi:)
Naplózva
^^
Uchiha Madara
*

« Válasz #215 Dátum: 11 ápr 06, 15:18:24 »

mufi: bejelöltelek
am nekem is kéne klán ikszdé amit muattak itt nekem, abba nem vettek fel :S smirksweat
am már egész közel járok a pethez, még holnapig lesz hanami azt kész vége :S a jutsura semmi esélyem Neeem
Naplózva

ATON14
Osztag Vezető
*

« Válasz #216 Dátum: 11 ápr 26, 14:28:23 »

Én is elkezdtem ezzel játszani, már 14-es vagyok, de a fejlődés egyre nehezebben megy, utálom ezeket a rohangálós a küldiket + az újakhoz már segítség kéne, egyedül nem tudom végig vinni amikor 2 ellenség jön, ismerőst meg csak 2-t tudod segítségül hívni. 1-2 embert bejelölhetek?
Amúgy ugye nem véletlen a játékban a Naruto-val való hasonlóság?!
Naplózva

....................................................................................................................
^^
Uchiha Madara
*

« Válasz #217 Dátum: 11 máj 06, 17:20:36 »

@ATON14: engem bejelölhetsz de nem nagyon tudnék segíteni, hiszen 40-es vagyok, és a jounin vizsga nem megy.
amúgy én úgy csináltam, hogy mindig az erőm szempontjából választottam küldiket, nekem sem volt eredetileg semmi segítségem, volt hogy nem is csináltam meg ikszdé
aztán pénzt gyűjtöttem és új jutsukkal levertem őket ikszdé
és igen, van hasonlóság jutsuk terén meg a kézpecsétek is.
De ATON a tesóm profiljában is én viszem a sagat, és ott ő 14-es szintű vagy 13 nemtom, de így lesz egy segítséged, küldök p.ü.-t Mosolyog

Moderátor: Nem dupla poszt.
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 09, 20:26:38 írta Hiei D. Legend » Naplózva

^^
Uchiha Madara
*

« Válasz #218 Dátum: 11 máj 09, 19:08:19 »

sajnos én nem tom de a klánokba 1es szinttől, de nekem is mondták már, az élklánok csak "elit" ninjákat vesznek fel, akiknek van ninja emblemje :S
hmmm az összes ünnepnél volt/van/lesz valami speckó Nevet am nekem is tetszik de kicsit nehezek, az ilyen küldiken min 4 élettöltővel megyek be ikszdé

hmmm...am csak nem megy a jounin vizsga... nem tudom megcsinálni :S kár hogy nincsenek 40es szintűek az ismieim között :S

tokenem meg egy szem sincs >.<# ennyit a várvavárt vizsgámról Szomorú
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 09, 19:08:59 írta ^^ » Naplózva

deathnote13
Újonc
*

« Válasz #219 Dátum: 11 máj 21, 20:43:11 »

most még a lvl 1 es magamata-t összeszedem ginkotsu-ból mert mostmár mindig leverem igaz 5-6 élettöltővel

Megvagy nekem facebookon ? vagy csak nem küld senki gift-eket mert mostanában nem látom.

Ja és azt mutatja ginkotsu hogy kapok egy fegyvert a karmát ginkotsunak meg lvl1 es és lvl2 -es magamatát de én ha legyőzöm csak lvl1-es magamatát kapok miért ?

Hy all,igen nekem is ezt csinálta,24es szinten legyőztem ginkotsut 2 db 20as segitövel 2 db tekercs használatával ugyhogy nagyon büszke vok magamra,de se karmot nem dobott, se lvl2es magatamát.

am ha akartok vegyetek fel.facebook nevem: Elton Leonidasz     ninja saga nevem: Sasu2    Ismerős???? ikszdé
24es szintü vok
Naplózva
^^
Uchiha Madara
*

« Válasz #220 Dátum: 11 máj 23, 19:52:11 »

deathnote13: én felvettelek még azelőtt hogy ezt olvastam volna ikszdé hogy miért? mert EAÉ-s avád volt ikszdé Nevet de elég az off

on: hát zúzom a Ginkotsut meg a Shikigami Yankit de csak lvl magatamát nyom Mosolyog de azért napi  9000 gold meg 4× 2000-res küldetés nem rossz naponta Mosolyog halmozom az élvezeteket és élvezem a halmazokat ikszdé
am mostanában nem nagyon játszok max ez a két boss mert a jounin vizsgához még kell token csak nem találok >.<# most 36 van szal könnyebb lenne még 4 havert megívn és megvan az 50 token jutalom, de nem akarnak játszani :S még karit se csinálnak pedig küldök felkérést :S
Naplózva

fefe1200
Gennin
*

« Válasz #221 Dátum: 11 jún 22, 07:31:27 »

Hello mindenkinek!
Köszönöm, deh már rá jöttem, hogyan kell felvenni barátnak, csoporttársnak, mert ha legyőzöm a bábut, akk felvehetek vki barátnak, vagy mih, deh mit kell odaírni, és akk skipre kell a katt, vagy a másikra?
Előre is köszönöm, és bocsi a kérdésért.
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 22, 08:06:09 írta fefe1200 » Naplózva
Treyman
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #222 Dátum: 11 jún 22, 07:56:16 »

Ha van facebookod, már csak egy karaktert kell létrehozni. Beirod a keresöbe hogy NinjaSaga, tovább az alkalmazásokhoz, engedélyezed, és megy Mosolyog
Naplózva

^^
Uchiha Madara
*

« Válasz #223 Dátum: 11 júl 18, 10:33:46 »

ehh most csináltam 4 facebookot a saga miatt most van egy 47es egy 20as egy 16os és egy 9es karim ikszdé
mostanában elment a türelmem a játéktól, pedig nagyon akartam egy spec jounin címet... am a szerencsekeréken kevesebb lett a pörgethető token :S viszont állítólag gyakrabban lehet kipörgetni...spec nekem a régin 50 token volt volt a rekordom... ikszdé
Naplózva

Psanyi
Chuunin
*

« Válasz #224 Dátum: 11 júl 19, 10:59:06 »

Igen gyakrabban lehet pörgetni, nekem 125 volt a rekordom  Nyelvesít
2 face-n van ninja saga-m az egyiket cheattel viszem, és ez 4 nap alatt lett 60 as és kész van neki az összes (eddigi) spec jouninja.
A másik is 60 as őt cheat nélkül viszem, vagyok klánba, és legyőzöm az utolsó 60 as boss-t a generalt.
Naplózva

Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok!
Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok!
Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos azt tanítsátok!
Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, az hülye, azt hagyjátok.
Oldalak: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 26
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins