hogojoo
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Szikla Falu
|
 |
« Válasz #165 Dátum: 11 jan 09, 18:40:43 » |
|
megpróbálhatod.. állatokrol info: csak 20 szintől vizsga után..100000 mani...nekem van egy malacom macskám és egy kígyom:D
|
|
|
Naplózva
|
a kismadár fázik arra megy a thén és rápotyant aztán arra megy a farkas kihuzza belőle letisztitja,végül bekapja... tanulság:aki rádcsinál nembiztos hogy rosszatakar de aki kihúz belőle nembiztos hogy jótakar.....
|
|
|
Psanyi
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #166 Dátum: 11 jan 09, 19:36:09 » |
|
tehát akkor több állatot lehet venni vagy külön karaktereidnek vannak ezek ?
|
|
|
Naplózva
|
 Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos azt tanítsátok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, az hülye, azt hagyjátok.
|
|
|
Cupak666
Chuunin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
I hate u!
|
 |
« Válasz #167 Dátum: 11 jan 09, 23:17:49 » |
|
4 állatod lehet. Az ő hp-jük nem csökken (illetve nagyon kivételes esetben). Mindig támadnak ha aktiválva van. Elsőre nem lesz nagy cucc. Érdemes megnézni az utolsó skilleket és a szerint dönteni. Én tanácsot nem adok mert nekem csak 1 állatom volt/van és nem ismerem őket. De nem ajánlom hogy több legyen (max 2) mert drága a skill és ha 2 van akkor lassan fejlődnek, ha egyet használsz, akkor dísznek meg minek?!
|
|
|
Naplózva
|
  NaruSaku fan & Hinata hater. Problem? ^.^
|
|
|
hogojoo
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Szikla Falu
|
 |
« Válasz #168 Dátum: 11 jan 10, 15:02:51 » |
|
malacom 30 macseszom 29 kigyom 21-es:p
|
|
|
Naplózva
|
a kismadár fázik arra megy a thén és rápotyant aztán arra megy a farkas kihuzza belőle letisztitja,végül bekapja... tanulság:aki rádcsinál nembiztos hogy rosszatakar de aki kihúz belőle nembiztos hogy jótakar.....
|
|
|
Psanyi
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #169 Dátum: 11 jan 10, 16:20:23 » |
|
aha értm szóval 1 állat kell csak mert a többit nem lehet használni harc közben
|
|
|
Naplózva
|
 Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos azt tanítsátok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, az hülye, azt hagyjátok.
|
|
|
Psanyi
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #170 Dátum: 11 jan 11, 17:03:19 » |
|
Facebook Credit : 200
vki írta hogy ezzel a ninja saga-ba lehet kapni token-t hogy lehet és honnan van nekem ennyi?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cupak666
Chuunin
Nem elérhető
I hate u!
|
 |
« Válasz #171 Dátum: 11 jan 11, 17:24:37 » |
|
/*Ne dupla postolj*/ Moderátor: A két hozzászólás között több mint 24 óra telt el. Nem szabálytalan. Olvasd el a szabályzatot. Elég kellemetlen, ha megvádolsz valakit és te tévedsz. Főleg, ha nem vagy moderátor.
Azt hogy honnan van neked ennyi én is szeretném tudni!  A fizetés pedig úgy történik, hogy kiválasztod hogy mennyi tokent vagy bármi mást szeretnél venni és a végén fizetési módnál megtalálod a fb credit-et is. (ha jól emlékszem 10 fb credit 1 amcsi dollár szal 20 dolcsival számolj)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 11, 17:27:59 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #172 Dátum: 11 jan 11, 22:54:31 » |
|
2 soros szabály ide is érvénybe lépett.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Psanyi
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #173 Dátum: 11 jan 12, 16:57:25 » |
|
Nem akartam dupla postot nem tudom, lehet hogy volt közte hsz, vagy csak nem vettem észre. Mindegy hogy lehet még facebook creditet szerezni ?
Ha a ninja emblem-et megveszem akkor az meddig tart ? És a hozzá szerzett jutsuk ill állatok megmaradnak utána is , használni is tudom majd őket ?
Mert ha igazad van akkor pont tudok venni ninja emblem-et meg jó sok token-t és felpakolok hiperjutsuk-ból.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cupak666
Chuunin
Nem elérhető
I hate u!
|
 |
« Válasz #174 Dátum: 11 jan 12, 17:47:33 » |
|
fb credit-et "szerezni" csak befizetéssel tudsz szerezni amiről a creditek melletti "További info" linkre kattintva olvashatsz.
Az emblem meg marad örökre és semmilyen dolgot nem fogsz elveszíteni vagy ilyesmi. Ezzel csak kibővülnek a lehetőségeid.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Psanyi
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #175 Dátum: 11 jan 12, 18:01:21 » |
|
örökre ? zsíííírrrrrrrrrrrrrr  akkor megyek is venni 1- et milyen jutsukat javasoltok akkor 23 -as vagyok de nemsoká 25 sztem péntekre meglesz (tűz szél elemű vagyok) A fire power +40 % minden támadásra azt megveszem a bleeding +25 % demange az csak szél jutsura vonatkozik ? a +40 % dodge-t érdemes ? az összes genjutsu-t érdemes berakni ? vagy a fat women-t hagyjam ki ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cupak666
Chuunin
Nem elérhető
I hate u!
|
 |
« Válasz #176 Dátum: 11 jan 12, 20:00:36 » |
|
Én föld vagy víz elemet ajánlom még. (De én ebben elfogult vagyok  ) A +25% bleeding dmg minden fajta támadásnál működik a megadott körökben. És ez a csapatnál is vonatkozik. A 40% kitérés is jól jöhetne egy-két esetben, de ha nincs esélyed valahol akkor ez nem fog megmenteni, maximum nyers 1-2 kört. Genjutsu-ból meg válaszd ki melyiket tartod a leghasználhatóbb és csak azt az egyet használd (azaz csak azt vedd meg). Később kellesz a szintedhez tartozó jutsuk-nak a hely és úgyis csak kirostálnád .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Madaratsu
Újonc
Nem elérhető
 Akatsuki
...
|
 |
« Válasz #177 Dátum: 11 jan 12, 23:02:17 » |
|
Sziasztok! Én nem rég kezdtem el játszani és lvl14es vagyok még..... Ha van magyar klán akkor oda be vennétek vagy mi a klán neve? .... ha van  ... Ja és vegyetek engem is fel facen pls...mert ismerőseim nem valami animések...  .... (max farmvilleznek) Désy Zoltán köszi (és nem az az öreg faszi vagyok cigivel a szájába  .... (nincs fent képem most)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szundui
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #178 Dátum: 11 jan 13, 18:18:22 » |
|
Most van clan om és ott van valami tournament duration Az most hogy van? hogy aki a megadott idő között a legtöbb reput gyüjti a clan nak az kapja a felsoroltakat? Vagy hogyan?:S Lécci valaki mondja el!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Psanyi
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #179 Dátum: 11 jan 14, 15:15:13 » |
|
melyik a klánod, szívesen csatlakoznék, küld már el a klán ID-jét
Nem igaz már kezd idegesíteni ginkotsu is simán leverném erre bedobja neki a 600-as vámpír harapását, na de majd kap a fejének ha beérem a 26, 27 es haverokat
utólag: Neeeeee már 500k gold kell az állatom 3. jutsujának fúúúúúújjjj, ugyanígy 500k gold kell a talent-nak is
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 15, 13:47:39 írta Psanyi »
|
Naplózva
|
|
|
|
|